2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Katı gıdalara geçişle birlikte çocuklarda beslenme düzensizlikleri başlar. Çocukların tatlıya olan düşkünlüğünde bu düzensiz beslenmenin etkisi büyüktür. Bu yüzden anneler, tatlı konusunda çok katı kurallara sahip olmamakla birlikte bebeklerine daha çok besleyici tatlılar yedirmelidir.yoğurt ve pekmezi karıştırarak çocuğa yedirmemek gerekiyor..

ALINTI

Cook saol beklebekle bu arada emmeme sorunu icin senin doktora gitmeni dort gozle bekledim hatta anneme dedim dur ben bi gireyim beklebekle ne yapmis diye hatta annemde dua etti inşallah zayiflamamistir die malum biz kilodan cook cektik yaa

Gercekten mi? Sagol canim. Biz biraz tontonuz 8300ciktik, esas aylik kontrol asilarla birlikte cumartesi olcak bakalim bir haftada napmis benim kiz gorcez. İnsallah siz de daha iyi olursunuz.

Kizlar contratubexi cerrah yaZdiginda devlet oduyor buarada 10lira mi ne veriyorsunuz. 5 de olabilir.

o ilacın ismini daha önce duymuştum. dr. bana farklı bir ilaç önerince merak ettim sizler neler kullandınız diye. sonuçta yanlarına kim giderse onu öneriyorlar. emin olamadım. gerçi parme kullanmış, memnun sanırım. tşk ederim.

Yok kiz dogru yapiyorum.:)) hava hep ruzgarli burda esim markete eczaneye nereye giderse pesine takiliyoruz. Arabadan inmeyiz diyoruz. Kizim hasta olur diyor.. birde kapali alan forum var oraya gidiyoruz. Avanos urgup göreme arabayla geziyoruz. Arada biraz yuruyoruz. Evde durasim hic gelmiyor. Bizim kizda alisti. Babasi sıkıldı gezmeye gotur bizi diyorum:)))

Kiz espiriyi yeni anladim ben:)))))) o donem beyinin arabasiyla hamileler ciksin diyordu dimi birisi:)))))

Kizlar contratubexi cerrah yaZdiginda devlet oduyor buarada 10lira mi ne veriyorsunuz. 5 de olabilir.

devletin ödemesine şaşırdım doğrusu. doğru düzgün hiçbir ilacı ödemiyor ki. 4 aydır çocuk için ne ilaç aldıysak hiçbirini devlet ödemedi. her gittiğimizde 80-120 tl arası bayılıyoruz eczaneye. dr. mu ödenmeyen ilaçlar yazıyor, devlet mi hiç bi ilacı ödemiyor anlamadım. dün egzema için banyo suyuna damlatılan bir ilaç ve krem yazmışlardı. yine ödemedi. kozmetik amaçlı değil ki bunlar, üstünde yazıyor egzema için diye. biz alabiliyoruz ama almaya gücü olmayan insanlar ne yapacak. bi de 3 çocuk diye bas bas bağırıyorlar utanmadan.

evet canım o bir şekilde halleder..bak burada kaç kişi var genç anne ve zorlandılar ama bir şekilde kendileri bebeklerine bakmaya alıştılar. ama senin durumun orada farklı. Avrupa ülkesinde olsan neyse dice ama Tunus ta eminim burada olmaktan daha zordur. o yüzden hiç üzme kendini
bende medala mini pompa aldım herkes tavsiye ediyor diye ama sanırım ben beceremiyorum. biliyorsun oğluşum doğduğundan beri ben az desemde sütüm hep yetti, kaç haftadır mama hiç vermiyorum. ama sağmaya kalktığımda iki göğsümden toplam 50cc ancak çıkıyor. hayır desem ki evet bu kadar sütüm var, bu çocuk açlıktan çıldırırdı. bukadar iyi kiloda alamazdı, 7 ye dayandı kilosu 3 ayda. karar; bu sağma işini ben kıvıramıyorum

arastacım ben çocukluğunda havale geçirmiş bi anne olarak kızımın ateşi konusunda malesef hep tetikte olcam Allah kızıma benm yaşadıklarımı yaşatmasın ben malesef 37.5 de verdiydim ateşi

ek gıda denemeleri volume 1 yüzüme püskürttüklerini saymıyorum hehe

Eki Görüntüle 881661

çok eğlenceli görünüyo medcezircim beslenme saatiniz :) afiyet olsun tatlı bıcırığa...

Plastikcerrah yaziyor sanirim bunu. Ben aldim ama 4aydir 1tuo bitiremedim surmeye resmen useniyorum(

Ay cidden çıkmaz o boklar koltuktan ahahah çok fena yaa ve komik bi durum insan sinirden güler

arastacım ben çocukluğunda havale geçirmiş bi anne olarak kızımın ateşi konusunda malesef hep tetikte olcam Allah kızıma benm yaşadıklarımı yaşatmasın ben malesef 37.5 de verdiydim ateşi

Hımm senin genetik bir hikayen varmış canım tabi haklısın vermekte :)

kuzum bizim gibilere yardım yok...git partiye falan üye ol, bezine kadar veriyorlar..oy gelecek ya

Ay cidden çıkmaz o boklar koltuktan ahahah çok fena yaa ve komik bi durum insan sinirden güler

Hımm senin genetik bir hikayen varmış canım tabi haklısın vermekte :)

Çıkmaz kız çıkarmı Boku yemiş oluyo cidden bu tabir bu olaya cuk oturdu valla kuzum valla siniri bozulur insanın bee

kızlar ıyı aksamlar hepınıze kuzey aras 4 aylık oldu ve saglık ocagı cuma gunu kan damlasına baslamıstı fakat her damlayı kullandıktan yarım saat sonra kusuyor damlayı oldugu gıbı cıkarıyor saglık ocagında kı hemsıreyı aradım ve durumu izah ettim mıdesı hazmetmıyor olabılr damlayı verme dokoruna sor kan tahlılı yapar eger degerlerı ıyıyse vermeye gerek yok dedi persembe gunu kontolumuz var hemde rota virüs asısının ıkıncı dozunu yaptırıcaz bırde bugun cok halsız zorla emzırıyorum emmek ıstemmıyor aşiri sekılde gaz cıkarıyo yedıklerımede dıkkat edıyorum ama anlam veremıyorum cok da huzursuz çok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…