2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi yaaaaaa
Benim sıpam varsa yoksa hegu hegu bütün gün

Tebrikler canım tadını çıkar

Evet bazı şeyleri biz göremiyoruz sonuçta

... and i'm not a terorist...

İzlemeyenler için 3 idiots da benden öneri olsun bolywood'dan

3 idiots da doğum sahnesi varya eşimle izlerken ağlamıştı :)) sonra kızımla bana sarılıp sizi çok seviyorum demişti :) malum benim doğum da olaylıydı ya. Yaşlandıkça duygusallaşıyor bu adam :)

Benim kızım doğduğunda anne der gibi ağlıyordu sonra ingaa ya çevirdi :)) biz çok makarasını yaptık anne diyor diye. Ama son 10 gündür annem diye çağırıyorum benzeri ses çıkartıyor berra diye seviyorum bu sefer berra ya benzer ses çıkarıyor. Çok denedim resmen benzetiyor. Ama çabuk unutuyorlar bu dönem tekrarlamazsa üzülme. Yinede erken konuşacağına emin olabilirsin

Hadi canim? Ay ne guzel olur ne guzel olur

Son izlediğimde ben de ağlamıştım.. Doğumdan sonra o tarz sahnelere farklı bakıyor insan gerçekten de.

Bu arada yeni film önerisi sunayım, bu sefer Kore sinemasından

Castaway on the moon

salı günü kontroldeydik bizde, alerjik egzama
dediğin gibi doktorun tavsiyesi deterjan ve şampuanı değiştirin oldu...bende roxy aldım şimdi, dalin kullanıyordum
cilt ürünlerini de bioderma ile değiştirdik

2 litrelik dopdolu dalin deterjan var elimde :) Kendi çamaşırlarımıza kullanıcam artık.. Roxy bize iyi geldi inşallah size de iyi gelir.

Seni anlıyorum canım ben geçen hafta hastaneye gittiğimde arabada bıraktım annemle. Kan tahlili ıvır zıvır işim uzadı 1 saat sürdü. 10 kere aramışımdır napıyo diye İşe nasıl gidicem bilmiyorum

Anlmadığım yerleri ona soruyorum

Eki Görüntüle 869086

Hahahhh küçük profesör :)) amaaa o popo tam yemelik duruyo orda olmuyo iştahımız açıldı

Aaaa topiğimizin ilk konuşan bebekiiii :)

Merhaba arkadaşlar.Birkaç gündür giremiyorum.Misafirim vardı.Şimdi kızım uyurken bir bakayım dedim.Umarım herkes iyidir.Geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum.Bir sorum olacak kızlar.Ben kızımı kontrol ve aşılar için sağlık ocağına götürüyorum.Aylık kontroller için sadece 2 kere özel doktora götürdüm.Sonra doktora sinir oldum başka doktora gittim.Ondanda memnun kalmadım.Hiçbir bilgi vermiyorlar.Sadece boyuna kilosuna bakıp,Kulaklarını falan kontrol ediyor.Bu ayında şöyle olmalı böyle yapmalı diye bilgilendirmiyorlar.Bende birdaha gitmedim.Ama sorunumuz varsa kızım huzursuzsa gidiyorum.Siz doktorlarınız bilgi veriyor mu?

Canım işe başlıycaktın dimi bu hafta? Bu mesajımı okursan gelişmelerden haberdar et bizi nasıl durumlar? :)

kızlar selam..cok cok uzun zaman oldu nasılsınız bakalım bebişler büyümüş maşallah subhanallah...benim bebiş gündüzleri hiç nefes aldırmıyor iş yapıp bi yandan onunla ilgilenmeye çalışıyorum anlıycağınız bya zorluyo beni..elektrikli beşik aldık oyalansın dye bazen orda bile durmuyor illaki emerek sakinleşip öle uykuya geçiyor işte böle kızlar bizde 1 günün özeti..

Bizimki boy kiloya bakinca o ay yapması gerekenleri kontrol ediyor. 3 aylikken oturtup başini kontrol etmek gibi. Bir de sosyal gelişimini anlamak için sohbet ediyor biraz onunla. Günü gelekn aşı ya da damla varsa onu uyariyor o kadar.

Sen sorunca da söylemiyor mu? Bizim doktorumuz da fiziksel-zihinsel gelişimi normalmi diye basit hareketlerle bakıyor. Göz, kulak kontrolü; boy kilo ölçümü yapıyor. Bunların dışında uyarması gereken bişey varsa onu söylüyor. Sormak istediğiniz bişey var mı diyor en son :)

Kızlar tek tek alıntı yapamadım ama bebişlerinize nazar değmesin.Maşşallah miniklere Allah nazarlardan saklasın.Çoooooooooooooooooook tatlılar.

Sorsakda adamın ağzından cımbızla laf alıyoruz.Başka bir doktor bulmam lazım.

Canım allerjik egzama nasıl oluyor.Benim kızımın tek yanağında zaman zaman sivilce gibibirşeyler çıkıyor.Sonra kabuklaşıp soyulup geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…