2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yemek molasına gidip geleyim, sırada çok doğum hikayesi varmış...iyiki görmüşüm topiği, sizleri tanıdıktan sonra doğum hikayelerinizi okumak çok keyifli. tanıdığım için mutluluğunuzu daha bir başka hissettim içimde :)

Slm kizlar takipteyim ama yazamiyordum benim cimcimem rahatsiz burnu tikali ve oksuruyor serum verip aspiratorle cekiyorum sizce baska ne yapabilirim rdv ptesi gunune alabildim(( portakal falan yesem faydasi olurmu sizce? Emiyor sadece sutten gecermi vitaminler:/

Kokoş kuzum yaaleoparlı desenli yeleğiyle foto isterizzcanım bizede vermişlerdi yumurtA şeker ve un ben sordum erdekte 2 kişi vermişti çok hoşuma gitmişti :) yumurta sağlıklı bi hayatı olsun diye şeker tadında bi hayatı olsun diye unda saçları ak oluncaya kadar uzun ömürlü olsun diye hatta unu yüzüne üflemişlerdi uzaktan

COk gecmis olsun vajinanin kapalı olması ne demekmiş ayrıca nasil anladı yani bir şikayet mı vardı normal gözle kontrolde mı anladı ?

Ayrıca umarım basit bir şeydir Cocuk cerrahi içinizi rahatlatır

geçmişş olsun canmmm. bende çokk korkuyorumm bizimdee ayın 7 sinde olacakk bakalımm ne yapczz .

oyyyyyy ne şeker bir kız böleee. maşallhhhhh

iyi akşamlar kızlar topik kalabalık ama herkes geçmişte sanırım :)

kızım uyuyo 10-15 dk da ağlayarak uyanıyo ağlayarak gazını çıkarıyo ve çok fenada gazı kokuyo.
üşütmüş olabilirmiyim acaba. sürekli ayakta kalmak istiyo yatırınca huzursuz.
2 gündür böyle.

Doğumdan sonra eşinden soğuyan var mı? ne yapsa gözüme batıyor, sanki sevdiğim adam o değil. Kayınvalidemleri de sevmiyorum, evlenme aşamasında kalbimi çok kırmışlardı ve eşim de onların ağzına bakıp beni bırakmıştı, sonra çok pişman oldular tabi eşim de sürekli telafi etmeye çalıştılar ama ben unutamıyorum. Eşim ailesine çok bağlı, çok cahil olmalarına rağmen her dedikleri eşimin kafasına kazınıyor. onların bir gün dediğini bakıyorum diğer gün eşim bana öneriyor, dün de bana geldiler 12 kişiye bi ton yemek yaptım, bebişimle ilgilenemedim çığlık çığlığa ağlamaya başladı, eşim kucağına aldı yatak odasına girdi ardından kayınvalidem ve üç görümcem kayınvalide sünnet et diyor, bir görümce ver ayağımda sallıım diyor, diğeri süt veer diyor sonuncusu da ver biraz seveyim diyor o arada kucağımdan alıyorlar bebeğim çıldırdı. ben normalde ayağımda sallamıyorum, sabah baktım eşim ayağında sallıyor sırf dün salla dediler diye kafasına kaazınmış, ne bilim belki basit bişi ama konuşmak bile istemiyorum eşimle..

:)
arasta şu tavuklu krebin tarifini bulcam diye bütün geçmişi okudum canım :)
yarın olsada denesem yani :)
bide krebini tarifini verirmisin canım ben pek tutturamam da.

Son düzenleme:
Of canım ya ne yaptın sen canımızı istettin ellerine saglık
Bu arada dün gece seni gördüm rüyamda , tavuklu kredi aklıma kazındı heralde
Gecmis olsun , bir an önce iyilesirsin insallah
Aman maşallah ya , kendi kendine uyuyan kuzu , hayranım valla , hayallerimdeki bebek modeli
Leoparli yelekte pek yakışır kuzuya , guzel günlerde giysin , bizde foto isteriz
Canım sanada bebeğine de cok cok gecmis olsun
Cok zorda kalırsan git kvdene, ne yapacaksın seni cok bunaltmiyosa git orda biraz dinlenirsin belki , yalnız basına da cok zor
Allah kolaylık versin
Maşallah canım , elbise de pek yakışmış
Canım 2. Ay aşılarında da boyle oldumu, çünkü verem aşısı hariç aynı aşıları yapıyorlar
Bizde de olur mu diye soruyorum
Gecmis olsun kuzunada, insallah hemen düşer ateşi

Canım cok ciddi degilse kremle masajla acıyorlar alt kısmı , insallah sizinki de hafiftir , gecmis olsun , Dr a gidince bizede yaz son durumu
Gecmis olsun , hemen iyileşsin insallah

Canım aslında doğumdan sonraki kontrollerde anlaşılması gerekiyordu. Geç bile kalınmış farkedilmekte. Benim teyzem emekli hemşire kadın doğumda çalışmış hep. O anlatır nadiren de olsa olan bişey. Bazen erkek çocuklarda da pipi içerde kalabiliyor ve kız sanılıyor eğer evde falan doğmuşsa.

Dun itibari ile oglumuzu artik kendi odasinda yatiriyoruz. Masallah diyeyim hic sorun yasamadik

Oglumun on saclarinin dip kismi son gunlerde kizil gibiydi biz de bu cocuk kizila mi donecek acaba diyorduk ki bugu dikkarli baktik o kizil gibi gozukenler aslinda konakmis. her yikamamizda sampuan kullanmiyoruz kullandikda mi mustela kullaniyoruz buna ragmen olmus.

bir kac arkadas zeytinyagi surup tarayin demisti. Normal bebek fircasi ile mi tariyoruz? siz neler yaptiniz?

Cnm bn duymustum.ablamn bi arkadasnn kiznda varmis...yapisiklik diyolarmis...bz her doktora gittgmzdr ayirip bakiyodu bunumu kontrol ediyodu acaba....gecmis olsun cnmm

Allah Allah hayirdir insallah Napiyordum ki rüyanda :))

Biz geldik kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün gittik doktora gavisconun bebekler için olanını verdi sabah akşam kullanıcaz birde kilosunu fazla buldu şişman dedi oğluma sinir etti beni tamam toplu bi bebek bizde biliyoruz ama yapılacak bişi var mı yok çünkü mama yemio sadece benim sütüm ayrıca sadece kilo değil boy ve baş çevreside önde gidio kuzucumun ama kilosuna taktı neyse birde bir test istedi özofagus mide duedenum baryum içirip akışına bakılıyormuş mide ve yemek borusunda tahribat varmı die yapılan bir tetkikmiş ama hiç içime sinmedi ilacı kullanacağım ve başka bir doktorun da fikrini alacağım yaptırmak içimden gelmiyor

bende cinsel bir soğukluk oldu.. hamileliğimin tersine döndüm.. arıyorum arıyorum libidonun 'L' sini bulamıyorum

bizdede vardı. karbonatlı su sürdüm kafasına tülbent bağlayıp yarım saat beklettim. yıkadım yıkarkende taradım bu kıl gibi fırçayla. hiç birşeyi kalmadı. suyu gördükçe kabarıyor. temizlemen daha rahat olur

Allah Allah hayirdir insallah Napiyordum ki rüyanda :))
Tam hatırlamıyorum emzirmeye sık sık uyandığım icin ama bi koşturmaca içindeydik :)

O testi isteyen gastroenterolog mu
Bencede cok gerekli degil o test , tabiki Dr daha iyi bilir ama bebekler ilk 6 ay zaten kusar , hem gaviscon refluyu tedavi edecek , e tekrar reflu icin teste ne gerek var, sen ilacı kullan canım , geçmezse yaptırırsın olmazsa

kızlar topiğimizin 50. sayfalarına filan baktım da. ne kadar çokmuşuz.. o zaman düşük yapanların bazıları şuan hamile bile kalmış.. Allah herkesin evladını bağışlasın. hamiş kalan arkadaşlarımıza kolay doğumlar versin.. üzüldüm birden kaybedenleri görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…