- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.061
yoğurdu ben de düşünüyordum. mayası hazır yoğurt olduktan sonra evde mayalamamızın bi esprisi olur mu acaba diye. activia düşünmüştüm ama olur mu ki diyordum. demekki oluyormuş. sevindim. çünkü yavaş yavaş tattırmak istiyorum bazı şeyleri.
Kızlar muhabbetleri okuyorum ama yazamıyom eloşum oldu bir cadııııı
konuya dalıyorum böyle amaevde yoğurt mayaladım anam ne güzel oluyomuş ev yoğurdu hemen eloşa tattırdım yüzü çok komikti ekşidi bi an ne veriyolar bana diye zamanla artırıcam 6.aya kadar ben bu ek gıda işini çok sevdim ya çok zevkliiii
ama bi sorun var emmek istemıyo pek bir haftadır ama verdiğim ek gıdalardan değil elbet çünkü bir haftadır böyle panik yapmıyorum nasıl olsa emecek ama ne biliyim üzülüyorum zaman zaman acıkınca emıyo gerçibide bi çok arkadaşım bu dönemde aynı şeyleri yaşadığını söylüyor ve hepsi nerdeyse 2 yaşına kadar emzirmeye devam ettıler bende biliyorum geçecek bu bir süreç
İnsallah sorunlar bitmiştir Canım ve hersey gönlünce olurValla tatlım kalbin temizmis ne diyim doktora gittim bugun farenjit ve bronsit ikisi bir aradaymış baya yamuldum anlayacağın ayrıca saat 3 oldu ben hala yatamadim uzun zamandır devam edeb ailevi bir sorunun bugun top noktasını yasadık rüyanda ki gibi baya koşturma içindeydim anlayacağın umarım hayırlara vesile olur bu sorun bugun artık bitmiştir .
Maşallah idoşcuk yakıyor gene ortalığı
Gecmis olsun canım , çok sukur bi sorun yokmuşİyi akşamlar kızlar nasılsınız bu aralar hiç gelemedim kızkardeşim geldi onla birlikteydik onun da 13 aylık bir bebeği var ne zormuş bıcırlarla boğuşmak telef ettiler biziDün yine Arenimle hastane maceramız oldu sabah uyandım kafasına dokundum bıngıldağı hafif şişkin geldi elime, netten baktım okuduklarım korkuttu beni doktorumuzu aradım ateşi yoksa sorun yok dedi. Sonra kardeşimin eşi kendi doktorlarını aradı o da bebek iştahsızsa uyku isteği fazla ise ve kusuyorsa hastaneye gitmesinde yarar var demiş şoka girdim resmen dün Aren'de bütün bu belirtiler vardı sabah çok şiddetli kustu (ki eminim gazından dolayı kustu) sürekli uyumak istiyordu ve emmek istemedi korktum hemen hastaneye gittik kafa ultrasonu çekildi normal çıktı kan tahlili falan yapıldı normal hiç bir sorun yok ama yaşadığım korku bana yetti ... Allah çocuklarımızı bize bağışlasın ...
Canım esine cok üzüldüm , neden insanlar boyle evlat ayrımı yapar ve anne baba evladına nasıl boyle davranır aklım almıyorsuloz valla şimdi okudum pek bi karışık olmuş :) bi de okurken farkettim ki, hep para pul meseleleri. bunlar şeytan para verse imanlarını bile satarlar para için. allaha şükür ki, hiçbirine minnetimiz yok. yuvamızı kendimiz kurduk. evimizin de yavrumuzun da herşeyini kendimiz aldık. daha ne olsun. allah kimseye muhtaç etmemiş. ikimiz de saygın mesleklere sahibiz. bi tek 2,5 sene halvete giremedik. çok şükür ki şimdi yavrumuz bile var. çok rahatladım çok.
kediciğim haklısın aslında, susup susup insan kücücük bişeyde patlayıveriyor sonra. benim zoruma giden ve 3,5 senedir hazmedemediğim şey, eşimin hakkettiği saygıyı ailesinden görmemesi, sülalede büyük küçük herkes tarafından salak yerine konması. halbuki eşim çok iyi bi insandır. ikimizin de fesatlıkla kurnazlıkla işi yoktur. ben sonradan da olsa kimin ne yaptığını anlarım yalnız eşimle aramızdaki fark bu. şimdi ona ben mi söyliyeyim bazı şeyleri kendisinin mi anlamasını bekliyim bilemedim. muhtemelen hiçbişey demiyecek bu sefer ben sinir olucam, nasıl kendini, beni ve oğlumuzu bu kadar ezdiriyor diye. huzurumuzu bozmak istemiyorum. bakalım okuldan bi gelsin de. neler konuşucaz anlatırım.
Hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin insallahteyze oluyorummm hemde ıkız
Maşallah canım oglusun pek tatlıselaaamlaaar :))
yazamıodum iki üç gündür...ama leoparlı idayı bandanalı küçük angel ı gördüm :))
oğlumda size cool bakışlar atıoo kızlaar :))
arastaa o ne yemeği bakıyımmm güsele bensioo azcık yolla :) krep sanırım
bide cucuydu galiba werdiği tawuklu krep muhteşem hemen yrn yapıcammm :)
Gecmis olsun ne guzel atlatmışsınızselamlar,
Cuma günü oğlumuz sünnet oldu. Keşke doğumununun ardından ilk 15 günde yapsaymışız diyordum, lokal anesteziye gerek kalmıyor ve acı hissi daha az oluyormuş. Nasıl dayanırım, nasıl kıyarım diyordum ama korktuğum kadar olmadı. Neyse ki çabuk atlatıyoruz. İlk gün 1.5 saat kadar, anestezinin etkisi geçince biraz zor geçti, ağrı kesiciyle ve evin içinde turlayarak, avutarak idare ettik. İlk kez tv izlemesine bile izin verdim biraz, susuyordu çünkü o zaman, acısını unutuyordu anlık da olsa. 1.5 saatten sonra uyudu ve sonra hiç ağlamadı oğlum.
Yaptırmayanlar varsa, sünneti biranönce yaptırmanızı tavsiye ederim. Sonrası çocuk için daha zor oluyor.
Basınız sagolsun canımii geceler herkese
eşimin anneannesi vefat etti sbhtan kv.ye gttk, yrn cenaze var yurtdışından gelio..cuma kızkardeşimin kınası ctsi nikahıçok kötü dek geldi..ölüm beklenen bi ölümdü çk zordaydı yaşlıydı ama kabullenmesi yine de zor. rabbim mekanını cennet etsin inş. Hayat biz planlar yaparken başımızdan geçenler işte..
Kv sağ olsun çocukların odasına soba yaktı Furkanla hep ordaydık, bebek hastalanır, kalabalık dedi. yemeğim suyum odaya geldi. Şimdi evimdeyim eşim ankaraya havaalanına gttisbha karşı dönecek aklım onda..geçmişi hızlı okudum.bu sıralar pasifim durumlar böle...bi de perş. günü doğum iznim bitiyo ne çabuk bitti.. sırada rapor haklarım var, bakalım nasıl halledeceğiz stres başladı işte..tüm gün çalışıyo olmasam şubata başlayacam ama tüm gün sıkıntı inş. heyet alıcam 2-3 kez veren bulursak tabi
Maşallah canım tosun olmus bebisinkızlar uzun zamandır yazamıyordum ama sıkı takıpcınızdım ve bugun 4 aylık olduk hepınıze sevgılerEki Görüntüle 873146
Kızlar yarın îşe başlıyorum izin me çabuk bitti . Stres yaptım uyuyamıyorum.
tşkler parme we angel..
kızlar 3 gündür berkayım resmen konuşuo :))
a e o seslerini çıkarıoo kendi kendine bi sesler çıkarıo duymalısınızz...biz mesela ona bakmıyoruz twye bakıyoruzz bizi çağırıo resmen bana bakın die söylenio söylenio bakıncada gülüo hoşuna gidio :)) ay yerimm yaaa bi tatlıı..bi sewindik..demek bi konuşsa gerçekten sewinçten uçarıss :)))
bende size bian önce kızım konuşuyo demek istiyorum kedicikim ama benm kız fazlaca sakin tabiatlı karnımda da az hareket ederdi.uzun zamandır doğru düzgün ağlamıyor bile. yani bu güzel bişey ama işte insan endişeleniyor. bide parmak emmeyi öğreneli acıkıncada ağlamıyor.
ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımmkankılerımde durum nasıı :)
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bu aralar hiç gelemedim kızkardeşim geldi onla birlikteydik onun da 13 aylık bir bebeği var ne zormuş bıcırlarla boğuşmak telef ettiler biziDün yine Arenimle hastane maceramız oldu sabah uyandım kafasına dokundum bıngıldağı hafif şişkin geldi elime, netten baktım okuduklarım korkuttu beni doktorumuzu aradım ateşi yoksa sorun yok dedi. Sonra kardeşimin eşi kendi doktorlarını aradı o da bebek iştahsızsa uyku isteği fazla ise ve kusuyorsa hastaneye gitmesinde yarar var demiş şoka girdim resmen dün Aren'de bütün bu belirtiler vardı sabah çok şiddetli kustu (ki eminim gazından dolayı kustu) sürekli uyumak istiyordu ve emmek istemedi korktum hemen hastaneye gittik kafa ultrasonu çekildi normal çıktı kan tahlili falan yapıldı normal hiç bir sorun yok ama yaşadığım korku bana yetti ... Allah çocuklarımızı bize bağışlasın ...
ben bi hata yaptım siz yapmayın diye uyarayım dedim
oğlumda atopik egzama varmış, doktorumuz yapmam gerekenleri anlattı..şimdi de internetten biraz araştırayım dedim ve google da görsellere bakma gafletinde bulundumbebişlerin o halini görünce içim parçalandı. Allahtan bizimkinin durumu bu görsellere göre çok daha hafif
Seyyahçım hoş geldin tatlım. Şükür ki korkulan olmamış her şey yolundaymış oh raahtlamışsındır baya. Kuzucuklarımızı Allah her türlü beladan hastalıktan korusun.
Bu arada benim dünüş yok ortada. Yarın da gelmezse dürtükliycem cepten:26:
Oyy öpüyoruz seni arasta teyzoşsende iyiki idoşu fındıkta Arda'yı doğurmuş ikiside birbirinden tatlı idoş artı bide kokoş
Tini miniiii durubende iyiki duruşu doğurmuşum Selim gibi yakışıklı bonkör bir damadım oldu baksanıza kayınvalidesi altınlara süslicekmiş
Kızlar yarın îşe başlıyorum izin me çabuk bitti . Stres yaptım uyuyamıyorum.
Kızlar merhaba iş arasında şöyle bi nete bakayım dedim ve çok pis ağladım yaa
Madem ben ağladım onlar da ağlasın dedim sadiste bağladım bu sabahHsdi paşa paşa ağlayın bakalım.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...RmL-oUu6kV37MjZFO6gw6ag&bvm=bv.57127890,d.Yms
ben geldımm teyzoslarrr..bsey sorucamm ben kel kalmak uzereyımm :) kalan azcık sacım var onlarında buyuk kısmını bugun banyoda kuvetıme bıraktımmkankılerımde durum nasıı :)
İnci tanen bu aralar cok durgun soft rock dinliyor teyzesi :)
Canim benim masallah sanki annem hasta ben biraz uslu durayım da çabuk iyileşsin der gibi giki çıkmıyor ve hatta iki gündür gunduz uykusu uyuyor :))
teyze oluyorummm hemde ıkız
Maşallah benim tatlı eylusume,kocaman kız olmuş.
Bizimde ana oğul saçlar dökülüyor canım hele benim aşırı.
Buaralar bende çok aşırı bel ve baş ağrısı var(((
selaaamlaaar :))
yazamıodum iki üç gündür...ama leoparlı idayı bandanalı küçük angel ı gördüm :))
oğlumda size cool bakışlar atıoo kızlaar :))
arastaa o ne yemeği bakıyımmm güsele bensioo azcık yolla :) krep sanırım
bide cucuydu galiba werdiği tawuklu krep muhteşem hemen yrn yapıcammm :)
kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama sıkı takıpcınızdım ve bugun 4 aylık olduk hepınıze sevgılerEki Görüntüle 873146
Tatlım biz de merak etmiştik seni demek Arda huysuzluk yapıyor İNci de gecen haftalarda öyleydi birden sakinlesti demek evre evre bu oluyor :)
tşkler parme we angel..
kızlar 3 gündür berkayım resmen konuşuo :))
a e o seslerini çıkarıoo kendi kendine bi sesler çıkarıo duymalısınızz...biz mesela ona bakmıyoruz twye bakıyoruzz bizi çağırıo resmen bana bakın die söylenio söylenio bakıncada gülüo hoşuna gidio :)) ay yerimm yaaa bi tatlıı..bi sewindik..demek bi konuşsa gerçekten sewinçten uçarıss :)))
Dağınık toplamaktan temizliğe vakit mi kaldı kız. Bi sürü dağıtmışız anca topladım, e İda var sık sık bölündü iş yapmam gündüzleri az uyuyor, eskiden ne güzel oyun halısına bırakırdım dururdu şimdi döndüğü için bırakamıyorum tek düşmesin diye, yere bıraksam çestır var oynarken bi pati atar hastanede alırız soluğu, e bi de oturdum tek tek ıspanak yaprağı ayıkladım, ahtopot olasım geldi bugün2 elle anca bu kadar valla haa baka bi de mutfak topladım, dün market alış verişi yapmıştık onlar yerleşti filan. Üst kat duruyo daha
oyy yerım onun kel kafasını :) hayalımdekı bebek tıpıdır keltos bebıs :)
kızlarrr bebiş beni çok üşengeç yaptı.
Hiç iş yapasım gelmiyo o uyuyunca uzanmak bilg takılmak istiyorum hiç iş yapasım gelmiyo.
sizde de var mı
yoğurdu ben de düşünüyordum. mayası hazır yoğurt olduktan sonra evde mayalamamızın bi esprisi olur mu acaba diye. activia düşünmüştüm ama olur mu ki diyordum. demekki oluyormuş. sevindim. çünkü yavaş yavaş tattırmak istiyorum bazı şeyleri.
kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama sıkı takıpcınızdım ve bugun 4 aylık olduk hepınıze sevgılerEki Görüntüle 873146
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?