2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımm kankılerımde durum nasıı :)

oyy sen hoşgeldinn eylüşş hanımyerim seni
kankin durunun saçları var hala ama çok dökülüyor ama saçı çok diye çok farkedilmiyor doktorda dedi bu saçlar hep dökülcek dedi bi dahaki gelişinizde kel gelebilirsiniz dediiibakalım

cidden mis bu kuzular parmiş insan koklamaya doyamıyoo inci tanem napıyooo yine dinliyomu rock şarkılarryerim onu ya sende benim için kokla çağla incimiii

İnci tanen bu aralar cok durgun soft rock dinliyor teyzesi :)

Canim benim masallah sanki annem hasta ben biraz uslu durayım da çabuk iyileşsin der gibi giki çıkmıyor ve hatta iki gündür gunduz uykusu uyuyor :))

Canım gün içerisinde benim de o kadar sert olmuyor göğüslerim ama oğlum emince geliyor yetecek kadar. Rahatla, düşünmemeye çalış. Benim ikinci ya o yüzden biraz daha rahatım. Rahatlamaya, panik yapmamaya çalışıyorum. Her şey güzel olacak, kolay olacak dileyelim biz... Bu arada madde madde ne güzel özet geçmişsin. Ben de aynen katılıyorum. Voww keopar desenli yelek harika ama İda bebiş daha harika:))

Selam kızlar.. dogumdan sonra iliskiye girmek tam bir iskence oldu benim icin. Cok canim yaniyor. Bir kac defa kendimi zorladim ama birkaç kere de yari da kesmek zorunda kaldik. Bende mi sorun var doktora gitmeli miyim sizce yoksa bu durum normal mi. Iliskimiz olumsuz yönde etkilenecek diye korkuyorum. Cunku eşim de artik stres olmaya basladi. Bana yaklasmaya korkuyor.

İnci tanen bu aralar cok durgun soft rock dinliyor teyzesi :)

Canim benim masallah sanki annem hasta ben biraz uslu durayım da çabuk iyileşsin der gibi giki çıkmıyor ve hatta iki gündür gunduz uykusu uyuyor :))

oyy kuzucum ya anlıyolar gerçekten parmişim ruh halimize göre davranıyolar sankii yerim ben onların ruh hallerinii
evet annesi kendine ii bak çabucak iyileşş

canımmm hiç üzmee kendiniii bizde de bunlara benzer sorunlar olur heppp eşimde hep sessiz kalırdııı,, ben onların yaptıklarına değilde eşimin sessiz kalmasına daha çokk üzülürdümmm. ona böle şeyler nasıl yaparlar diye içim içimi yerdiii ve eşiminn nasıl olurda anlamıyoo olmasıı çok üzerdi benii. amaaaaa aylar geçtikçeee tam tersi olduuu. ben eşi hiç bişeye anlamıyr üzülmüyr diye düşünrkennn meğer garibimmm hep içine atmışşş..yenii yenii patlakk vermeye başladııı.. hep biriktirmş içindee şimdi ne olsa hemen söylüyr.. hatta eskii olaylarıı bile yenilerlee beraberr anlatıyr inanamıyrmm. yani diyeceğimm şu kii hiçç üüzlmeee eşin her şeyin farkındaaa...[/QUOTE]

farkediyor aslında farketmez mi? ama napıyım ben de duymak istiyorum illaki. bişey söylediğimde evet haklısın demesini bekliyorum. herşeyi benden beklemesin istiyorum. okuldan geldi bak hiç konuşmadık. dışarıya çıktı işi vardı. yat dinlen çok yoruldun dedi. gelip gelip öpüyo bi de. konuşmasa da bişeylerin özrünü diliyor aslında. getirdikleri paket hala mutfakta bir köşede duruyor. o da açmadı. biliyor çünkü içinden en adi en ucuz şeylerin çıkacağını. benim ailem eli kolu dolu geldiklerinde heyecanla açıyor, merak ediyor içinde ne var diye. bu maddiyatla ilgili bişey değil, gönül zenginliğiyle ilgili. karşındakine değer verip vermemekle ilgili. eşim benim annemin yanında çok rahattır. dans eder, şarkı söyler. kendi ailesinin yanında karnım açıktı bile diyemez. sessizce oturur, bi laf anlatsa kimse dinlemez. geçenlerde annemin yanında oğlumuzu da kucağına aldı, apaçi dansı yapıyor :) utandım ben de. napıyorsun. sen, sizin evde hiç böyle değilsin, benim annemin yanında niye garip garip dans ediyorsun dedim. napıyım annem babam beni çok dövdü. ne yapsam kafama vurdu bitane. o yüzden hiçbişey yapmadan oturuyorum dedi. itirafın büyüğü buydu aslında.

ve yaşanan onca şeyden sonra kadın evime geldi, iki arada bi derede lafı soktu gitti yine. bebeğime mama hazırlıyordum. niye emzirmiyorsun dedi. ben de emdi ama doymadı dedim. doymaz tabi göğsün mü var sanki, hani hiç yokki dedi. ben orada ona bi laf desem belki yine geçen sene yaşadıklarımızı yaşayacağız. o bu riski göze alıyor! hiç tepki vermedim. allaha şükür göğsüm var, hem de iki tane. hastalanıp göğsünü kaybeden insanlar var, ama nerde bunda şükür duygusu. evet çok üzülüyorum. oğluma sütüm yetmiyor. emzirdikten sonra mecburen mama vermek zorunda kalıyorum. ama bu laf, bir annenin bir anneye söyleyeceği bir laf ya da üslup değil. benim ailem eşime diyor mu, senin şuran şöyle ondan halvet olmuyor, olmaz tabi diye. tövbe tövbe. kadının bunları hiç düşündüğü yok. beni el üstünde tutacağına beni aşağılamaya çalışıyor sözde. Allah herşeyi görüyor, razı olmayacak elbet.

göğüslerimin yumuşadığını görünce panik oldum ama elimden geldiğince sakin olmaya stres yapmamaya çalışıyorum
şuan yetiyor sütüm ama miniğim büyüdükçe nasıl yettiricem bilmiyorum
sen tecrübeliymişsin ne güzel :))

farkediyor aslında farketmez mi? ama napıyım ben de duymak istiyorum illaki. bişey söylediğimde evet haklısın demesini bekliyorum. herşeyi benden beklemesin istiyorum. okuldan geldi bak hiç konuşmadık. dışarıya çıktı işi vardı. yat dinlen çok yoruldun dedi. gelip gelip öpüyo bi de. konuşmasa da bişeylerin özrünü diliyor aslında. getirdikleri paket hala mutfakta bir köşede duruyor. o da açmadı. biliyor çünkü içinden en adi en ucuz şeylerin çıkacağını. benim ailem eli kolu dolu geldiklerinde heyecanla açıyor, merak ediyor içinde ne var diye. bu maddiyatla ilgili bişey değil, gönül zenginliğiyle ilgili. karşındakine değer verip vermemekle ilgili. eşim benim annemin yanında çok rahattır. dans eder, şarkı söyler. kendi ailesinin yanında karnım açıktı bile diyemez. sessizce oturur, bi laf anlatsa kimse dinlemez. geçenlerde annemin yanında oğlumuzu da kucağına aldı, apaçi dansı yapıyor :) utandım ben de. napıyorsun. sen, sizin evde hiç böyle değilsin, benim annemin yanında niye garip garip dans ediyorsun dedim. napıyım annem babam beni çok dövdü. ne yapsam kafama vurdu bitane. o yüzden hiçbişey yapmadan oturuyorum dedi. itirafın büyüğü buydu aslında.

ve yaşanan onca şeyden sonra kadın evime geldi, iki arada bi derede lafı soktu gitti yine. bebeğime mama hazırlıyordum. niye emzirmiyorsun dedi. ben de emdi ama doymadı dedim. doymaz tabi göğsün mü var sanki, hani hiç yokki dedi. ben orada ona bi laf desem belki yine geçen sene yaşadıklarımızı yaşayacağız. o bu riski göze alıyor! hiç tepki vermedim. allaha şükür göğsüm var, hem de iki tane. hastalanıp göğsünü kaybeden insanlar var, ama nerde bunda şükür duygusu. evet çok üzülüyorum. oğluma sütüm yetmiyor. emzirdikten sonra mecburen mama vermek zorunda kalıyorum. ama bu laf, bir annenin bir anneye söyleyeceği bir laf ya da üslup değil. benim ailem eşime diyor mu, senin şuran şöyle ondan halvet olmuyor, olmaz tabi diye. tövbe tövbe. kadının bunları hiç düşündüğü yok. beni el üstünde tutacağına beni aşağılamaya çalışıyor sözde. Allah herşeyi görüyor, razı olmayacak elbet.[/QUOTE]

Canim bellimi esın herseyin farkında biliyor görüyor ama ailesi olduğu icin laf söyleyemiyor . O yeterince boynu bükük sana karsı üzülüyor zaten ailesinden dolayı onun olmayan bir suc yüzünden sakın onu incitme . Benzer seyleri bende yasiyorum benim esinde farkında bazen söyleniyorum yaptıklarına bazen gülüyorum esime diyorum sen hic onlara benzemiyorsun diye sonra o da beni onaylıyor ben cok farklıyim iyi ki liseyi okumak icin istanbula gelip evden ayrilmisim diyor .

O yüzden onların yaptıgı seylere takma olabildiğince az görüş dinlememde duymamaya çalış

ayy cnm bızımde tepede bı uzun kısım vardı ..orası daha dokulmedı dımdık duruyo cok komık oldu:) bıldıgın yastığı gec omuzlarına dokuluyo saclar çocuğumun :) bu arada bnmde saclarım dokulmeye başladı sevınıyodum dokulmuyo dıye :) ana kız kel kalmayalımda :)

Kızın cok Tatli masallah büyümüş baya :)

Saclar bizim de dökülüyor cok fazla değil ama bir de Bandanasi gördüğüm icin söylüyorum cok takıyorsan eger her gun falan o da hızlandırır dökülmesini

teşekkürler parmıss teyzemızz :)yok cnm sureklı takmıyorum sıkılıyo cnku...

Çok tatlısın kuzucuğum, ama bu konuda sana cevap veremeyeceğim çünkü benim oğlum kel ve keltoş:)) Kızım da doğduğunda ve baya uzun bir süre keldi. Ama çıkıyor saçlar sonradan. Kel mi kalacak kızlarımız, elbette hayır:))

ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımm kankılerımde durum nasıı :)

Mutlulukk, tabi bebişin büyüdükçe sütün de o oranda artacak, çektikçe gelecek yani, panik yok:))

sabırr sabırrr.. hepsniii birgünnn sayarsınnn yüzlerinee takmaaa..

Kızlar malum bebişlerimiz büyüdü 6. Aya pek bişi kalmadı mama sandalyesi bakmaya başlasam diorum ufaktan sizler ne düşünüyorsunuz alanlar var ise yada karar verenler marka model konusunda fikirlere ihtiyacım var

Canım Kaan'ın saçlarıda dökülüo yattığı yerler daha çok döküldü altlar duruo çok komik olduk bizde bunlar dökülün yerine yenileri gelirmiş

teyze oluyorummm hemde ıkız

Hayırlı olsun saglikla büyüsünler saglikla anne babasına kavuşsunlar insallah

Kızlar malum bebişlerimiz büyüdü 6. Aya pek bişi kalmadı mama sandalyesi bakmaya başlasam diorum ufaktan sizler ne düşünüyorsunuz alanlar var ise yada karar verenler marka model konusunda fikirlere ihtiyacım var

Ben de katı meyva sıkacağı soracaktım ben kullanmadığımız icin almamıştım ek gıdaya geçince lazım olcak dımı arkadaslar önerileriniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…