2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yap canım ben günlük süt ve activianın sade yoğurdu ile yaptım zaten maya 3-4 defadan sonra kendını bulurmuş benım ilk deneyimim gayette oluyor yani tattır geç kalmayalım ben şimdi portakal suyu vericem yarın çay kaşığı ile doktor tavsiyesi ile

Nasyacım ben de korkuyorum bu ek gıda olayından ya emmekten soğursa diye
Ama dediğin gibi geçicidir umarım biz de 2 yaşına kadar emzirebiliriz
Ben de çok istiyorum iki yaşına kadar emmesini biz bugün 3 ay. 8 günlüğüz. 4. Ayımız dolduğunda yani yaklaşık 20 gün sonra başlıcam ben de elma suyuyla
Bu arada yoğurdu ben hep evde yapıyorum hatta çoğu zaman eşim yapıyor kıvamlı çok güzel yoğurt tutturuyo benim becerikli kocam pastorize çiftlik sütü alıyoruz 4 gözle kızıma yedireceğim günü bekliyorum
Annem ara da elma dilimi yalasın diye ağzına tutuyo şap şap bi emişi var çok komik
İştahlı olacak diye ümid ediyorum biz yemek yerken masada onu da kucağımda oturtuyorum masaya atlıycak gibi yapıyo merakla yediklerimizi izliyor bazen benim çatalımı gözüyle takip edip nasıl yediğimi izliyor sanki

İnsallah sorunlar bitmiştir Canım ve hersey gönlünce olur
Yoğun istek üzerine leopar yelekli idoş
Eki Görüntüle 871855
Maşallah idoşcuk yakıyor gene ortalığı

Gecmis olsun canım , çok sukur bi sorun yokmuş
Canım esine cok üzüldüm , neden insanlar boyle evlat ayrımı yapar ve anne baba evladına nasıl boyle davranır aklım almıyor
Allah yardımcınız olsun ama eşinin en büyük şansı sensin , iyiki senin gibi onu seven bir eşi var , yoksa ailesinin elinde oyuncak olurmuş , sen onun ailesinden uzak dur ve kendi aileni koru , onları da duymamaya takmamaya calis
Allah ıslah etsin , yazık Eşin koca adam olmus hala yanlarında rahat değilmiş artık nasıl büyüttülerse
teyze oluyorummm hemde ıkız
Hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin insallah
Maşallah canım oglusun pek tatlı

Gecmis olsun ne guzel atlatmışsınız
Basınız sagolsun canım
kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama sıkı takıpcınızdım ve bugun 4 aylık olduk hepınıze sevgılerEki Görüntüle 873146
Maşallah canım tosun olmus bebisin cok seker

Angys. Eylus de bandanasiyla cok tatlıydi , kel kalmaz annesi merak etme sen

canım bizim kızda öyle çok fena babasına diyorum senin kız dırdıra başladı şimdiden :))))

doktorumuza sordum parmağını emiyor diye yapacak birşey yok dedi kendini rahatlatıyor dedi dişlerinden dolayı... diş jeli verdi bitkisel sürersiniz dedi

sumuhallebisi seni çok iyi anlıyorum canım.
merak etme eşin herşeyin farkındadır ama anne baba oldukları için bişi demiyodur şimdilik.
ama herkesin bi patlama noktası var bir süre sonra eğer devam ederlerse eşin patlayabilir.
Bizde öyle oldu canım. Sen eşine yüklenme arada az az dertleşir gibi bahset ama üzerine gitme canım.
Elinden bişi gelmez sonuçta onu dünyaya getiren anne babası ne yapsalar saygı gösterecek...

selam hanimlar,

bu hafta izmirdeyiz. biraz dinlenip alışveriş yapmak istiyorum gecmise yetişmeye çalışıyorum

* sanırım arasta söylemişti kahve sütü arttıriyo diye. cidden 2gündür denedim arttı . gece şişti ikisi de

* 'ilk akşam ayça yı anneme bırakıp eşimle sinemaya gittik nasıl iyi geldi anlatamam. tavsiye ediyorum deneyin valla

*'benim adım khan' filmini tavsiye etmiştiniz ya hani izlemeye başladım 2 seferdir yarım kalıyor 3.de bitecek Ins. çok güzelmiş cidden

ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımm kankılerımde durum nasıı :)

amannnn yerim seni ne tatlı olmuş maşaAllah canım.
Bizdede durumlar aynı hele başının arkası kalmadı nerdeyse yattığı bölge :)

canım benim geçmiş olsun baya korkmuşsun belli ama neyse ki iyiymiş Arencğm öpüyorum onu da seni de

geçmiş olsun aybikecm.. ben de baktım şimdi ve evet dediğin gibi keşke bakmasaydım inşallah hemencecik geçer gider oğluşundan..

geldim dünüş geldim dürtüklediğinde uyuyordum bu arada ondan geç cevap verdim. daha sert dürtükle bundan sonra :))

iyi ki doğurmuşuz bu veletleri gerçekten

Kızlar yarın îşe başlıyorum izin me çabuk bitti . Stres yaptım uyuyamıyorum.

Allah kolaylık versin canım.. zor olur tabi ki tahmin edebiliyorum ama herşey onlar için işte....

mucizenin ta kendisi! muthiş bir hikaye gerçekten.. ben 2 gün yoğun bakımda kaldığında öldüm öldüm dirildim.. onlar kim bilir neler yaşadı..

ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımm kankılerımde durum nasıı :)

teyzoşu yesin onuu cin bakışlı Eylüşümm maşallah sana kuzum bizim sırma saçlar da azar azar dökülüyor valla :)

İnci tanen bu aralar cok durgun soft rock dinliyor teyzesi :)

Canim benim masallah sanki annem hasta ben biraz uslu durayım da çabuk iyileşsin der gibi giki çıkmıyor ve hatta iki gündür gunduz uykusu uyuyor :))

oyy kıyamam ben sana ya akıllı kızım benim anneciğini de düşünürmüşş :)

teyze oluyorummm hemde ıkız

gözün aydın canım hayırlı olsun

Maşallah benim tatlı eylusume,kocaman kız olmuş.
Bizimde ana oğul saçlar dökülüyor canım hele benim aşırı.

Buaralar bende çok aşırı bel ve baş ağrısı var (((

dün banyoda dökülen saçlarımı görünce ağlayacaktım ne güzel gürleşmişti saçlarım hamilelikten sonra.. şimdi deliler gibi dökülüyor

Berkaycmm çok yakışıklısın kuzucumm maşallah sanaaa

kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama sıkı takıpcınızdım ve bugun 4 aylık olduk hepınıze sevgılerEki Görüntüle 873146

oyyyy çok memnun oldum tanıştığıma Kuzeycm çok tatlısınn seenn sen de gayet hoş görünüyorsun denazcm maşallahh ikinize de

Tatlım biz de merak etmiştik seni demek Arda huysuzluk yapıyor İNci de gecen haftalarda öyleydi birden sakinlesti demek evre evre bu oluyor :)

sorma parmecikim ya mahvetti beni bu böcük :) belim inanılmaz ağrıyor ikiye ayrılmış gibi geçici olmasını umuyorum ben de zaten. sanırım benimki de atağa kalktı bu aralar :)

Benim Elif imde bir haftadır aynı şekilde konuşuyor. Bende karşılık veriyorum onunla konuşuyorum karşılıklı sohbete başlıyoruz. Çok hoşuna gidiyor. Geçen gün salıncağında uyuyordu uyanmış kendi kendine konuşuyor :)

ay ben okurken yoruldum sen yaparken nasıl yorulmadın

edit: yazdıktan sonra parmenin mesajını gördüm :) copy-paste yapmış gibi olmuşum :)

Son düzenleme:
canım senin oğluşunun ağzında pamukçuk olmuştu ne kadar sürede ve hangi ilaçlarla geçti.. biizm kızın geçti sanıyorum bigün var bi gün yok mukostatin kullandık ama tamamen geçmedi

Canım Angel demek hayalindeki bebek tipi saçsız cinsinden, al sana iki keltoş o zaman:)) Yaa, biz olmayan saçlarını kızımın böyle tarıyorduk işte:)) Doğum günü partisine gitmeden önce, hey gidi günler, hey! Diğer kel kafa ise ben ne zaman gülerken fotoğrafını çekmeye çalışsam kaşlarını bi acayip pozisyona sokan oğlum:))

oyy yerım onun kel kafasını :) hayalımdekı bebek tıpıdır keltos bebıs :)

Aynen, hiç ev işi yapmak içimden gelmiyor. Tüm gün bebek, çocuk derken sanırım kafamı boşaltmak istiyorum bilinçsizce. Gazete okumak, internette sözlüklerde takılmak, burda benimle benzer bir gün geçirmiş yorgun anneleri okumak, merhaba demek:))

kızlarrr bebiş beni çok üşengeç yaptı.
Hiç iş yapasım gelmiyo o uyuyunca uzanmak bilg takılmak istiyorum hiç iş yapasım gelmiyo.
sizde de var mı

Oyun halısı almak isteyen arkadaşlar var ise ebebek te playgro oyun halısı 109 TL den 79.90 TL ye inmiş ama sabah 8 e kadarmış kampanya. Bilgilerinize sunulur

kızlar ben 2 senedir urlada yaşamaya başlayınca tam köylü oldum :) salçamı, yoğurdumu kendim yapıyorum...hatta arka bahçede sebzelerimi yetiştiriyorum
ilk mayaladığım yoğurtta maya olarak hazır yoğurt kullanmıştım, sonrakilerde hep bir önceki yoğurdu...ilk 3-4 mayalamada lezzet tam tutmuyor maya yüzünden ama sonrasında artık bildiğiniz mis gibi ev yoğurdu haline geliyor

Merhaba arkadaşlar..bişey sormak istiyorum.bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz?yani sırtüstümü yan mı?yansa dönmüyorlar mı?bir de yastık kullanmaya başladınız mı?sanki kızımın kafasının arkası düzleşmeye başladı da biyerde yanlış mı yapıyorum merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…