- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #62.981
çooook özledim ben sizi
ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımmkankılerımde durum nasıı :)
cidden mis bu kuzular parmiş insan koklamaya doyamıyooinci tanem napıyooo yine dinliyomu rock şarkılarr yerim onu ya sende benim için kokla çağla incimiii
canlar biraz geç oldu ama ancak girebildim
tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun...
tek tek alıntı yapamadım ama tüm geçmişi okudum
arasta leopar kızına çok yakışmış
hasta bebeklere çok çok geçmiş olsun
işe başlayanlara çok çok sabır diliyorum
emzirme sorunu yaşayanlar bende şu sıralar sütümün azaldığını hissediyorum göğüslerim yumuşadı ve bu duruma çok üzülüyorum sütümü arttırmak için mücadele veriyorum...
herkese kocaman öpücükler ben yatar....
İnci tanen bu aralar cok durgun soft rock dinliyor teyzesi :)
Canim benim masallah sanki annem hasta ben biraz uslu durayım da çabuk iyileşsin der gibi giki çıkmıyor ve hatta iki gündür gunduz uykusu uyuyor :))
Uzun uzun yazman iyi olmuş. Bu sitenin terapi özelli de var.
Seni iyi anladığımı düşünüyorum. Benim de sıkıntılarım çok oldu. En güzel çözüm ne biliyormusun eşinle beraber olmak. Ailesiyle olan problemleri iş yerinde toplantı yapıyormuş gibi hiç bir duygusallık katmadan madde madde sıralayıp bu yüzden ben görüşmek istemiyorum. Senin ailen görüşmene akrışmıyorum. Ama huzurumuzu bozduramazsın diyebilirsin. Yani ben çözümü bunda buldum. Belkieşmin yapısından kaynaklı. Ben hönkürerek heycanla ne anlatsam suçlu duruma düşüyordum. O serin kanlı durup beni haltediyordu. Sonra şunu keşfettim ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim o an patlamıyorum. Olgunlaştırıp pişrip önüne koyuyorum. Yada soğutup anlatıyorum o zaman olayları daha etraflı görebiliyoruz.
Madem eşinle problemin yok tek problem ailesi sakın sakın huzurunuzu kaçırmlarına izin verme. Yuvalar kolay kurulmuyor. Yıpratmamak lazım.
Canım yazdıklarını dıkkatlıce okudum... Ailesı fecı asap bozucu ınsanlar.. Bır benzer olayı bı tanıdıgımda yasamakta..Allah sana sabır versın, eşini boşlama... Kendı yuvana aevgıyle sahıp cık.. Oda bazı seylerı goruyordur ama artık yuvası oldugu ıcın cok tepkı veremıyordur... Dkkatlı l.. Mutlulugunu koru cnm
Canım gün içerisinde benim de o kadar sert olmuyor göğüslerim ama oğlum emince geliyor yetecek kadar. Rahatla, düşünmemeye çalış. Benim ikinci ya o yüzden biraz daha rahatım. Rahatlamaya, panik yapmamaya çalışıyorum. Her şey güzel olacak, kolay olacak dileyelim biz... Bu arada madde madde ne güzel özet geçmişsin. Ben de aynen katılıyorum. Voww keopar desenli yelek harika ama İda bebiş daha harika:))
canımmm hiç üzmee kendiniii bizde de bunlara benzer sorunlar olur heppp eşimde hep sessiz kalırdııı,, ben onların yaptıklarına değilde eşimin sessiz kalmasına daha çokk üzülürdümmm.ona böle şeyler nasıl yaparlar diye içim içimi yerdiii ve eşiminn nasıl olurda anlamıyoo olmasıı çok üzerdi benii. amaaaaa aylar geçtikçeee tam tersi olduuu. ben eşi hiç bişeye anlamıyr üzülmüyr diye düşünrkennn meğer garibimmm hep içine atmışşş..yenii yenii patlakk vermeye başladııı.. hep biriktirmş içindee şimdi ne olsa hemen söylüyr.. hatta eskii olaylarıı bile yenilerlee beraberr anlatıyr inanamıyrmm. yani diyeceğimm şu kii hiçç üüzlmeee eşin her şeyin farkındaaa...
oyy sen hoşgeldinn eylüşş hanımyerim seni
kankin durunun saçları var hala ama çok dökülüyor ama saçı çok diye çok farkedilmiyor doktorda dedi bu saçlar hep dökülcek dedi bi dahaki gelişinizde kel gelebilirsiniz dediiibakalım
oyyy yerim seni yerimm. maşallah. canım bende kel kalmak üzereyim.. şu 1 haftadır dökülüyor saçım ama çok yoğun..
Kızın cok Tatli masallah büyümüş baya :)
Saclar bizim de dökülüyor cok fazla değil ama bir de Bandanasi gördüğüm icin söylüyorum cok takıyorsan eger her gun falan o da hızlandırır dökülmesini
ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımmkankılerımde durum nasıı :)
göğüslerimin yumuşadığını görünce panik oldum ama elimden geldiğince sakin olmaya stres yapmamaya çalışıyorum
şuan yetiyor sütüm ama miniğim büyüdükçe nasıl yettiricem bilmiyorum
sen tecrübeliymişsin ne güzel :))
ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımmkankılerımde durum nasıı :)[/
maşallh sanaaa..çokk tatlıı bişeysnn sennn yaaa :)) bizde kel oldukk. birazcık saçı var onlarda çalı süpürgesi gibiiii :) özellikle banyodan sonra dik dik duryr...erkeklere benziyrr kızımmm. anasının erkek kızıı..
canımmm hiç üzmee kendiniii bizde de bunlara benzer sorunlar olur heppp eşimde hep sessiz kalırdııı,, ben onların yaptıklarına değilde eşimin sessiz kalmasına daha çokk üzülürdümmm.ona böle şeyler nasıl yaparlar diye içim içimi yerdiii ve eşiminn nasıl olurda anlamıyoo olmasıı çok üzerdi benii. amaaaaa aylar geçtikçeee tam tersi olduuu. ben eşi hiç bişeye anlamıyr üzülmüyr diye düşünrkennn meğer garibimmm hep içine atmışşş..yenii yenii patlakk vermeye başladııı.. hep biriktirmş içindee şimdi ne olsa hemen söylüyr.. hatta eskii olaylarıı bile yenilerlee beraberr anlatıyr inanamıyrmm. yani diyeceğimm şu kii hiçç üüzlmeee eşin her şeyin farkındaaa...
farkediyor aslında farketmez mi? ama napıyım ben de duymak istiyorum illaki. bişey söylediğimde evet haklısın demesini bekliyorum. herşeyi benden beklemesin istiyorum. okuldan geldi bak hiç konuşmadık. dışarıya çıktı işi vardı. yat dinlen çok yoruldun dedi. gelip gelip öpüyo bi de. konuşmasa da bişeylerin özrünü diliyor aslında. getirdikleri paket hala mutfakta bir köşede duruyor. o da açmadı. biliyor çünkü içinden en adi en ucuz şeylerin çıkacağını. benim ailem eli kolu dolu geldiklerinde heyecanla açıyor, merak ediyor içinde ne var diye. bu maddiyatla ilgili bişey değil, gönül zenginliğiyle ilgili. karşındakine değer verip vermemekle ilgili. eşim benim annemin yanında çok rahattır. dans eder, şarkı söyler. kendi ailesinin yanında karnım açıktı bile diyemez. sessizce oturur, bi laf anlatsa kimse dinlemez. geçenlerde annemin yanında oğlumuzu da kucağına aldı, apaçi dansı yapıyor :) utandım ben de. napıyorsun. sen, sizin evde hiç böyle değilsin, benim annemin yanında niye garip garip dans ediyorsun dedim. napıyım annem babam beni çok dövdü. ne yapsam kafama vurdu bitane. o yüzden hiçbişey yapmadan oturuyorum dedi. itirafın büyüğü buydu aslında.
ve yaşanan onca şeyden sonra kadın evime geldi, iki arada bi derede lafı soktu gitti yine. bebeğime mama hazırlıyordum. niye emzirmiyorsun dedi. ben de emdi ama doymadı dedim. doymaz tabi göğsün mü var sanki, hani hiç yokki dedi. ben orada ona bi laf desem belki yine geçen sene yaşadıklarımızı yaşayacağız. o bu riski göze alıyor! hiç tepki vermedim. allaha şükür göğsüm var, hem de iki tane. hastalanıp göğsünü kaybeden insanlar var, ama nerde bunda şükür duygusu. evet çok üzülüyorum. oğluma sütüm yetmiyor. emzirdikten sonra mecburen mama vermek zorunda kalıyorum. ama bu laf, bir annenin bir anneye söyleyeceği bir laf ya da üslup değil. benim ailem eşime diyor mu, senin şuran şöyle ondan halvet olmuyor, olmaz tabi diye. tövbe tövbe. kadının bunları hiç düşündüğü yok. beni el üstünde tutacağına beni aşağılamaya çalışıyor sözde. Allah herşeyi görüyor, razı olmayacak elbet.
teyze oluyorummm hemde ıkız
Kızlar malum bebişlerimiz büyüdü 6. Aya pek bişi kalmadı mama sandalyesi bakmaya başlasam diorum ufaktan sizler ne düşünüyorsunuz alanlar var ise yada karar verenler marka model konusunda fikirlere ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?