2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm iyimisiniz şimdi peki

Sağol canım iyiyiz çok şükür eşim Irak'ta. Kazadan bir gün sonra gitmek zorunda kaldı. Kaancık ilaca başladı biraz da diyete emzirme aralıklarını iki buçuk saate çıkardım hedefimiz 3 artık her istediğinde meme yok bende çok şükür iyileştim cam silebilecek kadar iyiyim bugün alt katımın camlarını sildim bu arada hasta olunca lactamil için günde iki bardak ıhlamur bal limon bunlara ilave olarak lactamil toparlanmaya yardım ediyor eczacı demişti bana pek inanmamıştım ama denedim faydasını gördüm tavsiye ederim.

Canım bu arada benim eşimin adı da barış oğlunla adaş isimler karakteri çok etkiliyor gerçekten ve eşim adına çok yakışan bi insan eminim senin barışın da öle olucak öpüyorum onu pamuk ellerinden yanak yok :))

ben bi hata yaptım siz yapmayın diye uyarayım dedim
oğlumda atopik egzama varmış, doktorumuz yapmam gerekenleri anlattı..şimdi de internetten biraz araştırayım dedim ve google da görsellere bakma gafletinde bulundum bebişlerin o halini görünce içim parçalandı. Allahtan bizimkinin durumu bu görsellere göre çok daha hafif

Yoğun istek üzerine leopar yelekli idoş
Eki Görüntüle 871855

oyyy kokoşum benim... nazar değecek kız.. süsleyip püsleyip gösteriyon

hepsini hamileyken kullandıysan demek ki

bileydim kullanırdım canım ya.. kocam o libidonun değerini bilemedi

MED BU ALINTI SENİN İÇİNDİ AMA NASIL OLDUYSA BAŞKA YAZININ ALTINA YAZMIŞIM..

oyyy kokoşum benim... nazar değecek kız.. süsleyip püsleyip gösteriyon
Okudum üfledim Heracım nefesim kuvvetlidir benim bişey olmaz inşallah

Amanda kokoşuma bakınkız sana herbişey çok yakışıyo şu sevmediğimiz leoparı bile sevdiren lokum seni elime geçirirsem mıncıra mıncıra yicem:109::109:

Hea sorma cucum benim arkadaşın aldığı leopar gömleği dolabımın ücra köşelerinden çıkarıp ben de giydim analı-kızlı leopar takıldık bugün Eee ne demişler leopar deseni sevmesen de uyum şart
maşallah sana güzel kız allah seni anana babana ailene bağışlasın dert tasa göstermesin bol nasibli etsin inşallah bu arada topikte bulunan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım nice seneler

Ayy ne güzel dilekler bunlar Zerrecim amin tüm bebekler için olsun bu dua :))

canım ne hatası yaptın ki. çok geçmiş olsun

Öle ücra köşedeki leopar gömleği bile çıkarttırırda giydirir insana analı kızlı kokoş takıldınız desene :)işte bu cadılar tarzımızı bile değiştirirde kokoş olursun eminim sanada çok yakışmıştır heleniko senin kopyan olunca :108:bu arada Msj kutuna bak CNm bi gecikme oldu sorry

Aramiza hosgeldn diyelm cnm sana.bundan sonra kstilirsn sohbetletimize..

hoşgeldinnn canım. :)

Sağol parmişim soğukta olsa güzeldi :)

Hoşgeldin aramıza CNm yalnız değiliz gerçekten

O zaman aramıza Hosgeldin :))

Hoşbuldumm:)....

aynnen ya sankı bni anlatyosun bazılrıda memeyi bırkca eyvah diyip korkutuyolar beni ayakta dolasasa lay lay lom yapa yapa emziriyorum gece cok cok emen bebek uyanıkken tepiniyo resmen hiç vermesem emmicek gibi.

Aynen bana da emmeyi bırakacak diyorlar.Hatta annem bile sen de böyle bıraktın emmeyi diyor.Ama sabrediyorum,inatla veriyorum.Acıkınca başka çaresi yok çünkü emcek mutlaka..Oyalayıp aç kalma süresini uzatıyorum ben de iştahlansın diye.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bu aralar hiç gelemedim kızkardeşim geldi onla birlikteydik onun da 13 aylık bir bebeği var ne zormuş bıcırlarla boğuşmak telef ettiler bizi Dün yine Arenimle hastane maceramız oldu sabah uyandım kafasına dokundum bıngıldağı hafif şişkin geldi elime, netten baktım okuduklarım korkuttu beni doktorumuzu aradım ateşi yoksa sorun yok dedi. Sonra kardeşimin eşi kendi doktorlarını aradı o da bebek iştahsızsa uyku isteği fazla ise ve kusuyorsa hastaneye gitmesinde yarar var demiş şoka girdim resmen dün Aren'de bütün bu belirtiler vardı sabah çok şiddetli kustu (ki eminim gazından dolayı kustu) sürekli uyumak istiyordu ve emmek istemedi korktum hemen hastaneye gittik kafa ultrasonu çekildi normal çıktı kan tahlili falan yapıldı normal hiç bir sorun yok ama yaşadığım korku bana yetti ... Allah çocuklarımızı bize bağışlasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…