- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.001
Canım Kaan'ın saçlarıda dökülüo yattığı yerler daha çok döküldü altlar duruo çok komik olduk bizde bunlar dökülün yerine yenileri gelirmiş
Çok tatlısın kuzucuğum, ama bu konuda sana cevap veremeyeceğim çünkü benim oğlum kel ve keltoş:)) Kızım da doğduğunda ve baya uzun bir süre keldi. Ama çıkıyor saçlar sonradan. Kel mi kalacak kızlarımız, elbette hayır:))
Hayırlı olsun saglikla büyüsünler saglikla anne babasına kavuşsunlar insallah
Ben de katı meyva sıkacağı soracaktım ben kullanmadığımız icin almamıştım ek gıdaya geçince lazım olcak dımı arkadaslar önerileriniz var mı ?
Mutlulukk, tabi bebişin büyüdükçe sütün de o oranda artacak, çektikçe gelecek yani, panik yok:))
teyze oluyorummm hemde ıkız
Kızlar malum bebişlerimiz büyüdü 6. Aya pek bişi kalmadı mama sandalyesi bakmaya başlasam diorum ufaktan sizler ne düşünüyorsunuz alanlar var ise yada karar verenler marka model konusunda fikirlere ihtiyacım var
Aaaaaa hayırlı olsuuuuuun :))))
gülmeyinbenim heyecanlı kocam ben daha hamileyken mama sandalyemizi almıştı
tabii uzun zamandır duruyor öyle poşeti ile kenarda bir gidip bakayım ne markaymış
Komikmis :) beraber yemek yemeye heveslenmis demek ki benim eşimde hep onu söylüyor cok eğlenceli olacak diye :))
Kayip ilanı vermeye başlayalım mı daha zamanı var mı :))
Kızlar malum bebişlerimiz büyüdü 6. Aya pek bişi kalmadı mama sandalyesi bakmaya başlasam diorum ufaktan sizler ne düşünüyorsunuz alanlar var ise yada karar verenler marka model konusunda fikirlere ihtiyacım var
Püskürten bi bebek olma Barış lütfeeeeeeeeen
Gece İda uyumadıysa :)
bizim mama sandalyesi beneto'nun katlanan modeliymiş
Hayırlı olsun saglikla büyüsünler saglikla anne babasına kavuşsunlar insallah
Ben de katı meyva sıkacağı soracaktım ben kullanmadığımız icin almamıştım ek gıdaya geçince lazım olcak dımı arkadaslar önerileriniz var mı ?
ben birçok kişiden ikea yı duydum canım ama bakmadım daha
Puskurtsun ya cok sevimli oluyor ben su elle pasta yeme olayınida bir kere oldun izin vericem :))
Dün ev cok kirli temizlik yapıcam evde kaybolabilirim kayıp ilanı verirsiniz Diyordu muhtemelen evde bir toz bulutu tsunami etkisi ile arastayi icine aldı :))
bu bebişler büyüdükçe ihtiyaç hiç bitmiyor...meyva sıkacağı gelmemişti aklıma, sen diyince hatırladım
kardeşim elmada falan cam rende kullanırdı, acaba aynı işi görüyor mu?
Onu ben de duydum hatta bizim bir arkadas diplomat gideceği ülke Afrika ülkelerinden biri orda yokmuş böyle bir şey ikeadan alıp uçağa koyup götürebilmis
Parmiş öldüm bittim ama buzdağının görünen kısmı bitti. Şuan yemeğim pişiyor Amelie soundtrack eşliğindeNasıl görünüyo ama .:))
Eki Görüntüle 872820 Eki Görüntüle 872821
Parmiş öldüm bittim ama buzdağının görünen kısmı bitti. Şuan yemeğim pişiyor Amelie soundtrack eşliğindeNasıl görünüyo ama .:))
Eki Görüntüle 872820 Eki Görüntüle 872821
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?