2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu sen istedinnn parmiş saldırıcamda duruşa uyuyo bende kıyamıyomşaka bi yana incimi kocaman kokla gıdıdan mis kokuyo o gıdılarrr

Ay o gdilari goc deme cucu ya..benmki kafayi geriye sundurdugnde saldiriyorum boynuna ;-) bde sabah yataktan kaldirirken her yeri uyusmus pelte gi oluyo surat sis bayiliyorum o haline sabah sporuyla ayiliyoruz :-D

Ay o gdilari goc deme cucu ya..benmki kafayi geriye sundurdugnde saldiriyorum boynuna ;-) bde sabah yataktan kaldirirken her yeri uyusmus pelte gi oluyo surat sis bayiliyorum o haline sabah sporuyla ayiliyoruz :-D

Sorma canım duruş bayılıyom gidişini öpmeme kendini geriye atıyo ben öpersen kıkır kıkır gülüyor allahım deli ediyo beniii yemede ne yap bunları yataktan kalkmak işgence ama onların enerjisi öyle yüksek ki canım hemen ayılıyor insan sade kahve gibiler vallaayıltıyolar hemen

Ayy ben yanlış anlamışım CNm Eylül'den bahsetmişsin Surat sis Pelte gibi bende sanıyom sen ölesin ben öle olunca kendimle karıştırdım

Esimin arkadasi telefon açtı bize

Durumu anlattık tedavi dozu vermiş ama cok yuksek bir doz değil yine de ben de bir göreyim bebeğinizi dedi sagolsun
Yarın bir götürüp baktiracagiz ona da .

kızlar, bu bebeklerimizin emmeme olayı nedir ya. zaten sütüm az, bi de emmemeye başladı sütüm kesilecek diye korkuyorum. sağsam doğru düzgün bişey çıkmıyor, iyice moralim bozuluyor. bırakacak mı yoksa kuzum. en azından 6 ayı doldursaydık bari. mamayla da besleniyor olsa, gündüz de gece de emiyordu. şimdi sadece gece emiyor, gündüz emziremez oldum. oysa bir damla fazla anne sütü alsa kar kardır diyordum. en kötü ağlamasında bile memeyi görünce sakinleşen susan oğlum, şimdi memeyi verince daha bir basıyor çığlığı, kendini geriyor. bi de alerjimiz var zaten, dr. 1 yaşından sonra bile emzir demişti

bi de demire başladık ya, şimdi gereksiz yere mi veriyormuşuz. fazla anlayamadım kafam biraz karışık kusura bakmayın kötü bir haber aldımda. hemoglabin filan ölçülmeden başladık, sağlık ocağı dedi. bugün dr'deydik ama sormayı hiç akıl etmedim. malum atopik dermatit için gittik 3 tüp kan aldılar kuzumdan. genel alerji testi yapılacak. pozitif çıkarsa da spesifik alerji testleri. üzgünüm muhtemelen süt, yumurta vs. bi sürü şeyi yediremiyeceğim oğluşuma. ve malesef yine kortizonlu krem verdiler ((((((((

Canım alerji testleri beş yaşından önce yanıltır. Kuzunu boşuna delik deşik ettirme. Sen yemene dikkat et. Dyet yap alerji yapan maddeyi sen bul. Erken dönem alerjileri bir yaşından sonra geçebiliyor. Giysilerini yıkadıktan sonra tekrar deterjansız yıka. Kullandığın şampuan ve sabunu değiştir. Kimysalları bebeğinden uzaklaştır.

Kızlar elimde temiz yapılmış halis köy sütünden mayalanmış manda yoğurudu var.
Manda yoğurudu ağır mıdır? Bir damla tattırsam bişey olur mu?
Bir de yoğurt mayalamaya başlamak istiyorum inek sütünü bu yoğurtla mayalasam tutar mı?

Selam kızlar bu gece nöbet tutacağım için eşim uyanıkken uyudum. 7den beri uyuyorum, yeter:) İdoşun ateşi 37.4 bakalım saat başı ölçücem. Ateşimiz yükseldiğine göre kızımdaki askerler virüslerle savaşa başlamış :)))

diren İdoşuummmm kıyamam kuzuma ben yaa.. bu arada saat başı olacağına emin misin :)) konuşmuştuk ya senle dayanılmıyor o kadar beklenmeye diye
huzursuzluğu falan yoktur inşallah? sorunsuz geçirirsiniz umarım geceyi canım...

Kızlarr
Kızım bugün bütün gün hiç emmedi her memeye yatırdığımda yırttı ortalığı ve hiçç uyumadı eskiden ayakta sallayarak da olsa 1 saat falan uyurdu bugün onu da uyumadı
Uyumaması sorun değil de neden emmedi tüm gün aç aç durdu
Bu kadar saat nasıl aç durdu normalde. 2-2.5 saatte bir emen çocuk anlamadım
Sabırla emzirmeye çalıştım ama olmadı
Daha önce de burda eömegiğibden bahsedilmişti ksç gün sürdü bu ataklar arkadaşlar

canım bizimki 2 gün sürdü kabus gibiydi allah yardımcın olsun sabret

Oyy idoşum bende merak ettim sizi canım ya inş sorunsuz atlatırsınız bu geceyi tatlım nöbet var demek canım uykunu almışsındır inş

tşk ederim cnm tavsiyelerin için. 1 yaşından önce yanılttığını biliyorum cnm. çok araştırdım. negatif çıksa bile o maddeye alerjisi olabilirmiş, fakat pozitif çıkması anlamlı bir sonuçmuş. cnm neler yapmıyorum ki. ilave durulama, yatağını odasını tozdan uzak tutuyorum, buhar makinesi aldım cildi kurumasın diye, bütün banyo ve nemlendirme ürünlerini değiştirdim. duru suyla yıkadım. günde kaç kez cildini kremliyorum. ben fazla bişey yemiyorum zaten, yani yumurta, kuruyemiş fıstık vs. alerjik olan şeyler. yoğurt süt bile tüketmiyorum. 4 aydır herşeyi yapıyorum ama olmuyor. kortizon kullanmak istemiyorum ama cildi en fazla bir hafta 10 gün sonra tekrarlıyor ve kabuklaşmaya başlıyor. huzursuzlanıyor, kaşımak istiyor, tırnaklarını sürekli kesmeme rağmen yolmayı başarıyor yine de. benim tahminim içtiği mamadan kaynaklanıyor. mamalarda inek sütü proteini var malum. sütümü bir türlü artıramıyorum. mamasını da değiştirdim ama bi faydası olmadı. alerji polikliğine sevk edicek eğer pozitif çıkarsa. belki de testleri yapmazlar bilmiyorum. özel mamalar var alerjik bebekler için belki onlardan kullanırız.

bu konuda bi sürü site, blog okudum. alerjen maddeyi bulmak çok zor. çünkü alerji hemen olabileceği gibi birkaç gün sonra da ortaya çıkabiliyor, yani hemen o gün reaksiyon vermiyor. o yüzden anlamlandırmak çok da kolay değil. yani aman bugün şunu yedim çocuk kızardı, demekki buna alerjisi var diyemiyorsun malesef. bi de bizde doğumdan beri var, yani sonradan olmadı. dolayısıyla neyin yaptığını da bilemiyorum. kortizon kullanılmadığı sürece sürekli kırmızı zaten, hiçbir şekilde o kremi sürmeden azalmıyor. o yüzden şu iyi geldi ya da bu dokundu diyemiyorsun. neyse çok kafa şişirdim, inşallah bi çaresini bulabiliriz. herkese iyi geceler...

Haha süper icat

Arasta idada ölemi yaa dönmeyi öğrendi altını bile zor açıoz atıo kendini totosu çıplak dönmek istio:)

İda aldırıyo canım hatta en sevdiği şey altının alınması Normal zamanda durmadan dönüyo

Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854

Ay maşallah süper tablo Allah ömür boyu bozmasın.

aaa biz birbirimizi seviyoruz be dünüşümm Allah bozmasın aramızı dimi amaa

Biz zaten örnek dünüşleriz tatlım yaa seviyoz tabi huleyn

Bak roman havası öğrenmen iyi olmuş iki dünür oynıycaz zira düğünde

Aşı ateşi olmasa dayanamam belki de hani hastalık ateşi değil ya dünüşüm ondan yani :)) Bak saat 10 da ölçmüştüm şimdi 11 de tekrar. İdoşum mızmızlık yapmıyor çok şükür şimdilik inş böyle gider :))

Oyy idoşum bende merak ettim sizi canım ya inş sorunsuz atlatırsınız bu geceyi tatlım nöbet var demek canım uykunu almışsındır inş

Sağol cucum amin. Bakalım 38 e kadar yolu var. Şimdilik ince bişeyler giydirdim ve uyku tulumunu giydirmedim. Bu gece salondayız sıcak oluyor üzerini örtmiycem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…