- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.941
Aybikecim tekrar geçmiş olsun. Haftaya bizde aşı ve aylık kontrol için doktora gidicez. Aynı cilt problemi bizde de vardı sen çocuk doktoruna mı gittin cildiyeye mi? Bizim de yanaklar hemen kızarıo dediğin gibi kulak arkası da kuru. Birde boynunun arasından göğsüne doğru isilik gibi oluyor. Sanırım şampuandan kaynaklanıyor banyodan sonra daha çok kızarıyor çünkü
Kızlaaar yavaş biraz yahu hafta sonu gelince yakalayamıyorum sizi
Geçmişi bitirdim de alıntı yapamadım. Yarısını telden yarısını bilgisayardan okudum çünkü.
Bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.
Aybikecim aynen dediğin gibi arkadaşlarımda var aynı hastanede doğum yapan pozlar aynıBu arada sen doktor arıyordun Çağrı Beye devam mı ediyorsun?
Arasta canım senin o kokoş kızı kokla kokla bitiririm ben. Çok seviyorum süslü bebekleri. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde ne çok istemiştim kızım olmasını. Çok hevesliydim süsleyeceğim bol bol diye. Çook yakışıklı bir oğlum oldu iyi ki oldu.
Geçenlerde pamidor da bir papa görmüştüm idoşu görünce ilk o geldi aklıma, bu da olsaydı ne güzel olurdu
Eki Görüntüle 872119
kızlar benim oğlum 3 aylık oldu önceden 2 saate bir emerdi şimdi birden uzattı artık 3 saatte bir emiyor ya siiznkiler nasıl.Böyle olunca da tek meme yetmiyor mecbur ikinciye geçiyoruz.
Aybikecim günaydın
bir sitede atopik dermatiıtiçin. Sirkeli suyla silin yazıyordu belki kaşıntısını alır atahan paşamızın.
doğrudur cnm. kısa kısa yazmaya çalışınca eminim anlaşılmıyordur. aslında buradaki insanlar okusun cvp yazsın, bana destek çıksın filan diye yazmadım. sadece yazıp rahatlamak istedim. aslında bi kağıda yazıp yakmak daha iyi olabilirdi. hiç olmazsa taze annelerimizin kafası karışmazdı.
edit: eşimle 1,5 senedir hiçbir problemimiz yok. böyle uzakta allaha şükür iyiyiz. ama en güzel yıllarımız harcandı gitti tabi. ikimizde kafasına vur ekmeğini ağzından al tipi insanlarız. işte bu yüzden çektik ne çektiysek.
canımm kendiğinden açılmışsa eğer hiç bir sorun olmazz benceee. çokk geçmş olsunn.Canım çok geçmiş olsun ya kıyamam onun küçücük totosuna:/ inş basit bişeydir cerrahi bi müdahaleye gerek kalmaz.. /QUOTE]
canım teşekkür ederim dün akşam altını değiştirirken dikkatlice baktım vajinadaki zarda iğne deliği gibi bişey gördüm sabah uyandığımızda altını bi açtım ne göreyim açılmış minik kuşumun kukusu düzelmiş :) bundan sonra hep bakacağım bakalım bir daha olacak mı
günaydın herkese. aslında başınızı ağrıtmak istemiyorum. hiçbir zaman buraya kv ile ilgili bişey yazmadım. fakat çatlıcam artık. kusura bakmayın.
h.sonu kv, 2 kaynım ve hamile eşi bizdeydi. yazmıştım buraya. baskın yapar gibi geldiler. saat 4 te arayıp akşam yola çıkıyoruz sabah ordayız dediler. gece yarısına kadar temizlik, yemek, pasta, börek herşeyimi hazır ettim. neyse kazasız belasız gittiler, 4 saat ötede diğer oğlu oturuyor, oraya gittiler. hiç surat murat asmadım çok iyi ağırladım. ama sinirlerim bozuk yani. geçen sene kardeşine düğünde bilezik takıp, lcd tv almadık diye (bana ütü bile alan olmadı) eşimin başının etini yiyip benim yuvamı yıkmaya çalıştılar. ve biz o dönem maaşımızın 4te 1ini kiraya, 4te 1ini terapiye (2,5 sene eşimle biraraya gelemedik, eşime sürekli baskı yapıyorlardı, en son 6 yıldır çalıştığım üniversitemden istifa edip sınavla izmirde bir üniversiteyi kazandım, kendi ailemi bırakmak zorunda kaldım onlar yüzünden, ki eşim benden daha çok istedi gelmemizi ben kararsızdım), 4te 1ini krediye veriyorduk. 750kmlik yola cebimizde 100 tl ile çıktık. eşimle 1'er çeyrek takabildik. evimize doğalgaz bile bağlatamamıştık. ve bütün bu şartlarımızı da izah ettim, biliyorlardı. ve 2,5 sene boyunca kendi ailem dahil hiçkimseye birşey demedim. sadece kv'ye söyledim o da, kp müftü hani biri bişey mi yaptı hoca nikahı kıyılırken filan okusunlar diye. ama hata etmişim. bunu herzaman bize karşı kullandı kv. neyse biz güle oynaya düğüne gidip, ayrı ayrı izmire döndük. eşime tenbih etmişler, hemen gittiğin gün okula filan gitme ev tut diye. insan olan derki, her ailede tartışma olur. bikaç hafta öğretmenevinde, arkadaşında filan idare et. baktın yuvanı toparlayamadın yeni bir ev tutarsın biz de destek oluruz. ama nerde. bunlar işi sağlam kazığa bağlamışlar. neyse eşim ayrı ev tutmuş filan ben de evdeki eşyaları topladım o evde oturamam artık diye. eşim bir gece yalnız kalınca kafa dank etti herhalde. konuşmak istedi vs. uzatmıcam. 3 yıldır birtürlü kabullenmediği şeyleri kabullendi. ailesinin ilişkimize zarar verdiğini filan. neyse annesini aradı ben karımı seviyorum evliliğimi sürdürmeye karar verdim dedi. annesi ne dedi biliyormusunuz. evin kirasını ve depozitosunu vermiştin boşa gidecek! yani evin 1 aylık kirası boşa gitmesin diye biz boşanalım daha iyi. sonra da diyorki tabi oğlum önemli olan senin mutluluğun sen bilirsin biz bağrımıza taş basarız oğlumuz yok deriz. yahu sen öyle dersen adam mutlu olur mu!
ben eşimle görücü usülü ama severek içim ısındığı için evlendim. ailesi eşya filan almadı. ordan geçtim salonun parasını biz ödedik. gelinliğimin (kiralık) parasını istediler. eşim öğrenim harç kredim var dedi ödedik. dayıma teyzeme borcum var dedi ödedik ama bence ailesine verdi o paraları. hiç sesimi çıkarmadım onlara karşı. eşime söylendiğim oldu tabi. eşim doğunun ücra bir ilçesinde 3 arkadaş bi evde kalıyordu. maaşını nasıl harcayabilirki. evlendiğimizde cebinde 50tlsi yoktu. kv beni istemeye geldiği gün dediki size araba ne lazım. arabayı satar eşyaların borcunu ödersiniz. ben de salak diyorum ki, üniversite dağın başında ben gece 10-11'e kadar ders anlatıyorum. bekarım ya, o saatte dolmuşla gelmek istemiyorum. kızlar bekarken kendim çalışıp aldığım arabadan bahsediyor kadın. daha orada ağzının payını vermek varmış ben saf herhalde dedim konuştuğunu bilmiyor dedim. neyse bize araba size ne lazım diyen kadın, evdeki oğlanın daha ne kız arkadaşı var ne sözlüsü var. ev alıyor ona ne lazım sen bekar adamsın demiyor. düğünden sonra eşyanın her ay 100 tl'sini onlar ödeyecekti sanki ne alakaysa denizde damla. bi kere bile ödemedi eşime param yok dedi. ertesi gün altına son model araba çekti küfreder gibi. ve 70-75 yaşında dindar adamlar bunlar! eşim bunların hiçbirini görmedi, görmek istemedi.
şimdi ne oldu biliyormusunuz. hani biz onlara evlenirken 2 çeyrek taktık ya, bu yüzden boşanmanın eşiğine gelmiştik (koskoca makine mühendisi bana önceki sene 20tl takmış idi, diğer kardeşi de işi gücü arabası var o da 20 tl taktı, diğer abisi evlenirken (mühendis olana) lcd aldı yalnız. bunlar eşimin kardeşi oluyor. bi de abisi var o da bize 1 tane çeyrek taktı, mühendis olana bilezik taktı ertesi yıl). yani işin özeti benim eşimi hesaba almıyorlar ne abisi, ne kardeşleri, ne annesi-babası. neyse mühendis olan gelirken 6 tane çaybardağı ve naylon evet gerçekten naylon bir tulum ve 3'ü 1tl'ye satılıyor ya bebek çorabları işte ondan getirmiş. benim oğlum 5. ayına girdi yenidoğan çorabı getirmiş çok lazım bize! diğer kaynım hiçbir şey. kv eli boş hiçbirşey. (kendi ailemin taktığı altınları, aldıkları dünya kadar kıyafeti battaniyesi bilmem nesi saymıyorum, uzamasın) şimdi bu nedir allah aşkına. benim yuvamı dağıtırken alkış tutan, benim evime bi iğne dahi almadığı halde leş kargası gibi çöküp eşya paylaşmaya gelicez biz diye günde 40 kere babamı arayan bu insanlar gerçekten anne baba mı? 75 yaşında namaz kılan kuran okuyan insansın ama imandan haberin yok.
beni kastederek gelin de hamileymiş diyen eşe dosta napalım gelinlerin üçü de hamile bi o mu sanki diye anlayamadığım bir davranış sergilerken diyor ki yanlış anlamışlar herhalde ben öyle birşey demedim. çünkü hamile değillermiş. sonra da diyorki kuş beyinli kahvaltı ederken iyi oldu amma 3 ay sonra hamile kaldı (mühendisin eşini kastediyor) beni yalancı çıkarmadı çok şükür. Yarabbi sabır!
benim ailem tek tek arayıp eşimin öğretmenler gününü kutlarken, kardeşi hükümete alkış tutuyor kapatsın tabi dersaneleri. öğretmenler kendini geliştirsin, işini düzgün yapsın. abisini gösteriyor öğretmen böyle olursa memleket ileri mi gider! benim eşim bunu da anlamadı, duymazdan geldi. anlatıyor yazık sistem şöyle kötü meb'in politikaları şöyle yanlış, öğretmen şunu şunu yapamıyor diye ama dudağı titriyor ağlayacak nerdeyse. ben de ağlıcam valla.. dünya kadar saçma salak şey var. mesela bize başta kız gibi demişlerdi oğlum doğumdan önceki son kontrole kadar göstermedi. bekar olan en kücük kardeşi kv'ye demişki, oğlanları ben doğurtucam bütün torunların kız olacak, en büyük abinin 2 kızı var. sonra ayrıntılı ultrason yapan dr. gördü tabi. erkekmiş dedik. baya üzüldü. şimdi diğer kardeşinin eşi hamile, erkek demişler. doğmamış oğlu için diyorki benim oğlum senin oğlunu dövecek. kardeşsin ya sen. neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum. ve benim eşim bunları idrak mi edemiyor bana mı çaktırmıyor anlamıyorum.
şimdi bunlar benim içimde patlasın mı, eşime ufak ufak içimi dökeyim mi bilemedim. kısa olsun dedim. inanın ayrıntı yazmamaya çalıştım, neler var yoksa neler. bağışlayın nolur.
canımmm hiç üzmee kendiniii bizde de bunlara benzer sorunlar olur heppp eşimde hep sessiz kalırdııı,, ben onların yaptıklarına değilde eşimin sessiz kalmasına daha çokk üzülürdümmm.ona böle şeyler nasıl yaparlar diye içim içimi yerdiii ve eşiminn nasıl olurda anlamıyoo olmasıı çok üzerdi benii. amaaaaa aylar geçtikçeee tam tersi olduuu. ben eşi hiç bişeye anlamıyr üzülmüyr diye düşünrkennn meğer garibimmm hep içine atmışşş..yenii yenii patlakk vermeye başladııı.. hep biriktirmş içindee şimdi ne olsa hemen söylüyr.. hatta eskii olaylarıı bile yenilerlee beraberr anlatıyr inanamıyrmm. yani diyeceğimm şu kii hiçç üüzlmeee eşin her şeyin farkındaaa...
Ay ne güzel, sevindim canım doktor sorununu çözmene. Bende çok memnunum Çağrı beyden. Benimde cumartesi randevum :)sen haklıymışsın canım, galiba ilk gittiğimde kötü bir güne denk gelmiştim
artık Çağrı beyimizi çok seviyoruz, pek bir memnunuz
Bende sabah izlemiştim. Çok güzel bir video gerçektenKızlar merhaba iş arasında şöyle bi nete bakayım dedim ve çok pis ağladım yaa
Madem ben ağladım onlar da ağlasın dedim sadiste bağladım bu sabahHsdi paşa paşa ağlayın bakalım.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...RmL-oUu6kV37MjZFO6gw6ag&bvm=bv.57127890,d.Yms
saol canım yaa araştırıp haber verdiğin için :) yavrumun gece uykusunun arasında kaşıntıdan uyanıyor sürekli
bir deniyeyim ama ölçüsü nasıl olacak acaba? abartıp bu seferde tahriş etmeyeyim
Kızlar merhaba iş arasında şöyle bi nete bakayım dedim ve çok pis ağladım yaa
Madem ben ağladım onlar da ağlasın dedim sadiste bağladım bu sabahHsdi paşa paşa ağlayın bakalım.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...RmL-oUu6kV37MjZFO6gw6ag&bvm=bv.57127890,d.Yms
Kızlar bebekleriniz arabada duruyor mu?
Bu hafta sonu beş saatlik yolculuğa çıktık. Şunu snladım bizi. Sıpa arabada kesinlikle durmuyor. Bu çok kötü bir durum bizim için. Giderken uyku saatine denk gelmişti son iki saat zorladı. Dönüşte ilk bir saat uyudu diğer zamanda - mecburen, çok köt ben ettim siz etmeyin- kucağımda geldi. O kdar emdi mayışltı ama cin gbi geldi. Gözünü yummadı.
Bir dahakolay kolay uzun yola çıkmayız herhalde:)
Ay ne güzel, sevindim canım doktor sorununu çözmene. Bende çok memnunum Çağrı beyden. Benimde cumartesi randevum :)
Geçmiş olsun canım bu arada, inşallah kolayca atlatırsınız.
Bende sabah izlemiştim. Çok güzel bir video gerçekten
suloz valla şimdi okudum pek bi karışık olmuş :) bi de okurken farkettim ki, hep para pul meseleleri. bunlar şeytan para verse imanlarını bile satarlar para için. allaha şükür ki, hiçbirine minnetimiz yok. yuvamızı kendimiz kurduk. evimizin de yavrumuzun da herşeyini kendimiz aldık. daha ne olsun. allah kimseye muhtaç etmemiş. ikimiz de saygın mesleklere sahibiz. bi tek 2,5 sene halvete giremedik. çok şükür ki şimdi yavrumuz bile var. çok rahatladım çok.
kediciğim haklısın aslında, susup susup insan kücücük bişeyde patlayıveriyor sonra. benim zoruma giden ve 3,5 senedir hazmedemediğim şey, eşimin hakkettiği saygıyı ailesinden görmemesi, sülalede büyük küçük herkes tarafından salak yerine konması. halbuki eşim çok iyi bi insandır. ikimizin de fesatlıkla kurnazlıkla işi yoktur. ben sonradan da olsa kimin ne yaptığını anlarım yalnız eşimle aramızdaki fark bu. şimdi ona ben mi söyliyeyim bazı şeyleri kendisinin mi anlamasını bekliyim bilemedim. muhtemelen hiçbişey demiyecek bu sefer ben sinir olucam, nasıl kendini, beni ve oğlumuzu bu kadar ezdiriyor diye. huzurumuzu bozmak istemiyorum. bakalım okuldan bi gelsin de. neler konuşucaz anlatırım.
Bu hafta sonu beş saatlik yolculuğa çıktık. Şunu snladım bizi. Sıpa arabada kesinlikle durmuyor. Bu çok kötü bir durum bizim için. Giderken uyku saatine denk gelmişti son iki saat zorladı. Dönüşte ilk bir saat uyudu diğer zamanda - mecburen, çok köt ben ettim siz etmeyin- kucağımda geldi. O kdar emdi mayışltı ama cin gbi geldi. Gözünü yummadı.
Siz ağlayadururken ben işlerime devam edeyim
Günaydııınnn
Havaya bakınca gün aydınlanmak bilmedi bugün yine.. Kasvetli bir güne daha merhaba..
Bugün aynı zamanda oğlumun bana anne ben geliyorum dediği gün. Geçen sene bugün öğrenmiştim yavrumun varlığını..
Ne çabuk geçti zaman
Dünüşüm bırak içini boşaltsın kuzucum, yapamamasından iyidirGülüşünü de yerim onun biblom benim
Gerçekten çok çabuk geçiyor, küçücüktü kucaklamaya korkuyordum şimdi dana gibi oldu kucaklayacağım diye korkuyorum çok ağır
Haha kendini aştın güzelmişBnm adet bitmisti son hiz calismaya baslamistim daha bu zamnlar..eve misfir gelicekti kiyamet etmstim kocam sen iyice astin kndni diye kizmisti:-D aralik 19da ogrenmistimm hamis oldgmu....1 sene gcti ya...hey gdi gunler hey ;-)
Ohh miss gibi olmuş gelinim. Selim de dün akşam yaptı banyosunu. Bugün bi uyku hali tuttu hayırdır inşallah uyanıp uyanıp uyuyor canım. Kendine gelsin de atayım bende bi pozboşalttı dünüş sanırım bişiycik kalmadıı2 gündür sanırım bezide sıkmıyorum kıyamıyom napim kayıyooo:93:işte buda kaka sonrası duş keyfii Eki Görüntüle 872414 Eki Görüntüle 872415 buda gezmeden bi karee selim napıyoo bugün tatlı pozlarını görmedik damadımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?