2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de annemden 500km uzagim, onlari birakip geldim acayip haksizlik ettigimi dusunuyorum onlara. Her kv ile gorusmemizde icim aciyo. Yarama dokundun simdi

Sağ ol Funda cım, tamam dediğin gibi deneyeceğim bundan sonra.

Püf cidden sınır bozucu kötü bir KV olmadıgı icin de ses çıkarmamıyorsun eşini kırmak istemiyorsun o da Arda oldu olalı bahanesi de çoğaldı falan filan

Kırmadan incitmeden mesafe koymak lazım ama nasil

Tünaydın Cücü ve topikteki diğer güzel anneler... Ben yine uykusuz bir İstanbul sabahından yazıyorum.Dün gece yine saat 12.30 da yatağıma doğru gidiyordum. Sırayla oğlumu ve kızımı kontrol ediyorum üstleri açılmış mı diye. Kızımın odasında tuhaf bir koku vardı. 12 gibi bir mızırtı duymuştum ama anlamamıştım. Bir gece önce öksürük başlamıştı diye yazmıştım size. A bir de ne göreyim, benim kız öksürürken uykusunda kusmuş ama yorgunluktan ve ilaç verdiğim için sanırım, uyuyor. Kaldırdım. Saçlarını yıkamaya çalıştım, kuruttum, üstünü değiştirdim, yatağın nevresimleri derken saat oldu 1.30. Sonra yattım ve bir saat sonra oğlum uyandı. Arasta'nın renkli rüyalarının aksine ben her gece buna benzer senaryolar yaşıyorum:)) Kesintisiz uykuya hasretim. Herkese neşeli günler dilerim...
Unutmadan, Hera 17 kızın çok şık,çok tatlı maşallah...

bugün topik yine çok sessiz:44:

Son düzenleme:

Oy Canim kıyamam gecmis olsun hep diyorum onlar hala bebekler simdi daha iyi umarım

Çok teşekkür derim canım. Sahiden bebekler ya, zaten bir konuşmaları var. İçimden diyorum ne kadar saf ve masumlar. Bu meleklere nasıl zarar veriyor bazı insanlar anlamıyorum. Hastalığını unutmuş, gece hiç bir şey olmamış gibi, çok iyi uyudum diyor. Ardından da hala diyor ki, öğretmenle konuşacak mısın, çocukların söyledikleri çok moralimi bozuyor:))( Lily'e aşık olmuş sınıftan biri, bir ağızdan bunu söylüyorlarmış:))

Oy Canim kıyamam gecmis olsun hep diyorum onlar hala bebekler simdi daha iyi umarım

Kızlar akıl danışmaya geldim bugün İdoş baya huysuz çestır kaç tane oyuncağı varsa gelip üzerime dayıyo hadi oynayalım diye başıma ağrı girdi valla az önce eşim aradı bi hemşire hanımla bilmemne bankasının müdürünün karısı idayı görmeye gelecekmiş birini 1 defa gördüm öbürünü hiç bilmiyorum. Evde bunaldım hafta sonu gezeriz diye düşünüyodum ama kabul edersem 2 kişinin yarım saatlik ziyareti için 1 gün temizlik ve hazırlık için gidecek. Bu hafta çıkmazsam taa öbür haftaya kadar evde olucam. Napsam bilemedim yaa:26:

Teşekkür ederim parmecim. Ben de size imreniyorum biliyor musun emzirme konusunda olmadı bir türlü olmadı.

Iyi eğlenceler size tiyatroda cnm

ayy kıyamam tatlış ya geçmiş olsunnn hiç büyümüyolar bu bıcırlar ...uykusuzluk çok zor ama bende alıştım böyle yaşamaya napalım her güzel yanın bi zorluğu var:)
bu sabah duruda 6 da kaka yaptı sonra uyutamadım bi türlüü nasıllllll uykum var ama kalktık mecbur

oyy noldu idoşum neden huysuz tatlımm
ben olsam iptal ederdim canım haftaya alsanız nolur gecen haftasonuda çıkmamıştınız diye hatırlıyorum canım bu h.sonuda eve kapanırsan 15 gün olucak canım çok daralırsın evde bu hafta programınız olduğunu haftaya beklediğinizi söyle bencee tabikii son söz seninnnnnnn tatlı kuzummmm

ayy kızlar bi evi süpürdüm mutfağı topladım wcnin birini yıkadım şimdi ikrayı uyuttum toz alıp yerleri silmem diğer wcyi temizlemem lazım sizlere merhaba diyim dedim yoruldum vallahi bugün akşam yemeği kocişe ait Allahtan:)geçmişe bakamadım parme tiyatroya gitcekmişsin ii eğlenceler cnm inşallah incişko akıllı durur.

bence iptal et cnm bu ne ne çektik bee misafirden benimde ödüm kopuo biri arıcak die biz bu hafta pek çıkamıcaz arabayı sattık yenisini alana kadar böle maalesef hava ii olursa belki şöle bi dolaşırız o kadar cnm sen gez yerimize

Canım bi tanesi şehir dışında oturuyo bu hafta sonu gelcekmiş gelişken idayı da görcekmiş. Valla sevip sayıyolar geliyolar Allah razı olsun da ben artık cidden sıkıldım bu bebek görme mevzusundan. En son 3 hafta önce gelmişti yine 2 kişi hatta sana bişeyler yazarken bilgisayarı sıpıtıp evi derleyip toplamıştık hadi o ün kahve mahve geçiştirdik de şimdiki haberli pufff.

İdoşa gelince dönmeye başladığından beri hep mızlıyo canım emekleyemediği için hep sinir halinde öyle ağlaması vs. huyları yok ama o mızırtı hiç bitmiyo baya sinir bozucu bir ses uyanık olduğu müddetçe hep tekrarlıyo Canı sağolsun kızımın ben katlanırım ama bugün çok olunca başım baya ağrıdı. Yani baş ağrıtacak derecede bir ses hani belli bir zamandan sonra rüzgarın sesinin kafa tutması gibi :)) Şimdi bi kahve içtim bakalım olmadı hafif bir ağrıkesici alıcam.

Eki Görüntüle 885761 bu arada herkese ikra hanımdan bir merhaba:)))

Allahım tipini yediğim çok tatlı maşallah canım benim yaa duruselcim sizde de emekleme mızırtısı var mı canım yaa asla dönmekle yetinmiyor İda çok sinir oluyo elimden de bişey gelmiyo emeklemesi için daha da çok erken zaten popoyu filan kaldırarak baya mesafe katediyo ama o istiyo ki heryere gidebilsin sende durumlar nedir canım ?

Gerçekten çok çektik nankörlük etmek istemiyorum sevip sayıp geliyolar ama 4 ay oldu hala misafirle uğraşınca artık böğğğğ geliyo insana yav yeter

anlıyorum canım hem şehirdışı hem haberlii pufff sizinde bi haftasonunuz var işte ne biliyim tatlım yemek olayına falan giriceksin şimdi dışarda buluşsanız ayıpmı olur hem sen hava almış olursun bi yemek yersiniz olur biter tabii bilemiyom ayıpmı olurr:44:
oyy idoşum ya hırss yaptı illa emeklicek arada oluyo böyle canım dayanılmaz oluyo üstüste gelince sen güzelce bi duş al bide bi parol at inş. ii gelir tatlımm

Canım haberli ama yarım saatliğine uğrıycak daha önce burda çalışıyomuş şimdi merkezde gelmişken görücek gidicek yani pastadır börektir öyle şeyler ikram edilecek bir ziyaret bu. Sanırım kabul edemiycem , dışarda görüşelim desem o da ayıp olur. Başak bi geldiğinde
gelsin artık napayım valla bu hafta da çıkmazsam haftaya 20 gün olucak çıkmayalı. Hapis gibi kafayı yerim cık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…