2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Evet canim normal doğum yaptim. Zaten korkudan ne ben ne de esim yaklasamiyoruz birbirimize uzun suredir.deneyecegim canim cok teşekkür ederim cevabin ve tavsiyen için. :)
 

ne güsel canım yaa benm kızışımda hiç ses yok hala : heycanla bekliyoruzz bakalım
 

Ne mutlu ne mutluuu


ne güsel canım yaa benm kızışımda hiç ses yok hala : heycanla bekliyoruzz bakalım

Hep aklimdasin, her mesajinda bekliyorum gelişmeleri
 
Son düzenleme:
Ne mutlu ne mutluuu




Hep aklimdasin, her mesajinda bekliyorum gelişmeleri

bende size bian önce kızım konuşuyo demek istiyorum kedicikim ama benm kız fazlaca sakin tabiatlı karnımda da az hareket ederdi.uzun zamandır doğru düzgün ağlamıyor bile. yani bu güzel bişey ama işte insan endişeleniyor. bide parmak emmeyi öğreneli acıkıncada ağlamıyor.
 

Canim senin bebis yeni uç aylık olmuş bizimkiler 4 aylık oldular nerdeyse bir de kendisi de sakın tabiatli ise hic korkmana gerek yok bence :)

Sadece biraz daha zamanı var annesi
 
biz geçen ay, ikeadan aldık. çok basit yer kaplamıyor. destek minderi olmadan oturamazlar. ikea alırsanız barnsling minderi de alın derim ben. belini çepeçevre destekliyor. oğlum biz yemek yerken ana kucağında yerde durmak istemiyordu. şimdi mama sandalyesinde çok mutlu. yalnız sandalyenin döşemesi olmadığı için başını bikaç kez arkaya vurur gibi oldu. canı acımadı ama ben oraya yumuşak bi şey koyuyorum. çünkü hiç saçı yok, daha başları da nazik malum. sandalyenin tepsisini de aldık biz ama almadan da masaya sıfır koyarak kullanılabilir. ben tepsili kullanıyorum. şimdilik tabak yerine oyuncak ve diş kaşıyıcısı oluyor tepside :) fiyat aşırı uygun zaten.Eki Görüntüle 873097

katı meyve sıkacağımın markasını hatırlayamadım. 3 yıldır kullanıyorum ama :) cam rendem yok benim. henüz denemedim ama elmayı tupper'da hallederim diye düşünüyorum, şu iple çekilen doğrayıcısı var ya. çorbalarım için domatesi harika su haline getiriyor. elmayı da püre yapar herhalde.
 

yoğurdu ben de düşünüyordum. mayası hazır yoğurt olduktan sonra evde mayalamamızın bi esprisi olur mu acaba diye. activia düşünmüştüm ama olur mu ki diyordum. demekki oluyormuş. sevindim. çünkü yavaş yavaş tattırmak istiyorum bazı şeyleri.
 
selamlar,

Cuma günü oğlumuz sünnet oldu. Keşke doğumununun ardından ilk 15 günde yapsaymışız diyordum, lokal anesteziye gerek kalmıyor ve acı hissi daha az oluyormuş. Nasıl dayanırım, nasıl kıyarım diyordum ama korktuğum kadar olmadı. Neyse ki çabuk atlatıyoruz. İlk gün 1.5 saat kadar, anestezinin etkisi geçince biraz zor geçti, ağrı kesiciyle ve evin içinde turlayarak, avutarak idare ettik. İlk kez tv izlemesine bile izin verdim biraz, susuyordu çünkü o zaman, acısını unutuyordu anlık da olsa. 1.5 saatten sonra uyudu ve sonra hiç ağlamadı oğlum.

Yaptırmayanlar varsa, sünneti biranönce yaptırmanızı tavsiye ederim. Sonrası çocuk için daha zor oluyor.
 
Hanımlar, bir de birşey sorucam. Oğlum bazen uyurken bağırarak ağlayarak uyanıyor. Hemen alıyorum kucağıma, sustu derken aklına gelip gelip tekrar ağlıyor, iç çekiyor. Ancak gözünü açtığında susuyor. Normalde hiç ağlayan bir bebek değil. Ancak ani ve yüksek bir sesten korktuğunda böyle ağlıyor.

Bir iki dakika anca sürüyor bu ağlamalar ama içim parçalanıyor, minicik bebeğim rüya mı görüyor, daha rüyasında görüp de korkacak kadar ne yaşadı ki.

Bir kez yalnız kendi kahkaha sesine kendi uyandı, o çok güzeldi.. :)
 

geçmiş olsun. biz 5 doktora gittik. hiçbiri gönüllü olmadı. muayene edip gerek yok dediler. bi tanesi yaparım dedi. lokal mi yapacaksiniz dediğimde çocuğun durumuna bağlı gibi bişey söyledi. yani çok ağlarsa genel anestezi de olabilir filan dedi. bizi de içeri almayacaklarmış. valla ben güvenemedim siz atlatmışsınız ne güzel.
 
ben geldimmm

5 gündür girmedim nasıl bir eksiklik hissettin anlatamam.. yoğun, yorucu günler geçiriyorum.. öncelikle oğlum bu aralar çok huysuz sağ olsun :) hiç yanından ayrılmayım, sürekli kucağımda olsun, hep oyun oynayalım, şebeklik yapayım istiyor. :) yoksa abooo basıyor yaygarayı hal böyle olunca bendeniz mortingen artı pertingen oldum kaç gündür :)

bir de kaynım askerden geldi. ona mevlüt okutuldu..gelenleerr gidenleerrr...... ay sonunda da nişanı var onun da hazırlıkları falan derken bittim tükendim vallahaaa

özlemişim sizi de yahuu geçmişe dönebilir miyim bilmem çookk kaynatılmış yine atlaya atlaya bakmaya çalışayım göz kapaklarım izin verene kadar :) öpüldünüzzzzzzzz
 
ii geceler herkese
eşimin anneannesi vefat etti sbhtan kv.ye gttk, yrn cenaze var yurtdışından gelio..cuma kızkardeşimin kınası ctsi nikahı çok kötü dek geldi..ölüm beklenen bi ölümdü çk zordaydı yaşlıydı ama kabullenmesi yine de zor. rabbim mekanını cennet etsin inş. Hayat biz planlar yaparken başımızdan geçenler işte..

Kv sağ olsun çocukların odasına soba yaktı Furkanla hep ordaydık, bebek hastalanır, kalabalık dedi. yemeğim suyum odaya geldi. Şimdi evimdeyim eşim ankaraya havaalanına gtti sbha karşı dönecek aklım onda..geçmişi hızlı okudum.bu sıralar pasifim durumlar böle...bi de perş. günü doğum iznim bitiyone çabuk bitti.. sırada rapor haklarım var, bakalım nasıl halledeceğiz stres başladı işte..tüm gün çalışıyo olmasam şubata başlayacam ama tüm gün sıkıntı inş. heyet alıcam 2-3 kez veren bulursak tabi
 

basınız sağolsun
 
Selam canlarim..

Dualariniz ve mesajlariniz icin cok tsk ederim. Pek iyi haberler yok kemoterapiye basladilar ama kuzenimin keyfi yerinde cok sukur. Bunu da atlatacagiz Allahin izniyle.. son bi kac gunu okuyup guncele yetiseyim.

Opuldunuz
 

Tatlım biz de merak etmiştik seni demek Arda huysuzluk yapıyor İNci de gecen haftalarda öyleydi birden sakinlesti demek evre evre bu oluyor :)

kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama sıkı takıpcınızdım ve bugun 4 aylık olduk hepınıze sevgılerEki Görüntüle 873146

Hosgeldin denaz :) doğumdan sonra kayboldun iyi oldu geldin tekrar aramıza

Bu arada yakışıklı oğlun lokum gibiymiş :)
 

Basınız sagolsun
 

hosbulduk canımm tesekkur ederız fundiş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…