- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.601
parme bende soracaktım kazadakiler akrabam deyince bende Sivaslıyım kız:)))
Hehe Sivas'linin olmadıgı yer mı olur kiz :)) ben koyulhisarliyim sen ?
bende hemen araya gireyim bari :))
bizde dedeler sivaslı...eşimin dedesi zara, benim dede hafik
bu arada bizim evlenmeden önce de soyadlar aynıydı, hala eski ehliyeti kullanıyorum
Ben de bir kere en yakın arkadaşımla gormuştum emin ol iğrençti . Ama Çinliler de çirkin oluyor be ya :))
Oy masallah selime :)ben sivasliyim böylelerine yigido denir op yiğidimi benim icin
Eneeeem sivasli misiiin benim de kocam sivasli :)
Kesin o yüzden canım :)
Kış geldi dünüş park soğuk olur gelsin alsında evde oynasınlar, ben bakarım onlara
Ne kadar güzel kızlar bunlar maşallah size
Geçmiş olsun canım, bilirim o rüyaların kötülüğünü. Bende sık sık görürüm birde sabah fırçalarım kocayı
İyi örtünmek lazım
Dün aşımız vardı bizim. Sağlık ocağına gittik. Aşımızı olduk, 7500 gr. kilomuz, 64 cm boyumuz var.
Demir damlasına da başladık. Ordan görümceme gittim akşam yemeğine kaldık, geldik hemen yattım.
geçmişi yeni bitirdim, kaynatmışsınız yine baya. Çeneler düşük her zaman ki gibi
Tavuklu kredi icin gerekli malzemem tamam . Öğleden sonra yapıcam :))
Canım 4. ayı bitirip 5. ayın içine girdik biz. 600 gr. aldı bu ay.Sulozcum bu ay kac kilo almis oldu simdi? 4.aydasiniz dimi suanda? 3ten 4e geciste yani kac kilo gelmis selime?
Buarada 2gundur aklimda sorucam unutuyom siz osmanli akimi mi yaptijiz isimlerde:) babasinin ismi senin nickten hatirladigim kadariyla suleymandi onun oglu selim :)
benim adım khanı bende tavsiye ederim süper bide 3 idiots var oda çok süper ii seyirler,bu arada bende gecen eşimi imam nikahlı karısıyla gördüm hemde ikra kadar çocuğu var üstelik ikranın oyun halısı yokken ona almış ve dioki yazık onun annesi çalışmıo evden kovuodum ve şerefsiz die bağırarak uyandımmm ayyy çok zor allah korusunnn:)))
Kredi diosunnnn:))))
Heheh sağol kedicikim yaa maalesef buralarda mesleğimi yapabileceğim imkanlar yok küçük yer olduğu için. Ben de bana iş imnaknı sağlayacak bişeyler bakayım dedim. İş bulamasam bile boş boş oturmaktan iyidir 1-2 üni daha bitirmek. İspanyolca süpermiş sayılmaz mı hiç. Ne demişler bir dil bir insan:)) Ben de İtalyanca öğreniyodum bi ara ama başka şeyler girdi araya yarım kaldı:))
Giydirme canım sen onu o kadar uyarmışsın kendi kaşınmışYav madem almaya niyetin var insan der ki gel çarşıya gidelim sen ne beğeinrsen ben ondan alıcam yeğenime der kendi kafasına göre almaz. Cins bu görümcekler canım
Sağol tatlım amin akşam başladım 1 ünite bitti bile :=) Ama baya körelmişim tüm bilgiler uçmuş zorlanıcam biraz ama değer
İstanbulda 2,5 milyon sivasli var ee Burda olmasa olur mü :)
Tabi arada değişiklik şart hep Rus mu olsun Ukraynalı mı olsun azcık da Çinli beyaaa
Hahaha çık bilmiş telefon:))
Valla yalan da değil bı gidişle insanlar tavuk almak için bile kredi alçak artık malum hayat pahalı
Eski bir bankacı olarak tavuk kredisi ihtiyac listesi ektedir
1 adet ikametgah
Kisiye ait gelir belgesi
Marketten tavuğun ederini gosterir fiş veya fatura
Tapu ve ya kira sözleşmesi
Evlilik cüzdanı ( bekar isen tavuk senin neyine makarna yetmiyor mü )
Canım 4. ayı bitirip 5. ayın içine girdik biz. 600 gr. aldı bu ay.
Yeni nesil isimleri pek sevmiyoruz biz eşimle. Eski isimleri de araştırırken en çok Selim hoşumuza gitti. Artık pek kullanılan bir isim değil, özellikle Süleyman Selim olsun diye seçmedik, öyle denk geldi ama güzel oldu
Canım 3 aylık mıydı 3.5 ylık mıydı hatırlamıyorum Selim de öyle yaptı. Aç olsa bile emmek istemiyordu. Ama o ayki doktor kontrolümüzde doktorum söylemişti bana bu ay içinde emmek istemeyebilir geçici bir dönem diye o yüzden panik yapmadım. Gerçekten geçti. Ben ilk doğduğundaki sarılık dönemi dışında emme aralığı belirlemedim hiç. Ne zaman aç olduğunu arandığını görürsem o zaman emziriyorum. Emme süresi de aynı olmuyor hep bazen 15 dk emiyor bazen 40 dk. 15 dk. emdiyse eğer bir sonraki acıkması daha kısa sürüyor. 40. dk emdiyse aralığı açıyorum.Umarim bizimki de buay en az bi 600 gr alir, emmeyi reddediyor bi suredirsizin emme araliginiz acilmis mydi kac saatte bir emiyordu canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?