- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.421
Bunu sen istedinnn parmiş saldırıcamda duruşa uyuyo bende kıyamıyomşaka bi yana incimi kocaman kokla gıdıdan mis kokuyo o gıdılarrr
minnak tavşandan siz teyzelerine özel pozlar
Eki Görüntüle 881051 Eki Görüntüle 881048 Eki Görüntüle 881049 Eki Görüntüle 881050
parmecim iki kızında çok tatlı maşallah onlara :) inciyi yerim ben yerim :)
Bu ikiliye bayiliyorum ya ;-) bademin bakisa bak :-D inci tanesi yemelik zatenn oyy oyy
Ay o gdilari goc deme cucu ya..benmki kafayi geriye sundurdugnde saldiriyorum boynuna ;-) bde sabah yataktan kaldirirken her yeri uyusmus pelte gi oluyo surat sis bayiliyorum o haline sabah sporuyla ayiliyoruz :-D
Ay o gdilari goc deme cucu ya..benmki kafayi geriye sundurdugnde saldiriyorum boynuna ;-) bde sabah yataktan kaldirirken her yeri uyusmus pelte gi oluyo surat sis bayiliyorum o haline sabah sporuyla ayiliyoruz :-D
Ayy ben yanlış anlamışım CNm Eylül'den bahsetmişsin Surat sis Pelte gibi bende sanıyom sen ölesin ben öle olunca kendimle karıştırdım
kızlar, bu bebeklerimizin emmeme olayı nedir ya. zaten sütüm az, bi de emmemeye başladı sütüm kesilecek diye korkuyorum. sağsam doğru düzgün bişey çıkmıyor, iyice moralim bozuluyor. bırakacak mı yoksa kuzum. en azından 6 ayı doldursaydık bari. mamayla da besleniyor olsa, gündüz de gece de emiyordu. şimdi sadece gece emiyor, gündüz emziremez oldum. oysa bir damla fazla anne sütü alsa kar kardır diyordum. en kötü ağlamasında bile memeyi görünce sakinleşen susan oğlum, şimdi memeyi verince daha bir basıyor çığlığı, kendini geriyor. bi de alerjimiz var zaten, dr. 1 yaşından sonra bile emzir demişti
bi de demire başladık ya, şimdi gereksiz yere mi veriyormuşuz. fazla anlayamadım kafam biraz karışık kusura bakmayın kötü bir haber aldımda. hemoglabin filan ölçülmeden başladık, sağlık ocağı dedi. bugün dr'deydik ama sormayı hiç akıl etmedim. malum atopik dermatit için gittik 3 tüp kan aldılar kuzumdan. genel alerji testi yapılacak. pozitif çıkarsa da spesifik alerji testleri. üzgünüm muhtemelen süt, yumurta vs. bi sürü şeyi yediremiyeceğim oğluşuma. ve malesef yine kortizonlu krem verdiler((((((((
Kızkar benım kzım 3.600 dogmustu .. 3. Ay ölçümü 6.150 sizinkiler nasıldı ????
Selam kızlar bu gece nöbet tutacağım için eşim uyanıkken uyudum. 7den beri uyuyorum, yeter:) İdoşun ateşi 37.4 bakalım saat başı ölçücem. Ateşimiz yükseldiğine göre kızımdaki askerler virüslerle savaşa başlamış :)))
Kızlarr
Kızım bugün bütün gün hiç emmedi her memeye yatırdığımda yırttı ortalığı ve hiçç uyumadı eskiden ayakta sallayarak da olsa 1 saat falan uyurdu bugün onu da uyumadı
Uyumaması sorun değil de neden emmedi tüm gün aç aç durdu
Bu kadar saat nasıl aç durdu normalde. 2-2.5 saatte bir emen çocuk anlamadım
Sabırla emzirmeye çalıştım ama olmadı
Daha önce de burda eömegiğibden bahsedilmişti ksç gün sürdü bu ataklar arkadaşlar
Selam kızlar bu gece nöbet tutacağım için eşim uyanıkken uyudum. 7den beri uyuyorum, yeter:) İdoşun ateşi 37.4 bakalım saat başı ölçücem. Ateşimiz yükseldiğine göre kızımdaki askerler virüslerle savaşa başlamış :)))
Canım alerji testleri beş yaşından önce yanıltır. Kuzunu boşuna delik deşik ettirme. Sen yemene dikkat et. Dyet yap alerji yapan maddeyi sen bul. Erken dönem alerjileri bir yaşından sonra geçebiliyor. Giysilerini yıkadıktan sonra tekrar deterjansız yıka. Kullandığın şampuan ve sabunu değiştir. Kimysalları bebeğinden uzaklaştır.
kızlar geçen gün buharda meyve püresi yapma makinası konuşuldu.. işte bu da benim buharda meyve pişirme makinem..
NOT: OCAĞIMIN KİRLİLİĞİNE GÖZ UCUNLA BİLE BAKMAYIN NOLUREki Görüntüle 879277
Arasta idada ölemi yaa dönmeyi öğrendi altını bile zor açıoz atıo kendini totosu çıplak dönmek istio:)
Hayatimin asklari...ikisinede bazen cok kiziyorum..beni deli ediyolar arada ama COKKK SEVIYORUM ONLARI..DUSUNSENIZE KIZLAR ONLAR OLMASACHAYAT NE KADAR ANLAMSZDI...BU TABLOYU HICBISEYE DEGISMEMEki Görüntüle 879854
aaa biz birbirimizi seviyoruz be dünüşümm Allah bozmasın aramızı dimi amaa
dökmez miyim şekerm ayıp ettinburanın 9 8lik havaları da durduramıyo ki insanı yerinde illa bi tarafın oynuyo yandan yandan öğrenene kadar canım çıktı ama sonunda ben de bir trakya maresi gibi oynayabiliyorum :)))
diren İdoşuummmmkıyamam kuzuma ben yaa.. bu arada saat başı olacağına emin misin :)) konuşmuştuk ya senle dayanılmıyor o kadar beklenmeye diye
huzursuzluğu falan yoktur inşallah? sorunsuz geçirirsiniz umarım geceyi canım...
Oyy idoşum bende merak ettim sizi canım ya inş sorunsuz atlatırsınız bu geceyi tatlım nöbet var demek canım uykunu almışsındır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?