- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.041
Canım normal dogum muyaptın... Ben normal dogum yaptım ve senın ne demek istedıgını bılıorum.. Cok ızdırap verdı .. Ancak gecen hafta sonunda cok daha hafıf acıdı.. Senın stresını anlıyorum.. Tavsıyem su.. Mola verın 3/4 gun sonra gıt marketlerde eczanelerde satılıyor kayganlastııcı jel al.. Kullanın esınde cok mutlu olur..yavas yavass usanmadan deneyın...sevgı sozcuklerı bu aşamada ayrıca cok önemli geçici durumm unutmsyın💕
tşkler parme we angel..
kızlar 3 gündür berkayım resmen konuşuo :))
a e o seslerini çıkarıoo kendi kendine bi sesler çıkarıo duymalısınızz...biz mesela ona bakmıyoruz twye bakıyoruzz bizi çağırıo resmen bana bakın die söylenio söylenio bakıncada gülüo hoşuna gidio :)) ay yerimm yaaa bi tatlıı..bi sewindik..demek bi konuşsa gerçekten sewinçten uçarıss :)))
tşkler parme we angel..
kızlar 3 gündür berkayım resmen konuşuo :))
a e o seslerini çıkarıoo kendi kendine bi sesler çıkarıo duymalısınızz...biz mesela ona bakmıyoruz twye bakıyoruzz bizi çağırıo resmen bana bakın die söylenio söylenio bakıncada gülüo hoşuna gidio :)) ay yerimm yaaa bi tatlıı..bi sewindik..demek bi konuşsa gerçekten sewinçten uçarıss :)))
ne güsel canım yaa benm kızışımda hiç ses yok hala :heycanla bekliyoruzz bakalım
Ne mutlu ne mutluuu
Hep aklimdasin, her mesajinda bekliyorum gelişmeleri
bende size bian önce kızım konuşuyo demek istiyorum kedicikim ama benm kız fazlaca sakin tabiatlı karnımda da az hareket ederdi.uzun zamandır doğru düzgün ağlamıyor bile. yani bu güzel bişey ama işte insan endişeleniyor. bide parmak emmeyi öğreneli acıkıncada ağlamıyor.
Kızlar muhabbetleri okuyorum ama yazamıyom eloşum oldu bir cadııııı
konuya dalıyorum böyle amaevde yoğurt mayaladım anam ne güzel oluyomuş ev yoğurdu hemen eloşa tattırdım yüzü çok komikti ekşidi bi an ne veriyolar bana diye zamanla artırıcam 6.aya kadar ben bu ek gıda işini çok sevdim ya çok zevkliiii
ama bi sorun var emmek istemıyo pek bir haftadır ama verdiğim ek gıdalardan değil elbet çünkü bir haftadır böyle panik yapmıyorum nasıl olsa emecek ama ne biliyim üzülüyorum zaman zaman acıkınca emıyo gerçibide bi çok arkadaşım bu dönemde aynı şeyleri yaşadığını söylüyor ve hepsi nerdeyse 2 yaşına kadar emzirmeye devam ettıler bende biliyorum geçecek bu bir süreç
selamlar,
Cuma günü oğlumuz sünnet oldu. Keşke doğumununun ardından ilk 15 günde yapsaymışız diyordum, lokal anesteziye gerek kalmıyor ve acı hissi daha az oluyormuş. Nasıl dayanırım, nasıl kıyarım diyordum ama korktuğum kadar olmadı. Neyse ki çabuk atlatıyoruz. İlk gün 1.5 saat kadar, anestezinin etkisi geçince biraz zor geçti, ağrı kesiciyle ve evin içinde turlayarak, avutarak idare ettik. İlk kez tv izlemesine bile izin verdim biraz, susuyordu çünkü o zaman, acısını unutuyordu anlık da olsa. 1.5 saatten sonra uyudu ve sonra hiç ağlamadı oğlum.
Yaptırmayanlar varsa, sünneti biranönce yaptırmanızı tavsiye ederim. Sonrası çocuk için daha zor oluyor.
öyle bakıp gitme sakınn Kuzey Aras'la tanıştır bizi annesiiii :))
ii geceler herkese
eşimin anneannesi vefat etti sbhtan kv.ye gttk, yrn cenaze var yurtdışından gelio..cuma kızkardeşimin kınası ctsi nikahıçok kötü dek geldi..ölüm beklenen bi ölümdü çk zordaydı yaşlıydı ama kabullenmesi yine de zor. rabbim mekanını cennet etsin inş. Hayat biz planlar yaparken başımızdan geçenler işte..
Kv sağ olsun çocukların odasına soba yaktı Furkanla hep ordaydık, bebek hastalanır, kalabalık dedi. yemeğim suyum odaya geldi. Şimdi evimdeyim eşim ankaraya havaalanına gttisbha karşı dönecek aklım onda..geçmişi hızlı okudum.bu sıralar pasifim durumlar böle...bi de perş. günü doğum iznim bitiyo ne çabuk bitti.. sırada rapor haklarım var, bakalım nasıl halledeceğiz stres başladı işte..tüm gün çalışıyo olmasam şubata başlayacam ama tüm gün sıkıntı inş. heyet alıcam 2-3 kez veren bulursak tabi
ben geldimmm
5 gündür girmedim nasıl bir eksiklik hissettin anlatamam.. yoğun, yorucu günler geçiriyorum.. öncelikle oğlum bu aralar çok huysuz sağ olsun :) hiç yanından ayrılmayım, sürekli kucağımda olsun, hep oyun oynayalım, şebeklik yapayım istiyor. :) yoksa abooo basıyor yaygarayıhal böyle olunca bendeniz mortingen artı pertingen oldum kaç gündür :)
bir de kaynım askerden geldi. ona mevlüt okutuldu..gelenleerr gidenleerrr...... ay sonunda da nişanı var onun da hazırlıkları falan derken bittim tükendim vallahaaa
özlemişim sizi de yahuugeçmişe dönebilir miyim bilmem çookk kaynatılmış yine atlaya atlaya bakmaya çalışayım göz kapaklarım izin verene kadar :) öpüldünüzzzzzzzz
kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama sıkı takıpcınızdım ve bugun 4 aylık olduk hepınıze sevgılerEki Görüntüle 873146
ii geceler herkese
eşimin anneannesi vefat etti sbhtan kv.ye gttk, yrn cenaze var yurtdışından gelio..cuma kızkardeşimin kınası ctsi nikahıçok kötü dek geldi..ölüm beklenen bi ölümdü çk zordaydı yaşlıydı ama kabullenmesi yine de zor. rabbim mekanını cennet etsin inş. Hayat biz planlar yaparken başımızdan geçenler işte..
Kv sağ olsun çocukların odasına soba yaktı Furkanla hep ordaydık, bebek hastalanır, kalabalık dedi. yemeğim suyum odaya geldi. Şimdi evimdeyim eşim ankaraya havaalanına gttisbha karşı dönecek aklım onda..geçmişi hızlı okudum.bu sıralar pasifim durumlar böle...bi de perş. günü doğum iznim bitiyo ne çabuk bitti.. sırada rapor haklarım var, bakalım nasıl halledeceğiz stres başladı işte..tüm gün çalışıyo olmasam şubata başlayacam ama tüm gün sıkıntı inş. heyet alıcam 2-3 kez veren bulursak tabi
Tatlım biz de merak etmiştik seni demek Arda huysuzluk yapıyor İNci de gecen haftalarda öyleydi birden sakinlesti demek evre evre bu oluyor :)
Hosgeldin denaz :) doğumdan sonra kayboldun iyi oldu geldin tekrar aramıza
Bu arada yakışıklı oğlun lokum gibiymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?