- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.901
Sağol canım iyiyiz çok şükür eşim Irak'ta. Kazadan bir gün sonra gitmek zorunda kaldı. Kaancık ilaca başladı biraz da diyete emzirme aralıklarını iki buçuk saate çıkardım hedefimiz 3 artık her istediğinde meme yok bende çok şükür iyileştim cam silebilecek kadar iyiyim bugün alt katımın camlarını sildim bu arada hasta olunca lactamil için günde iki bardak ıhlamur bal limon bunlara ilave olarak lactamil toparlanmaya yardım ediyor eczacı demişti bana pek inanmamıştım ama denedim faydasını gördüm tavsiye ederim.
Canım bu arada benim eşimin adı da barış oğlunla adaş isimler karakteri çok etkiliyor gerçekten ve eşim adına çok yakışan bi insan eminim senin barışın da öle olucak öpüyorum onu pamuk ellerinden yanak yok :))
kızr bişey sorcam ya benim bebeğim meme almıyo memeyi veriorum ağlamaya başlıyo damağıyla mememin ucunu sıkıştırıyo sabah tam 5 saat meme emmedi veriyom zorluyom ben inat ettikce o basıyo çığlığı bi ara yapmıştı kendiliğinden geçti şimdi yine yapmaya başladı acaba göğüslerimin ucu küçükondan mı diyorum ama işine geldiğinde cok cok emiyo böyle bi sorun yaşayan arkadaşım var mı neden olabilir ya çok üzülüyorum(
büüyk oğlumda bu sorunumuz vardı dr tavsiyesi cildi nemli tutmaktır.banyodan sonra mutlka losyon sürerdik.Bide hangi marka şampoyan kullanıyorsun deşititirsen belki faydası olur.Şİmdi Töpfer organik bir şampuan kullanıyorum çok beğndim çok hafif.kullanacağın şampuanlar kremler ppatya buğday özlü olmasından yarar var.Merak etme bu geçici büyüdükçe geçiyor.
Bayildim yaa bu ne güzellik maşallah canim Allah bagislasin her türlü kötülükten ve kem gozden korusun bu prensesi, şimdiden ortaligi yakıyor.cok tatli :)
Maşallah bu ne güzellik ❤️
Arasta İda'nın güzelliğine diyecek yok maşallah Arda çok şanslı
Kızlaaar yavaş biraz yahu hafta sonu gelince yakalayamıyorum sizi
Geçmişi bitirdim de alıntı yapamadım. Yarısını telden yarısını bilgisayardan okudum çünkü.
Bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.
Aybikecim aynen dediğin gibi arkadaşlarımda var aynı hastanede doğum yapan pozlar aynıBu arada sen doktor arıyordun Çağrı Beye devam mı ediyorsun?
Arasta canım senin o kokoş kızı kokla kokla bitiririm ben. Çok seviyorum süslü bebekleri. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde ne çok istemiştim kızım olmasını. Çok hevesliydim süsleyeceğim bol bol diye. Çook yakışıklı bir oğlum oldu iyi ki oldu.
Geçenlerde pamidor da bir papa görmüştüm idoşu görünce ilk o geldi aklıma, bu da olsaydı ne güzel olurdu
Eki Görüntüle 872119
Bende çok güldüm gördüğümdei birde parmak arası sandalet yapmışlar o da çok güzeldiBu patiklerden burda da vardı getirmişler yok artık dedim neler çıkarıyolar ahahahha. Çok komik kız bu ayakkabılar Ve evet iyi ki Selim oldu yoksa Duru gibi bir gelinden mahrum kalacaktın. Hiç üzülme kızım olmadı diye. Duru'yu süslersin şımbıl şımbıl
Teşekkürler Parmiş teyzesi benim de ezberimi bozdu bu kız bundan sonra kesinlikle yapmam demiycem hiç bişey için. Ben kim leopar gömlek kim onu bile yaptım ayy
Cucum ne kaldırımı avm yollarında zor yürüdüm kız Benim için kaldırımda topukluyla yürümek ipte cambazlıkla eşdeğer
Çok deneyimim yok valla benimde kuzum birkaç düğün yemek öZel bi gece dışında hep düz babet spor ayakkabı ölede bi alıştımki uzun zamandır şimdi giysem kesin yerlerdeyim rezillik:111:
bende özledim canım siziDünüş özledik yahu h.sonu karakayıpsın şekercim inş keyifli geçmiştir
Oyy öpüyoruz seni arasta teyzoşTeşekkür ederim kızlar :)) İdoş da onun kokoşluğunu beğendiğiniz için teşekkü edip ellerinizden öpüyor teyzeleri :))
Bu patiklerden burda da vardı getirmişler yok artık dedim neler çıkarıyolar ahahahha. Çok komik kız bu ayakkabılar Ve evet iyi ki Selim oldu yoksa Duru gibi bir gelinden mahrum kalacaktın. Hiç üzülme kızım olmadı diye. Duru'yu süslersin şımbıl şımbıl
Bende çok güldüm gördüğümdei birde parmak arası sandalet yapmışlar o da çok güzeldiÜzülür müyüm canım hiç, iyi ki doğmuş bebikimm. Kızı da tuttururum belki ilerde
Tabi canım fıstık gibi mini mini biblo gibi gelinim var benim. Altınlarla süslerim ben onu
denersin başka şampuyan olmadı böyle durumlarda özel kozmetiği de önerir dr.ama merak etme geçiyor tabiki geçene kdar yavru rahatsız olmasın diye gerekeni yapmak lazım.Cilt kuruluğu için doktorumuz nemlendirici verdi o vücuduna iyi geliyor ama yüzü çok kuru kulak arkası fln. Hatta kafası bile kuru sürekli yağ sürüyorum banyo öncesi doktor badem yağı yada zeytinyağı sür dedi sürünce iyi ama yıkayınca yine kuruyorhaklısın canım şampuanını değiştireyim bakalım dr ne diyecek.
Oyy öpüyoruz seni arasta teyzoşsende iyiki idoşu fındıkta Arda'yı doğurmuş ikiside birbirinden tatlı idoş artı bide kokoş
Tini miniiii durubende iyiki duruşu doğurmuşum Selim gibi yakışıklı bonkör bir damadım oldu baksanıza kayınvalidesi altınlara süslicekmiş
Selimcim gece uykusuna geçti, bende hemen yatmalıyım sabahın köründe işe gidecek gibi kalkar yine nasılsa
Herkese boll rüyalı, minimum uyanmalı, depderin bir uyku diliyorum..
Sabaha görüşürüz artık, öpüldünüz..
Iti geceler dünüş duruda çoktan gece uykusuna geçti bende uyusam ya bi bakarsın uyanır valla gercekten nedir bu işe yetişcrm edasıyla erkenden uyanmalarSelimcim gece uykusuna geçti, bende hemen yatmalıyım sabahın köründe işe gidecek gibi kalkar yine nasılsa
Herkese boll rüyalı, minimum uyanmalı, depderin bir uyku diliyorum..
Sabaha görüşürüz artık, öpüldünüz..
Dimi artık kırmızı elbisesin üstüne altınlarını takar topuklu leoparlı papişler gucci çantasını takar güne giderKız Duru da kokoş artı altınlı olacak Sulozun sayesindeTopuklu leoparlı çantalar alcak Duruşuma guccilerden giydircek evelallah
İyi geceler canım sana da aynı o dediğin gibi uykular görüşürüz byee
Cilt kuruluğu için doktorumuz nemlendirici verdi o vücuduna iyi geliyor ama yüzü çok kuru kulak arkası fln. Hatta kafası bile kuru sürekli yağ sürüyorum banyo öncesi doktor badem yağı yada zeytinyağı sür dedi sürünce iyi ama yıkayınca yine kuruyorhaklısın canım şampuanını değiştireyim bakalım dr ne diyecek.
büüyk oğlumda bu sorunumuz vardı dr tavsiyesi cildi nemli tutmaktır.banyodan sonra mutlka losyon sürerdik.Bide hangi marka şampoyan kullanıyorsun deşititirsen belki faydası olur.Şİmdi Töpfer organik bir şampuan kullanıyorum çok beğndim çok hafif.kullanacağın şampuanlar kremler ppatya buğday özlü olmasından yarar var.Merak etme bu geçici büyüdükçe geçiyor.
Hoşbuldumm:)....
Aynen bana da emmeyi bırakacak diyorlar.Hatta annem bile sen de böyle bıraktın emmeyi diyor.Ama sabrediyorum,inatla veriyorum.Acıkınca başka çaresi yok çünkü emcek mutlaka..Oyalayıp aç kalma süresini uzatıyorum ben de iştahlansın diye.
bende çok üzülüyrdm sadece ben yasyorum diye bende mama istemiyorum kesinlikle emzirmek istiyorum 2 yıl boyunca ama işte böyle yaptıkca içim acıyor ister istemez dert ediyorum sonradan düzeliyor mu bi ara yaptı sonra düzeldi şimdi tekrar basladı yapmayakızlar bir haftadır oğlum uyanıkken emek istemiyor.no panik tecrubeli anne strese girmedi.oğluşunu önce uyutup tam uykuya dalacakken memyi tuturdu emdi çok şükür.Size de söyleyim dedim büyük ihtimale bu aylarda bazılarımız bunu yaşayacağız.Sakın korkmayın memeyi bırakcak diye sakın biberon vermeyin.Uykuya dlarken vemreye çalışın olmadı uyanmadan önce ilk ink mınk yaptığı anda verin emsin.^aydan sonra çevreyi fark ediyorlar çevreye merak ediyorlar merağı o kdar büyükki emek istemiyorlar uyumak istemiyorlar.Siz onun rejiminiz biliyorsunuz uyku saati geldimi uyutmaya çalışın çok direniyorsa çok ağlıyorsa lakdırın birz daha oynatın ama sakin bir oyun yavaş bir müzik eşliğinde kucağpınız alıp dans edin.Sakinleşince tekrar uyuıtmya açalışın uykuya dalmaya başladımı emirmeye çalışın.Biz çareyi radioyala bulduk açıyorum ancak yatağa oturabiliyorum ki uyutayım yada emireyim.yoksa bas bas barıyor.söyleyim bunu daha sonra da yaşayabilirsiniz bi 7,9,12 aylıkken yaşadık büüyk oğlumla ki o biberonla besleniyordu.o zman ne yapıyorduk birimiz dik tutuyordu diyerimiz biberon tuturuyor ağızına o kafasını sağ sola çeviriyor biz bibieronu çeviriyorduk öyl eişkence işte.ama çok şükür geçmişte kladı o günler şimdi aklıma geldikçe gülüyorum bu maceralarımıza:)))
anneler no panik no stres:))))
he bide büyüdüler sütlermiz var ama belki de tek göğüs az kalabilir iki göğüs verebilirsiniz.sonra herşey kendinden çözülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?