- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.961
Haha kendini aştın güzelmiş
Ohh miss gibi olmuş gelinim. Selim de dün akşam yaptı banyosunu. Bugün bi uyku hali tuttu hayırdır inşallah uyanıp uyanıp uyuyor canım. Kendine gelsin de atayım bende bi poz
Hamaratsın valla benimki sabahtan beri uyuyor ben totomu kaldırmadım hiç yerinden sen yemeği bitirdin
Haha kendini aştın güzelmiş
Ohh miss gibi olmuş gelinim. Selim de dün akşam yaptı banyosunu. Bugün bi uyku hali tuttu hayırdır inşallah uyanıp uyanıp uyuyor canım. Kendine gelsin de atayım bende bi poz
Hamaratsın valla benimki sabahtan beri uyuyor ben totomu kaldırmadım hiç yerinden sen yemeği bitirdin
günaydın herkese. aslında başınızı ağrıtmak istemiyorum. hiçbir zaman buraya kv ile ilgili bişey yazmadım. fakat çatlıcam artık. kusura bakmayın.
h.sonu kv, 2 kaynım ve hamile eşi bizdeydi. yazmıştım buraya. baskın yapar gibi geldiler. saat 4 te arayıp akşam yola çıkıyoruz sabah ordayız dediler. gece yarısına kadar temizlik, yemek, pasta, börek herşeyimi hazır ettim. neyse kazasız belasız gittiler, 4 saat ötede diğer oğlu oturuyor, oraya gittiler. hiç surat murat asmadım çok iyi ağırladım. ama sinirlerim bozuk yani. geçen sene kardeşine düğünde bilezik takıp, lcd tv almadık diye (bana ütü bile alan olmadı) eşimin başının etini yiyip benim yuvamı yıkmaya çalıştılar. ve biz o dönem maaşımızın 4te 1ini kiraya, 4te 1ini terapiye (2,5 sene eşimle biraraya gelemedik, eşime sürekli baskı yapıyorlardı, en son 6 yıldır çalıştığım üniversitemden istifa edip sınavla izmirde bir üniversiteyi kazandım, kendi ailemi bırakmak zorunda kaldım onlar yüzünden, ki eşim benden daha çok istedi gelmemizi ben kararsızdım), 4te 1ini krediye veriyorduk. 750kmlik yola cebimizde 100 tl ile çıktık. eşimle 1'er çeyrek takabildik. evimize doğalgaz bile bağlatamamıştık. ve bütün bu şartlarımızı da izah ettim, biliyorlardı. ve 2,5 sene boyunca kendi ailem dahil hiçkimseye birşey demedim. sadece kv'ye söyledim o da, kp müftü hani biri bişey mi yaptı hoca nikahı kıyılırken filan okusunlar diye. ama hata etmişim. bunu herzaman bize karşı kullandı kv. neyse biz güle oynaya düğüne gidip, ayrı ayrı izmire döndük. eşime tenbih etmişler, hemen gittiğin gün okula filan gitme ev tut diye. insan olan derki, her ailede tartışma olur. bikaç hafta öğretmenevinde, arkadaşında filan idare et. baktın yuvanı toparlayamadın yeni bir ev tutarsın biz de destek oluruz. ama nerde. bunlar işi sağlam kazığa bağlamışlar. neyse eşim ayrı ev tutmuş filan ben de evdeki eşyaları topladım o evde oturamam artık diye. eşim bir gece yalnız kalınca kafa dank etti herhalde. konuşmak istedi vs. uzatmıcam. 3 yıldır birtürlü kabullenmediği şeyleri kabullendi. ailesinin ilişkimize zarar verdiğini filan. neyse annesini aradı ben karımı seviyorum evliliğimi sürdürmeye karar verdim dedi. annesi ne dedi biliyormusunuz. evin kirasını ve depozitosunu vermiştin boşa gidecek! yani evin 1 aylık kirası boşa gitmesin diye biz boşanalım daha iyi. sonra da diyorki tabi oğlum önemli olan senin mutluluğun sen bilirsin biz bağrımıza taş basarız oğlumuz yok deriz. yahu sen öyle dersen adam mutlu olur mu!
ben eşimle görücü usülü ama severek içim ısındığı için evlendim. ailesi eşya filan almadı. ordan geçtim salonun parasını biz ödedik. gelinliğimin (kiralık) parasını istediler. eşim öğrenim harç kredim var dedi ödedik. dayıma teyzeme borcum var dedi ödedik ama bence ailesine verdi o paraları. hiç sesimi çıkarmadım onlara karşı. eşime söylendiğim oldu tabi. eşim doğunun ücra bir ilçesinde 3 arkadaş bi evde kalıyordu. maaşını nasıl harcayabilirki. evlendiğimizde cebinde 50tlsi yoktu. kv beni istemeye geldiği gün dediki size araba ne lazım. arabayı satar eşyaların borcunu ödersiniz. ben de salak diyorum ki, üniversite dağın başında ben gece 10-11'e kadar ders anlatıyorum. bekarım ya, o saatte dolmuşla gelmek istemiyorum. kızlar bekarken kendim çalışıp aldığım arabadan bahsediyor kadın. daha orada ağzının payını vermek varmış ben saf herhalde dedim konuştuğunu bilmiyor dedim. neyse bize araba size ne lazım diyen kadın, evdeki oğlanın daha ne kız arkadaşı var ne sözlüsü var. ev alıyor ona ne lazım sen bekar adamsın demiyor. düğünden sonra eşyanın her ay 100 tl'sini onlar ödeyecekti sanki ne alakaysa denizde damla. bi kere bile ödemedi eşime param yok dedi. ertesi gün altına son model araba çekti küfreder gibi. ve 70-75 yaşında dindar adamlar bunlar! eşim bunların hiçbirini görmedi, görmek istemedi.
şimdi ne oldu biliyormusunuz. hani biz onlara evlenirken 2 çeyrek taktık ya, bu yüzden boşanmanın eşiğine gelmiştik (koskoca makine mühendisi bana önceki sene 20tl takmış idi, diğer kardeşi de işi gücü arabası var o da 20 tl taktı, diğer abisi evlenirken (mühendis olana) lcd aldı yalnız. bunlar eşimin kardeşi oluyor. bi de abisi var o da bize 1 tane çeyrek taktı, mühendis olana bilezik taktı ertesi yıl). yani işin özeti benim eşimi hesaba almıyorlar ne abisi, ne kardeşleri, ne annesi-babası. neyse mühendis olan gelirken 6 tane çaybardağı ve naylon evet gerçekten naylon bir tulum ve 3'ü 1tl'ye satılıyor ya bebek çorabları işte ondan getirmiş. benim oğlum 5. ayına girdi yenidoğan çorabı getirmiş çok lazım bize! diğer kaynım hiçbir şey. kv eli boş hiçbirşey. (kendi ailemin taktığı altınları, aldıkları dünya kadar kıyafeti battaniyesi bilmem nesi saymıyorum, uzamasın) şimdi bu nedir allah aşkına. benim yuvamı dağıtırken alkış tutan, benim evime bi iğne dahi almadığı halde leş kargası gibi çöküp eşya paylaşmaya gelicez biz diye günde 40 kere babamı arayan bu insanlar gerçekten anne baba mı? 75 yaşında namaz kılan kuran okuyan insansın ama imandan haberin yok.
beni kastederek gelin de hamileymiş diyen eşe dosta napalım gelinlerin üçü de hamile bi o mu sanki diye anlayamadığım bir davranış sergilerken diyor ki yanlış anlamışlar herhalde ben öyle birşey demedim. çünkü hamile değillermiş. sonra da diyorki kuş beyinli kahvaltı ederken iyi oldu amma 3 ay sonra hamile kaldı (mühendisin eşini kastediyor) beni yalancı çıkarmadı çok şükür. Yarabbi sabır!
benim ailem tek tek arayıp eşimin öğretmenler gününü kutlarken, kardeşi hükümete alkış tutuyor kapatsın tabi dersaneleri. öğretmenler kendini geliştirsin, işini düzgün yapsın. abisini gösteriyor öğretmen böyle olursa memleket ileri mi gider! benim eşim bunu da anlamadı, duymazdan geldi. anlatıyor yazık sistem şöyle kötü meb'in politikaları şöyle yanlış, öğretmen şunu şunu yapamıyor diye ama dudağı titriyor ağlayacak nerdeyse. ben de ağlıcam valla.. dünya kadar saçma salak şey var. mesela bize başta kız gibi demişlerdi oğlum doğumdan önceki son kontrole kadar göstermedi. bekar olan en kücük kardeşi kv'ye demişki, oğlanları ben doğurtucam bütün torunların kız olacak, en büyük abinin 2 kızı var. sonra ayrıntılı ultrason yapan dr. gördü tabi. erkekmiş dedik. baya üzüldü. şimdi diğer kardeşinin eşi hamile, erkek demişler. doğmamış oğlu için diyorki benim oğlum senin oğlunu dövecek. kardeşsin ya sen. neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum. ve benim eşim bunları idrak mi edemiyor bana mı çaktırmıyor anlamıyorum.
şimdi bunlar benim içimde patlasın mı, eşime ufak ufak içimi dökeyim mi bilemedim. kısa olsun dedim. inanın ayrıntı yazmamaya çalıştım, neler var yoksa neler. bağışlayın nolur.
Kızlar merhaba iş arasında şöyle bi nete bakayım dedim ve çok pis ağladım yaa
Madem ben ağladım onlar da ağlasın dedim sadiste bağladım bu sabahHsdi paşa paşa ağlayın bakalım.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...RmL-oUu6kV37MjZFO6gw6ag&bvm=bv.57127890,d.Yms
Oh mis duru kokusu buraya kadar geldi :)
maşallhhhh idoş aa. çokk şekerr. allahımm korusun inş.
canımm kendiğinden açılmışsa eğer hiç bir sorun olmazz benceee. çokk geçmş olsunn.
canımmm hiç üzmee kendiniii bizde de bunlara benzer sorunlar olur heppp eşimde hep sessiz kalırdııı,, ben onların yaptıklarına değilde eşimin sessiz kalmasına daha çokk üzülürdümmm.ona böle şeyler nasıl yaparlar diye içim içimi yerdiii ve eşiminn nasıl olurda anlamıyoo olmasıı çok üzerdi benii. amaaaaa aylar geçtikçeee tam tersi olduuu. ben eşi hiç bişeye anlamıyr üzülmüyr diye düşünrkennn meğer garibimmm hep içine atmışşş..yenii yenii patlakk vermeye başladııı.. hep biriktirmş içindee şimdi ne olsa hemen söylüyr.. hatta eskii olaylarıı bile yenilerlee beraberr anlatıyr inanamıyrmm. yani diyeceğimm şu kii hiçç üüzlmeee eşin her şeyin farkındaaa...
bende öyle düşünüyorum canım o yüzden çocuk cerrahına gitmeyeceğim...
Ayy uyuyoda hiç kalkasım yok be cucum :) Musakka yapmayı düşünüyorum ama kararsızım. Birde o tarifi kaçırdım ben sayfalar rası denk gelirsen bana da bi atıver dünüşohh bizde dünde yaptık sabah iki gündür malummohh uyusun kuzum daha ne istiyon akıllı damadım benim
valla uyuyoken yap canım öğleden sonra zor geliyo banaabi soteleyip sararım akşam kociş gelincede kaşar rendeleyip fırınlarım olduda bitti
aman ne hamarat ne hamarat bi krep yaptık kızzbide banyoyu temizledim azıcık viledayla sildim üstten üstten yeterr
sen ne yemek yapcaksın karar verdinmii tavuğun varsa sende yap valla krep yapmaya yapmaya zor geliyodu ama şipşak bitti
Aa sen de mi izmirdesin canımBenimkide bugun uyuyo valla saskinim. İzmirin havasi carpti heralde bebisleri ilk kez bu kadar yagmur yagdi hava kapali vurdular kendilerini uykuya :))
Ayy uyuyoda hiç kalkasım yok be cucum :) Musakka yapmayı düşünüyorum ama kararsızım. Birde o tarifi kaçırdım ben sayfalar rası denk gelirsen bana da bi atıver dünüş
Aa sen de mi izmirdesin canımNe hava ama demi beni bile çarptı
çooook özledim ben sizi
Madem ben ağladım onlar da ağlasın dedim sadiste bağladım bu sabahHsdi paşa paşa ağlayın bakalım.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...RmL-oUu6kV37MjZFO6gw6ag&bvm=bv.57127890,d.Yms
çooook özledim ben sizi
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...RmL-oUu6kV37MjZFO6gw6ag&bvm=bv.57127890,d.Yms[/Q
hayırlı günler herkese arasta video yu seyrederken tüylerim diken diken oldubenimde bebeğim iki gün yoğun bakımda kaldı hemde bu bebiş gibi durumu kötü değildi hamd olsun insan çok kötü oluyor bende iki gün yoğun bakımın kapısından ayrılmadım sandalye tepelerinde uyudum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor
çooook özledim ben sizi
çooook özledim ben sizi
ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımmkankılerımde durum nasıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?