- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.141
iki üç ayda bir değil ben iki üç günde bire razıyım be parmişfırsatını bulduğu her an 10 merdivenlik mesafeyi katedip geliveriyor! off offff :/
evet canım öyleyiz maalesef.. annemden de 1000 km uzaktayım.. böyle olunca iyice batıyor herşey..
canım alıntı ile cevaplanın yanında bir kutucuk daha var + şeklinde.. onu tıklayınca işaretlemiş oluyosun o mesajı ve sonra kaç mesaj alıntılayacaksan yine o şekil devam ediyosun. en son da konuya cevap ver dediğinde hepsi çıkıyoralıntılanma içinse artık bildirim gelmiyo sanırım. ben de göremiyorum tek tek bakmazsam..
iki üç ayda bir değil ben iki üç günde bire razıyım be parmişfırsatını bulduğu her an 10 merdivenlik mesafeyi katedip geliveriyor! off offff :/
evet canım öyleyiz maalesef.. annemden de 1000 km uzaktayım.. böyle olunca iyice batıyor herşey..
bugün topik yine çok sessiz:44:
Tünaydın Cücü ve topikteki diğer güzel anneler... Ben yine uykusuz bir İstanbul sabahından yazıyorum.Dün gece yine saat 12.30 da yatağıma doğru gidiyordum. Sırayla oğlumu ve kızımı kontrol ediyorum üstleri açılmış mı diye. Kızımın odasında tuhaf bir koku vardı. 12 gibi bir mızırtı duymuştum ama anlamamıştım. Bir gece önce öksürük başlamıştı diye yazmıştım size. A bir de ne göreyim, benim kız öksürürken uykusunda kusmuş ama yorgunluktan ve ilaç verdiğim için sanırım, uyuyor. Kaldırdım. Saçlarını yıkamaya çalıştım, kuruttum, üstünü değiştirdim, yatağın nevresimleri derken saat oldu 1.30. Sonra yattım ve bir saat sonra oğlum uyandı. Arasta'nın renkli rüyalarının aksine ben her gece buna benzer senaryolar yaşıyorum:)) Kesintisiz uykuya hasretim. Herkese neşeli günler dilerim...
Unutmadan, Hera 17 kızın çok şık,çok tatlı maşallah...
Oy Canim kıyamam gecmis olsun hep diyorum onlar hala bebeklersimdi daha iyi umarım
Kızlar bur saate kadar esim gelcek . Çağlayı esime emanet edip kuaföre gidicem kendimi bakıma alicam esimin is arkadaşları ile daha tanışmadım aksama kalabalık bir grupla beraber tiyatroya gidecekmisiz . Kötü görünmek olmaz dimi :)
Sonra annemlere gideceğiz . Allahım dua edin ne olur benim cadı kizim ortalığı cok yıkmasın felaket korkuyorum . 2 biberon sut sağdım belki gidene kadar bir tane daha sagarim 5 saat icin yeter diye düşünüyorum .
Bu arada med cezir takdir edilesi kadinmissin bir haftadır iki biberon sutu zor sağdım sen altı ay sadece onla besledin helal olsun
Tünaydın Cücü ve topikteki diğer güzel anneler... Ben yine uykusuz bir İstanbul sabahından yazıyorum.Dün gece yine saat 12.30 da yatağıma doğru gidiyordum. Sırayla oğlumu ve kızımı kontrol ediyorum üstleri açılmış mı diye. Kızımın odasında tuhaf bir koku vardı. 12 gibi bir mızırtı duymuştum ama anlamamıştım. Bir gece önce öksürük başlamıştı diye yazmıştım size. A bir de ne göreyim, benim kız öksürürken uykusunda kusmuş ama yorgunluktan ve ilaç verdiğim için sanırım, uyuyor. Kaldırdım. Saçlarını yıkamaya çalıştım, kuruttum, üstünü değiştirdim, yatağın nevresimleri derken saat oldu 1.30. Sonra yattım ve bir saat sonra oğlum uyandı. Arasta'nın renkli rüyalarının aksine ben her gece buna benzer senaryolar yaşıyorum:)) Kesintisiz uykuya hasretim. Herkese neşeli günler dilerim...
Unutmadan, Hera 17 kızın çok şık,çok tatlı maşallah...
Kızlar akıl danışmaya geldim bugün İdoş baya huysuz çestır kaç tane oyuncağı varsa gelip üzerime dayıyo hadi oynayalım diye başıma ağrı girdi valla az önce eşim aradı bi hemşire hanımla bilmemne bankasının müdürünün karısı idayı görmeye gelecekmiş birini 1 defa gördüm öbürünü hiç bilmiyorum. Evde bunaldım hafta sonu gezeriz diye düşünüyodum ama kabul edersem 2 kişinin yarım saatlik ziyareti için 1 gün temizlik ve hazırlık için gidecek. Bu hafta çıkmazsam taa öbür haftaya kadar evde olucam. Napsam bilemedim yaa:26:
günaydın güzel annecikler.. ben böyle bir cimcimeyle uyandığım için her Eki Görüntüle 885389 Eki Görüntüle 885390 Eki Görüntüle 885391 günüm aydın Allah a şükür
Eki Görüntüle 885761 bu arada herkese ikra hanımdan bir merhaba:)))
oyy noldu idoşum neden huysuz tatlımm
ben olsam iptal ederdim canım haftaya alsanız nolur gecen haftasonuda çıkmamıştınız diye hatırlıyorum canım bu h.sonuda eve kapanırsan 15 gün olucak canım çok daralırsın evde bu hafta programınız olduğunu haftaya beklediğinizi söyle bencee tabikii son söz seninnnnnnn tatlı kuzummmm
Eki Görüntüle 885761 bu arada herkese ikra hanımdan bir merhaba:)))
bence iptal et cnm bu ne ne çektik bee misafirden benimde ödüm kopuo biri arıcak die biz bu hafta pek çıkamıcaz arabayı sattık yenisini alana kadar böle maalesef hava ii olursa belki şöle bi dolaşırız o kadar cnm sen gez yerimize
Canım bi tanesi şehir dışında oturuyo bu hafta sonu gelcekmiş gelişken idayı da görcekmiş. Valla sevip sayıyolar geliyolar Allah razı olsun da ben artık cidden sıkıldım bu bebek görme mevzusundan. En son 3 hafta önce gelmişti yine 2 kişi hatta sana bişeyler yazarken bilgisayarı sıpıtıp evi derleyip toplamıştık hadi o ün kahve mahve geçiştirdik de şimdiki haberli pufff.
İdoşa gelince dönmeye başladığından beri hep mızlıyo canım emekleyemediği için hep sinir halinde öyle ağlaması vs. huyları yok ama o mızırtı hiç bitmiyo baya sinir bozucu bir ses uyanık olduğu müddetçe hep tekrarlıyoCanı sağolsun kızımın ben katlanırım ama bugün çok olunca başım baya ağrıdı. Yani baş ağrıtacak derecede bir ses hani belli bir zamandan sonra rüzgarın sesinin kafa tutması gibi :)) Şimdi bi kahve içtim bakalım olmadı hafif bir ağrıkesici alıcam.
anlıyorum canım hem şehirdışı hem haberlii pufffsizinde bi haftasonunuz var işte ne biliyim tatlım yemek olayına falan giriceksin şimdi dışarda buluşsanız ayıpmı olur hem sen hava almış olursun bi yemek yersiniz olur biter tabii bilemiyom ayıpmı olurr:44:
oyy idoşum ya hırss yaptı illa emeklicekarada oluyo böyle canım dayanılmaz oluyo üstüste gelince sen güzelce bi duş al bide bi parol at inş. ii gelir tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?