- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.181
Fundacim hatirlarsan hamilelikte seninle en buyuk korkumuz buydu. Seni cok iyi anlyorum malum ben de kv ile ayni apartmanda oturuyorum. Bir kötülüğü yok aksine iyilikleri var ama insan bazı şeylere tahammül edemiyor. Mesafe olsun istiyor. Ben de surekli kendimi telkin ediyorum.Benim de en buyuk problemim oğlumu cok fazla sahipleniyorlar. Sen beceremezsin ben beceririm kac çocuk yetistirdim modunda surekli akıl vermeler, telkinker.. baktim böyle olmayacak tavrimi koydum, annesi benim kimse karismasina getirdim. Biraz da atistik artik dayanamadim sesimi yukselttim.aglayan oglumu kolumdan cekistirip ver ben uyuturum yapinca ipler koptu bende. Simdi en ufak bir seyde gelip bana veriyorlar, al annesi al seni istiyor diyip.. bazen böyle tavır koymak gerekiyor. Bilmiyorum sana uyar mi bu yöntem ama ben de cok uğrayıp beni rahatsız ettiginde bir kac kere kapiyi acmadim. Uyuyordum, duymadim, lavabodaydim falan dedim.rahatsiz ettigini anladi Artik oyle ugramiyor eskisi gibi.
kızlar geçmiş çok birikmiş oku oku anca bitirdim kızım da geç uyudu malumunuz yarasa prenses
paylaşılan bebeklerin hepsi çok tatlı maşallah
bende aynı şeyleri yaşıyorum parme seninle
çok zor bir bebek beşiğinde sallanmaya alıştı ve ben bu durumdan çok rahatsızım sallanmadan uyutma konusunda çareler arıyorum tracy hogg un kitabını aldım bakalım işe yarayacak mı
bi de sorum var kızlar lütfen cevap verirseniz sevinirim
kızımın 4 gündür yüzünde kızarıklıklar var sanırım atopik dermatit dene şeyden oldu
ha geçti ha geçecek derken iyice arttı bugün kızarıklıklar
bunu yaşayan anneler lütfen yardımcı olun nasıl geçireceğim, krem varmı vs.. cumartesi dr a gideceğiz o zamana kadar yardımcı olun lütfen meleğim çok huysuzlandı 4 gündür kaşımaya çalışıyo kahroluyorum
Ben de annemden 500km uzagim, onlari birakip geldim acayip haksizlik ettigimi dusunuyorum onlara. Her kv ile gorusmemizde icim aciyo. Yarama dokundun simdi
Canım bi tanesi şehir dışında oturuyo bu hafta sonu gelcekmiş gelişken idayı da görcekmiş. Valla sevip sayıyolar geliyolar Allah razı olsun da ben artık cidden sıkıldım bu bebek görme mevzusundan. En son 3 hafta önce gelmişti yine 2 kişi hatta sana bişeyler yazarken bilgisayarı sıpıtıp evi derleyip toplamıştık hadi o ün kahve mahve geçiştirdik de şimdiki haberli pufff.
İdoşa gelince dönmeye başladığından beri hep mızlıyo canım emekleyemediği için hep sinir halinde öyle ağlaması vs. huyları yok ama o mızırtı hiç bitmiyo baya sinir bozucu bir ses uyanık olduğu müddetçe hep tekrarlıyoCanı sağolsun kızımın ben katlanırım ama bugün çok olunca başım baya ağrıdı. Yani baş ağrıtacak derecede bir ses hani belli bir zamandan sonra rüzgarın sesinin kafa tutması gibi :)) Şimdi bi kahve içtim bakalım olmadı hafif bir ağrıkesici alıcam.
iki üç ayda bir değil ben iki üç günde bire razıyım be parmişfırsatını bulduğu her an 10 merdivenlik mesafeyi katedip geliveriyor! off offff :/
evet canım öyleyiz maalesef.. annemden de 1000 km uzaktayım.. böyle olunca iyice batıyor herşey..
Ay canım cok tatlı maşallah yaa, ne güzelde gülmüş icim aydınlandı benimdegünaydın güzel annecikler.. ben böyle bir cimcimeyle uyandığım için her Eki Görüntüle 885389 Eki Görüntüle 885390 Eki Görüntüle 885391 günüm aydın Allah a şükür
Alemsiniz :)) yesinler senin donunu (şans da getirirhttps://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd....80/1474469_10152285487089881_2119079540_n.jpg
Teyzeler İlker Ali yeni yıla hazır ya siz ?
Kıyamam canım ya. Cok gecmis olsun , meltem teyzesi o oğlanı dövecekmiş öyle söyle , kızdırmasınlar guzel kızımıTünaydın Cücü ve topikteki diğer güzel anneler... Ben yine uykusuz bir İstanbul sabahından yazıyorum.Dün gece yine saat 12.30 da yatağıma doğru gidiyordum. Sırayla oğlumu ve kızımı kontrol ediyorum üstleri açılmış mı diye. Kızımın odasında tuhaf bir koku vardı. 12 gibi bir mızırtı duymuştum ama anlamamıştım. Bir gece önce öksürük başlamıştı diye yazmıştım size. A bir de ne göreyim, benim kız öksürürken uykusunda kusmuş ama yorgunluktan ve ilaç verdiğim için sanırım, uyuyor. Kaldırdım. Saçlarını yıkamaya çalıştım, kuruttum, üstünü değiştirdim, yatağın nevresimleri derken saat oldu 1.30. Sonra yattım ve bir saat sonra oğlum uyandı. Arasta'nın renkli rüyalarının aksine ben her gece buna benzer senaryolar yaşıyorum:)) Kesintisiz uykuya hasretim. Herkese neşeli günler dilerim...
Unutmadan, Hera 17 kızın çok şık,çok tatlı maşallah...
Kıyamam guzel İdosa nazar mı değdi acaba , canım benim insallah geçer bi an önce huzursuzluğuKızlar akıl danışmaya geldim bugün İdoş baya huysuz çestır kaç tane oyuncağı varsa gelip üzerime dayıyo hadi oynayalım diye başıma ağrı girdi valla az önce eşim aradı bi hemşire hanımla bilmemne bankasının müdürünün karısı idayı görmeye gelecekmiş birini 1 defa gördüm öbürünü hiç bilmiyorum. Evde bunaldım hafta sonu gezeriz diye düşünüyodum ama kabul edersem 2 kişinin yarım saatlik ziyareti için 1 gün temizlik ve hazırlık için gidecek. Bu hafta çıkmazsam taa öbür haftaya kadar evde olucam. Napsam bilemedim yaa:26:
İkra hanım da pek bir tatlı maşallah onaEki Görüntüle 885761 bu arada herkese ikra hanımdan bir merhaba:)))
Oo maşallah anali ogullu yakıyorsunuz ortalığı , pek guzelsiniz , maşallah size , Allah nazardan korusun
hatırlamaz mıyım canım hatta bir iki ay önce yazdım sana burdan kv ile nasıl gidiyor diye ama görmedin sen..
benimkine gelince.. öyle ben bilirim şöyle yap böyle yap moduna hiç girmedi. ben başıma gelecekleri sezinleyip ta en baştan sesimi çıkardım annemler de buradayken bu çocuğun annesi benim kimse karışmasın tarzında. anladı ve karışmadı Allah var.. ama bazı hareketleri beni çıldırtmaya yetiyor. kadın Arda delisi oldu çıktı. aşırı hareketlerle seviyor çocuğu ve ben görmeye dayanamıyorum o severken. (ki düşün bu sevmelerin içinde öpme yok o da benim yoğun çabalarım sonucu) akşam ağladığını duysa çıkıyor noldu diye. kapı sesinden nefret ettim o derece yani. valla ben de dediğin gibi uyuyorsak ya da emziriyorsam açmıyorum kapıyı ama hiç oralı değil. 1 saat sonra tekrar çalıyor o kapı! eşime bile bazen gına geliyor farkediyorum ama ne desin annesi sonuçta.
aşırı yüksek sesle konuşan, olur olmadık her şeye gülen, enerji patlaması yaşıyormuş gibi ortalıkta dolanan birini düşünün.. işte o benim kvalide oluyor. ha diyebilirsiniz bunlar mı rahatsız ediyor diye. evet ediyor gerçekten ediyorrr.....
cnmmm seni o kadar ii anlıorum ki insan kahroluyor çünkü ikrada yapıo sık sık gecen 1 hafta sürdü.allah sabır versin umarım düzelir sabırlı ol lütfen pes etme gezerek popoyu pışpışlayarak ve çok uykusu gelmeden dene
hatırlamaz mıyım canım hatta bir iki ay önce yazdım sana burdan kv ile nasıl gidiyor diye ama görmedin sen..
benimkine gelince.. öyle ben bilirim şöyle yap böyle yap moduna hiç girmedi. ben başıma gelecekleri sezinleyip ta en baştan sesimi çıkardım annemler de buradayken bu çocuğun annesi benim kimse karışmasın tarzında. anladı ve karışmadı Allah var.. ama bazı hareketleri beni çıldırtmaya yetiyor. kadın Arda delisi oldu çıktı. aşırı hareketlerle seviyor çocuğu ve ben görmeye dayanamıyorum o severken. (ki düşün bu sevmelerin içinde öpme yok o da benim yoğun çabalarım sonucu) akşam ağladığını duysa çıkıyor noldu diye. kapı sesinden nefret ettim o derece yani. valla ben de dediğin gibi uyuyorsak ya da emziriyorsam açmıyorum kapıyı ama hiç oralı değil. 1 saat sonra tekrar çalıyor o kapı! eşime bile bazen gına geliyor farkediyorum ama ne desin annesi sonuçta.
aşırı yüksek sesle konuşan, olur olmadık her şeye gülen, enerji patlaması yaşıyormuş gibi ortalıkta dolanan birini düşünün.. işte o benim kvalide oluyor. ha diyebilirsiniz bunlar mı rahatsız ediyor diye. evet ediyor gerçekten ediyorrr.....
Canim masalimin suratinda da atopik dermatiti denen kizariklk mevcut.. dr. Once bi krem vermsti alkollu oldugu icin gectigini gorunce surma dedi kullandm tam gecti diorum ertesi gun gene meydana cikio... simdide biobaby in bi kremi var uzerinde de atopik dermatit die belirtior. Zeytinyagliymis banyodan sonra 3 dk. Ic8nde cildi nemliyken surun dedi. Smdi onu aldk dun ilk kez denedm bi belirti yok ama ins. O iyi gelir
Izlar masal ayakta sallanmadan uyumuyor uyudugubda da ayakalrimda biraktigim an eller ayaklar havaya kalkiyor uyaniyor.. buna nasil cozum getiricem beni bagliyor koltuga.. dizimdede dunden beri bi sorun var spordan dolayo sanirim sallarken cok canim aciyor... masaliii sallamadan nasil uyutmaya alisirim fikri olan varmi. Sirtina pis pis yapmaktanda anlamiyor agliyor
atopik dermatit den şikayetci anneler DİKKATTTT
benim oğlumdada vardı yüzünde çok rahatsız edici değildi nemlendiricilerle idare ediyorduk sonra kakası değişmeye başladı mukuslu ve iki defada az miktarda kanlı
panik yaptım 3 dr a götürdüm cerrahiye gastroya sonra allerjik olabileceğini düşünmeye başaladı çünkü yüzüde artmaya başladı
ve banko bu gün dr dan geldik süt ve yumurtaya allerjisi çıktı diyete başladık
zamanında gitmişim çünkü bazen kan fark edilemiyormuş ve bağırsaklarda yaralara neden oluyormuş
sizde önemseyin ve altında yatan nedeni mutlaka bulun derim nemlendirici ve kremlerle geçiştirmeyinn
Izlar masal ayakta sallanmadan uyumuyor uyudugubda da ayakalrimda biraktigim an eller ayaklar havaya kalkiyor uyaniyor.. buna nasil cozum getiricem beni bagliyor koltuga.. dizimdede dunden beri bi sorun var spordan dolayo sanirim sallarken cok canim aciyor... masaliii sallamadan nasil uyutmaya alisirim fikri olan varmi. Sirtina pis pis yapmaktanda anlamiyor agliyor
Fundacım bende kayınvalidemle bir binada altlı üstlü oturuyorum. ben ne kadar alttan alsam onlar o kadar haklı oluyorlar. en sonunda bende patladım birgün ve bana ne dese beğenirsin. gün içinde sen evde tek oturuyorsun ben evde tek oturuyorum beni kahve içmeye çağırmıyorsun dedi. bende anne başkasının evine gelmiyorsun oğlunun evine geliyorsun dedim davet mi bekliyorsun gel dedim kızıda alt katında oturuyor ablama inerken davet mi bekliyorsun dedin ban gelirken davet bekliyorsun dedim ben sana demedim mi dedim istediğin zaman gel diye. işte çağırmam lazımmış. bebeğim olduğundan beri aşağı inmiyormuşum dedim iş güç yemek derken akşam oluyor dedim kızım uyurken uyuyorum bazen dedim. düşün yani. ve görümceme abla kızının kıyafetlerini getirme artık dedim ben kendim aldıklarımı giyidiricem dedim ( getirmişti giydirmemiştim mevzuyu size söylemiştim ) bu lafa kayınvalidemin dediği çöpe at yak ama verme paraları çok alsınlar dedi. bende kimseye güvenip çocuk yapmadık dedim.
yani sıkma canını dicem ve söyle söylemen gerekenleri ben artık söylüyorum. kimse kusura bakmasın ben kimseye hizmetçi gelmedim. kimsenin evini temizleyemem.benimde bir ailem var. kızı kaç kere kayınvalidesinin evini gidip temizlemiş. söylediğimde ben onun kayınvalidesi gibimiyim diyor bende bilemem dedim. Hamile idim yinede dedim anne süpüreyim ben evi dedim yok dedi birşey olur bebeğe dedi. şimdide diyor ki bir kere bile demedin evi süpüreyim diye. dedim dedim ya diyince susuyor. yani en iyisi yok canım yalan. benimde içimi dökeceğim varmış :)
slm kızlar geçmişe bakıodumda hep yüzündeki kızarıklıklardan bahsetmişisnizz..
benm bebişte 3 gündür kulaklarını keşfetti sanıodum ama abarrttı özellikle bir kulağını nası kaşıo yırtmış hep arkasını kızartmışş kaşımaktan özellikle emeerken eli hep kulağında kaşıo hep çıldırıo ama çok kaşınıo sanırımm alerjimi dersinizz ayrıca kakasıda sümükümssü diosunuz ya öyle oldu iki gündür
Fundacım bende kayınvalidemle bir binada altlı üstlü oturuyorum. ben ne kadar alttan alsam onlar o kadar haklı oluyorlar. en sonunda bende patladım birgün ve bana ne dese beğenirsin. gün içinde sen evde tek oturuyorsun ben evde tek oturuyorum beni kahve içmeye çağırmıyorsun dedi. bende anne başkasının evine gelmiyorsun oğlunun evine geliyorsun dedim davet mi bekliyorsun gel dedim kızıda alt katında oturuyor ablama inerken davet mi bekliyorsun dedin ban gelirken davet bekliyorsun dedim ben sana demedim mi dedim istediğin zaman gel diye. işte çağırmam lazımmış. bebeğim olduğundan beri aşağı inmiyormuşum dedim iş güç yemek derken akşam oluyor dedim kızım uyurken uyuyorum bazen dedim. düşün yani. ve görümceme abla kızının kıyafetlerini getirme artık dedim ben kendim aldıklarımı giyidiricem dedim ( getirmişti giydirmemiştim mevzuyu size söylemiştim ) bu lafa kayınvalidemin dediği çöpe at yak ama verme paraları çok alsınlar dedi. bende kimseye güvenip çocuk yapmadık dedim.
yani sıkma canını dicem ve söyle söylemen gerekenleri ben artık söylüyorum. kimse kusura bakmasın ben kimseye hizmetçi gelmedim. kimsenin evini temizleyemem.benimde bir ailem var. kızı kaç kere kayınvalidesinin evini gidip temizlemiş. söylediğimde ben onun kayınvalidesi gibimiyim diyor bende bilemem dedim. Hamile idim yinede dedim anne süpüreyim ben evi dedim yok dedi birşey olur bebeğe dedi. şimdide diyor ki bir kere bile demedin evi süpüreyim diye. dedim dedim ya diyince susuyor. yani en iyisi yok canım yalan. benimde içimi dökeceğim varmış :)
kızlar Allah keşke size de benim ki gibi bir kv nasip etseydi :)
resmen melek
nesli tükenmiş bir türde olabilir benimkisi
inşallah geçer canım yaa
ne zor bişey dimi bebeğinin suratı kıpkırmızı koklamaya bile korkuyorsun
bakalım bize ne önerecek doktor
internetten araştırıyorum neler yapabilirim diye
en iyisi var canım var :)) benimkisi :))
dediğim gibi nesli tükenen bir tür sanırım
benimde içimi dökesim var ama ne yazık ki kv değil kendi annem hakkında((
seninki de farklı bir türmüş :) keşke bizimki de davet beklese canımtemizlik falan konusunda asla taviz vermedim zaten şimdiye kadar bir kaç kere o bana ben ona bayram temizliğine yardım etmişizdir birbirimize.. ama işte benim rahatsız olduğum konu farklı.. aklına estiği gibi gelip gitmesi sürekli.. bakalım ne zamana kadar sürecek böyle
Allah bozmasın canım
peki siz de mi altlı üstlü oturuyosunuz?
canım kızarıklık var mı kulağında falan
kulağı ağrıyo olmasın diğer ihtimalde o yani sen gözlemle tabiki de bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?