2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohh bizde dünde yaptık sabah iki gündür malummohh uyusun kuzum daha ne istiyon akıllı damadım benim
valla uyuyoken yap canım öğleden sonra zor geliyo banaabi soteleyip sararım akşam kociş gelincede kaşar rendeleyip fırınlarım olduda bitti
aman ne hamarat ne hamarat bi krep yaptık kızzbide banyoyu temizledim azıcık viledayla sildim üstten üstten yeterr
sen ne yemek yapcaksın karar verdinmii tavuğun varsa sende yap valla krep yapmaya yapmaya zor geliyodu ama şipşak bitti

Benimkide bugun uyuyo valla saskinim. İzmirin havasi carpti heralde bebisleri ilk kez bu kadar yagmur yagdi hava kapali vurdular kendilerini uykuya :))

Hayatta en tehlikeli iki insan modeli okumuş cahil ve dindar olmayipta dinci olan . Bunlar her ikisi birden

Aman allahım sana binlerce şükür

Ayy uyuyoda hiç kalkasım yok be cucum :) Musakka yapmayı düşünüyorum ama kararsızım. Birde o tarifi kaçırdım ben sayfalar rası denk gelirsen bana da bi atıver dünüş
Benimkide bugun uyuyo valla saskinim. İzmirin havasi carpti heralde bebisleri ilk kez bu kadar yagmur yagdi hava kapali vurdular kendilerini uykuya :))
Aa sen de mi izmirdesin canım Ne hava ama demi beni bile çarptı

Ben de size meşhur tavuk krepimin tarifini vereyim. 2 kişilik tarif veriyorum.

1-5-6 tane taze soğan
2-2 tane havuç
3-1 adet tavuk göğsü
4-tuz
5-karabiber
6-yarım çay bardağı su.
7-1 çorba kaşığı margarin.

Soğanları ince ince kıyın yağda hafif kavurtup küçük küpler şeklinde doğranmış havuçları atın biraz kavurduktan sonra üzerine küp doğramış göğüsleri atın ve göğüsler beyazlaşana kadar pişirin. Sonra üzerine karabiber, tuz ve suyu ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve suyunu çekene kadar pişirin.

Sonra 6 tane krep yapın azcık büyükçe bi tavada. Hazırladığınız harcı 6 ya bölüp kalınca bi sigara böreği gibi sarıp yağlanmış tepsiye dizin,üzeri komple kaplanıcak şekilde başamel sos ve kaşar rendesi koyup hayde fırına. Kaşarlar eriyip üzeri kızarınca alın fırından. 200 derece iyi pişmesi için. Krepleri dağıtmadan bütün bütün servis yapın. Afiyet olsun
boşver ozaman dünüş yay popişii keyfine bak:126:musakkada güzeldir patlıcan sever olarakk

merhaba kızlar.. ben kızıma hem oturabileceği hem yatabileceği birde otomatik sallanan bir salıncak arıyorum.. acaba sizin kullandığınız veya duyduğunuz bi marka var mı? bakıyorum bakıyorum 9 kilo 12 kilo. yokmudur daha acaba 15-16 kiloluk uzun süre kullanabilceği bir salıncak.. bir tane buldum sunny baby pandora kumandalı salıncak ama bana küçük gibi geldi.. bir bakabilir misiniz acaba?

ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımm kankılerımde durum nasıı :)

Eklentiler

• $eylulllllll 22.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $eylulllll.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 51
ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımm kankılerımde durum nasıı :)

oyyy yerim seni yerimm. maşallah. canım bende kel kalmak üzereyim.. şu 1 haftadır dökülüyor saçım ama çok yoğun..

ayy çok etkilendim (
bir premature annesi olarak halimize şükrederek izledim
bizde 10 gün kaldık yoğum bakımda bu kadar ağır olmasa da bizde atlattık bu kabusu
hayal ettiğim ilk emzirmeyi hiç aklıma gelmeyecek bir şekilde bebeğimin elinde ayaklarında kablolar içinde yaşadım bende
çok şükür kızım güçlü çıktı şuan gayet sağlıklı ama yaşadığım korkular bende yer etti
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…