- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.661
Almış bileti bakalım hayırlısı :))
Kocis geldi ıhlamurumu iceyim dogru mutfağa :))
kızlar az önce çok garip bişey oldu, hala şaşkınım...
paşam yanımda dönencesindeki köpeklerle konuşuyor, bir anda anne diye çığlık attı..ama öyle böyle değil, gayet net anne kelimesi
salı kontrolümüzde doktor ses taklidine başlamış, erken konuşmaya başlayacak dedi ama bukadar erken ses çıkartabilir mi???
nette baktım 5 ay diyor, kendimden şüphe etmeye başladım kafayı mı yiyiyorum acaba
Evet bazı şeyleri biz göremiyoruz sonuçta
... and i'm not a terorist...
İzlemeyenler için 3 idiots da benden öneri olsun bolywood'dan
paşam yanımda dönencesindeki köpeklerle konuşuyor, bir anda anne diye çığlık attı..ama öyle böyle değil, gayet net anne kelimesi
salı kontrolümüzde doktor ses taklidine başlamış, erken konuşmaya başlayacak dedi ama bukadar erken ses çıkartabilir mi???
nette baktım 5 ay diyor, kendimden şüphe etmeye başladım kafayı mı yiyiyorum acaba
diyorumki yaptığınız zinaaa kocamda dioki yok imam nikahı yaptım ben bak başıda kapalı bu karımın çalışmıo da yazık ondan aldım bu çocuğa oyun halısı dio ertesi gün kalktım kızıma oyun halısı aldım:))))
Bu arada bende gizlilik falan kalmadı tüm soyumu sopumu döktüm ortaya :))
Tanıdık, akraba varsa burdan okuyan herkese selam :))
Parlak İlginçmiş gerçekten
İnşallah kolayca atlatırsınız canım
yosmanın koçasıda satılmışşş
3 idiots da doğum sahnesi varya eşimle izlerken ağlamıştı :)) sonra kızımla bana sarılıp sizi çok seviyorum demişti :) malum benim doğum da olaylıydı ya. Yaşlandıkça duygusallaşıyor bu adam :)
salı günü kontroldeydik bizde, alerjik egzama
dediğin gibi doktorun tavsiyesi deterjan ve şampuanı değiştirin oldu...bende roxy aldım şimdi, dalin kullanıyordum
cilt ürünlerini de bioderma ile değiştirdik
Esım 6 Aralık icin tiyatro bileti almış evde durduğun yeter artık diye :)) sut sagar annemlere bırakırız inci essek kadar oldu artık biraz nefes al dedi . Hoş bir sürpriz ama acaba yapabilir miyiz bilmiyorum annem artık eskisi kadar güçlü değil Susturamiyor cocuğu ve yakın değiliz bırakması gitmesi geri gelmesi yine 4-5 saati bulur . Off ya anne olunca anlarsın derdi Annem, anne oldum anladım !!
Merhaba arkadaşlar.Birkaç gündür giremiyorum.Misafirim vardı.Şimdi kızım uyurken bir bakayım dedim.Umarım herkes iyidir.Geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum.Bir sorum olacak kızlar.Ben kızımı kontrol ve aşılar için sağlık ocağına götürüyorum.Aylık kontroller için sadece 2 kere özel doktora götürdüm.Sonra doktora sinir oldum başka doktora gittim.Ondanda memnun kalmadım.Hiçbir bilgi vermiyorlar.Sadece boyuna kilosuna bakıp,Kulaklarını falan kontrol ediyor.Bu ayında şöyle olmalı böyle yapmalı diye bilgilendirmiyorlar.Bende birdaha gitmedim.Ama sorunumuz varsa kızım huzursuzsa gidiyorum.Siz doktorlarınız bilgi veriyor mu?
Merhaba arkadaşlar.Birkaç gündür giremiyorum.Misafirim vardı.Şimdi kızım uyurken bir bakayım dedim.Umarım herkes iyidir.Geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum.Bir sorum olacak kızlar.Ben kızımı kontrol ve aşılar için sağlık ocağına götürüyorum.Aylık kontroller için sadece 2 kere özel doktora götürdüm.Sonra doktora sinir oldum başka doktora gittim.Ondanda memnun kalmadım.Hiçbir bilgi vermiyorlar.Sadece boyuna kilosuna bakıp,Kulaklarını falan kontrol ediyor.Bu ayında şöyle olmalı böyle yapmalı diye bilgilendirmiyorlar.Bende birdaha gitmedim.Ama sorunumuz varsa kızım huzursuzsa gidiyorum.Siz doktorlarınız bilgi veriyor mu?
Sen sorunca da söylemiyor mu? Bizim doktorumuz da fiziksel-zihinsel gelişimi normalmi diye basit hareketlerle bakıyor. Göz, kulak kontrolü; boy kilo ölçümü yapıyor. Bunların dışında uyarması gereken bişey varsa onu söylüyor. Sormak istediğiniz bişey var mı diyor en son :)
Bizimki boy kiloya bakinca o ay yapması gerekenleri kontrol ediyor. 3 aylikken oturtup başini kontrol etmek gibi. Bir de sosyal gelişimini anlamak için sohbet ediyor biraz onunla. Günü gelekn aşı ya da damla varsa onu uyariyor o kadar.
Canım alerjik egzamayı illaki yediklerine bağlama. Çocuğun şampuanını değiştir. Elbiselerini yıkadığın deterjanı değiştir. Ben en son dalan roxy aldım ve memnunum en ucuzu bazen en katkısızı oluyorve birde yüzzüncü kez yazıyorum linola yüz kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?