- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.801
canım çok geçmiş olsun Alah şifa versin...Kızlar uzun zamandır yazamıyorum ara ara takipteyim önce Kaan hasta oldu ateşlendi öksürük hırıltı burun tıkanıklığı antibiyotik kullanmak durumunda kaldık virütikmiş dikkatli olum kızlar tam Kaan'ı toparladık eşim trafik kazası geçirdi. Çok sağlam bir kaza araç pert oldu çok şükür burnu bile kanamadı kazadan bir gün sonra Irak 'a gitti iş için şimdi mi şimdi de ben hastayım ve Kaan'ın kusma sorunu hat safhada yarın yeditepe Üniversitesi çocuk gastroloji uzmanına götürücem çocuk drlarından bi fayda göremedim kusma konusunda inşallah çözüme kavuşur yawrum bezden adam oldu heryerine bez koyuyorum kustukça üstü başı batmasın die bizde haberler böle sıkıntı ve stresten kendimi yemeye be abur cubura verdim 3 kilo almışım bu durumada bir dur demeliyim
COk gecmis olsun vajinanin kapalı olması ne demekmiş ayrıca nasil anladı yani bir şikayet mı vardı normal gözle kontrolde mı anladı ?
Ayrıca umarım basit bir şeydir Cocuk cerrahi içinizi rahatlatır
Canım cok ciddi degilse kremle masajla acıyorlar alt kısmı , insallah sizinki de hafiftir , gecmis olsun , Dr a gidince bizede yaz son durumu
Canım aslında doğumdan sonraki kontrollerde anlaşılması gerekiyordu. Geç bile kalınmış farkedilmekte. Benim teyzem emekli hemşire kadın doğumda çalışmış hep. O anlatır nadiren de olsa olan bişey. Bazen erkek çocuklarda da pipi içerde kalabiliyor ve kız sanılıyor eğer evde falan doğmuşsa.
Cnm bn duymustum.ablamn bi arkadasnn kiznda varmis...yapisiklik diyolarmis...bz her doktora gittgmzdr ayirip bakiyodu bunumu kontrol ediyodu acaba....gecmis olsun cnmm
Tam hatırlamıyorum emzirmeye sık sık uyandığım icin ama bi koşturmaca içindeydik :)
O testi isteyen gastroenterolog mu
Bencede cok gerekli degil o test , tabiki Dr daha iyi bilir ama bebekler ilk 6 ay zaten kusar , hem gaviscon refluyu tedavi edecek , e tekrar reflu icin teste ne gerek var, sen ilacı kullan canım , geçmezse yaptırırsın olmazsa
canım çok geçmiş olsun Alah şifa versin...
vajinasında saydam bir zar var canım şikayetimiz yoktu drmuz aylık kontrolünde açıp muayane ediyordu ama bu sefer söyledi.. evet gözle kontrolde anladı bana gösterdi ben hiç farketmemiştim yani ne bileyim okadar dikatli bakmak gelmemişti aklıma
inşallah basittir internette araştırdıgıma göre basit olan vakalar kremlerle geçiyormuş.. bakalım çocuk cerrahına gidince netleşecek herşey... idrar yolu enfeksiyonuna sebep olurmuş...
evet canım basit vakalr kolayca geçiyormuş... düşündükçe kızımın orayı cerrahi ile açma ihtimallerini içim acıyoelbette yazarım son durumu
canım doktorumuz her gittiğimizde vajinasını kontrol ediyordu görmemesine imkan yok diye düşünüyorum acaba vardıda kendiliğinden açılmasını mı bekledi bilmiyorum o şaşkınlıkla sormayı unuttum...
teşekkür ederim canım.. bizim doktorda kontrol ediyordu demek ki bunun içinmiş...
:)
arasta şu tavuklu krebin tarifini bulcam diye bütün geçmişi okudum canım :)
yarın olsada denesem yani :)
bide krebini tarifini verirmisin canım ben pek tutturamam da.
Aman maşallah ya , kendi kendine uyuyan kuzu , hayranım valla , hayallerimdeki bebek modeli
Leoparli yelekte pek yakışır kuzuya , guzel günlerde giysin , bizde foto isteriz
Koyucam cucum resmini kokoş kızımın
Kokoş kuzum yaaleoparlı desenli yeleğiyle foto isterizz canım bizede vermişlerdi yumurtA şeker ve un ben sordum erdekte 2 kişi vermişti çok hoşuma gitmişti :) yumurta sağlıklı bi hayatı olsun diye şeker tadında bi hayatı olsun diye unda saçları ak oluncaya kadar uzun ömürlü olsun diye hatta unu yüzüne üflemişlerdi uzaktan
Topikteki tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. Çocuklarımız sizin sayenizde fikri hür, vicdanı hür bireyler olacaklar inşallah. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek, çünkü her meslek sahibinin temelleri sizlerin ellerinde atılıyor:))
Merhabalarrr :)
Acaba ben ne zaman adet olurumm
angysangel senin kırmızılar gelmişti dimi?
Geçmiş olsun canım
Umarız çabuk iyilrşirsiniz
4. Ay da hangi aşılar oluyo neleri yaptırmamız gerekir
doğum hikayeleri topiğini okuyorum şuan, aynı doktor ve fotoğrafçıdan çıktığımız nasıl belli :))
senin ikinci ve üçüncü pozun aynısı birebir bizde var :) bi an bizim fotoğraf sandım sayfayı hızlı geçerken
Tam hatırlamıyorum emzirmeye sık sık uyandığım icin ama bi koşturmaca içindeydik :)
O testi isteyen gastroenterolog mu
Bencede cok gerekli degil o test , tabiki Dr daha iyi bilir ama bebekler ilk 6 ay zaten kusar , hem gaviscon refluyu tedavi edecek , e tekrar reflu icin teste ne gerek var, sen ilacı kullan canım , geçmezse yaptırırsın olmazsa
1 bardak süt, 1 yumurta, 1bardak un, 1 çorba kaşığı sıvı yağ, 1 çay kaşığı tuz :)) Bundan 4 tane filan çıkıyo sen 2 ölçüden yap. Artanın içine domates peynir sarıp afiyetle yersin
Sağol canım yaa tatlı kızım annesini hiç üzmüyor, inş sizinkiler de böyle olur. Eşim bu akşam şok etti beni 1 tane daha yapalım diyorTabi buldu uslu bebeği bakalım öteki böyle olacak mı hihihi Fotosunu eklerim canım çektiğimde Şöyle bi yere gideceğimiz zaman güzelce hazırladıktan sonra çekeyim ama :))
Koyucam cucum resmini kokoş kızımın
Allahım gelenekler işte napıcan . Yumurta ile sağlıklı hayatı nasıl bağdaştırdılar acaba, omega 3 şeysi içinmiNeyse bi geleneği yerine getirmiş olduk ziyanı yok :))
Maşallah elbisesi cici ama kızın daha da cici. Çok güzel bu melekler yaa Allahım hepsine uzun sağlıklı ömürler versin :))
Biz geldik kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün gittik doktora gavisconun bebekler için olanını verdi sabah akşam kullanıcaz birde kilosunu fazla buldu şişman dedi oğluma sinir etti beni tamam toplu bi bebek bizde biliyoruz ama yapılacak bişi var mı yok çünkü mama yemio sadece benim sütüm ayrıca sadece kilo değil boy ve baş çevreside önde gidio kuzucumun ama kilosuna taktı neyse birde bir test istedi özofagus mide duedenum baryum içirip akışına bakılıyormuş mide ve yemek borusunda tahribat varmı die yapılan bir tetkikmiş ama hiç içime sinmedi ilacı kullanacağım ve başka bir doktorun da fikrini alacağım yaptırmak içimden gelmiyor
Merhabalarrr :)
Acaba ben ne zaman adet olurumm
angysangel senin kırmızılar gelmişti dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?