- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.161
Kızlar akıl danışmaya geldim bugün İdoş baya huysuz çestır kaç tane oyuncağı varsa gelip üzerime dayıyo hadi oynayalım diye başıma ağrı girdi valla az önce eşim aradı bi hemşire hanımla bilmemne bankasının müdürünün karısı idayı görmeye gelecekmiş birini 1 defa gördüm öbürünü hiç bilmiyorum. Evde bunaldım hafta sonu gezeriz diye düşünüyodum ama kabul edersem 2 kişinin yarım saatlik ziyareti için 1 gün temizlik ve hazırlık için gidecek. Bu hafta çıkmazsam taa öbür haftaya kadar evde olucam. Napsam bilemedim yaa:26:
Canım haberli ama yarım saatliğine uğrıycak daha önce burda çalışıyomuş şimdi merkezde gelmişken görücek gidicek yani pastadır börektir öyle şeyler ikram edilecek bir ziyaret bu. Sanırım kabul edemiycem , dışarda görüşelim desem o da ayıp olur. Başak bi geldiğinde
gelsin artık napayım valla bu hafta da çıkmazsam haftaya 20 gün olucak çıkmayalı. Hapis gibi kafayı yerim cık olmaz
Canım haftasonu mu gelecekler? Ne saçma ya, hafta içi iş çıkışı uğrasalarmış. Bence üstten, üstten, kozmetik çözümlerle geçiştir. Haftasonunu ziyan etme derim ben. Demek şehrin ileri gelenlerinin eşlerini ağırlayacaksin:))
iki üç ayda bir değil ben iki üç günde bire razıyım be parmişfırsatını bulduğu her an 10 merdivenlik mesafeyi katedip geliveriyor! off offff :/
evet canım öyleyiz maalesef.. annemden de 1000 km uzaktayım.. böyle olunca iyice batıyor herşey..
Tünaydın Cücü ve topikteki diğer güzel anneler... Ben yine uykusuz bir İstanbul sabahından yazıyorum.Dün gece yine saat 12.30 da yatağıma doğru gidiyordum. Sırayla oğlumu ve kızımı kontrol ediyorum üstleri açılmış mı diye. Kızımın odasında tuhaf bir koku vardı. 12 gibi bir mızırtı duymuştum ama anlamamıştım. Bir gece önce öksürük başlamıştı diye yazmıştım size. A bir de ne göreyim, benim kız öksürürken uykusunda kusmuş ama yorgunluktan ve ilaç verdiğim için sanırım, uyuyor. Kaldırdım. Saçlarını yıkamaya çalıştım, kuruttum, üstünü değiştirdim, yatağın nevresimleri derken saat oldu 1.30. Sonra yattım ve bir saat sonra oğlum uyandı. Arasta'nın renkli rüyalarının aksine ben her gece buna benzer senaryolar yaşıyorum:)) Kesintisiz uykuya hasretim. Herkese neşeli günler dilerim...
Unutmadan, Hera 17 kızın çok şık,çok tatlı maşallah...
Tünaydın Cücü ve topikteki diğer güzel anneler... Ben yine uykusuz bir İstanbul sabahından yazıyorum.Dün gece yine saat 12.30 da yatağıma doğru gidiyordum. Sırayla oğlumu ve kızımı kontrol ediyorum üstleri açılmış mı diye. Kızımın odasında tuhaf bir koku vardı. 12 gibi bir mızırtı duymuştum ama anlamamıştım. Bir gece önce öksürük başlamıştı diye yazmıştım size. A bir de ne göreyim, benim kız öksürürken uykusunda kusmuş ama yorgunluktan ve ilaç verdiğim için sanırım, uyuyor. Kaldırdım. Saçlarını yıkamaya çalıştım, kuruttum, üstünü değiştirdim, yatağın nevresimleri derken saat oldu 1.30. Sonra yattım ve bir saat sonra oğlum uyandı. Arasta'nın renkli rüyalarının aksine ben her gece buna benzer senaryolar yaşıyorum:)) Kesintisiz uykuya hasretim. Herkese neşeli günler dilerim...
Unutmadan, Hera 17 kızın çok şık,çok tatlı maşallah...
Kızlar akıl danışmaya geldim bugün İdoş baya huysuz çestır kaç tane oyuncağı varsa gelip üzerime dayıyo hadi oynayalım diye başıma ağrı girdi valla az önce eşim aradı bi hemşire hanımla bilmemne bankasının müdürünün karısı idayı görmeye gelecekmiş birini 1 defa gördüm öbürünü hiç bilmiyorum. Evde bunaldım hafta sonu gezeriz diye düşünüyodum ama kabul edersem 2 kişinin yarım saatlik ziyareti için 1 gün temizlik ve hazırlık için gidecek. Bu hafta çıkmazsam taa öbür haftaya kadar evde olucam. Napsam bilemedim yaa:26:
Teşekkür ederim parmecim. Ben de size imreniyorum biliyor musun emzirme konusundaolmadı bir türlü olmadı.
Iyi eğlenceler size tiyatroda cnm
ayy kızlar bi evi süpürdüm mutfağı topladım wcnin birini yıkadım şimdi ikrayı uyuttum toz alıp yerleri silmem diğer wcyi temizlemem lazım sizlere merhaba diyim dedim yoruldum vallahi bugün akşam yemeği kocişe ait Allahtan:)geçmişe bakamadım parme tiyatroya gitcekmişsin ii eğlenceler cnm inşallah incişko akıllı durur.
Aman incigin cincigiymis gelen sagolsun tabi de başka haftaya salla senden kıymetli mı :)
Sagolun kızlar sehir tiyatrolarında muzikalmis aslında yeni öğrendim bende kabare adı
Herasera lilye söyle cok üzülmesin cok Tatli olduğu icin herkes ona asıkmis parme teyzesinde :)
Saka bir yana konus bari öğretmeni ile baksana cocuk cok etkilenmiş ondan üzülüp küsüyor olmasın
Allahım tipini yediğim çok tatlı maşallah canım benim yaa duruselcim sizde de emekleme mızırtısı var mı canım yaa asla dönmekle yetinmiyor İda çok sinir oluyo elimden de bişey gelmiyo emeklemesi için daha da çok erken zaten popoyu filan kaldırarak baya mesafe katediyo ama o istiyo ki heryere gidebilsin sende durumlar nedir canım ?
Gerçekten çok çektik nankörlük etmek istemiyorum sevip sayıp geliyolar ama 4 ay oldu hala misafirle uğraşınca artık böğğğğ geliyo insana yav yeter
sanada meraba tatlımdile bak ya çok şekersin sennnnnn:)
çok saol canım. dediğin siteye akşam baktımm hatta sabah aramıştım biraz tereddüt ettim ama sen memnunsun sanırım bugün alsam pazartesi geliirmiş eşimede söyledim alıcam şimdi. set olanımı aldın faydasını gördünmü?
günaydın güzel annecikler.. ben böyle bir cimcimeyle uyandığım için her Eki Görüntüle 885389 Eki Görüntüle 885390 Eki Görüntüle 885391 günüm aydın Allah a şükür
Emmez, emmedigi icin uyumaz, miz miz.. Dayanamadim ben de basladim aglamaya. Ben aglayinca o sustu beni izledi icim parcalandi. Allahim deliricem bu kiz beni istemiyo mu
Canim valla insan her yola başvurmak istiyor böyle olunca olmadı bende alayım napayim ya denemekten zarar gelmez bugun aksam dokuzda yattı benden mutlusu yoktu sma yine az da olsa sallamak zorunda kaldım sonra gece uç te bir kalktı hala uyutmaya çalışıyorum
Bende aynı sorunun cevabını arıyorum.ben dra götürdüm bikaç sefer aama malesef kortizonlu ilaç veriyorlar kıyamıyorum meleğime.şuan kaşıntı için bi ilaç aldım sadece onun dışında odayı nemlendiriyorum ve oda ısısı 22-23 an fazla 24 olucak yünlü kıyafetleri kaldırdım önce yüzünde başlamıştı şimdi kollarında ve bacaklarında var imşallah üstesinden gelicez bakalım...
canım çok geçmiş olsun
sanırım topicte en şiddetli yaşayan benim paşam oldu
doktorumuz herşeyden olablir ama genelde kimyasallardan olur dedi...dalin kullanıyorum deterjan, migrostan roxy aldım. bütün kıyafetleri hemen yıkadım. ve giydiriken ütülüyorum
şampuan falan sebamed di, hepsini değiştirdik
biodermanın abc atopik serisini tavsiye etti. bide günde bir defa hücre yenileyici olduğu için madecassol kullanıyorum
en önemlisi yüzünü hep nemli tutacaksın, sabah akşam nemlendirici sür
bizim 4 günde şiddeti azaldı ama geçmesi vakit alıyor, 1 gün yüzü soğukta falan kalsa kurusa hemen tekrar başlıyor
ben biodermanın ürünlerini aşağıdaki siteden aldım canım, hem fiyatı en ugun yer hemde ertesi gün elinde
Dermoeczanem.com - online, dermokozmetik, makyaj
geçmiş olsun tekrar
Kızlar aynı nedenden ben dün akşam cildiye doktoruna götürdüm ve bugün geçti ve gece rahat uyudu kızım.kesinlikle götürün cildiye uzmanına.benim kullandıklarımı yazmam doğru olmaz ama şöyle söylüyeyim 3 kremi karıştırttı eczanede.çok az kortizon olan ilaç bir tanesi ve malesef onsuz geçmez dedi çünkü gece ağlayarak uyanıyor ve kaşırlen kanatıyordu.bizim kulak arkaları,yanak ve kol eklemlerinde vardı.çok şükür geçti epey.çocuk doktoru advantan krem vermişti ve kortizon oranı yükselti.almıştım ama iyiki kullanmamışım.çocuk doktorları çok bilmez dedi.yavrum uyandı ama yine yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?