2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun

Oy yerim ben o keltoşlari yaa
Kızın simdi maşallah sarisin guzel bir kız olmus, o günlerden eser yok

Oglusunun da kas çatışını yerim , cok tatlı , o ne ki der gibi bakmış
Allah nazardan saklasın ikisini de

Benimde aksam pilim bitiyor , cocuklar yatmışken kalkıp ortalığı toplasam iyi olacak ama useniyorum. Hemen Uyumakta istemiyorum sonra Sabahta erkenden uyandırıyor cocuklar

Çok yakışıklı bir oğlan bu annesi, maşallah...

Hep hayalim öyle deniz kenarı sakin bir yerde yasamak
Rüyalarımda evim hep deniz manzaralı :)
Unv İstanbul da okudum, simdi gorev yüzünden Ankara'dayiz hic sevemedim bu gri doga fakiri sehri
Denize karşı kahve iç benim icin :))
Ben hep kücuk yastıkla ve yan yada bası yana dönük yatırıyorum , çünkü reflumuz var ve kusunca genzine kaçırıyor hala

canım senin oğluşunun ağzında pamukçuk olmuştu ne kadar sürede ve hangi ilaçlarla geçti.. biizm kızın geçti sanıyorum bigün var bi gün yok mukostatin kullandık ama tamamen geçmedi

geçmiş olsun canım...bizede mikostatin vermişlerdi ama ben hiç kullanmadım, açılmamış şekilde duruyor
ben hergün karbonatlı suyla silip dut şurubu kullandım...bizimki çok şiddetliydi, 4 günde çok azaldı ama tamamen nekadarda geçti hatırlamıyorum canım. sanırım 2 haftayı bulmuştu
ama dediğim gbi şiddetliydi bizimki, oğluşumun poposuna benim mememe falan geçmişti

ay ben okurken yoruldum sen yaparken nasıl yorulmadın

edit: yazdıktan sonra parmenin mesajını gördüm :) copy-paste yapmış gibi olmuşum :)

Ee aklın yolu bir :)

Oyy kuzum elindeki de ne anne acaba ben taniyormuyum diyor tatlım benim . Kel bebek bende hep severdim seninkiler de cok guzel :)

Himm ne guzel bir hayatın var senin öyle özendim valla

Teşekkür ederim canım, ne güzel dilekler, sözler bunlar. Harbiden her seferinde tam yakalıyorum gülüşünü diyorum ama yok, kaşlarını küçük Emrah gibi çaprazlıyor:)) Sen de aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun. Hemen yatarsam nefes alamıyorum, ama geç yattığım için gece ve sabah kalkması çok zor oluyor. Of Of ev almış başını gidiyor. Bir de benim kızım çok dağıtıyor evi. Makasla kesip biçiyor, kolaj yapıyor, çeşit çeşit icatlar. Çekmeceler açık, eşyalar yerlere saçılmış,kesik kağıt parçaları, kurdeleler, kürdanlar, lastikler vesaire vesaire:))

valla canım bizde İstanbuldan taşındık, hayatımızın en doğru kararıymış :) belki sizde gelirsiniz birgün bu taraflara
söz yarın sabah kahvem senin için

Ee aklın yolu bir :)

Oyy kuzum elindeki de ne anne acaba ben taniyormuyum diyor tatlım benim . Kel bebek bende hep severdim seninkiler de cok guzel :)

Himm ne guzel bir hayatın var senin öyle özendim valla

güzelde sorun evin sobalı olması kışın buz gibi evde sabah uyanıp soba yakmak tam işkence..aslında kat kaloriferi yaptırmış adam ama mazotlu, oğluşum doğmadan önce bi denedik bütün ev mazot koktu

Sobali ev zor tabi hem de senin ki gibi buyuk ise cok zor . Ama guzel yanlarını duşun çocukluğum gelir aklıma mesela soba diyince sıcak mutlu bir yuva etrafında kağıt oynayan bir aile sobanın üstünde kestane ve mantar külünde patates pisen akşamlar sokakta usudugunde eve gelip boruya sevgili gibi sarılma ...

ay kuzum sen böyle anlatınca bizim soba pek bi güzel göründü gözüme :)) doğru söylüyorsun zor ama güzel yanları çok
akşam sağnak var dışarda, eşim yakmış çıtır çıtır sesler geliyor..hele geçen sene kuzinemiz vardı o daha keyifliydi, bütün kış kumpir yedik tabi bide kızarmış ekmek

Fundacim bizimki de oyle, sirtinda diken var sanki.. Buarada sen su resim ekleme isini nasi halletmistin? Angy, mucize ve luboyfun da resimleri tlfdan gorunmuyor onlar bilemediler nasil duzelir.

Portakal suyunu doktormu soyledi? Gecenlerde kizimin pisigi olmustu bole bi anda kipkirmizi olmustu sonra ekgidalardan konusurken bi arkadasimla farkettim bikac damla mandalina suyu vermistim onunda soyledikleriyle ben ona bagladim ama tabi ikinciyi verip test etmedim. Ben bide portakal filan netede bakarken hic denk gelmedim dikkat et istersen yada gozlemle sonrasini.

benim bildiğim portakal dahil turunçgillerde sitrik asit var ve bence bebeklerin midesi için ağır bir asit türü...ama tabi en güzeli doktora danışmak....bende oğlum pişik olduğunda düşünemedim portakal suyu tükettim pişiği felaket oldu. bizim içtiğimiz bile dokunuyorsa kendisinin içmesi dahada zararlıdır bence canım

Evt bencede cunu resmen kipkirmizi oldu 2 damladan dusunemedim ama dusunmem ve dikkat etmem lazimmis

Günaydın kızlar:) Dün ne yorulmuşum var yaaaa Akşam 8.30 gibi uyudum ve az önce kalktım. Hemen kahve yaptım uyanmaya çalışıyorum. Uyusam daha uyurum.

E o kadar uyuyunca rüyasız olmaz. Rüyamda otobüs yolculuğu yapıyordum, yolculardan bir kadın psikopat çıktı. Tam yolu yarıladık kadın bir elinde bıçak ve bir elinde kılıçla otobüsü rehin almaya kalktı. Tam benim yanımdan geçerken ben ani bir manevrayla kadının elindeki bıçağı aldım ve kadın bana döndü ve samuray edasıyla dövüştük Ben kadını bıçakla yendim, hani filmlerde olur ya kadının elinden kılıç düştü ve bıçağı boğazına dayadım. Muavine diyorum ki çabuk polis çağır adalete teslim etmemiz lazım Neyse polis geldi aldı kadını daha bişeyler oldu da tam hatırlamıyorum. Bi kaç gece önce yine bıçaklı rüya görmüştüm. Baaddine bağladım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…