2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senin oğlun kızımdan 1 gün büyükmüş 18 ağustos mu doğumlu :) benim kızım biraz ufak doğduğu için belini tutamadı. senin oğlun daha kilolu ve uzun sanırım belki oturabilir. Fiyat araştırdın mı bilmiyorum ama fikir olsun diye yazayım biz ebebekten 50 tl ye aldık.

kızım ve bumbo koltuğu :)

evet 18 ağustos doğumlu, pazartesiyi bekleyemedi :))
benimkide ufak doğdu 2640gr 49 cmdi...kiloda çok şükür toparladık ama boyu okadar hızlı gitmedi, 61cm
yinede oturma konusunda 18 aralık ı bekleyeyim diyorum, 4 aylık olsun doktora tekrar sorayım bakalım..bu arada kızın çok tatlı maaşallah :))
canım bende ebebek e baktım ama 150tl...sen indirimden falan mı aldın? çok iyiymiş

Ya emdigi zamanlarda 7 gibi karanlikta emzirirdim kizimi, 8-8.30 gibi derin uykuya gecerdi. Simdi pusetinde sallayarak uyutuyorum sonra emiyor ama uyku saatimiz her gun daha ileri atiyor bugun son nokta 22.30oldu napicam bi akil verin ya bas bas bagiriyor uyku saatinde. 2saat fark etti yaa (

kızlar moralim çok bozuk
ben yine eskisi gibi maaşlı iş ararken Hindstandaki firma sana temsilcilik verelim dedi...normal şartlarda teklifleri çok iyi ama benim ticarete atılacak kuruş yatırımım yok. eşimde çalışmıyor, sabit gelirim olmadan evi döndürmemiz mümkün değil...bu durumda tek çözüm yatırımcı bulmak. onuda bukadar kısa süre ve moralle nasıl bulucam. offfff

canım dur panik yapma geçici bir durumdur...Atahının doğduğundan beri uyku saati çok güzel olmasına rağmen bazen sapıtıyor 3-4 gün hatta 1 hafta bile sürdüğü oluyor. sonra kendiliğinden düzeliyor

10gun oldu bi duzelmedi yok canim benim, emerek uyutmam ne buyuk rahatlikti, emmesi lazim emmesi lazim ooffffff

Allah bi sekilde yardim eder canim sen dua et cocugun icin yardim iste. İnsallah en kisa surede bulursun yatirimciyi da.

Allah bi sekilde yardim eder canim sen dua et cocugun icin yardim iste. İnsallah en kisa surede bulursun yatirimciyi da.

ah canım bütün dualarım onun için... önceden olsa üzülmezdim bir şekilde yoluna girer derdim. ama şimdi yavrumun ihtiyaçları ve onları karşılayamama korkusu öldürüyor beni

Canım sonuc ne cikti , gecmis olsun
Belki asının yan etkisi olabilir mi, bizde dün ası olduk ve 4 kez yeşil kaka yaptı , bugün daha normal
Birde burun akıntısı hafif gribi filan varsa onları kakayla atıyor olabilir
canım kabız gibi değil kaka cıvık yani vede sümüksü içinde bulduklarımda yeşil şeffaf renkte zor eziliyor ezince yağı andıranbi yapısı var

Canım egzemada varsa cocuk alerji Dr una gitmelisin, arada kan çıkıyorsa alerjidir büyük ihtimal , arkadaşlarda yazmış , en sık süt sonra yumurta alerjisi görülüyor , istersen Dr a gidene kadar süt ve süt ürünlerini hic yeme ve gözlemle kakasini , ama alerji Dr una göster mutlaka
Eki Görüntüle 882420
Umarim olmustur minik kusum benim...

Oy yerim ben o minik kuşu , maşallah ona
Zarif cok hoş bir hanım bu annesi
Maşallah cok tatlı , koltuğunda da ne guzel oturmuş öyle , maşallah sana güzellik
Kelin ilacı olsa basına sürer misali 3 saatlik uyutma merasimimiz az önce başarıyla sonuçlandı ama bende tükendim
Pert bi sekilde elimde telf , size yazıyorum :2:

Allah kolaylık versin canım ya , hakkınızda hayırlısı olsun
İmsallah istediğin sekilde sonuçlanır hersey , Allah hayırlı isler göndersin sana

bende 18 Ağustosta gittim gece 1:10 da doğunca bizde ucundan 19 Ağustos olduk :)

kızım 5700 ve 59 cm yani hala biraz küçük.

aşağıdaki linkten aldığımız koltuğu görebilirsin. kampanya varmış 50 tl ye inince bundan aldık.

Karibu Tepsili Bebek Koltuğu Kırmızı - ebebek.com

10gun oldu bi duzelmedi yok canim benim, emerek uyutmam ne buyuk rahatlikti, emmesi lazim emmesi lazim ooffffff

Canım yediğin bisey sütun tadını etkiliyor olabilir mi, yada gaz yapan biseyler ? Acaba ayakları üşüyor olabilir mi? Benimkinin hic ısınmıyor yün patik giydiriyorum yine soguk
Birde sen demiştin demi, Dr süt alerjisi olabilir dedi diye yada reflu , o tarz bisey olabilir
Biberon alıyor muydu, onun rahatlığına alışmış olabilir mi
Birde olmaz insallah ama hamile filan degilsindir dimi , o da sütun tadını bozar

En son ihtimal de nazar olabilir , baska da aklıma bisey gelmedi , insallah çözülür de normale doner emmesi

Dün sormuştum ama herhangi bir yorum olmamış , merak ettim sizler de durum nedir ??

Güzel anneler ve dünya tatlısı yavruları hepinize merhabalar .
Geçen haftaya kadar tv açıktı tabii oğluma izletmiyorduk hep arkası dönük , ana kucağında ya da bizde .
Ama geçen hafta tümden tv'yi hayatımızdan çıkarttık ; sesinden de etkilenir mi diye karmaşa yaşar mı diye .
Sizler tv olayını e yapıyorsunuz ? Tabii bir de cep telefonu ve internet var wireless olayı yani ? Off kafam karıştı ondan sakın bundan sakın derken :)

Canım daha ilk kontrolde dr demişti normalde daha kapalı olduğunu ve damlayı 20 günlükken başlattı vehep 3 damla verdik.evet eğer gelişimi normal ise endişelenmemk lazım.Maşlalh oğlum iyi gelişiyor 3 aylık kontolümüzde 5-6 aylık bebek gibi zaten dedi yani kilo boy baş çevre ve dediğin igibi sosyal tepkileri herşey normal bazı konularda haftalarına bakarak ilerde bile dedi.Rontgen çektirmedi gerek yok dedi ama yineden takip ediyoruz.Vitamin de hiç vermemek gelişimini yavaşlar rahit hastalığı yanında beyin gelişimi de etiliyor ondan biraz ara verip tekrar başlanacak.Ben de büyük oğlumn ay ay gelişimine baktım 5 aylıkken boy kilo ve baş çevresi küçük oğlumun şimdiki ölçüleri.Ondan umut ediyorum bu durumda bir sıkıntı yaşamayız.

Aynen her gun 3saat ugrasiyorum ya. Sen nasil uyuttun ya da genelde nasil uyutuyorsun??

canım tv tamamane kapalı olmalı izlmeseler bile konstrasyonu bozuyor ynı anda biz onlarla konuşuyoruz oyuncak oynatıyoruz aynı zmaanda tv ses geliyor beyin için kamraşa oluyor.Ama şu var evde bütün gün yalnız iseniz arada radio açabilirsin müzik olsun kucağına al dans edin yada karşında dursun sen şarkı söyleyip dan edebilirsin.Bütün gün sessizlik de olmamamsı gerek hem alışmasın diye hem de farklı sesleri de duyması gerek.Ama görsel herşey yazak yani tv ve pc den klipler.ben burda yazmayım nette baksan tçocuklar için zararlımı bir sürü şey bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…