- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.921
bnm oğlumda böyle yapıyo gazı var sanki geğirince rahatlıyo çünkü, garip ama ben çaresizlikten göğüs ucuma pekmez sürüyorum öyle emiyohala çözemedim niye ama arada bi sinirleniyo böyle aşırı..
kızlar benim oğlum 3 aylık oldu önceden 2 saate bir emerdi şimdi birden uzattı artık 3 saatte bir emiyor ya siiznkiler nasıl.Böyle olunca da tek meme yetmiyor mecbur ikinciye geçiyoruz.
1 bardak süt, 1 yumurta, 1bardak un, 1 çorba kaşığı sıvı yağ, 1 çay kaşığı tuz :)) Bundan 4 tane filan çıkıyo sen 2 ölçüden yap. Artanın içine domates peynir sarıp afiyetle yersin
Sağol canım yaa tatlı kızım annesini hiç üzmüyor, inş sizinkiler de böyle olur. Eşim bu akşam şok etti beni 1 tane daha yapalım diyorTabi buldu uslu bebeği bakalım öteki böyle olacak mı hihihi Fotosunu eklerim canım çektiğimde Şöyle bi yere gideceğimiz zaman güzelce hazırladıktan sonra çekeyim ama :))
Koyucam cucum resmini kokoş kızımın
Allahım gelenekler işte napıcan . Yumurta ile sağlıklı hayatı nasıl bağdaştırdılar acaba, omega 3 şeysi içinmiNeyse bi geleneği yerine getirmiş olduk ziyanı yok :))
Maşallah elbisesi cici ama kızın daha da cici. Çok güzel bu melekler yaa Allahım hepsine uzun sağlıklı ömürler versin :))
Topikteki tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. Çocuklarımız sizin sayenizde fikri hür, vicdanı hür bireyler olacaklar inşallah. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek, çünkü her meslek sahibinin temelleri sizlerin ellerinde atılıyor:))
Sizler çocuklarımıza okulu, okumayı sevdiren insanlarsınız, gününüz kutlu olsun...
Sevgili öğretmen arkadaşlarım öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Çok kutsal bir meslek bende küçüklüğümden beri hep öğretmen olmak istemişimdir ama kısmet olmadı.
Öğretmenler gunünüz kutlu olsun :)
Cok kutsal bir meslek sizinkisi hangi insan vardır ki bir öğretmenini hayatının hic bir döneminde unutmasın .
Annelik babalık cok önemli tabi ama cocuklarin hayatına cogu zaman yon veren sizler oluyorsunuz .
Mesleğinizin kıymetini bilin ve bir ebeveyn olarak sizden ricam cocuklarımıza sadece müfredatı değil insan olmak adına gerekenleri de öğretin .
Dediklerinizi önemseyecek en az bir insan muhakkak çıkacaktır
Öğretmenler gününüz kutlu olsunEn kutsal mesleklerden biri koklamaya kıyamadığımız yavrularımızı ilk emanet ettiğimiz yüce gönüllü insanlar ...
En kutsal meslegin en kutsal gunu....vatanina milletine hayirli evlatlar yetistrmek bi suru ufakligin yeri geldiginde annesi olmak...bu guzel gununuz kutlu olsun guzel anneler...ve tabiki bas ogretmrnimz ataturk umuzn de ogretmenler gunu kutlu olsun...nur icindr huzurla yatsn ins
günaydınlaaaar....
öğretmen arkadaşlar,
öğretmenler gününüz kutlu olsun...
Ailemdeki öğretmenleri arayıp öğretmenler gününü kutlamadan önce canım arkadaşlarımın Öğretmenler Gününü kutlamak istedim.Benim bu topikteki Öğretmen arkadaşlarımın pırıl pırıl,laik,kültürlü,saygılı,geçmişini tanıyan ve geleceğine sahip çıkacak nesiller yetiştireceğine eminim.umarım ülkemizde sizlerden çok vardır çünkü sizin gibi önce insan olmayı bilen sonrada kıymetli öğretmenlere çok ihtiyacımız var.Öğretmenler Gününüz kutlu Olsun Canlaaaaaaaar
Öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun:)
selam kızlar öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun
bizimdün 4 aylık kontrolümüz vardı Ela 4 ay 10 günlük oldu (6940 gr son ay 700 gr almış kilo sorunumuz yok çok şükür) doktorumuz katı gıdalara başlayalım artık zaten 4-6 ay arası geçiş yapılır dedi ağız ve dil hareketleri için çok önemli dedi sabahları 1 çay kaşığı meyve suyu ikindide bir çay kaşığı yoğurt gece yatmadan pirinç unlu muhallebi verelim dedi hepsi tamamda muhallebi firkri benım aklıma pek yatmadı siz ne düşünüyosunuz
bu miktarlar 1 ay sonunda yarım çay bardağına kadar çıksın dedi bide bakalım bugün elma suyu vericem heyecanlıyım
Günaydın arkadaşlar.Öncelikle öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.
Ben bugün çok heyecenlıyım.Eşim öğleden sonra izinli.3 ayda sadece 1 gün tatil yaptı.Birde bayramda 2 gün.Kızına hasret.Bugün ilk defa ailece gezmeye gideceğiz.Ayrıca biz hala halvet olmamıştık.Belki bugün oda olur.Ayyyyyy kocacığım gelsede meleğimin cicilerini giydirip süslesemde gezmelere gitsek.
sevgili öğretmen arkadaşlarım,
Değerli mesleğimizi değerimizi bilenlerle sürdürebilmek umuduyla hepimizin günü kutlu olsun......
herkese günaydınlarrrrr..
Dün biraz kırgın gibiydim, akşam Furkanı babasına emanet ederek erkenden uyudum, yemek masamı bile toplamadan..şükür bgn iiyim.
Tondora bnde hala adet görmeyenlerdenim cnm bekliyorum:26:
NASYA85 cnm çk heyecanlıek gıdaya başlamak bencede..inş. sorunsuz bi geçiş olur bebişinae afiyet şifa olur inş. muhallebi konusunda bi fikrim yok, ben arada elma ve mandalina suyu veriyorum, hatta aşure bile tattırdım 2 kez çay kaşığının ucunda..şapırdadı eminim çok sevdi
okuduğum bi kitapta 4. ay dolunca eğer bebekler başını dik tutabiliyorsa , süzülmüş bebek mamaları ; yardımsız oturabiliyorsa daha koyu katı gıdalar verilebilir diyo. bebek siz masadayken yiyeceklere uzanmaya çalışıyor, sizin lokmalarınızı takip ediyor, ilgisini heyecanını belli ediyorsa isteklidir yazıyor. Bir kaç amerikalı çocuk doktoru yazmış bu kitabı. Eğer ailede allerji öyküsü olan varsa ilk altı aydan önce başlanmamalı doktor önerisiyle başlanmalı diyor. Sindirim enzimlerinin gelişimi 4-6 ayda gelişir diyor.
Selamlar herkesee
Ben de Yalova gibi ailem arkadaşlarımdan önce sizlerin öğretmenler gününü kutlamak istedim iyi ki varsınız
Bi saat önce o deneymi ben de yaşadım
Ne zaman olurum ki die bekliyordum ama yine de ani oldu
Eskiden çokkkk karın ağrım olurdu kistim vardı benim doğumda alındı
O yüzden merakla bekliom ağrım olacak mı acaba die
Şuan yok inş da olmaz
Herkese slm güzel anneler.. Herzaman olamıyorum burada, fırsat bulamıyorum yazmaya ki.. Ama sizden kopmuş değilim bilesiniz)) bi elim burda tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.. Sare'm de öpüyor...
Canım çok geçmiş olsun ya kıyamam onun küçücük totosuna:/ inş basit bişeydir cerrahi bi müdahaleye gerek kalmaz..
Tüm öğretmenlerin ve buradaki tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlu olsun ilkokulda bir sınıf annemiz vardı her öğretmenler gününde para toplayıp küçük altın alırdı öğretmenimize bi gönlünüzce hediye aldırmadı kadın bize oğlumun okula başlayacağı günleri düşünüyorum. İnanılmaz heyecanlanıyorum anne ödevimi kontrol edermisin dicek yada tam dersi okulu sevmicek ben çığırıcam önce ödev sonra oyun die ama ebebeyn hırslarının maduru olmıcak anne baba hırsı yüzünden maymun edilen çocuklara içim parçalanıyor kendi egolarını tatmin etmek uğruna çocukların görmediği işkence kalmıyor tabi bu du durumdan canım öğretmenlerde nasibini alıyor. Düşünüyorum da nasıl tatlı olurlar sırtlarında çanta ile okula giderken biz oturduğumuz sitedeki bütün çocuklarla birlikte gider gelirdik okula güle oynaya şimdi ya servis olucak iki adım yere yada illa bir büyük eşlik edecek çocuğa ne yapalım şartlar bizi bunlara zorluyor
Öğretmen arkadaşlarimizin gününü kutluyorum.
En büyük hayalimdi öğretmen olmak,çok severim ve saygı duyarım meslegini hakkıyla yapan bütün öğretmenlere.
Barış bey çok huysuz,sürekli ağlayan bir bebeğe sahip olmak ne kadar zormus...
Salı günü 4.ayimiz bitiyor,hala duzelmedi.
Asilarinda çok ağlayacak diye şimdiden strese girdim.
Nasyacim ne güzel ek gıdaya başlayacakmissin.Eminim çok heyecan vericidir.
Bizimki ek gıdaya 6.ayda gecicez demişti.
Demir damlasınida 6.ayda ek gıdaya geçince kan tahliline göre vericem demişti.
Her dr.farklı oluyor sanırım önemli olan doktoruna güvenmek ve dinlemek.
Merhaba güzel anneler.
Ben de ağustos annesiyim.Oğlum Yağız 6 Agustos doğumlu.Topiğin açıldığı ilk günlerden bu yana okuyucuydum aslında.Ama bir türlü üye olmak kısmet olmadı.Hamilelik günleri,doğum zamanları,doğum sonrası lohusalık günleri,gaz sancıları,gece uykusuzlukları,bebişlerin kiloları,ilk gezmeler,yeni hayata uyum...Bütün bu sohbetlerinizde kendimden çok şeyler bulup okudum.Çoğu zaman sorularıma cevap buldum,yalnız olmadığımı hissettim.Farklı şehirlerde bir gününü bana benzer geçiren,benle aynı şeyleri yaşayan,aynı hisleri taşıyan annelerin olduğunu bilmek rahatlattı beni..
Neyse...Herkese tekrardan merhabalar diliyorum.Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum...Umarım güzel sohbetlerinize beni de dahil edersiniz.:)
Sağol canım iyiyiz çok şükür eşim Irak'ta. Kazadan bir gün sonra gitmek zorunda kaldı. Kaancık ilaca başladı biraz da diyete emzirme aralıklarını iki buçuk saate çıkardım hedefimiz 3 artık her istediğinde meme yok bende çok şükür iyileştim cam silebilecek kadar iyiyim bugün alt katımın camlarını sildim bu arada hasta olunca lactamil için günde iki bardak ıhlamur bal limon bunlara ilave olarak lactamil toparlanmaya yardım ediyor eczacı demişti bana pek inanmamıştım ama denedim faydasını gördüm tavsiye ederim.
Canım bu arada benim eşimin adı da barış oğlunla adaş isimler karakteri çok etkiliyor gerçekten ve eşim adına çok yakışan bi insan eminim senin barışın da öle olucak öpüyorum onu pamuk ellerinden yanak yok :))
maşallah sana güzel kız allah seni anana babana ailene bağışlasın dert tasa göstermesin bol nasibli etsin inşallah bu arada topikte bulunan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım nice seneler
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bu aralar hiç gelemedim kızkardeşim geldi onla birlikteydik onun da 13 aylık bir bebeği var ne zormuş bıcırlarla boğuşmak telef ettiler biziDün yine Arenimle hastane maceramız oldu sabah uyandım kafasına dokundum bıngıldağı hafif şişkin geldi elime, netten baktım okuduklarım korkuttu beni doktorumuzu aradım ateşi yoksa sorun yok dedi. Sonra kardeşimin eşi kendi doktorlarını aradı o da bebek iştahsızsa uyku isteği fazla ise ve kusuyorsa hastaneye gitmesinde yarar var demiş şoka girdim resmen dün Aren'de bütün bu belirtiler vardı sabah çok şiddetli kustu (ki eminim gazından dolayı kustu) sürekli uyumak istiyordu ve emmek istemedi korktum hemen hastaneye gittik kafa ultrasonu çekildi normal çıktı kan tahlili falan yapıldı normal hiç bir sorun yok ama yaşadığım korku bana yetti ... Allah çocuklarımızı bize bağışlasın ...
Hay Allah yaa geçmiş olsun, çarçabuk iyileşir inşallah. Deri hastalıklarında teşhis koymak zordur hepsi birbine benzer. Şükür ki teşhis konmuş ilaçlarla çarçabuk iyileşir merak etme canım.
Evet bandanalar bana ait :)) Heryerde aynı şeyler var sıkıyo ben de değişik olsun dedim oturdum yaptım :))
Sağolcanım. Demek ki başlamış bebişlerde de evet. Modayı takip etmeyen anası bunları da öğrenmiş oldu :))
Kızlar yarın îşe başlıyorum izin me çabuk bitti . Stres yaptım uyuyamıyorum.
kızlar bir haftadır oğlum uyanıkken emek istemiyor.no panik tecrubeli anne strese girmedi.oğluşunu önce uyutup tam uykuya dalacakken memyi tuturdu emdi çok şükür.Size de söyleyim dedim büyük ihtimale bu aylarda bazılarımız bunu yaşayacağız.Sakın korkmayın memeyi bırakcak diye sakın biberon vermeyin.Uykuya dlarken vemreye çalışın olmadı uyanmadan önce ilk ink mınk yaptığı anda verin emsin.^aydan sonra çevreyi fark ediyorlar çevreye merak ediyorlar merağı o kdar büyükki emek istemiyorlar uyumak istemiyorlar.Siz onun rejiminiz biliyorsunuz uyku saati geldimi uyutmaya çalışın çok direniyorsa çok ağlıyorsa lakdırın birz daha oynatın ama sakin bir oyun yavaş bir müzik eşliğinde kucağpınız alıp dans edin.Sakinleşince tekrar uyuıtmya açalışın uykuya dalmaya başladımı emirmeye çalışın.Biz çareyi radioyala bulduk açıyorum ancak yatağa oturabiliyorum ki uyutayım yada emireyim.yoksa bas bas barıyor.söyleyim bunu daha sonra da yaşayabilirsiniz bi 7,9,12 aylıkken yaşadık büüyk oğlumla ki o biberonla besleniyordu.o zman ne yapıyorduk birimiz dik tutuyordu diyerimiz biberon tuturuyor ağızına o kafasını sağ sola çeviriyor biz bibieronu çeviriyorduk öyl eişkence işte.ama çok şükür geçmişte kladı o günler şimdi aklıma geldikçe gülüyorum bu maceralarımıza:)))
anneler no panik no stres:))))
he bide büyüdüler sütlermiz var ama belki de tek göğüs az kalabilir iki göğüs verebilirsiniz.sonra herşey kendinden çözülüyor.
Canım böyle dışarıdan okuyunca biraz karışık geldi bana, hangi kardeş kime ne yaptı falan. Ama sonuc olarak senin sinirini bozacak şeyler dönmüş ortada, iyi yapmışsın paylaşmakla rahatlarsın biraz. İnsan içinde tutunca kuruyor da kuruyor kafasında. İçin içini yiyeceğine, dönüp dönüp aynı şeyleri kafana takacağına anlat bence eşine düşündüklerini, yaşadıklarını. İki kişi olursanız o da sana destek olursa daha kolay atlatırsın, çözüm bulursunuz belki sorunlarınıza..günaydın herkese. aslında başınızı ağrıtmak istemiyorum. hiçbir zaman buraya kv ile ilgili bişey yazmadım. fakat çatlıcam artık. kusura bakmayın.
h.sonu kv, 2 kaynım ve hamile eşi bizdeydi. yazmıştım buraya. baskın yapar gibi geldiler. saat 4 te arayıp akşam yola çıkıyoruz sabah ordayız dediler. gece yarısına kadar temizlik, yemek, pasta, börek herşeyimi hazır ettim. neyse kazasız belasız gittiler, 4 saat ötede diğer oğlu oturuyor, oraya gittiler. hiç surat murat asmadım çok iyi ağırladım. ama sinirlerim bozuk yani. geçen sene kardeşine düğünde bilezik takıp, lcd tv almadık diye (bana ütü bile alan olmadı) eşimin başının etini yiyip benim yuvamı yıkmaya çalıştılar. ve biz o dönem maaşımızın 4te 1ini kiraya, 4te 1ini terapiye (2,5 sene eşimle biraraya gelemedik, eşime sürekli baskı yapıyorlardı, en son 6 yıldır çalıştığım üniversitemden istifa edip sınavla izmirde bir üniversiteyi kazandım, kendi ailemi bırakmak zorunda kaldım onlar yüzünden, ki eşim benden daha çok istedi gelmemizi ben kararsızdım), 4te 1ini krediye veriyorduk. 750kmlik yola cebimizde 100 tl ile çıktık. eşimle 1'er çeyrek takabildik. evimize doğalgaz bile bağlatamamıştık. ve bütün bu şartlarımızı da izah ettim, biliyorlardı. ve 2,5 sene boyunca kendi ailem dahil hiçkimseye birşey demedim. sadece kv'ye söyledim o da, kp müftü hani biri bişey mi yaptı hoca nikahı kıyılırken filan okusunlar diye. ama hata etmişim. bunu herzaman bize karşı kullandı kv. neyse biz güle oynaya düğüne gidip, ayrı ayrı izmire döndük. eşime tenbih etmişler, hemen gittiğin gün okula filan gitme ev tut diye. insan olan derki, her ailede tartışma olur. bikaç hafta öğretmenevinde, arkadaşında filan idare et. baktın yuvanı toparlayamadın yeni bir ev tutarsın biz de destek oluruz. ama nerde. bunlar işi sağlam kazığa bağlamışlar. neyse eşim ayrı ev tutmuş filan ben de evdeki eşyaları topladım o evde oturamam artık diye. eşim bir gece yalnız kalınca kafa dank etti herhalde. konuşmak istedi vs. uzatmıcam. 3 yıldır birtürlü kabullenmediği şeyleri kabullendi. ailesinin ilişkimize zarar verdiğini filan. neyse annesini aradı ben karımı seviyorum evliliğimi sürdürmeye karar verdim dedi. annesi ne dedi biliyormusunuz. evin kirasını ve depozitosunu vermiştin boşa gidecek! yani evin 1 aylık kirası boşa gitmesin diye biz boşanalım daha iyi. sonra da diyorki tabi oğlum önemli olan senin mutluluğun sen bilirsin biz bağrımıza taş basarız oğlumuz yok deriz. yahu sen öyle dersen adam mutlu olur mu!
ben eşimle görücü usülü ama severek içim ısındığı için evlendim. ailesi eşya filan almadı. ordan geçtim salonun parasını biz ödedik. gelinliğimin (kiralık) parasını istediler. eşim öğrenim harç kredim var dedi ödedik. dayıma teyzeme borcum var dedi ödedik ama bence ailesine verdi o paraları. hiç sesimi çıkarmadım onlara karşı. eşime söylendiğim oldu tabi. eşim doğunun ücra bir ilçesinde 3 arkadaş bi evde kalıyordu. maaşını nasıl harcayabilirki. evlendiğimizde cebinde 50tlsi yoktu. kv beni istemeye geldiği gün dediki size araba ne lazım. arabayı satar eşyaların borcunu ödersiniz. ben de salak diyorum ki, üniversite dağın başında ben gece 10-11'e kadar ders anlatıyorum. bekarım ya, o saatte dolmuşla gelmek istemiyorum. kızlar bekarken kendim çalışıp aldığım arabadan bahsediyor kadın. daha orada ağzının payını vermek varmış ben saf herhalde dedim konuştuğunu bilmiyor dedim. neyse bize araba size ne lazım diyen kadın, evdeki oğlanın daha ne kız arkadaşı var ne sözlüsü var. ev alıyor ona ne lazım sen bekar adamsın demiyor. düğünden sonra eşyanın her ay 100 tl'sini onlar ödeyecekti sanki ne alakaysa denizde damla. bi kere bile ödemedi eşime param yok dedi. ertesi gün altına son model araba çekti küfreder gibi. ve 70-75 yaşında dindar adamlar bunlar! eşim bunların hiçbirini görmedi, görmek istemedi.
şimdi ne oldu biliyormusunuz. hani biz onlara evlenirken 2 çeyrek taktık ya, bu yüzden boşanmanın eşiğine gelmiştik (koskoca makine mühendisi bana önceki sene 20tl takmış idi, diğer kardeşi de işi gücü arabası var o da 20 tl taktı, diğer abisi evlenirken (mühendis olana) lcd aldı yalnız. bunlar eşimin kardeşi oluyor. bi de abisi var o da bize 1 tane çeyrek taktı, mühendis olana bilezik taktı ertesi yıl). yani işin özeti benim eşimi hesaba almıyorlar ne abisi, ne kardeşleri, ne annesi-babası. neyse mühendis olan gelirken 6 tane çaybardağı ve naylon evet gerçekten naylon bir tulum ve 3'ü 1tl'ye satılıyor ya bebek çorabları işte ondan getirmiş. benim oğlum 5. ayına girdi yenidoğan çorabı getirmiş çok lazım bize! diğer kaynım hiçbir şey. kv eli boş hiçbirşey. (kendi ailemin taktığı altınları, aldıkları dünya kadar kıyafeti battaniyesi bilmem nesi saymıyorum, uzamasın) şimdi bu nedir allah aşkına. benim yuvamı dağıtırken alkış tutan, benim evime bi iğne dahi almadığı halde leş kargası gibi çöküp eşya paylaşmaya gelicez biz diye günde 40 kere babamı arayan bu insanlar gerçekten anne baba mı? 75 yaşında namaz kılan kuran okuyan insansın ama imandan haberin yok.
beni kastederek gelin de hamileymiş diyen eşe dosta napalım gelinlerin üçü de hamile bi o mu sanki diye anlayamadığım bir davranış sergilerken diyor ki yanlış anlamışlar herhalde ben öyle birşey demedim. çünkü hamile değillermiş. sonra da diyorki kuş beyinli kahvaltı ederken iyi oldu amma 3 ay sonra hamile kaldı (mühendisin eşini kastediyor) beni yalancı çıkarmadı çok şükür. Yarabbi sabır!
benim ailem tek tek arayıp eşimin öğretmenler gününü kutlarken, kardeşi hükümete alkış tutuyor kapatsın tabi dersaneleri. öğretmenler kendini geliştirsin, işini düzgün yapsın. abisini gösteriyor öğretmen böyle olursa memleket ileri mi gider! benim eşim bunu da anlamadı, duymazdan geldi. anlatıyor yazık sistem şöyle kötü meb'in politikaları şöyle yanlış, öğretmen şunu şunu yapamıyor diye ama dudağı titriyor ağlayacak nerdeyse. ben de ağlıcam valla.. dünya kadar saçma salak şey var. mesela bize başta kız gibi demişlerdi oğlum doğumdan önceki son kontrole kadar göstermedi. bekar olan en kücük kardeşi kv'ye demişki, oğlanları ben doğurtucam bütün torunların kız olacak, en büyük abinin 2 kızı var. sonra ayrıntılı ultrason yapan dr. gördü tabi. erkekmiş dedik. baya üzüldü. şimdi diğer kardeşinin eşi hamile, erkek demişler. doğmamış oğlu için diyorki benim oğlum senin oğlunu dövecek. kardeşsin ya sen. neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum. ve benim eşim bunları idrak mi edemiyor bana mı çaktırmıyor anlamıyorum.
şimdi bunlar benim içimde patlasın mı, eşime ufak ufak içimi dökeyim mi bilemedim. kısa olsun dedim. inanın ayrıntı yazmamaya çalıştım, neler var yoksa neler. bağışlayın nolur.
Canım böyle dışarıdan okuyunca biraz karışık geldi bana, hangi kardeş kime ne yaptı falan. Ama sonuc olarak senin sinirini bozacak şeyler dönmüş ortada, iyi yapmışsın paylaşmakla rahatlarsın biraz. İnsan içinde tutunca kuruyor da kuruyor kafasında. İçin içini yiyeceğine, dönüp dönüp aynı şeyleri kafana takacağına anlat bence eşine düşündüklerini, yaşadıklarını. İki kişi olursanız o da sana destek olursa daha kolay atlatırsın, çözüm bulursunuz belki sorunlarınıza..
doğrudur cnm. kısa kısa yazmaya çalışınca eminim anlaşılmıyordur. aslında buradaki insanlar okusun cvp yazsın, bana destek çıksın filan diye yazmadım. sadece yazıp rahatlamak istedim. aslında bi kağıda yazıp yakmak daha iyi olabilirdi. hiç olmazsa taze annelerimizin kafası karışmazdı.
edit: eşimle 1,5 senedir hiçbir problemimiz yok. böyle uzakta allaha şükür iyiyiz. ama en güzel yıllarımız harcandı gitti tabi. ikimizde kafasına vur ekmeğini ağzından al tipi insanlarız. işte bu yüzden çektik ne çektiysek.
Canım krem derken?Losyon mu?Sen biodermin hangi ürünlerini aldın?Roxy nerde satılır.Ben baktım bulamadım.
günaydınlarrrrrr
bugün ankarada hava kasvetli 6 yı geçiyodu uyandım hala karanlıktıısonra bi fasıl daha uyudum 8 de uyandık ahh dünüş gerçekten zaman ne çabuk geçiyo kahvaltıda bizde kocişle konuştuk gecen sene bu zamanları kızım içimdeydi şimdi karşımda bana gülücekler atıyooo 2 gündür kakamız kıyafetimize kadar geçiyoo anlamadım gitti :96:arasta kuzum bugün bende duruşkom durursa tavuklu krep yapıcam kocitoyada söledim çok sever o da krep neli yapıyım dedim boş bile yerim dedi okdar özlemişte istemiyoo canım yaa
Canım hepimiz canımızı sıkan şeyler olduğunda koşup buraya döküyoruz içimizi, kimsenin kafasını karıştığını canını sıktığını dşünme.
Keşke yaşamamış olsaydın bu tür üzücü olaylar, unutulmuyor da bu tür şeyler. O yüzden kendini üzme daha fazla. Eşinle sorunlarınızı çözmüşsünüz uzaklaşmanız da iyi olmuş sizin için. Birde dünya tatlısı bebeğinz var. İyi şeyler düşünmeye çalış. Yaşananları geri alamayız ama umarım bundan sonra sorunsuz, huzurlu geçer yaşamınız
İçinde tutma, niye tutasin ki? Tabiki bagirip cagirmadan sakince konuş.
Hacidan hocadan korkucan asıl diye hiç boşuna dememisler, vicdanlı olabilmek apayrı bir meziyet gerçekten de.
Allah kurtarsın canım...
Hay Allah yaa geçmiş olsun, çarçabuk iyileşir inşallah. Deri hastalıklarında teşhis koymak zordur hepsi birbine benzer. Şükür ki teşhis konmuş ilaçlarla çarçabuk iyileşir merak etme canım.
Evet bandanalar bana ait :)) Heryerde aynı şeyler var sıkıyo ben de değişik olsun dedim oturdum yaptım :))
Sağolcanım. Demek ki başlamış bebişlerde de evet. Modayı takip etmeyen anası bunları da öğrenmiş oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?