- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.881
Olmuşken tam olsun dimi iyi yapmışsın bu kız seni kokoş yaptı vallaCanım çok geçmiş olsun inşallah cerrahi müdehaleye gerek kalmaz dualarım seninle :)
:)) Ben de giydim ama aklıma gelmedi beraber çekilmek tüh ya
Ayy cucuşkom dedim madem bindik bir alamete gidiyoz kıyamete o zamansa topuklu çizme giyerim ben dedim giydim ve tüm gün öyle gezdim. Allahım yareppim ayaklarım pert oldu. Diktim ayaklarımı yatıyorum cucum özenip bi kaç topuklu şey almıştım öylecene duruyolar kenarda. Hergün topuklu giyip tıkkıdı tıkkıdı yürüyen kadınlara şapka çıkarıyorum ben bi gün gezdim cılkım çıktı ya labende seviyorum topuklu çokta hoş duruyor ama benimde birkaç tane var dolap bekliyor bilmiyom valla kuzum nasıl giyiyorlar hergün sanki o kadAr topukta onlar yürümüyor ben düz babetle bile takılıyorum bide topukluya çıksam garanti düşerim bide bu kaldırımlarda
canım ne hatası yaptın ki. çok geçmiş olsun
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bu aralar hiç gelemedim kızkardeşim geldi onla birlikteydik onun da 13 aylık bir bebeği var ne zormuş bıcırlarla boğuşmak telef ettiler biziDün yine Arenimle hastane maceramız oldu sabah uyandım kafasına dokundum bıngıldağı hafif şişkin geldi elime, netten baktım okuduklarım korkuttu beni doktorumuzu aradım ateşi yoksa sorun yok dedi. Sonra kardeşimin eşi kendi doktorlarını aradı o da bebek iştahsızsa uyku isteği fazla ise ve kusuyorsa hastaneye gitmesinde yarar var demiş şoka girdim resmen dün Aren'de bütün bu belirtiler vardı sabah çok şiddetli kustu (ki eminim gazından dolayı kustu) sürekli uyumak istiyordu ve emmek istemedi korktum hemen hastaneye gittik kafa ultrasonu çekildi normal çıktı kan tahlili falan yapıldı normal hiç bir sorun yok ama yaşadığım korku bana yetti ... Allah çocuklarımızı bize bağışlasın ...
Sereya hoş geldin aramıza :))
Aybike ne oldu canım ya ? Geçmiş olsun hayırdır?
Ay senin tipini severim kiz o emziği çıkarda bebek oldugun anlaşılmasın kokosum benim :))
Bu kiz insana leoparida sevdirir zebrayida :) masallah cok guzel olmuş yine annesi
Cucum ne kaldırımı avm yollarında zor yürüdüm kız Benim için kaldırımda topukluyla yürümek ipte cambazlıkla eşdeğerOlmuşken tam olsun dimi iyi yapmışsın bu kız seni kokoş yaptı vallabende seviyorum topuklu çokta hoş duruyor ama benimde birkaç tane var dolap bekliyor bilmiyom valla kuzum nasıl giyiyorlar hergün sanki o kadAr topukta onlar yürümüyor ben düz babetle bile takılıyorum bide topukluya çıksam garanti düşerim bide bu kaldırımlarda
şuan birşey söylemek için çok erken canım çünkü mesela yeni şampuanı ile daha ilk kez bugün yıkandı, çamaşırlarda da hala dalinle yıkanmış olan var..
ama biodermanın kremini 2. gün oldu kullanıyorum rahatlattı, kaşıntısı azaldı sanki...eczacımızında olmuş, nekadar sürdü dedim, onun ki 1 haftada geçmiş
saol canım...Allah beterinden korusun da bu aralar sürekli bişeylerle uğraşıyorum içim parçalandı artık
pamukçuk derken anal fissür derken şimdide atopik dermatit
ben oğluşuma adam gibi bakmayı bi türlü öğrenemdimyavrum kimbilir nasıl kaşınıyor
bu arada canım aklım bir karış havada olduğu için kokoş hanımın yeleğini atlamışımama itiraf ediyorum yelekten çok saç bandına hasta oldum :) o bandları sen mi yapıyorsun yoksa alıyor musun? herbiri diğerinden havalı
Cnm pek tatli olmus idos masallah...sende giymisin leopar ikinizn resmi olsaydi super olurdu :-D dun esim internette bi takim gosterdi bab yelek idosun leopardandi alalim bunu zilliye diyedemekki leolar cilgnligi bebislere kadar yayildi ;-)
Kızlar araya giriyorum ama bişey danışıcam;
gelecek yaza şimdiden yurtdışı tur almak istiyoruz. erken rezervasyon indirimi var. kızım o sırada 10 aylık olacak. 7 gece 8 günlük. kızımı anneme mi bıraksam götürsem mi bilemedim. gönlüm götürmekten yana. 10 aylıkken yurtdışı gezisi nasıl olur?? çok zor olur mu? kavanoz mamaları ile idare edebilir miyiz o dönem. turla sıkıntı çıkar mı?? ya da böyle turla 3 şehirden vazgeçip tek şehir 4 günlüğüne kendimiz bi program yapıp gideceğiz. yurdışına çıkan arkadaşlar fikir verebilir misiniz? parme sen isveçe gitmeye karar verdin mi?
çok geçmiş olsun canım...Allah onların üzüntüsünü göstermesin hiçbirimize
Seyyahçım hoş geldin tatlım. Şükür ki korkulan olmamış her şey yolundaymış oh raahtlamışsındır baya. Kuzucuklarımızı Allah her türlü beladan hastalıktan korusun.
Bu arada benim dünüş yok ortada. Yarın da gelmezse dürtükliycem cepten:26:
Allah rızası için sorunuma fikir verir misiniz kızlar?Çok sıkıntıdayım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ttiririm-lutfen-fikir-verin.html#post32800253
bebeklerin fotoğraflarına bakmak google da canımo minicik yüzleri öyle görünce içim parçalandı...
bu arada cildi kuru diyip nemlendirici ile düzeltirim diye düşünmemek gerekiyormuş...doktorumuz uyardı, özellikle yanakların kulaklara yakın olan kısımları ciddi kuru ise atopik dermatit başlangıcı olabilirmiş ve nekadar çabuk alerji yapan şeyi tespit edebilirseniz okadar çabuk toparlarmış. neyseki bende çok geç kalmış sayılmam
büüyk oğlumda bu sorunumuz vardı dr tavsiyesi cildi nemli tutmaktır.banyodan sonra mutlka losyon sürerdik.Bide hangi marka şampoyan kullanıyorsun deşititirsen belki faydası olur.Şİmdi Töpfer organik bir şampuan kullanıyorum çok beğndim çok hafif.kullanacağın şampuanlar kremler ppatya buğday özlü olmasından yarar var.Merak etme bu geçici büyüdükçe geçiyor.Aybikecim tekrar geçmiş olsun. Haftaya bizde aşı ve aylık kontrol için doktora gidicez. Aynı cilt problemi bizde de vardı sen çocuk doktoruna mı gittin cildiyeye mi? Bizim de yanaklar hemen kızarıo dediğin gibi kulak arkası da kuru. Birde boynunun arasından göğsüne doğru isilik gibi oluyor. Sanırım şampuandan kaynaklanıyor banyodan sonra daha çok kızarıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?