2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hic bilmiyorum tatlım ya alacağımız zaman araştırır öğreniriz bilen alan varsa fikirlerini paylaşır bu arada :))

Sağol dünüşümm.. Karar değiştirdim bezelye yapıyorum
ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımm kankılerımde durum nasıı :)
Ayy fstık seni çook güzelsin sendee
Kayip ilanı vermeye başlayalım mı daha zamanı var mı :))
Hızını alamamış canım o baksana işler bitmiş yemek bile yapmış :d
Parmiş öldüm bittim ama buzdağının görünen kısmı bitti. Şuan yemeğim pişiyor Amelie soundtrack eşliğinde Nasıl görünüyo ama .:))

Eki Görüntüle 872820 Eki Görüntüle 872821
Ellerine sağlık ne canım bu yaptığın?

Aha sevimli hayalet casperim benim çıktı ortaya :))

Oy oy hasta hasta kaldırıp yatağımdan yaptırcam bana onu :)) cok guzel görünüyor sen bir tarif ver hele :))

Ooo ben seni uyudun sandim sen hamaratlik yapiyonuşsun

Of kızlar açlıktan da yorgunluktan da ölüyorum ama yarına daha bi sürü iş var amma pasaklıymışım la Bu yemek ıspanak krep oluyor. Kreplerden gidiyoruz Parmişim. 2 kişilik yapacaksan 400 gr. kadar ıspanağın yapraklarını sapları olmadan tek tek yoluyosun, sonra güzelce yıkayıp ince ince kesiyosun. Sonra 2 ölçek krep yapıyosun ve resimdeki gibi büyükçe bir tavaya azcık yağ damlatıp içine 1 kepçeden biraz fazlaca krep hamuru döküyosun ve üzerine ıspanakların yarısını koyup üzerinde biraz daha krep hamurunu gezdiriyosun, ıspanaklar yapışsın diye. Sonra ocağın büyük kısmını iyice kısıp üzerine tavayı koyuyosun ve yavaş yavaş pişiriyosun. Çevirme işlemini bir tencere kapağıyla yaparsan iyi olur. Sonra resimdeki kadar pişince yanında yoğurt eşliğinde afiyetle yiyosun. Çorba, pilav vs hiç bişeye gerek yok ve piştiği gibi yenmeli.

Kiz nasil bir temizlik yapıyorsun tül perde falan olayına mı girdin de daha yatına bile cok is var ?

Himm sebzeli omlete benziyor , guzel tarifimiz yazdım bunu da aklımın bir köşesine :))

Kiz nasil bir temizlik yapıyorsun tül perde falan olayına mı girdin de daha yatına bile cok is var ?

Himm sebzeli omlete benziyor , guzel tarifimiz yazdım bunu da aklımın bir köşesine :))

Dağınık toplamaktan temizliğe vakit mi kaldı kız. Bi sürü dağıtmışız anca topladım, e İda var sık sık bölündü iş yapmam gündüzleri az uyuyor, eskiden ne güzel oyun halısına bırakırdım dururdu şimdi döndüğü için bırakamıyorum tek düşmesin diye, yere bıraksam çestır var oynarken bi pati atar hastanede alırız soluğu, e bi de oturdum tek tek ıspanak yaprağı ayıkladım, ahtopot olasım geldi bugün 2 elle anca bu kadar valla haa baka bi de mutfak topladım, dün market alış verişi yapmıştık onlar yerleşti filan. Üst kat duruyo daha

Kızlar geçmişi okuyamıycam sonra okurum tavada gördüğünüz 1 kişilik öteki pişiyor şimdi zırt pırt ona bakıyorum. Neler kaynattınız kimbilir akşam girebilirsem bakarım.

Son düzenleme:

Of oKurken ben yoruldum kolay gelsin Canim beni soracak olursan kahvaltı ve öğle yemegi yedim emzirdim yattım böyle gecti bütün gun :))

Katı meyve sıkacağı ben de alıcam ama şöyle mikserli falan hepsi bir arada bir şey alayım diyorum önerilere açığım

Kızlar muhabbetleri okuyorum ama yazamıyom eloşum oldu bir cadııııı

konuya dalıyorum böyle ama evde yoğurt mayaladım anam ne güzel oluyomuş ev yoğurdu hemen eloşa tattırdım yüzü çok komikti ekşidi bi an ne veriyolar bana diye zamanla artırıcam 6.aya kadar ben bu ek gıda işini çok sevdim ya çok zevkliiii

ama bi sorun var emmek istemıyo pek bir haftadır ama verdiğim ek gıdalardan değil elbet çünkü bir haftadır böyle panik yapmıyorum nasıl olsa emecek ama ne biliyim üzülüyorum zaman zaman acıkınca emıyo gerçibide bi çok arkadaşım bu dönemde aynı şeyleri yaşadığını söylüyor ve hepsi nerdeyse 2 yaşına kadar emzirmeye devam ettıler bende biliyorum geçecek bu bir süreç

selaaamlaaar :))

yazamıodum iki üç gündür...ama leoparlı idayı bandanalı küçük angel ı gördüm :))

oğlumda size cool bakışlar atıoo kızlaar :))

arastaa o ne yemeği bakıyımmm güsele bensioo azcık yolla :) krep sanırım

bide cucuydu galiba werdiği tawuklu krep muhteşem hemen yrn yapıcammm :)

Eklentiler

• $1463394_741321999230360_1182464099_nİİ.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 48

Etkilenmemek mümkün değil bende kızımı hep aşağıda taşıdım. 6. ayında erken doğum riskim oluştu ve belli bir süre işten izin alıp evde yattım.Doktor erken doğum olabilir dediğinde nasıl ağlamıştım. Düşüncesi bile bu kadar üzerken Allah bebeği erken doğan herkesin yardımcısı olsun. İnşallah hepsi sorunsuz bir şekilde sağlıklarına kavuşurlar.

Mucize masallah cok yakışıklı bir oğlun var bakışlar fena söyleyim :)

Bende geçenlerde ilk kez denedim ( anne nezaretinde ) pek guzel oldu gunluk sütten yaptım mayayı activia di galiba adı ondan kullandım . Bundan sonra hep kendim mayaliycam

Canım normal dogum muyaptın... Ben normal dogum yaptım ve senın ne demek istedıgını bılıorum.. Cok ızdırap verdı .. Ancak gecen hafta sonunda cok daha hafıf acıdı.. Senın stresını anlıyorum.. Tavsıyem su.. Mola verın 3/4 gun sonra gıt marketlerde eczanelerde satılıyor kayganlastııcı jel al.. Kullanın esınde cok mutlu olur..yavas yavass usanmadan deneyın...sevgı sozcuklerı bu aşamada ayrıca cok önemli geçici durumm unutmsyın💕

Oyy oyy yerim o dudusuu ;-)

tşkler parme we angel..

kızlar 3 gündür berkayım resmen konuşuo :))

a e o seslerini çıkarıoo kendi kendine bi sesler çıkarıo duymalısınızz...biz mesela ona bakmıyoruz twye bakıyoruzz bizi çağırıo resmen bana bakın die söylenio söylenio bakıncada gülüo hoşuna gidio :)) ay yerimm yaaa bi tatlıı..bi sewindik..demek bi konuşsa gerçekten sewinçten uçarıss :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…