- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.861
hepinize geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm iyimisiniz şimdi peki
Maşallah idosa cook tatlı olmuş.
Bu kızı süsleyip püsleyip koyuyosun resimlerini sonra oğlan anaları birbirlerini yiyo ben alcam ben alcam die :))
Ağır tahrik var :))
hepsini hamileyken kullandıysan demek ki
MED BU ALINTI SENİN İÇİNDİ AMA NASIL OLDUYSA BAŞKA YAZININ ALTINA YAZMIŞIM..bizdede vardı. karbonatlı su sürdüm kafasına tülbent bağlayıp yarım saat beklettim. yıkadım yıkarkende taradım bu kıl gibi fırçayla. hiç birşeyi kalmadı. suyu gördükçe kabarıyor. temizlemen daha rahat olur
Okudum üfledim Heracım nefesim kuvvetlidir benim bişey olmaz inşallahoyyy kokoşum benim... nazar değecek kız.. süsleyip püsleyip gösteriyon
Amanda kokoşuma bakınkız sana herbişey çok yakışıyo şu sevmediğimiz leoparı bile sevdiren lokum seni elime geçirirsem mıncıra mıncıra yicem:109::109:
maşallah sana güzel kız allah seni anana babana ailene bağışlasın dert tasa göstermesin bol nasibli etsin inşallah bu arada topikte bulunan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım nice seneler
Canım çok geçmiş olsun ya kıyamam onun küçücük totosuna:/ inş basit bişeydir cerrahi bi müdahaleye gerek kalmaz.. /QUOTE]
canım teşekkür ederim dün akşam altını değiştirirken dikkatlice baktım vajinadaki zarda iğne deliği gibi bişey gördüm sabah uyandığımızda altını bi açtım ne göreyim açılmış minik kuşumun kukusu düzelmiş :) bundan sonra hep bakacağım bakalım bir daha olacak mı
ben bi hata yaptım siz yapmayın diye uyarayım dedim
oğlumda atopik egzama varmış, doktorumuz yapmam gerekenleri anlattı..şimdi de internetten biraz araştırayım dedim ve google da görsellere bakma gafletinde bulundumbebişlerin o halini görünce içim parçalandı. Allahtan bizimkinin durumu bu görsellere göre çok daha hafif
Okudum üfledim Heracım nefesim kuvvetlidir benim bişey olmaz inşallah
Hea sorma cucum benim arkadaşın aldığı leopar gömleği dolabımın ücra köşelerinden çıkarıp ben de giydim analı-kızlı leopar takıldık bugünEee ne demişler leopar deseni sevmesen de uyum şart
Ayy ne güzel dilekler bunlar Zerrecim amin tüm bebekler için olsun bu dua :))
Aramiza hosgeldn diyelm cnm sana.bundan sonra kstilirsn sohbetletimize..
hoşgeldinnn canım. :)
Sağol parmişim soğukta olsa güzeldi :)
Hoşgeldin aramıza CNmyalnız değiliz gerçekten
O zaman aramıza Hosgeldin :))
aynnen ya sankı bni anlatyosun bazılrıda memeyi bırkca eyvah diyip korkutuyolar beni ayakta dolasasa lay lay lom yapa yapa emziriyorum gece cok cok emen bebek uyanıkken tepiniyo resmen hiç vermesem emmicek gibi.
Canım çok geçmiş olsun inşallah cerrahi müdehaleye gerek kalmaz dualarım seninle :)canım teşekkür ederim dün akşam altını değiştirirken dikkatlice baktım vajinadaki zarda iğne deliği gibi bişey gördüm sabah uyandığımızda altını bi açtım ne göreyim açılmış minik kuşumun kukusu düzelmiş :) bundan sonra hep bakacağım bakalım bir daha olacak mı
idoş sana leopar çok yakışıyor:)
Maşallah canım çok tatlı olmuş. sen de leopar gömleğini giyeydinde beraber çekilseydiniz :)
:)) Ben de giydim ama aklıma gelmedi beraber çekilmek tüh ya
Öle ücra köşedeki leopar gömleği bile çıkarttırırda giydirir insana analı kızlı kokoş takıldınız desene :)işte bu cadılar tarzımızı bile değiştirirde kokoş olursuneminim sanada çok yakışmıştır heleniko senin kopyan olunca :108:bu arada Msj kutuna bak CNm bi gecikme oldu sorry
Ayy cucuşkom dedim madem bindik bir alamete gidiyoz kıyamete o zamansa topuklu çizme giyerim ben dedim giydim ve tüm gün öyle gezdim. Allahım yareppim ayaklarım pert oldu. Diktim ayaklarımı yatıyorum cucum özenip bi kaç topuklu şey almıştım öylecene duruyolar kenarda. Hergün topuklu giyip tıkkıdı tıkkıdı yürüyen kadınlara şapka çıkarıyorum ben bi gün gezdim cılkım çıktı ya la
Sereya hoş geldin aramıza :))
Hoşbulduk canım..Kzın çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?