- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.101
Canım stres yapma 3-4 aylar arasında emmeyi reddebiiliyor bebekler. Bir çoğumuz yaşadık aynı sorunu ne kadar süreceği ile ilgili net bilgi veremem ama geçici bir durum. Etrafı keşfetmeye başladıkları için uyanıkken memeye odaklanmıyor o yüzden uyku arasında anlamadan emiyor demişti doktorum. O ne kadar reddederse sen o kadar vermeye çalış. Gerekiyorsa ayakta, gerekiyorsa gezerek.. Sakın vazgeçme, emmeyi temelli bırakmayacak merak etme, öyle olsa uyku arasında da emmezdiSelamlar cok acil yardıma ihtiyacim var. Oglum 3, 5aylik bi kac gundur emmeyi reddediyo, sadece uyku arasında
emzirebiliyorum hatirladigim kadariyla daha once bu sorunu yasayanlar vardi ne kadar surdu ve nasil cozdunuz yada cozebildinizmi
Lutfen bi akil verin bana stresten sutum kesilecek hic ememeyecek diye korkuyorum
kızlar geçmiş çok birikmiş oku oku anca bitirdim kızım da geç uyudu malumunuz yarasa prenses
paylaşılan bebeklerin hepsi çok tatlı maşallah
bende aynı şeyleri yaşıyorum parme seninle
çok zor bir bebek beşiğinde sallanmaya alıştı ve ben bu durumdan çok rahatsızım sallanmadan uyutma konusunda çareler arıyorum tracy hogg un kitabını aldım bakalım işe yarayacak mı
bi de sorum var kızlar lütfen cevap verirseniz sevinirim
kızımın 4 gündür yüzünde kızarıklıklar var sanırım atopik dermatit dene şeyden oldu
ha geçti ha geçecek derken iyice arttı bugün kızarıklıklar
bunu yaşayan anneler lütfen yardımcı olun nasıl geçireceğim, krem varmı vs.. cumartesi dr a gideceğiz o zamana kadar yardımcı olun lütfen meleğim çok huysuzlandı 4 gündür kaşımaya çalışıyo kahroluyorum
Bende aynı sorunun cevabını arıyorum.ben dra götürdüm bikaç sefer aama malesef kortizonlu ilaç veriyorlar kıyamıyorum meleğime.şuan kaşıntı için bi ilaç aldım sadece onun dışında odayı nemlendiriyorum ve oda ısısı 22-23 an fazla 24 olucak yünlü kıyafetleri kaldırdım önce yüzünde başlamıştı şimdi kollarında ve bacaklarında var imşallah üstesinden gelicez bakalım...
Canım stres yapma 3-4 aylar arasında emmeyi reddebiiliyor bebekler. Bir çoğumuz yaşadık aynı sorunu ne kadar süreceği ile ilgili net bilgi veremem ama geçici bir durum. Etrafı keşfetmeye başladıkları için uyanıkken memeye odaklanmıyor o yüzden uyku arasında anlamadan emiyor demişti doktorum. O ne kadar reddederse sen o kadar vermeye çalış. Gerekiyorsa ayakta, gerekiyorsa gezerek.. Sakın vazgeçme, emmeyi temelli bırakmayacak merak etme, öyle olsa uyku arasında da emmezdi
Selamlar cok acil yardıma ihtiyacim var. Oglum 3, 5aylik bi kac gundur emmeyi reddediyo, sadece uyku arasında
emzirebiliyorum hatirladigim kadariyla daha once bu sorunu yasayanlar vardi ne kadar surdu ve nasil cozdunuz yada cozebildinizmi
Lutfen bi akil verin bana stresten sutum kesilecek hic ememeyecek diye korkuyorum
Öyleydi canım, zorla ağzına soktuğumda meme ucunu uzatıyodu. Gaz sancısı varken yaptıklarını yapıyordu ağlıyordu falan. Dene emmedi mi yarım saat sonra yine dene. Nasıl olsa acıkacak alacak o memeyiEmmek icin yatirdigim anda çığlığı basiyo. Sinirlenip emmiyo sizde de oylemiydi.
Geçen haftaya kadar memede uyuyodu tok olsa bile emiyodu ne oldu birden anlamadim.
Gunaydin canim.. simdi okudumda hic yabanci gelmedi bana dediklerin. Kendini memeden atiyor sanki bir yeri aciyor gibi. Nerdeyse 15 gun olacagiz. Uykuda aliyor oda bazen. Artik akillandim baktimsut azalacak sagiyorum. Ve panik yapmadan bunun gecici oldugunu tekrar ediyorum hep kendime. Cunki burada da konusulmustu bu aylarda sosyal olmaya çalışıyorlar diye. Panik yapmadan gecmesini bekleyecegiz. Dua edecegiz. Bu arada eger biberon kulkaniyorsan mutlaka anne memesi benzeri olan kullan en cok memeyi birakma donemi bu aylarmis.
canım bencede en doğrusunu yapıyorsun, hemen kortizonlu ilaç kullanmamak lazım
benim dediklerimi yap bakalım belki sizdede hemen işe yarar
geçmiş olsun
Öyleydi canım, zorla ağzına soktuğumda meme ucunu uzatıyodu. Gaz sancısı varken yaptıklarını yapıyordu ağlıyordu falan. Dene emmedi mi yarım saat sonra yine dene. Nasıl olsa acıkacak alacak o memeyi
Gunaydin canim.. simdi okudumda hic yabanci gelmedi bana dediklerin. Kendini memeden atiyor sanki bir yeri aciyor gibi. Nerdeyse 15 gun olacagiz. Uykuda aliyor oda bazen. Artik akillandim baktimsut azalacak sagiyorum. Ve panik yapmadan bunun gecici oldugunu tekrar ediyorum hep kendime. Cunki burada da konusulmustu bu aylarda sosyal olmaya çalışıyorlar diye. Panik yapmadan gecmesini bekleyecegiz. Dua edecegiz. Bu arada eger biberon kulkaniyorsan mutlaka anne memesi benzeri olan kullan en cok memeyi birakma
Cok tesekkur ederim biraz olsun rahatladim. Israrla meme vermeye calisiyorum biberon vermiyorum tam vazgecmesin diye ama gercekten cildirmama az kaldi. Dun oturdum ağladım en son. :-(
Kızlar aynı nedenden ben dün akşam cildiye doktoruna götürdüm ve bugün geçti ve gece rahat uyudu kızım.kesinlikle götürün cildiye uzmanına.benim kullandıklarımı yazmam doğru olmaz ama şöyle söylüyeyim 3 kremi karıştırttı eczanede.çok az kortizon olan ilaç bir tanesi ve malesef onsuz geçmez dedi çünkü gece ağlayarak uyanıyor ve kaşırlen kanatıyordu.bizim kulak arkaları,yanak ve kol eklemlerinde vardı.çok şükür geçti epey.çocuk doktoru advantan krem vermişti ve kortizon oranı yükselti.almıştım ama iyiki kullanmamışım.çocuk doktorları çok bilmez dedi.yavrum uyandı ama yine yazıcam
Oğlum ateşlendi. 38,5çok üzgünüm. Her halleri çekiliyor ama hasta olmalarına dayanamıyorum.
Ay yok yaaaa ben sadece doğumdan öce aldıklarımı topluca ütüledim o kadar
Valla bi de ütü işi çıkaramam
Çok mu tembelim
Canım o yazdığım saatteydi, hemen acın diye yazdım
Canım ataktir belki , biran önce düzelsin insallah
Kocaları zaten sorma gitsin , Allah'a havale hepsi
Ay cok seker görünüyor , insallah hep severde rahat edersiniz
Canım ya yaprak sarma nasıl yaptın , off cok severimm
Canım bi baska Dr a daha danış istersen , iyiysen gerek yoktur belki antibiyotiğe , ama Dr daha iyi bilir
Gecmis olsun canım , alkollü pamuk koy kizarikligina sislige iyi gelir, iyileşir insallah bi an önce kuzucuk
Canım her kiloya 1 damla veriliyor diye biliyorum , istersen bir baska Dr a daha danış
Oyy maşallah cok tatlı bu kuzu annesi
Bu ne tatlı bir çift boyle , maşallah size , pembe dizi gibi , takipteyiz :))
Ben anlamadım ??
Gecmis olsun canım , neyi var , aşıdan mi
günaydın güzel annecikler.. ben böyle bir cimcimeyle uyandığım için her Eki Görüntüle 885389 Eki Görüntüle 885390 Eki Görüntüle 885391 günüm aydın Allah a şükür
Parme inciye bayyyyildimm o ne tatlilik oyle! Arasta idaattine cok guldum naciyeyi pıçaklasım bari :) hera o ne tombul yanaklar, benimki kilo olarak tombul ama bukadar yanak yok vallahi masallah:) meltem hayranim sabrina 3cocukla, esoanlari da pek yakismis yuruyun bakalim:) suloz selime bayiliyorum ya mimikler inanilmazz:) cucu duru da cook tatli cok guzel guluyor allah hep guldursun:)
Unuttugum isimler varsa affola ama hu bebislerin hepsi cok tatli hepsine masallahhh Allah esirgesin yavrularimizi
Parme inciye bayyyyildimm o ne tatlilik oyle! Arasta idaattine cok guldum naciyeyi pıçaklasım bari :) hera o ne tombul yanaklar, benimki kilo olarak tombul ama bukadar yanak yok vallahi masallah:) meltem hayranim sabrina 3cocukla, esoanlari da pek yakismis yuruyun bakalim:) suloz selime bayiliyorum ya mimikler inanilmazz:) cucu duru da cook tatli cok guzel guluyor allah hep guldursun:)
Unuttugum isimler varsa affola ama hu bebislerin hepsi cok tatli hepsine masallahhh Allah esirgesin yavrularimizi
günaydın güzel annecikler.. ben böyle bir cimcimeyle uyandığım için her Eki Görüntüle 885389 Eki Görüntüle 885390 Eki Görüntüle 885391 günüm aydın Allah a şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?