2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım haftasonu mu gelecekler? Ne saçma ya, hafta içi iş çıkışı uğrasalarmış. Bence üstten, üstten, kozmetik çözümlerle geçiştir. Haftasonunu ziyan etme derim ben. Demek şehrin ileri gelenlerinin eşlerini ağırlayacaksin:))

Canım kv senin gibi gelini olduğu için çok şanslı herkes öyle altlı üstlü oturmaz valla. Sakın yakındığın için kendini suçlu hissetme çok haklısın bazen insan tahammülsüzleşiyor. Sonuçta o bir el nolursa olsun. Ve zırt pırt gelmesi özel hayata müdahale gibi olur çok iyi anlıyorum.

hım bide yarım saatliğine ozaman dediğin gibi bi dahakine uğrasın boşver bu h.sonu gez dolaş gönlüncee:)
insan evde dur dur daralıyoo cidden biz gecen c tesi çıktık bu haftasonu iple cektim daral geliooo bide havada soğuk kasvet

Hahaha güldürdün beni tatlım yaa ne ileri geleni tanımadığım için eşim tanıtım amaçlı öyle söyledi telde ama feriştahı gelse farketmez yani. Haftasonu da yeni bi adet midir nedir mesai çalışan bi eşim var bi tek hafta sonları bişeyler yapabiliyoruz insan biraz düşünür dediğin gibi. Cık bu hafta sonu olmaz diğer haftasonları için de düşünürüz bakalım

Fundacim hatirlarsan hamilelikte seninle en buyuk korkumuz buydu. Seni cok iyi anlyorum malum ben de kv ile ayni apartmanda oturuyorum. Bir kötülüğü yok aksine iyilikleri var ama insan bazı şeylere tahammül edemiyor. Mesafe olsun istiyor. Ben de surekli kendimi telkin ediyorum.Benim de en buyuk problemim oğlumu cok fazla sahipleniyorlar. Sen beceremezsin ben beceririm kac çocuk yetistirdim modunda surekli akıl vermeler, telkinker.. baktim böyle olmayacak tavrimi koydum, annesi benim kimse karismasina getirdim. Biraz da atistik artik dayanamadim sesimi yukselttim.aglayan oglumu kolumdan cekistirip ver ben uyuturum yapinca ipler koptu bende. Simdi en ufak bir seyde gelip bana veriyorlar, al annesi al seni istiyor diyip.. bazen böyle tavır koymak gerekiyor. Bilmiyorum sana uyar mi bu yöntem ama ben de cok uğrayıp beni rahatsız ettiginde bir kac kere kapiyi acmadim. Uyuyordum, duymadim, lavabodaydim falan dedim.rahatsiz ettigini anladi Artik oyle ugramiyor eskisi gibi.

Cok geçmiş olsun heracim. Inşallah sagligina kavuşur en kisa zamanda küçük melegin. Sanirim bir sure daha erken uyumak, uykuya doymak bize uzak görünüyor.

Canım çok geçmiş olsun. İlaçlar bazen kusturuyor gerçekten yavrum bi de yorgunluktan kustuğunun bile farkında değilmiş kıyamam. Hepsi bebek :)) Umarım öksürüğü tez vakitte geçer de sen de o da rahatlarsınız :))

Aman incigin cincigiymis gelen sagolsun tabi de başka haftaya salla senden kıymetli mı :)

Teşekkür ederim parmecim. Ben de size imreniyorum biliyor musun emzirme konusunda olmadı bir türlü olmadı.

Iyi eğlenceler size tiyatroda cnm

Sagolun kızlar sehir tiyatrolarında muzikalmis aslında yeni öğrendim bende kabare adı

Herasera lilye söyle cok üzülmesin cok Tatli olduğu icin herkes ona asıkmis parme teyzesinde :)

Saka bir yana konus bari öğretmeni ile baksana cocuk cok etkilenmiş ondan üzülüp küsüyor olmasın

merhba teyzeler hani uyanıkken emmeyen bebeiş var ya o bebeiş benim emek yerine böyle gülüyorum anneme

Annesi topaç gibi maşallah daha neyini emsin ah bu anneler zaten bebişler bize göre hep açtır :))

Parmiş sen onu bunu bırak da nasıl iyi geldi mi kuaför keyfi

Son düzenleme:

sanada meraba tatlımdile bak ya çok şekersin sennnnnn:)

teşekkür ederiz teyzoşlarıı öptük sizi ahhh arasta ahhh sorma dönmeler ama sürekli ve heryerde dönmeler sonra popoyu 90 derece dikip kendini itmeler gitmeler kafayı hindi gibi kaldırıp ehhh ehhh heee heee demeler ve sonunda sinirden bağırıp ağlamalar elimden gelmioki alı9m emekletyim çok sinirliyiz çookkk ebe dediki 1-2 aya emekler umarım emeklerde rahatlarız çok cadılar çoookkk

Emmez, emmedigi icin uyumaz, miz miz.. Dayanamadim ben de basladim aglamaya. Ben aglayinca o sustu beni izledi icim parcalandi. Allahim deliricem bu kiz beni istemiyo mu

canım ben atopik nemlendirici, şampuan, temizleme sütü aldım...şampuan 1+1 kampanyası vardı...bide her ürünün üzerinde puan var.10 puan topladığında herhangi bir yerden 2 puanlık ürün bedava alıyorsun..bu dört ürünün puan toplamı 10 du, eczaneden masaj yağı aldım. onunda nemlendirme özelliği var, banyodan sonra sürüyorum
valla ben siteden memnun kaldım. haftaiçi akşamüstü aldım, ertesi gün öğlen elime ulaştı
ben hiç kortizonlu ilaç falan kullanmadan bu değişiklik ve ürünlerle 4 günde bitirdim. gerçi bitirdim dediğim 1 gün sürmesem nemlendirici hemen tekrar kurumaya başlıyor aynı yerler

Emmez, emmedigi icin uyumaz, miz miz.. Dayanamadim ben de basladim aglamaya. Ben aglayinca o sustu beni izledi icim parcalandi. Allahim deliricem bu kiz beni istemiyo mu

cnmmm seni o kadar ii anlıorum ki insan kahroluyor çünkü ikrada yapıo sık sık gecen 1 hafta sürdü.allah sabır versin umarım düzelir sabırlı ol lütfen pes etme gezerek popoyu pışpışlayarak ve çok uykusu gelmeden dene

al bence de belki bilmediğimiz bir kaç bilgi ediniriz de uyku konusunda biraz rahatlarız diye umutediyorum

inşallah iyileeşir canım yaa çok zorlanıyorlar kaşıntıdan dolayı

çok teşekkür ederim canım yaaa hemen bakıcam siteye
bilgiler içinde ayrıca teşekkür ederim canım deterjan olarak dalinin granüllü sabununu kullanıyorum yeni aldım acaba bumu yoksa şampuanımu yaramıyor ki şampuanıda chicco kullanıyoruz şuan ama değiştiricem hepsini

geçmiş olsun canım bizde şuan görünürde sadece yüzünde var ama kıpkırmızı oluyor (arada bi sönüyo anlamadım gitti
umarım ciddileşmeden atlatırız hepimiz
bende yarın götürücem dra
keşke onlar yerinde biz hastalansak hiç kıyamıyorum bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…