2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim aşıya gittiğimizde kendi doktorumuz teşhis koydu canım, o yüzden cildiyeye gitmeye gerek duymadım
geçmiş olsun canım sizede

sen haklıymışsın canım, galiba ilk gittiğimde kötü bir güne denk gelmiştim
artık Çağrı beyimizi çok seviyoruz, pek bir memnunuz

Uzun uzun yazman iyi olmuş. Bu sitenin terapi özelli de var.
Seni iyi anladığımı düşünüyorum. Benim de sıkıntılarım çok oldu. En güzel çözüm ne biliyormusun eşinle beraber olmak. Ailesiyle olan problemleri iş yerinde toplantı yapıyormuş gibi hiç bir duygusallık katmadan madde madde sıralayıp bu yüzden ben görüşmek istemiyorum. Senin ailen görüşmene akrışmıyorum. Ama huzurumuzu bozduramazsın diyebilirsin. Yani ben çözümü bunda buldum. Belkieşmin yapısından kaynaklı. Ben hönkürerek heycanla ne anlatsam suçlu duruma düşüyordum. O serin kanlı durup beni haltediyordu. Sonra şunu keşfettim ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim o an patlamıyorum. Olgunlaştırıp pişrip önüne koyuyorum. Yada soğutup anlatıyorum o zaman olayları daha etraflı görebiliyoruz.

Madem eşinle problemin yok tek problem ailesi sakın sakın huzurunuzu kaçırmlarına izin verme. Yuvalar kolay kurulmuyor. Yıpratmamak lazım.

Kızlar bebekleriniz arabada duruyor mu?

Bu hafta sonu beş saatlik yolculuğa çıktık. Şunu snladım bizi. Sıpa arabada kesinlikle durmuyor. Bu çok kötü bir durum bizim için. Giderken uyku saatine denk gelmişti son iki saat zorladı. Dönüşte ilk bir saat uyudu diğer zamanda - mecburen, çok köt ben ettim siz etmeyin- kucağımda geldi. O kdar emdi mayışltı ama cin gbi geldi. Gözünü yummadı.

Bir dahakolay kolay uzun yola çıkmayız herhalde:)

Aybikecim günaydın
bir sitede atopik dermatiıtiçin. Sirkeli suyla silin yazıyordu belki kaşıntısını alır atahan paşamızın.

saol canım yaa araştırıp haber verdiğin için :) yavrumun gece uykusunun arasında kaşıntıdan uyanıyor sürekli
bir deniyeyim ama ölçüsü nasıl olacak acaba? abartıp bu seferde tahriş etmeyeyim

Canım yazdıklarını dıkkatlıce okudum... Ailesı fecı asap bozucu ınsanlar.. Bır benzer olayı bı tanıdıgımda yasamakta..Allah sana sabır versın, eşini boşlama... Kendı yuvana aevgıyle sahıp cık.. Oda bazı seylerı goruyordur ama artık yuvası oldugu ıcın cok tepkı veremıyordur... Dkkatlı l.. Mutlulugunu koru cnm

Yoğun istek üzerine leopar yelekli idoş
Eki Görüntüle 871855

maşallhhhh idoş aa. çokk şekerr. allahımm korusun inş.

sen haklıymışsın canım, galiba ilk gittiğimde kötü bir güne denk gelmiştim
artık Çağrı beyimizi çok seviyoruz, pek bir memnunuz
Ay ne güzel, sevindim canım doktor sorununu çözmene. Bende çok memnunum Çağrı beyden. Benimde cumartesi randevum :)
Geçmiş olsun canım bu arada, inşallah kolayca atlatırsınız.
Bende sabah izlemiştim. Çok güzel bir video gerçekten

saol canım yaa araştırıp haber verdiğin için :) yavrumun gece uykusunun arasında kaşıntıdan uyanıyor sürekli
bir deniyeyim ama ölçüsü nasıl olacak acaba? abartıp bu seferde tahriş etmeyeyim

Ölçüsünü bilmiyorum ama kendinde deneönce. Küçük kaseye bir yemek kaşıpı kar mesela. Pamukla sür fayda eder rahatlatır.

bizimki arabaya binince dünyadan kopuyor :) ama zaten doktorum hamileyken demişti, bu seslere alıştı doğunca arabayı sevecek diye
yavrum karnımda nerdeyse 30.000 km direksiyon salladı

Selim Bey koca adam oldu 4. ay aşılarına gidiyor tabi
biz geçen hafta 3. ay kontrolü için gitmiştik, bu arada rota virüsünüde yaptı

Canım senin direk söylemen belki kalbini kırabilir. Onun fark etmesini saglayabilirsen arada kalmazsın. Of zor işler...

Oyyyy o serumlu kablolarla çevrili haline çok ağladım yavrucağın... Neyse ki sonu güzel

Oto koltuğunda çok mutlu bizimki, ama uzun süre arabada kalacaksak molalar veriyoruz mutlaka.

Siz ağlayadururken ben işlerime devam edeyim

Pis

Son düzenleme:

Bnm adet bitmisti son hiz calismaya baslamistim daha bu zamnlar..eve misfir gelicekti kiyamet etmstim kocam sen iyice astin kndni diye kizmisti:-D aralik 19da ogrenmistimm hamis oldgmu....1 sene gcti ya...hey gdi gunler hey ;-)

boşalttı dünüş sanırım bişiycik kalmadıı2 gündür sanırım bezide sıkmıyorum kıyamıyom napim kayıyooo:93:işte buda kaka sonrası duş keyfii buda gezmeden bi kareeselim napıyoo bugün tatlı pozlarını görmedik damadımın

salya sümük ağlattın varya canıma okudun resmen ayy süperdi ya mucize şarkıda on numaraa mahvettiiiiiiiiii beni

benim kızımda çok seviyoo arabayı uyuyo zaten genelde benim yiğenim hiç sevmezdi arabayı gerçekten çok zor bi yere gitmek eziyetinş. ilerde sever

bende kreplerimi yaptım mis gibi oldu bi tanede hüplettim süzme yoğurtlaa
kızımın ikinci uykusundada tavukları sotelerim olduda bitti

Bnm adet bitmisti son hiz calismaya baslamistim daha bu zamnlar..eve misfir gelicekti kiyamet etmstim kocam sen iyice astin kndni diye kizmisti:-D aralik 19da ogrenmistimm hamis oldgmu....1 sene gcti ya...hey gdi gunler hey ;-)
Haha kendini aştın güzelmiş
Ohh miss gibi olmuş gelinim. Selim de dün akşam yaptı banyosunu. Bugün bi uyku hali tuttu hayırdır inşallah uyanıp uyanıp uyuyor canım. Kendine gelsin de atayım bende bi poz
Hamaratsın valla benimki sabahtan beri uyuyor ben totomu kaldırmadım hiç yerinden sen yemeği bitirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…