- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.621
Telefona laf edersen "çık bilmiş" olur bak :))) ehehe
Ben de artık gazı geçti die rezene içmeyi kesmiştim denk mi geldi bilmiom o ara hıysuzlandı hep gaz sıkıntısı arttıGünaydın kızlar, size bir sorum olacaktı,bu gaz ağlaması denen şey nasıl oluyor, bizim şimdiye kadar hiç gaz problemimiz olmadı, ama dün gece kızım birden ağlamaya başladı ama yok böyle bir şey, etinden et koparıyorlar sanki, bi 10 dakika bu şekilde ağladı, kıpkırmızı oldu sesi çıkmıyodu artık,nefesi kesildi resmen ağlarken, sonra güç bela memeyi verdim emerken uyudu. Doktoru aradım yarım fitil koy geçmezse getirin dedi ama uyuyunca fitilde koymadım. Gece emzirmeye kalktığımda pırtladı bi kaç defa,gazdan olduğunu düşündüm bende, bugur pilavı yemiştim ne kimyon ne rezene içmedim bi haftadır, ondanmıdır ki? :18: Şu an keyfi yerinde uyuyor ama tekrar o şekilde ağlıyacak diye çok korkuyorum. Sizin bebekleriniz gaz sancısı olduğunda bu kadar şiddetlimi ağlıyor cevap verirseniz çok sevinirm. Öpüyorum hepinizi.
Kızlar günaydın..
Damdan düşer gibi olacak ama sürekli takipteyim okuyorum hergün muhabbetlerinizi..
Size bi sorum olacak.. Bebeğim 10 gün sonra 4 aylık olacak tam.. Gündüz en fazla 2 saat dayanabiliyo uyanık durmaya 1,5-2 saatte bir uyuyo.. Annelik işte uyumasa üzülürüz bende acaba çok mu uyuyo diye sıkıntı yapıyorum
Öyle mi dersin hemen okuyım kendimi biliyosun hep okumak lazım
Tavsiye ederim ben beğendim canım.
Film konusu açılmışken izlemediysen bunu da izle "Benim Adım Khan"
Hayatımda izlediğim en güzel film. İda uslu bebiş sana izin verir film izlemen için
Canım 4. ayı bitirip 5. ayın içine girdik biz. 600 gr. aldı bu ay.
Yeni nesil isimleri pek sevmiyoruz biz eşimle. Eski isimleri de araştırırken en çok Selim hoşumuza gitti. Artık pek kullanılan bir isim değil, özellikle Süleyman Selim olsun diye seçmedik, öyle denk geldi ama güzel oldu
Hehe Sivas'linin olmadıgı yer mı olur kiz :)) ben koyulhisarliyim sen ?
bende hemen araya gireyim bari :))
bizde dedeler sivaslı...eşimin dedesi zara, benim dede hafik
bu arada bizim evlenmeden önce de soyadlar aynıydı, hala eski ehliyeti kullanıyorum
Eneeeem sivasli misiiin benim de kocam sivasli :)
İstanbulda 2,5 milyon sivasli var ee Burda olmasa olur mü :)
Tavuklu kredi icin gerekli malzemem tamam . Öğleden sonra yapıcam :))
bizimki daha da eskilere gitti :)) paşamın ikinci adı Bleda
Serefsiz miiiii :))))) cok iimis duru ya:)))
Ondan önce ben bi Sultan doğurcam canımSuloz senin torun adı şimdiden belli o zaman sıraya gore Murat :))
Anaa o atıllanin kardesi hun hükümdarı değil mı
anammm herkes bi yerden Sivaslı eşim dalga geçiodu arkadaşlarıyla her 3 kişiden biri Sivaslı die:))) bende Şarkışlalıyım cnm:)
Telefonunu yerim senin tavuklu kredim benim :))))
amma verimli toprakmış :))) bizi üretip üretip salmışlar anadoluya
Ondan önce ben bi Sultan doğurcam canım
Anladim sulozcum ben. Sagol bilgilendirmen icim umarim gecer bu donem bizde de..Canım 3 aylık mıydı 3.5 ylık mıydı hatırlamıyorum Selim de öyle yaptı. Aç olsa bile emmek istemiyordu. Ama o ayki doktor kontrolümüzde doktorum söylemişti bana bu ay içinde emmek istemeyebilir geçici bir dönem diye o yüzden panik yapmadım. Gerçekten geçti. Ben ilk doğduğundaki sarılık dönemi dışında emme aralığı belirlemedim hiç. Ne zaman aç olduğunu arandığını görürsem o zaman emziriyorum. Emme süresi de aynı olmuyor hep bazen 15 dk emiyor bazen 40 dk. 15 dk. emdiyse eğer bir sonraki acıkması daha kısa sürüyor. 40. dk emdiyse aralığı açıyorum.
Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu şekilde dengelemeye çalışıyorum :)
Tamâm ya patron sensin basımın ustundesin cok sevgili telefon :))
anammm herkes bi yerden Sivaslı eşim dalga geçiodu arkadaşlarıyla her 3 kişiden biri Sivaslı die:))) bende Şarkışlalıyım cnm:)
hahah sorma cnm öldürmediğime dua etsinler bide oyun halısı almış gayrimeşru çocuğuna:)))
Yakışır sulozuma :) mahrimah gibi guzel olur o da :)
Ya benim rahmetli buyuk halamın adı mahi idi ne guzel isim vermişler kadına
Bizde ilginç isimler var ananem hatun, halamın adı parlakmis .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?