2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne hatası yaptın ki. çok geçmiş olsun

bebeklerin fotoğraflarına bakmak google da canım o minicik yüzleri öyle görünce içim parçalandı...
bu arada cildi kuru diyip nemlendirici ile düzeltirim diye düşünmemek gerekiyormuş...doktorumuz uyardı, özellikle yanakların kulaklara yakın olan kısımları ciddi kuru ise atopik dermatit başlangıcı olabilirmiş ve nekadar çabuk alerji yapan şeyi tespit edebilirseniz okadar çabuk toparlarmış. neyseki bende çok geç kalmış sayılmam

çok geçmiş olsun canım...Allah onların üzüntüsünü göstermesin hiçbirimize

Sereya hoş geldin aramıza :))

Aybike ne oldu canım ya ? Geçmiş olsun hayırdır?

saol canım...Allah beterinden korusun da bu aralar sürekli bişeylerle uğraşıyorum içim parçalandı artık
pamukçuk derken anal fissür derken şimdide atopik dermatit
ben oğluşuma adam gibi bakmayı bi türlü öğrenemdim yavrum kimbilir nasıl kaşınıyor

bu arada canım aklım bir karış havada olduğu için kokoş hanımın yeleğini atlamışım ama itiraf ediyorum yelekten çok saç bandına hasta oldum :) o bandları sen mi yapıyorsun yoksa alıyor musun? herbiri diğerinden havalı

Ay senin tipini severim kiz o emziği çıkarda bebek oldugun anlaşılmasın kokosum benim :))

Bu kiz insana leoparida sevdirir zebrayida :) masallah cok guzel olmuş yine annesi

Teşekkürler Parmiş teyzesi benim de ezberimi bozdu bu kız bundan sonra kesinlikle yapmam demiycem hiç bişey için. Ben kim leopar gömlek kim onu bile yaptım ayy

Cnm pek tatli olmus idos masallah...sende giymisin leopar ikinizn resmi olsaydi super olurdu :-D dun esim internette bi takim gosterdi bab yelek idosun leopardandi alalim bunu zilliye diye demekki leolar cilgnligi bebislere kadar yayildi ;-)

Canım krem derken?Losyon mu?Sen biodermin hangi ürünlerini aldın?Roxy nerde satılır.Ben baktım bulamadım.

Hay Allah yaa geçmiş olsun, çarçabuk iyileşir inşallah. Deri hastalıklarında teşhis koymak zordur hepsi birbine benzer. Şükür ki teşhis konmuş ilaçlarla çarçabuk iyileşir merak etme canım.

Evet bandanalar bana ait :)) Heryerde aynı şeyler var sıkıyo ben de değişik olsun dedim oturdum yaptım :))
Cnm pek tatli olmus idos masallah...sende giymisin leopar ikinizn resmi olsaydi super olurdu :-D dun esim internette bi takim gosterdi bab yelek idosun leopardandi alalim bunu zilliye diye demekki leolar cilgnligi bebislere kadar yayildi ;-)

Sağolcanım. Demek ki başlamış bebişlerde de evet. Modayı takip etmeyen anası bunları da öğrenmiş oldu :))

Seyyahçım hoş geldin tatlım. Şükür ki korkulan olmamış her şey yolundaymış oh raahtlamışsındır baya. Kuzucuklarımızı Allah her türlü beladan hastalıktan korusun.

Bu arada benim dünüş yok ortada. Yarın da gelmezse dürtükliycem cepten:26:

Son düzenleme:

canım büyük oglumla ilk yurtdışı gezimiz O 7 aylıkken oldu.sorun yaşmadık ama şu varki benimki araba otobus olsun çok severdi uyurdu hep.bir hafta içinde otobus uçak ve araba yolcuğu yapmıştık.ama imkanın varsa bence anne bırak derim bebekle gezitiden bişy anlarmasın yorucu ve stresli olabilir.

çok geçmiş olsun canım...Allah onların üzüntüsünü göstermesin hiçbirimize

Amin kızlar bebeklerimizin saçının teline zarar gelmesin ...

Allah rızası için sorunuma fikir verir misiniz kızlar?Çok sıkıntıdayım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ttiririm-lutfen-fikir-verin.html#post32800253

canım tüm tavsyelerini okudum hepsi guzel ve işe yarayanlar.fakat sende beslemekle bir sorun değil senin psihoşojiktir.ilk önce rahatlaman lazım olduğu kadar emirirm yetmedi mama verirm dersen bunu kabul edersen inana çok yakında mama haytınızdan çıkacak.bazen göğüslerim çok dolu olmuyor ama ben rahatım aman diyorum yetmese dolapta bir kutu mama var diyorum oğlumu aç bırkmama diyorum.Bebeğim aç kalmayacak düşüncesi beni rahtlatıyor.Onu emirirken süütm az da olsa resmen kendimi zorluyorum aa sütüm var var şimdi gelecek diyorum.uzuzn süre böyle kandırıdım kendimi şimdi gerçekten öyle oluyor boş goğuslerime süt getirebiliyorum.daha geçen hafalara kadar genelde akşmaları süütm yetmezdi iki memeyi veriyordum ancak kandırıyordum oğlumu ama hep anlatığım gibi düşünüyorum.Bide sütüm az da olsa diyorum şimdi emer sonra yine verirm diyorum bakmıyorum saate illa bu kdar saat geçsin diye kural koymadım oğlum istedikçe emirdim.Bide emirdikten sonra imkanım varsa göğüsümü sağyordum bir damla da olsa sağdım dolaba koydum öyle süütm yetmediği zaman bebeğime verdim.Bu da beni çok rahatlatttı.hani emziremsemde anne sütü vercem oğluma.

bide diyer şey büütn süt artırıcı yiyeceklerini denemişsin anladığım kadarıyla bunu yazayım bir yerde okumuştum mesela incir yersek onu kesinlikle üüzmle eyaz dutla karıştırmamak lazım o zmana süt artırma etkisi birbirine engel oluyorlarmış.bunu 5 sene okuduğum bir şey bulursam o yazıyı burda paylaşırım.demke istediğim birşey yediğin zmana birkaç gün dendikten sonras ancak başka birşey dene.

ve tekrar yazayım psiholojini rahatlatmalısın.ee hiç anne sütü almayan bebekler var onların anneleri ne desin.Ama olmayınca olmuyor bazen önemli olan bebişler sağlıklı olsunlar var olsunlar.Evet anne sütü en sağlıklısı ama şu var bazen anne sütü o kdar besleyeci olmayabiliyor sadece anne sütü alan bebekler sağlıksız bebekler de var.Bu işi kısmet kader canım.

ısırgan otu omega 3 anne sütün kalitesini artırıldığını okumuştum dene istersen süütmüz al olsada kaliteli olduktan sonra bebişlerimize yararın.

Aybikecim tekrar geçmiş olsun. Haftaya bizde aşı ve aylık kontrol için doktora gidicez. Aynı cilt problemi bizde de vardı sen çocuk doktoruna mı gittin cildiyeye mi? Bizim de yanaklar hemen kızarıo dediğin gibi kulak arkası da kuru. Birde boynunun arasından göğsüne doğru isilik gibi oluyor. Sanırım şampuandan kaynaklanıyor banyodan sonra daha çok kızarıyor çünkü

kızlar bir haftadır oğlum uyanıkken emek istemiyor.no panik tecrubeli anne strese girmedi.oğluşunu önce uyutup tam uykuya dalacakken memyi tuturdu emdi çok şükür.Size de söyleyim dedim büyük ihtimale bu aylarda bazılarımız bunu yaşayacağız.Sakın korkmayın memeyi bırakcak diye sakın biberon vermeyin.Uykuya dlarken vemreye çalışın olmadı uyanmadan önce ilk ink mınk yaptığı anda verin emsin.^aydan sonra çevreyi fark ediyorlar çevreye merak ediyorlar merağı o kdar büyükki emek istemiyorlar uyumak istemiyorlar.Siz onun rejiminiz biliyorsunuz uyku saati geldimi uyutmaya çalışın çok direniyorsa çok ağlıyorsa lakdırın birz daha oynatın ama sakin bir oyun yavaş bir müzik eşliğinde kucağpınız alıp dans edin.Sakinleşince tekrar uyuıtmya açalışın uykuya dalmaya başladımı emirmeye çalışın.Biz çareyi radioyala bulduk açıyorum ancak yatağa oturabiliyorum ki uyutayım yada emireyim.yoksa bas bas barıyor.söyleyim bunu daha sonra da yaşayabilirsiniz bi 7,9,12 aylıkken yaşadık büüyk oğlumla ki o biberonla besleniyordu.o zman ne yapıyorduk birimiz dik tutuyordu diyerimiz biberon tuturuyor ağızına o kafasını sağ sola çeviriyor biz bibieronu çeviriyorduk öyl eişkence işte.ama çok şükür geçmişte kladı o günler şimdi aklıma geldikçe gülüyorum bu maceralarımıza:)))

anneler no panik no stres:))))

he bide büyüdüler sütlermiz var ama belki de tek göğüs az kalabilir iki göğüs verebilirsiniz.sonra herşey kendinden çözülüyor.

büüyk oğlumda bu sorunumuz vardı dr tavsiyesi cildi nemli tutmaktır.banyodan sonra mutlka losyon sürerdik.Bide hangi marka şampoyan kullanıyorsun deşititirsen belki faydası olur.Şİmdi Töpfer organik bir şampuan kullanıyorum çok beğndim çok hafif.kullanacağın şampuanlar kremler ppatya buğday özlü olmasından yarar var.Merak etme bu geçici büyüdükçe geçiyor.

Kızlaaar yavaş biraz yahu hafta sonu gelince yakalayamıyorum sizi
Geçmişi bitirdim de alıntı yapamadım. Yarısını telden yarısını bilgisayardan okudum çünkü.

Bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.
Aybikecim aynen dediğin gibi arkadaşlarımda var aynı hastanede doğum yapan pozlar aynı Bu arada sen doktor arıyordun Çağrı Beye devam mı ediyorsun?

Arasta canım senin o kokoş kızı kokla kokla bitiririm ben. Çok seviyorum süslü bebekleri. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde ne çok istemiştim kızım olmasını. Çok hevesliydim süsleyeceğim bol bol diye. Çook yakışıklı bir oğlum oldu iyi ki oldu.
Geçenlerde pamidor da bir papa görmüştüm idoşu görünce ilk o geldi aklıma, bu da olsaydı ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…