- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #63.081
ii geceler herkese
eşimin anneannesi vefat etti sbhtan kv.ye gttk, yrn cenaze var yurtdışından gelio..cuma kızkardeşimin kınası ctsi nikahıçok kötü dek geldi..ölüm beklenen bi ölümdü çk zordaydı yaşlıydı ama kabullenmesi yine de zor. rabbim mekanını cennet etsin inş. Hayat biz planlar yaparken başımızdan geçenler işte..
Kv sağ olsun çocukların odasına soba yaktı Furkanla hep ordaydık, bebek hastalanır, kalabalık dedi. yemeğim suyum odaya geldi. Şimdi evimdeyim eşim ankaraya havaalanına gttisbha karşı dönecek aklım onda..geçmişi hızlı okudum.bu sıralar pasifim durumlar böle...bi de perş. günü doğum iznim bitiyo ne çabuk bitti.. sırada rapor haklarım var, bakalım nasıl halledeceğiz stres başladı işte..tüm gün çalışıyo olmasam şubata başlayacam ama tüm gün sıkıntı inş. heyet alıcam 2-3 kez veren bulursak tabi
Canım Angel demek hayalindeki bebek tipi saçsız cinsinden, al sana iki keltoş o zaman:)) Yaa, biz olmayan saçlarını kızımın böyle tarıyorduk işte:)) Doğum günü partisine gitmeden önce, hey gidi günler, hey! Diğer kel kafa ise ben ne zaman gülerken fotoğrafını çekmeye çalışsam kaşlarını bi acayip pozisyona sokan oğlum:)) Eki Görüntüle 873215 Eki Görüntüle 873216
selaaamlaaar :))
yazamıodum iki üç gündür...ama leoparlı idayı bandanalı küçük angel ı gördüm :))
oğlumda size cool bakışlar atıoo kızlaar :))
arastaa o ne yemeği bakıyımmm güsele bensioo azcık yolla :) krep sanırım
bide cucuydu galiba werdiği tawuklu krep muhteşem hemen yrn yapıcammm :)
Hep hayalim öyle deniz kenarı sakin bir yerde yasamakkızlar ben 2 senedir urlada yaşamaya başlayınca tam köylü oldum :) salçamı, yoğurdumu kendim yapıyorum...hatta arka bahçede sebzelerimi yetiştiriyorum
ilk mayaladığım yoğurtta maya olarak hazır yoğurt kullanmıştım, sonrakilerde hep bir önceki yoğurdu...ilk 3-4 mayalamada lezzet tam tutmuyor maya yüzünden ama sonrasında artık bildiğiniz mis gibi ev yoğurdu haline geliyor
Ben hep kücuk yastıkla ve yan yada bası yana dönük yatırıyorum , çünkü reflumuz var ve kusunca genzine kaçırıyor halaMerhaba arkadaşlar..bişey sormak istiyorum.bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz?yani sırtüstümü yan mı?yansa dönmüyorlar mı?bir de yastık kullanmaya başladınız mı?sanki kızımın kafasının arkası düzleşmeye başladı da biyerde yanlış mı yapıyorum merak ettim..
canım senin oğluşunun ağzında pamukçuk olmuştu ne kadar sürede ve hangi ilaçlarla geçti.. biizm kızın geçti sanıyorum bigün var bi gün yok mukostatin kullandık ama tamamen geçmedi
ay ben okurken yoruldum sen yaparken nasıl yorulmadın
edit: yazdıktan sonra parmenin mesajını gördüm :) copy-paste yapmış gibi olmuşum :)
Canım Angel demek hayalindeki bebek tipi saçsız cinsinden, al sana iki keltoş o zaman:)) Yaa, biz olmayan saçlarını kızımın böyle tarıyorduk işte:)) Doğum günü partisine gitmeden önce, hey gidi günler, hey! Diğer kel kafa ise ben ne zaman gülerken fotoğrafını çekmeye çalışsam kaşlarını bi acayip pozisyona sokan oğlum:)) Eki Görüntüle 873215 Eki Görüntüle 873216
kızlar ben 2 senedir urlada yaşamaya başlayınca tam köylü oldum :) salçamı, yoğurdumu kendim yapıyorum...hatta arka bahçede sebzelerimi yetiştiriyorum
ilk mayaladığım yoğurtta maya olarak hazır yoğurt kullanmıştım, sonrakilerde hep bir önceki yoğurdu...ilk 3-4 mayalamada lezzet tam tutmuyor maya yüzünden ama sonrasında artık bildiğiniz mis gibi ev yoğurdu haline geliyor
Oy yerim ben o keltoşlari yaa
Kızın simdi maşallah sarisin guzel bir kız olmus, o günlerden eser yok
Oglusunun da kas çatışını yerim , cok tatlı , o ne ki der gibi bakmış
Allah nazardan saklasın ikisini de
Benimde aksam pilim bitiyor , cocuklar yatmışken kalkıp ortalığı toplasam iyi olacak ama useniyorum. Hemen Uyumakta istemiyorum sonra Sabahta erkenden uyandırıyor cocuklar
Hep hayalim öyle deniz kenarı sakin bir yerde yasamak
Rüyalarımda evim hep deniz manzaralı :)
Unv İstanbul da okudum, simdi gorev yüzünden Ankara'dayiz hic sevemedim bu gri doga fakiri sehri
Denize karşı kahve iç benim icin :))
Ben hep kücuk yastıkla ve yan yada bası yana dönük yatırıyorum , çünkü reflumuz var ve kusunca genzine kaçırıyor hala
Ee aklın yolu bir :)
Oyy kuzum elindeki de ne anne acaba ben taniyormuyum diyor tatlım benim . Kel bebek bende hep severdim seninkiler de cok guzel :)
Himm ne guzel bir hayatın var senin öyle özendim valla
Ee aklın yolu bir :)
Oyy kuzum elindeki de ne anne acaba ben taniyormuyum diyor tatlım benim . Kel bebek bende hep severdim seninkiler de cok guzel :)
Himm ne guzel bir hayatın var senin öyle özendim valla
valla canım bizde İstanbuldan taşındık, hayatımızın en doğru kararıymış :) belki sizde gelirsiniz birgün bu taraflara
söz yarın sabah kahvem senin için
güzelde sorun evin sobalı olmasıkışın buz gibi evde sabah uyanıp soba yakmak tam işkence..aslında kat kaloriferi yaptırmış adam ama mazotlu, oğluşum doğmadan önce bi denedik bütün ev mazot koktu
Sobali ev zor tabi hem de senin ki gibi buyuk ise cok zor . Ama guzel yanlarını duşun çocukluğum gelir aklıma mesela soba diyince sıcak mutlu bir yuva etrafında kağıt oynayan bir aile sobanın üstünde kestane ve mantar külünde patates pisen akşamlar sokakta usudugunde eve gelip boruya sevgili gibi sarılma ...
Canım benim için de iç şu kahveyi, mis gibi havayı içine çek:))
canım benim geçmiş olsun baya korkmuşsun belliama neyse ki iyiymiş Arencğm öpüyorum onu da seni de
geçmiş olsun aybikecm.. ben de baktım şimdi ve evet dediğin gibi keşke bakmasaydıminşallah hemencecik geçer gider oğluşundan..
geldim dünüş geldimdürtüklediğinde uyuyordum bu arada ondan geç cevap verdim. daha sert dürtükle bundan sonra :))
iyi ki doğurmuşuz bu veletleri gerçekten
Allah kolaylık versin canım.. zor olur tabi ki tahmin edebiliyorum ama herşey onlar için işte....
mucizenin ta kendisi! muthiş bir hikaye gerçekten.. ben 2 gün yoğun bakımda kaldığında öldüm öldüm dirildim.. onlar kim bilir neler yaşadı..
teyzoşu yesin onuucin bakışlı Eylüşümm maşallah sana kuzum bizim sırma saçlar da azar azar dökülüyor valla :)
oyy kıyamam ben sana ya akıllı kızım benimanneciğini de düşünürmüşş :)
gözün aydın canım hayırlı olsun
dün banyoda dökülen saçlarımı görünce ağlayacaktımne güzel gürleşmişti saçlarım hamilelikten sonra.. şimdi deliler gibi dökülüyor
Berkaycmm çok yakışıklısın kuzucumm maşallah sanaaa
oyyyy çok memnun oldum tanıştığıma Kuzeycm çok tatlısınn seennsen de gayet hoş görünüyorsun denazcm maşallahh ikinize de
sorma parmecikim ya mahvetti beni bu böcük :) belim inanılmaz ağrıyor ikiye ayrılmış gibigeçici olmasını umuyorum ben de zaten. sanırım benimki de atağa kalktı bu aralar :)
yap canım ben günlük süt ve activianın sade yoğurdu ile yaptım zaten maya 3-4 defadan sonra kendını bulurmuş benım ilk deneyimim gayette oluyor yani tattır geç kalmayalım ben şimdi portakal suyu vericem yarın çay kaşığı ile doktor tavsiyesi ile
Portakal suyunu doktormu soyledi? Gecenlerde kizimin pisigi olmustu bole bi anda kipkirmizi olmustu sonra ekgidalardan konusurken bi arkadasimla farkettim bikac damla mandalina suyu vermistim onunda soyledikleriyle ben ona bagladim ama tabi ikinciyi verip test etmedim. Ben bide portakal filan netede bakarken hic denk gelmedim dikkat et istersen yada gozlemle sonrasini.
benim bildiğim portakal dahil turunçgillerde sitrik asit var ve bence bebeklerin midesi için ağır bir asit türü...ama tabi en güzeli doktora danışmak....bende oğlum pişik olduğunda düşünemedim portakal suyu tükettim pişiği felaket oldu. bizim içtiğimiz bile dokunuyorsa kendisinin içmesi dahada zararlıdır bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?