- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.841
meraba herkeslere mutlu pazarlar
bizde sabah büyük bir keyifle pazar kahvaltımızı hazırladık masaya oturduk kızımda ana kucağında birden ağlamaya başladı kucağıma bi aldım popiş ıslak amanın kocişe dedim çiş yapmış hemen açtım bide ne göriyim önden göbişe arkadan sırta kadar bok
demek biz kahvaltı hazırlarken o doldurmuş ama çiş neden sızmış halbuki 1 saat önce falan değiştirdim bezi heralde bez kaymışş:)
dedik bu böle temizlencek gibi değil yıkayalım hemencik hemen kociş küvetini hazırladı sofrayı ölece bıraktık sucuklu yumurta buz tabeeyıkadık kuzumu mis mis oldu nasıl hoşuna gitti sonra mis gibi bi uyku çekti bizde kahvaltımızı yaptık mutlu ama soğuk sucuklu yumurtaylaa
selam kızlar öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun
bizimdün 4 aylık kontrolümüz vardı Ela 4 ay 10 günlük oldu (6940 gr son ay 700 gr almış kilo sorunumuz yok çok şükür) doktorumuz katı gıdalara başlayalım artık zaten 4-6 ay arası geçiş yapılır dedi ağız ve dil hareketleri için çok önemli dedi sabahları 1 çay kaşığı meyve suyu ikindide bir çay kaşığı yoğurt gece yatmadan pirinç unlu muhallebi verelim dedi hepsi tamamda muhallebi firkri benım aklıma pek yatmadı siz ne düşünüyosunuz
bu miktarlar 1 ay sonunda yarım çay bardağına kadar çıksın dedi bide bakalım bugün elma suyu vericem heyecanlıyım
tabi canım bu konuda fikir alışverişine ihtiyacımız var bana biraz karmaşık gelıyor ama elma suyunu verdiğimde çok heyecanlandım şahsen ,düşünsene hayatında yediği ilk elma zaten çevremdeki bir çok anne arkadaşımda şimdi ki aklım olsa 4.ayda yavaştan başlardım 6 ay çok geç diyor hakkımızda hayırlısı
kızlar kaç gündür moralim bozuk sizlerle paylaşmak istedim içime ata ata içinden çıkamadım. geçen hafta pazartesi günü eşimle çok tartıştık. konu evin pisliğinden açıldı, benim kilolarımdan kendime bakım yapmadığından onu eve bağlamadığımdan eve gelmek istemediğinden ona kadınlık yapmadığımdan beni aldatacağından neler nelerden dem vurduu. bende bu lafların üzerine bende çocuğumun babası olarak seni seçtiğim için pişmanım dedim... çünkü herşeyden benim fedakarlık yapmam ve devamında da herşeyde dört dörtlük olmamı istiyor ama maalesef yetişemiyorum ben ona bir çocuk doğurdum bunun zorluğunu görmediği için bencil olduğu için öyle söylemiştim. o günden beri her akşam geç saatlere kadar içiyor eve geç geliyor cumartesi ise hiç gelmedi. kendi söylediği lafları unutup tek suçlu olarak beni görüyor bana çok ağır konuştun diyor. ve ben 1-2 gün konuşmadım sonra da neyse alttan alayım diye düşündüğümde de bana çok ters davrandı yatağını ayırdı. ve 2 gün önce bir karar aşamasındayım seni boşayacam görürsün falan tarzı laflar söyledi. bende pes ettim artık şimdi ne yapmam gerek bilmiyorum bir akıl verin.
kızr bişey sorcam ya benim bebeğim meme almıyo memeyi veriorum ağlamaya başlıyo damağıyla mememin ucunu sıkıştırıyo sabah tam 5 saat meme emmedi veriyom zorluyom ben inat ettikce o basıyo çığlığı bi ara yapmıştı kendiliğinden geçti şimdi yine yapmaya başladı acaba göğüslerimin ucu küçükondan mı diyorum ama işine geldiğinde cok cok emiyo böyle bi sorun yaşayan arkadaşım var mı neden olabilir ya çok üzülüyorum(
Merhaba güzel anneler.
Ben de ağustos annesiyim.Oğlum Yağız 6 Agustos doğumlu.Topiğin açıldığı ilk günlerden bu yana okuyucuydum aslında.Ama bir türlü üye olmak kısmet olmadı.Hamilelik günleri,doğum zamanları,doğum sonrası lohusalık günleri,gaz sancıları,gece uykusuzlukları,bebişlerin kiloları,ilk gezmeler,yeni hayata uyum...Bütün bu sohbetlerinizde kendimden çok şeyler bulup okudum.Çoğu zaman sorularıma cevap buldum,yalnız olmadığımı hissettim.Farklı şehirlerde bir gününü bana benzer geçiren,benle aynı şeyleri yaşayan,aynı hisleri taşıyan annelerin olduğunu bilmek rahatlattı beni..
Neyse...Herkese tekrardan merhabalar diliyorum.Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum...Umarım güzel sohbetlerinize beni de dahil edersiniz.:)
Arkadaşım aynı şeyi ben de yaşıyorum.O da ben de kan ter içinde kalıyoruz emerken.Gülen oynayan çocuk emmeye gelince bağırıyor,ağlıyor,elleriyle göğsüme vuruyor,başka yerlere bakınıyor,hatta elini emiyor.Ben de bazen sallanarak,bazen ayakta,bazen atmasyon şarkılar eşliğinde zorla emzirmeye çalışıyorum.Çok üzülüyorum,dermanım kalmıyor.Bir tek gece güzel emiyor.Aynı şeyi 2 aylıkken de yaşadım.15 gün sürüp geçmişti.İnşallah yine geçicidir.
Sağol parmişim soğukta olsa güzeldi :)Afiyet olsun cucum sicak bir yuvada yenen soğuk sucuklu yumurtanız :))
Merhaba güzel anneler.
Ben de ağustos annesiyim.Oğlum Yağız 6 Agustos doğumlu.Topiğin açıldığı ilk günlerden bu yana okuyucuydum aslında.Ama bir türlü üye olmak kısmet olmadı.Hamilelik günleri,doğum zamanları,doğum sonrası lohusalık günleri,gaz sancıları,gece uykusuzlukları,bebişlerin kiloları,ilk gezmeler,yeni hayata uyum...Bütün bu sohbetlerinizde kendimden çok şeyler bulup okudum.Çoğu zaman sorularıma cevap buldum,yalnız olmadığımı hissettim.Farklı şehirlerde bir gününü bana benzer geçiren,benle aynı şeyleri yaşayan,aynı hisleri taşıyan annelerin olduğunu bilmek rahatlattı beni..
Neyse...Herkese tekrardan merhabalar diliyorum.Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum...Umarım güzel sohbetlerinize beni de dahil edersiniz.:)
Merhaba güzel anneler.
meraba herkeslere mutlu pazarlar
bizde sabah büyük bir keyifle pazar kahvaltımızı hazırladık masaya oturduk kızımda ana kucağında birden ağlamaya başladı kucağıma bi aldım popiş ıslak amanın kocişe dedim çiş yapmış hemen açtım bide ne göriyim önden göbişe arkadan sırta kadar bok
demek biz kahvaltı hazırlarken o doldurmuş ama çiş neden sızmış halbuki 1 saat önce falan değiştirdim bezi heralde bez kaymışş:)
dedik bu böle temizlencek gibi değil yıkayalım hemencik hemen kociş küvetini hazırladı sofrayı ölece bıraktık sucuklu yumurta buz tabeeyıkadık kuzumu mis mis oldu nasıl hoşuna gitti sonra mis gibi bi uyku çekti bizde kahvaltımızı yaptık mutlu ama soğuk sucuklu yumurtaylaa
Kızlar uzun zamandır yazamıyorum ara ara takipteyim önce Kaan hasta oldu ateşlendi öksürük hırıltı burun tıkanıklığı antibiyotik kullanmak durumunda kaldık virütikmiş dikkatli olum kızlar tam Kaan'ı toparladık eşim trafik kazası geçirdi. Çok sağlam bir kaza araç pert oldu çok şükür burnu bile kanamadı kazadan bir gün sonra Irak 'a gitti iş için şimdi mi şimdi de ben hastayım ve Kaan'ın kusma sorunu hat safhada yarın yeditepe Üniversitesi çocuk gastroloji uzmanına götürücem çocuk drlarından bi fayda göremedim kusma konusunda inşallah çözüme kavuşur yawrum bezden adam oldu heryerine bez koyuyorum kustukça üstü başı batmasın die bizde haberler böle sıkıntı ve stresten kendimi yemeye be abur cubura verdim 3 kilo almışım bu durumada bir dur demeliyim
canım yaaa şimdide senin doğum hikayeni okudum ve itiraf ediyorum ağladım
iyiki gelmiş hoşgelmiş Barış :)
bizdede vardı. karbonatlı su sürdüm kafasına tülbent bağlayıp yarım saat beklettim. yıkadım yıkarkende taradım bu kıl gibi fırçayla. hiç birşeyi kalmadı. suyu gördükçe kabarıyor. temizlemen daha rahat olur
Canım benimde şampuan ve kremleri sebamed, detarjanda hacışakir toz detarjan kullanıyordum.Ama bugün dışarıya çıkıcaz.Bende şampuan ve detarjanı değiştireyim.Senin değiştirdikten sonra fark ettimi.Kızarıklıklar gittimi?
Oyyy yerim ben o yakisikli damadimi :-D cnm aglaynca zor oluyo cdden bnmkide nu ara uyumamkta direniyoÖğretmen arkadaşlarimizin gününü kutluyorum.
En büyük hayalimdi öğretmen olmak,çok severim ve saygı duyarım meslegini hakkıyla yapan bütün öğretmenlere.
Barış bey çok huysuz,sürekli ağlayan bir bebeğe sahip olmak ne kadar zormus...
Salı günü 4.ayimiz bitiyor,hala duzelmedi.
Asilarinda çok ağlayacak diye şimdiden strese girdim.
Nasyacim ne güzel ek gıdaya başlayacakmissin.Eminim çok heyecan vericidir.
Bizimki ek gıdaya 6.ayda gecicez demişti.
Demir damlasınida 6.ayda ek gıdaya geçince kan tahliline göre vericem demişti.
Her dr.farklı oluyor sanırım önemli olan doktoruna güvenmek ve dinlemek.
Merhaba güzel anneler.
Oyyy yerim ben o yakisikli damadimi :-D cnm aglaynca zor oluyo cdden bnmkide nu ara uyumamkta direniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?