2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En kutsal meslegin en kutsal gunu....vatanina milletine hayirli evlatlar yetistrmek bi suru ufakligin yeri geldiginde annesi olmak...bu guzel gununuz kutlu olsun guzel anneler...ve tabiki bas ogretmrnimz ataturk umuzn de ogretmenler gunu kutlu olsun...nur icindr huzurla yatsn ins

Doğru söylüyosun leopar ilginç bir desen gerçekten. Benim hiç tarzım olmamasına rağmen arkadaşımın bana aldığı gömlek hiç de fena durmadı diyebilirim:))

İdoşda güzel durması normalmiş bak kedigillerden olduğu benim aklıma gelmedi Yaşa kız

Haha organilk köy yumurtası Herşeye iyi tarafından bakmak lazım di mi kuşum :))

Ailemdeki öğretmenleri arayıp öğretmenler gününü kutlamadan önce canım arkadaşlarımın Öğretmenler Gününü kutlamak istedim.Benim bu topikteki Öğretmen arkadaşlarımın pırıl pırıl,laik,kültürlü,saygılı,geçmişini tanıyan ve geleceğine sahip çıkacak nesiller yetiştireceğine eminim.umarım ülkemizde sizlerden çok vardır çünkü sizin gibi önce insan olmayı bilen sonrada kıymetli öğretmenlere çok ihtiyacımız var.Öğretmenler Gününüz kutlu Olsun Canlaaaaaaaar

canım geçmiş olsun.
ilk defa duyuyorum. evet gerçekten şimdiden yaşıyorlar.
benim kızımınkinden de kan gelmişti.

selam kızlar öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun
bizimdün 4 aylık kontrolümüz vardı Ela 4 ay 10 günlük oldu (6940 gr son ay 700 gr almış kilo sorunumuz yok çok şükür) doktorumuz katı gıdalara başlayalım artık zaten 4-6 ay arası geçiş yapılır dedi ağız ve dil hareketleri için çok önemli dedi sabahları 1 çay kaşığı meyve suyu ikindide bir çay kaşığı yoğurt gece yatmadan pirinç unlu muhallebi verelim dedi hepsi tamamda muhallebi firkri benım aklıma pek yatmadı siz ne düşünüyosunuz

bu miktarlar 1 ay sonunda yarım çay bardağına kadar çıksın dedi bide bakalım bugün elma suyu vericem heyecanlıyım

Günaydın arkadaşlar.Öncelikle öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.
Ben bugün çok heyecenlıyım.Eşim öğleden sonra izinli.3 ayda sadece 1 gün tatil yaptı.Birde bayramda 2 gün.Kızına hasret.Bugün ilk defa ailece gezmeye gideceğiz.Ayrıca biz hala halvet olmamıştık.Belki bugün oda olur.Ayyyyyy kocacığım gelsede meleğimin cicilerini giydirip süslesemde gezmelere gitsek.

sevgili öğretmen arkadaşlarım,
Değerli mesleğimizi değerimizi bilenlerle sürdürebilmek umuduyla hepimizin günü kutlu olsun......

herkese günaydınlarrrrr..
Dün biraz kırgın gibiydim, akşam Furkanı babasına emanet ederek erkenden uyudum, yemek masamı bile toplamadan..şükür bgn iiyim.

Tondora bnde hala adet görmeyenlerdenim cnm bekliyorum:26:

NASYA85 cnm çk heyecanlı ek gıdaya başlamak bencede..inş. sorunsuz bi geçiş olur bebişinae afiyet şifa olur inş. muhallebi konusunda bi fikrim yok, ben arada elma ve mandalina suyu veriyorum, hatta aşure bile tattırdım 2 kez çay kaşığının ucunda..şapırdadı eminim çok sevdi

okuduğum bi kitapta 4. ay dolunca eğer bebekler başını dik tutabiliyorsa , süzülmüş bebek mamaları ; yardımsız oturabiliyorsa daha koyu katı gıdalar verilebilir diyo. bebek siz masadayken yiyeceklere uzanmaya çalışıyor, sizin lokmalarınızı takip ediyor, ilgisini heyecanını belli ediyorsa isteklidir yazıyor. Bir kaç amerikalı çocuk doktoru yazmış bu kitabı. Eğer ailede allerji öyküsü olan varsa ilk altı aydan önce başlanmamalı doktor önerisiyle başlanmalı diyor. Sindirim enzimlerinin gelişimi 4-6 ayda gelişir diyor.

Aynen kuzum çillinin yumurtası Buda bu hikayenin iyi yanı

canım saol evet çok heyecanlı 4 ay bana erken gibi geldi ama doktorumuz dil ve ağız gelişimi için çok önemli diyince ikna oldum meyve suları ve yoğurt vericem hatta az önce elma suyu verdik eşimle biraz, bayıldı bayıldıhatta kaşığı tuttu elimdeyken ağzına doğru çekti falan gözleri parladızaten doktorda yemeğe ilgili görünüyorsa anlarsın bebek seni yönlendırecek demişti Elada ben bişeyler yerken iştahla ağzıma bakıyodu doğruymuş gerçekten

Biz daha 4 aylik olmadik ama gecen kontrolde konusmustuk bizde baslayacagiz bizim doktorda demisti ama meyve suyu,yogurt,muhallebi yada kasik mamasi dedi. Detaylari artik kontrolde konusacagiz bizim kg alimimiz az emmeye cok merakli degiliz. Yine konusunca bende paylasirim soylediklerini.

Selamlar herkesee
Ben de Yalova gibi ailem arkadaşlarımdan önce sizlerin öğretmenler gününü kutlamak istedim iyi ki varsınız

bende yeni oldum canım hemde baya baya çok geliyor. darısı başına :)

Bi saat önce o deneymi ben de yaşadım
Ne zaman olurum ki die bekliyordum ama yine de ani oldu
Eskiden çokkkk karın ağrım olurdu kistim vardı benim doğumda alındı
O yüzden merakla bekliom ağrım olacak mı acaba die
Şuan yok inş da olmaz

Canım benimde şampuan ve kremleri sebamed, detarjanda hacışakir toz detarjan kullanıyordum.Ama bugün dışarıya çıkıcaz.Bende şampuan ve detarjanı değiştireyim.Senin değiştirdikten sonra fark ettimi.Kızarıklıklar gittimi?

tabi canım bu konuda fikir alışverişine ihtiyacımız var bana biraz karmaşık gelıyor ama elma suyunu verdiğimde çok heyecanlandım şahsen ,düşünsene hayatında yediği ilk elma zaten çevremdeki bir çok anne arkadaşımda şimdi ki aklım olsa 4.ayda yavaştan başlardım 6 ay çok geç diyor hakkımızda hayırlısı

Herkese slm güzel anneler.. Herzaman olamıyorum burada, fırsat bulamıyorum yazmaya ki.. Ama sizden kopmuş değilim bilesiniz)) bi elim burda tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.. Sare'm de öpüyor...

Canım çok geçmiş olsun ya kıyamam onun küçücük totosuna:/ inş basit bişeydir cerrahi bi müdahaleye gerek kalmaz..

Tüm öğretmenlerin ve buradaki tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlu olsun ilkokulda bir sınıf annemiz vardı her öğretmenler gününde para toplayıp küçük altın alırdı öğretmenimize bi gönlünüzce hediye aldırmadı kadın bize oğlumun okula başlayacağı günleri düşünüyorum. İnanılmaz heyecanlanıyorum anne ödevimi kontrol edermisin dicek yada tam dersi okulu sevmicek ben çığırıcam önce ödev sonra oyun die ama ebebeyn hırslarının maduru olmıcak anne baba hırsı yüzünden maymun edilen çocuklara içim parçalanıyor kendi egolarını tatmin etmek uğruna çocukların görmediği işkence kalmıyor tabi bu du durumdan canım öğretmenlerde nasibini alıyor. Düşünüyorum da nasıl tatlı olurlar sırtlarında çanta ile okula giderken biz oturduğumuz sitedeki bütün çocuklarla birlikte gider gelirdik okula güle oynaya şimdi ya servis olucak iki adım yere yada illa bir büyük eşlik edecek çocuğa ne yapalım şartlar bizi bunlara zorluyor

meraba herkeslere mutlu pazarlar
bizde sabah büyük bir keyifle pazar kahvaltımızı hazırladık masaya oturduk kızımda ana kucağında birden ağlamaya başladı kucağıma bi aldım popiş ıslak amanın kocişe dedim çiş yapmış hemen açtım bide ne göriyim önden göbişe arkadan sırta kadar bok
demek biz kahvaltı hazırlarken o doldurmuş ama çiş neden sızmış halbuki 1 saat önce falan değiştirdim bezi heralde bez kaymışş:)
dedik bu böle temizlencek gibi değil yıkayalım hemencik hemen kociş küvetini hazırladı sofrayı ölece bıraktık sucuklu yumurta buz tabeeyıkadık kuzumu mis mis oldu nasıl hoşuna gitti sonra mis gibi bi uyku çekti bizde kahvaltımızı yaptık mutlu ama soğuk sucuklu yumurtaylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…