2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çook geçmiş olsun cnm. Kusma sorunu oğlumda da vardı. Emme aralığını uzattım bende eskisi gibi kusmuyor. Bugün 2-3 kere kustu sadece eskiden meme emerken bile kusardı sürekli üstümüzü değişmek zorunda kalıyordum. Şimdi daha iyi çok şükür senin oğlunun kusma sorunu da geçer inşallah. Kafana takıp üzme kendini doktor bana fazlasını kusuyor demişti. Sizin kilonuz maşallah iyi demek fazla geleni kusuyor.

bnm oğlumda böyle yapıyo gazı var sanki geğirince rahatlıyo çünkü, garip ama ben çaresizlikten göğüs ucuma pekmez sürüyorum öyle emiyo hala çözemedim niye ama arada bi sinirleniyo böyle aşırı..

Cilt kuruluğu için doktorumuz nemlendirici verdi o vücuduna iyi geliyor ama yüzü çok kuru kulak arkası fln. Hatta kafası bile kuru sürekli yağ sürüyorum banyo öncesi doktor badem yağı yada zeytinyağı sür dedi sürünce iyi ama yıkayınca yine kuruyor haklısın canım şampuanını değiştireyim bakalım dr ne diyecek.

Bayildim yaa bu ne güzellik maşallah canim Allah bagislasin her türlü kötülükten ve kem gozden korusun bu prensesi, şimdiden ortaligi yakıyor.cok tatli :)

Maşallah bu ne güzellik ❤️

Arasta İda'nın güzelliğine diyecek yok maşallah Arda çok şanslı

Teşekkür ederim kızlar :)) İdoş da onun kokoşluğunu beğendiğiniz için teşekkü edip ellerinizden öpüyor teyzeleri :))

Bu patiklerden burda da vardı getirmişler yok artık dedim neler çıkarıyolar ahahahha. Çok komik kız bu ayakkabılar Ve evet iyi ki Selim oldu yoksa Duru gibi bir gelinden mahrum kalacaktın. Hiç üzülme kızım olmadı diye. Duru'yu süslersin şımbıl şımbıl

Bende çok güldüm gördüğümdei birde parmak arası sandalet yapmışlar o da çok güzeldi Üzülür müyüm canım hiç, iyi ki doğmuş bebikimm. Kızı da tuttururum belki ilerde
Tabi canım fıstık gibi mini mini biblo gibi gelinim var benim. Altınlarla süslerim ben onu

Dünüş özledik yahu h.sonu karakayıpsın şekercim inş keyifli geçmiştir
bende özledim canım sizi
Benim koca haftasonu çalışmıyor. Haliyle iki erkekle ilgilenmek daha çok zaman alıyor dünüşüm fırsat bulamıyorum sizlere bakmak için.
Çok hareketli bir haftasonu değildi ama evimde huzurlu geçti canım

Oyy öpüyoruz seni arasta teyzoşsende iyiki idoşu fındıkta Arda'yı doğurmuş ikiside birbirinden tatlı idoş artı bide kokoş

Tini miniiii duru bende iyiki duruşu doğurmuşum Selim gibi yakışıklı bonkör bir damadım oldu baksanıza kayınvalidesi altınlara süslicekmiş

Selimcim gece uykusuna geçti, bende hemen yatmalıyım sabahın köründe işe gidecek gibi kalkar yine nasılsa

Herkese boll rüyalı, minimum uyanmalı, depderin bir uyku diliyorum..
Sabaha görüşürüz artık, öpüldünüz..

denersin başka şampuyan olmadı böyle durumlarda özel kozmetiği de önerir dr.ama merak etme geçiyor tabiki geçene kdar yavru rahatsız olmasın diye gerekeni yapmak lazım.

kızlar benim oğlum 3 aylık oldu önceden 2 saate bir emerdi şimdi birden uzattı artık 3 saatte bir emiyor ya siiznkiler nasıl.Böyle olunca da tek meme yetmiyor mecbur ikinciye geçiyoruz.

Kız Duru da kokoş artı altınlı olacak Sulozun sayesinde Topuklu leoparlı çantalar alcak Duruşuma guccilerden giydircek evelallah

İyi geceler canım sana da aynı o dediğin gibi uykular görüşürüz byee

Iti geceler dünüş duruda çoktan gece uykusuna geçti bende uyusam ya bi bakarsın uyanır valla gercekten nedir bu işe yetişcrm edasıyla erkenden uyanmalar
Dimi artık kırmızı elbisesin üstüne altınlarını takar topuklu leoparlı papişler gucci çantasını takar güne gider panpalar altın gününde kuZucum bende uyuyom malum benim kızın ne zaman uyanacağı belli olmaz iyi geceler sulozun dileklerinin tutması dileğiyle:)

Saat nerdeyse 12 olmuş kızlar ben de ufaktan yatayım haydin Sulozun dileklerinden ben de diliyorum. Ev öyle bi dağınık ki ben bakalım ne zaman toplarsam o zaman girerim. Çabuk dönmezsem kayıp ilanı verin zira kaybolabilirim bizim evde şuan

bizde aynı dertten muzdaripdik, hatta kafa derimiz bile çok kuruydu konak çok yoğun oluyordu. kulak arkamız pul pul böyle kazımış gibi oluyordu. çocuk dr. mustelanın şampuanlarını önerdi. seboraik egzamamız varmış. bide mercimek tanesi gibi az kullanmamnız gereken ilaç verdi.( kortizonlu). odaya her giriş çıkışta zeytin yağı (hakiki) ile nemlendir dedi. çok şükür geçti tamamen.

o değilde kafama takılan bıngıldağımız biraz hızlı kapanmış baş çevresinin büyümesini takip edicez. sağlık ocağından verilen d vit ben zaten toplalasam 5 gün vermişimdir. d vit keselim dedi. takip edelim. korktum..... inşallah bişey olmaz. netten araştırınca bu saat oldu hala uyuyamadım......

bende yapıyorum aynısını aman daha çok üçükler bırakmasınlar benimde ödüm kopuyo bırakcak diye acıkınca ama yapışıyo başlıyo emmeye bazen çok zorluyorum sen inatcıysan ben senden daha inadım dıyorum ayakta poposuna vura vura emziriyorum böyle uzun süre emen bebeklere hep hayran kalmışımdır umarım oğlum bundan beni mahrum bırakmaz

Kızlar yarın îşe başlıyorum izin me çabuk bitti . Stres yaptım uyuyamıyorum.

bende çok üzülüyrdm sadece ben yasyorum diye bende mama istemiyorum kesinlikle emzirmek istiyorum 2 yıl boyunca ama işte böyle yaptıkca içim acıyor ister istemez dert ediyorum sonradan düzeliyor mu bi ara yaptı sonra düzeldi şimdi tekrar basladı yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…