2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar cok acil yardıma ihtiyacim var. Oglum 3, 5aylik bi kac gundur emmeyi reddediyo, sadece uyku arasında
emzirebiliyorum hatirladigim kadariyla daha once bu sorunu yasayanlar vardi ne kadar surdu ve nasil cozdunuz yada cozebildinizmi
Lutfen bi akil verin bana stresten sutum kesilecek hic ememeyecek diye korkuyorum

Canım stres yapma 3-4 aylar arasında emmeyi reddebiiliyor bebekler. Bir çoğumuz yaşadık aynı sorunu ne kadar süreceği ile ilgili net bilgi veremem ama geçici bir durum. Etrafı keşfetmeye başladıkları için uyanıkken memeye odaklanmıyor o yüzden uyku arasında anlamadan emiyor demişti doktorum. O ne kadar reddederse sen o kadar vermeye çalış. Gerekiyorsa ayakta, gerekiyorsa gezerek.. Sakın vazgeçme, emmeyi temelli bırakmayacak merak etme, öyle olsa uyku arasında da emmezdi

canım çok geçmiş olsun
sanırım topicte en şiddetli yaşayan benim paşam oldu
doktorumuz herşeyden olablir ama genelde kimyasallardan olur dedi...dalin kullanıyorum deterjan, migrostan roxy aldım. bütün kıyafetleri hemen yıkadım. ve giydiriken ütülüyorum
şampuan falan sebamed di, hepsini değiştirdik
biodermanın abc atopik serisini tavsiye etti. bide günde bir defa hücre yenileyici olduğu için madecassol kullanıyorum
en önemlisi yüzünü hep nemli tutacaksın, sabah akşam nemlendirici sür
bizim 4 günde şiddeti azaldı ama geçmesi vakit alıyor, 1 gün yüzü soğukta falan kalsa kurusa hemen tekrar başlıyor
ben biodermanın ürünlerini aşağıdaki siteden aldım canım, hem fiyatı en ugun yer hemde ertesi gün elinde
Dermoeczanem.com - online, dermokozmetik, makyaj
geçmiş olsun tekrar

canım bencede en doğrusunu yapıyorsun, hemen kortizonlu ilaç kullanmamak lazım
benim dediklerimi yap bakalım belki sizdede hemen işe yarar
geçmiş olsun

Emmek icin yatirdigim anda çığlığı basiyo. Sinirlenip emmiyo sizde de oylemiydi.
Geçen haftaya kadar memede uyuyodu tok olsa bile emiyodu ne oldu birden anlamadim.

Gunaydin canim.. simdi okudumda hic yabanci gelmedi bana dediklerin. Kendini memeden atiyor sanki bir yeri aciyor gibi. Nerdeyse 15 gun olacagiz. Uykuda aliyor oda bazen. Artik akillandim baktimsut azalacak sagiyorum. Ve panik yapmadan bunun gecici oldugunu tekrar ediyorum hep kendime. Cunki burada da konusulmustu bu aylarda sosyal olmaya çalışıyorlar diye. Panik yapmadan gecmesini bekleyecegiz. Dua edecegiz. Bu arada eger biberon kulkaniyorsan mutlaka anne memesi benzeri olan kullan en cok memeyi birakma donemi bu aylarmis.

Emmek icin yatirdigim anda çığlığı basiyo. Sinirlenip emmiyo sizde de oylemiydi.
Geçen haftaya kadar memede uyuyodu tok olsa bile emiyodu ne oldu birden anlamadim.
Öyleydi canım, zorla ağzına soktuğumda meme ucunu uzatıyodu. Gaz sancısı varken yaptıklarını yapıyordu ağlıyordu falan. Dene emmedi mi yarım saat sonra yine dene. Nasıl olsa acıkacak alacak o memeyi

Sulozun yazdiklarini okumadan dalmisim olaya. Hepimiz ayni seyi yasiyoruz. Cildirmadan buyutucez insallah bebileri...

canım bencede en doğrusunu yapıyorsun, hemen kortizonlu ilaç kullanmamak lazım
benim dediklerimi yap bakalım belki sizdede hemen işe yarar
geçmiş olsun

çok saol canım. dediğin siteye akşam baktımm hatta sabah aramıştım biraz tereddüt ettim ama sen memnunsun sanırım bugün alsam pazartesi geliirmiş eşimede söyledim alıcam şimdi. set olanımı aldın faydasını gördünmü?

Öyleydi canım, zorla ağzına soktuğumda meme ucunu uzatıyodu. Gaz sancısı varken yaptıklarını yapıyordu ağlıyordu falan. Dene emmedi mi yarım saat sonra yine dene. Nasıl olsa acıkacak alacak o memeyi

Kızlar aynı nedenden ben dün akşam cildiye doktoruna götürdüm ve bugün geçti ve gece rahat uyudu kızım.kesinlikle götürün cildiye uzmanına.benim kullandıklarımı yazmam doğru olmaz ama şöyle söylüyeyim 3 kremi karıştırttı eczanede.çok az kortizon olan ilaç bir tanesi ve malesef onsuz geçmez dedi çünkü gece ağlayarak uyanıyor ve kaşırlen kanatıyordu.bizim kulak arkaları,yanak ve kol eklemlerinde vardı.çok şükür geçti epey.çocuk doktoru advantan krem vermişti ve kortizon oranı yükselti.almıştım ama iyiki kullanmamışım.çocuk doktorları çok bilmez dedi.yavrum uyandı ama yine yazıcam

Yok kabul edeyim diyorum emmiyor bu kiz.. Ama kabul edebilecegim bisey degil ki. Ne guzel emerek uyuyan cocuk emmedigi icin saat 10dan once uyumaz oldu. Sabahin korunde de kalkiyo, gece uykusu 2-3 saat azaldi resmen. Uyurken cok cok cok emer, uyanikken beni iter. 2.5 hafta oldu bakalim ne olacak...

geçmiş olsun canım ben ilk başladığında izmirde medicalparka götürmüştüm drun bana söylediği deterjanı değiştir dedi ki ben dalin kullanıyordum deterjan yumuşatıcı kullanma sabun kullan dedi tmm şampuanı değiştir dedi onuda değiştirdim mustelaya başla dedi setini aldık bayada pahalı ama biras gerilemişti şimdi tekrar oldu tekrar götürdüm oda kortizonlu krem verdi korktum kullanmaya zaten cildi çok hassas dr dedi 6 ayda geçebilir geçmesse 2yaş geçmesse ergenlik dedi çok üzüldümm çok kaşınıyor öyle kaşıyorki kafasnı kanatıyor kolunu kaşıyamıyo henüz ...

Parme inciye bayyyyildimm o ne tatlilik oyle! Arasta idaattine cok guldum naciyeyi pıçaklasım bari :) hera o ne tombul yanaklar, benimki kilo olarak tombul ama bukadar yanak yok vallahi masallah:) meltem hayranim sabrina 3cocukla, esoanlari da pek yakismis yuruyun bakalim:) suloz selime bayiliyorum ya mimikler inanilmazz:) cucu duru da cook tatli cok guzel guluyor allah hep guldursun:)

Unuttugum isimler varsa affola ama hu bebislerin hepsi cok tatli hepsine masallahhh Allah esirgesin yavrularimizi

Oğlum ateşlendi. 38,5 çok üzgünüm. Her halleri çekiliyor ama hasta olmalarına dayanamıyorum.

çok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım..

Ay yok yaaaa ben sadece doğumdan öce aldıklarımı topluca ütüledim o kadar
Valla bi de ütü işi çıkaramam
Çok mu tembelim

hadii yaa ben ütülemesem gelip halası ütülüyordu vallaa şimdi herkesler gitti bende tek kaldım kafama göre takılıyorum :) ama her dk yetişemiyorum ama yine dayanamadım gece yatana kadar ütüledim öyle basit bi şekilde üstten üstten yeterde artar zaten

facebook da bi site var bak bu https://www.facebook.com/Oksijeenliyiz?fref=ts paylaşımları çok komik :)

Son düzenleme:
günaydın güzel annecikler.. ben böyle bir cimcimeyle uyandığım için her Eki Görüntüle 885389 Eki Görüntüle 885390 Eki Görüntüle 885391 günüm aydın Allah a şükür

oyy tosbikim yanaklara bak ya tam yemelik lokumcuk gibi maşallah

Eki Görüntüle 885413

Biz esofmanlari çektik koşuya gideceğiz birazdan :)))

Gunaydin teyzosları

ayy senin tipini severim çok tatlısınnn eşorfmanlara bak yaa
bayılıyorum çocuklarda eşorfman minnak spor ayakkabı çokta yakışmışşş:)

Aybike senin pasayi nasi unuttum ya yerim o bagiran agzini:) masallah masallahhh

Eki Görüntüle 885413

Biz esofmanlari çektik koşuya gideceğiz birazdan :)))

Gunaydin teyzosları

Aaa cidden eşofman giymiş :) koca adam olmuş ya annesi cok Tatli cok :)

Teşekkür ederiz

günaydın güzel annecikler.. ben böyle bir cimcimeyle uyandığım için her Eki Görüntüle 885389 Eki Görüntüle 885390 Eki Görüntüle 885391 günüm aydın Allah a şükür

Sabah sabah böyle sık mı uyanmış bu guzel kiz baloya mı davetli yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…