2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun Alah şifa versin...

COk gecmis olsun vajinanin kapalı olması ne demekmiş ayrıca nasil anladı yani bir şikayet mı vardı normal gözle kontrolde mı anladı ?

Ayrıca umarım basit bir şeydir Cocuk cerrahi içinizi rahatlatır

vajinasında saydam bir zar var canım şikayetimiz yoktu drmuz aylık kontrolünde açıp muayane ediyordu ama bu sefer söyledi.. evet gözle kontrolde anladı bana gösterdi ben hiç farketmemiştim yani ne bileyim okadar dikatli bakmak gelmemişti aklıma
inşallah basittir internette araştırdıgıma göre basit olan vakalar kremlerle geçiyormuş.. bakalım çocuk cerrahına gidince netleşecek herşey... idrar yolu enfeksiyonuna sebep olurmuş...

Canım cok ciddi degilse kremle masajla acıyorlar alt kısmı , insallah sizinki de hafiftir , gecmis olsun , Dr a gidince bizede yaz son durumu

evet canım basit vakalr kolayca geçiyormuş... düşündükçe kızımın orayı cerrahi ile açma ihtimallerini içim acıyo elbette yazarım son durumu

canım doktorumuz her gittiğimizde vajinasını kontrol ediyordu görmemesine imkan yok diye düşünüyorum acaba vardıda kendiliğinden açılmasını mı bekledi bilmiyorum o şaşkınlıkla sormayı unuttum...

Cnm bn duymustum.ablamn bi arkadasnn kiznda varmis...yapisiklik diyolarmis...bz her doktora gittgmzdr ayirip bakiyodu bunumu kontrol ediyodu acaba....gecmis olsun cnmm

teşekkür ederim canım.. bizim doktorda kontrol ediyordu demek ki bunun içinmiş...

Evet canım çocuk gastroenterolog uzmanı çocuğuma yok yere eziyet etmek istemiyorum ilacı kullanmaya başladım geçmez ise yinede bir başka doktorun da fikrini alırım testi midede ve yemek borusunda tahribat var mı die istedi ama öyle bi durumda çocuk inanılmaz acı çeker ananem özofagus kanseriydi bir yudum su içemiyordu rahmetli. Annelik içgüdülerim yaptırma diyor şimdilik ilaç kullanıcaz bakalım zaman ne gösterir inşallah gerek kalmaz

Çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun inşallah çocuk cerrahi içini rahatlatacak şeyler söyler ve basit bir durumdur kolayca geçer

:)
arasta şu tavuklu krebin tarifini bulcam diye bütün geçmişi okudum canım :)
yarın olsada denesem yani :)
bide krebini tarifini verirmisin canım ben pek tutturamam da.

1 bardak süt, 1 yumurta, 1bardak un, 1 çorba kaşığı sıvı yağ, 1 çay kaşığı tuz :)) Bundan 4 tane filan çıkıyo sen 2 ölçüden yap. Artanın içine domates peynir sarıp afiyetle yersin

Aman maşallah ya , kendi kendine uyuyan kuzu , hayranım valla , hayallerimdeki bebek modeli
Leoparli yelekte pek yakışır kuzuya , guzel günlerde giysin , bizde foto isteriz

Sağol canım yaa tatlı kızım annesini hiç üzmüyor, inş sizinkiler de böyle olur. Eşim bu akşam şok etti beni 1 tane daha yapalım diyor Tabi buldu uslu bebeği bakalım öteki böyle olacak mı hihihi Fotosunu eklerim canım çektiğimde Şöyle bi yere gideceğimiz zaman güzelce hazırladıktan sonra çekeyim ama :))

Koyucam cucum resmini kokoş kızımın
Allahım gelenekler işte napıcan . Yumurta ile sağlıklı hayatı nasıl bağdaştırdılar acaba, omega 3 şeysi içinmi Neyse bi geleneği yerine getirmiş olduk ziyanı yok :))

Maşallah elbisesi cici ama kızın daha da cici. Çok güzel bu melekler yaa Allahım hepsine uzun sağlıklı ömürler versin :))

Topikteki tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. Çocuklarımız sizin sayenizde fikri hür, vicdanı hür bireyler olacaklar inşallah. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek, çünkü her meslek sahibinin temelleri sizlerin ellerinde atılıyor:))

Yeniden merhaba kızlar!
Topik çok ıssız ama ben selam vermek istedim herkese, uyuyabilenler dahil:)) Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar kadar yalnızım:)) İki çocuğumu da yıkadım, yatırdım, yemek yedim, mutfağı azıcık toplayabildim ve şimdi girebildim. Geçmişten bölük pörçük okuyabildim. Nerdeyse hiç giremiyorum artık. Evi iki gün önce süpürmüştüm, ardından silecektim. Hala sileceğim:)) İyi geceler tatlı rüyalar herkese...

Sizler çocuklarımıza okulu, okumayı sevdiren insanlarsınız, gününüz kutlu olsun...

Arasta daha geçen bir arkadaşımın çantasını gördüğümde söylemiştim. Şu leopar ne acayip şey, bazen çok rüküş olabilirken, bazen çok şık ve farklı durabiliyor diye. Arkadaşım leopar desenini çok ama çok sevdiğini söylemişti. Eminim bebişine çok yakışacak. Ne de olsa bebişlerimiz aslan burcu, kedigiller familyasından:)) Bir de fotoğrafı olursa çok güzel olur.

Sen yazınca bende merak ettiğim doğum hikayelerini başladım okumaya. Az önce bitirdim. Her hikayede kendi doğumumu hatırladım hatta bazılarında gözlerim yaşardı . Ne zorluklarla dünyaya getirdiğimiz yavrularımızı rabbim bütün kötülüklerden korusun , analı babalı büyütebilmeyi nasip etsin inşallah.

Sevgili öğretmen arkadaşlarım öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Çok kutsal bir meslek bende küçüklüğümden beri hep öğretmen olmak istemişimdir ama kısmet olmadı.

Valla tatlım kalbin temizmis ne diyim doktora gittim bugun farenjit ve bronsit ikisi bir aradaymış baya yamuldum anlayacağın ayrıca saat 3 oldu ben hala yatamadim uzun zamandır devam edeb ailevi bir sorunun bugun top noktasını yasadık rüyanda ki gibi baya koşturma içindeydim anlayacağın umarım hayırlara vesile olur bu sorun bugun artık bitmiştir .

Öğretmenler gunünüz kutlu olsun :)

Cok kutsal bir meslek sizinkisi hangi insan vardır ki bir öğretmenini hayatının hic bir döneminde unutmasın .

Annelik babalık cok önemli tabi ama cocuklarin hayatına cogu zaman yon veren sizler oluyorsunuz .

Mesleğinizin kıymetini bilin ve bir ebeveyn olarak sizden ricam cocuklarımıza sadece müfredatı değil insan olmak adına gerekenleri de öğretin .

Dediklerinizi önemseyecek en az bir insan muhakkak çıkacaktır

Öğretmenler gününüz kutlu olsun En kutsal mesleklerden biri koklamaya kıyamadığımız yavrularımızı ilk emanet ettiğimiz yüce gönüllü insanlar ...

Aynen CNm geleneklerde çokta mantık aramıcaksın ben sevinmiştim çünkü günlük organik köy yumurtasıydı ezmiyorum diye kızıma yarıcağı için sevindirik olmuştum vallabekliyoruz CNm büyük bi merakla idoşun resmini

Cnm gcmis olsn bncede yptma cok kucuk daha.ilac iyi gelicektr..bnm yigenm 8 ay kustu ama ne kusma ablam oglanin ustunu degisir doner kendi ustunu degisirdi gecti bitti sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…