- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.121
iyi geceler canlar
nişan olayını hallettik bitti gitti çok şükürr :) güzel geçti diyebilirim.. sadece ilk gittiğimizde kalabalıktan çok korktu oğlum ve dudaklarını büze büze bir güzel ağladıneyse ki sonradan sakinleşti bu sefer de tek tek herkese gözlerini dört açarak dikkatle bakmaya başladı napıyo len bunlar noluyoo burdaa der gibi bakıyodu şapşiliğim ilgi odağı oldu oğluşum, gelen sevdi giden sevdi. deli korktum nazar olacak diye. sağ olsun eşimin babaannesi okuyup durdu bütün gece oğlumu :)) bir uyudu, bir uyandı ama hiç ağlamadı uyanık olduğu zamanlarda bile ben de bol bol oynadım kurtlarımı döktüm valla laf aramızda güzel de olmuşum aldığım yorumlara göre ev halinden sonra baya bir değişiklik oldu kıyafetti saçtı makyajdı derken külkedisi misali değişiverdim ama bugün arabam bal kabağına dönüştü ben de tekrar külkedisi oldum haliyle aman neyse atlattık ya bu olayı da rahatladım ben de
canımcım maşallah İnci kuzuma sağlığı çok şükür yerindeymişaşılarınızı da olmuşsunuz geçmiş olsun..sıra bizlerde artık hayırlısyla.. şu bahsettiğin ninniyi açtım Ardacık uyumuştu zaten ama merak ettim.. az kalsın uyuyordum ben de hihii
canım arkadaşların da dediği gibi kesinlikle hemen hepimiz aynı durumlardayız.. çok iyi yapmışsın yazmışsın rahatlamışsın.. bazen ben de balkona çıkıyorum derin derin nefes alıyorum. evin içine tıkılmaktan ve sürekli aynı şeyleri tek düze yaşamaktan oluyor bunlar.. kışın getirdiği kasvet de cabasıarada bir dışarı çıkmak için kendine fırsat yaratmalısın. emin ol çook iyi gelecek öpüyorum seni
aaa biz birbirimizi seviyoruz be dünüşümm Allah bozmasın aramızı dimi amaa
oyy geçmiş olsun sarı papatyayao da hala ana kuzusu annesi ağrır tabi canı kıyamam
heheee güzelmiş makinen heracım :)) annelik çok yaratıcı yaptı bizi çokkbu arada bakmayın demesen asla dikkat etmezdim ama bakıverdim göz ucumla ocağına gayet de temiz valla :)))
ayy canım valla ne desem bilemedim. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyeyim.. yarın yaptır bakalım testi ve hemen haber ver bize
Allah bozmasın canımcım hep mutlu olun inşallahiyi ki var onlar gerçekten..
Hamile degilim. Kan testi yaptirdim. Idrar testi niye oyle cikti bilmiyorum. Doktora soracaktim randevulari doluymus kaldi.
Oynaya oynaya ciktim hastaneden bir yil once olsa aglardim..
Korkusu bile yetti. Bende korunayim dedim. Saglik ocagina gittik. Doktor hapi onermedi her turlu bebege gecer diyor. Spiralide ben istemiyorum. Esim korunmaya devam edecek. Su reglliler hormonlar duzelene kadar bu stresi yasayacagiz hep...
Hepinizi ve bebiscikleri öpüyorum. ..
1 haftadır gelemedim eşim hastalandı evdeydi. Evde 2 bebek olunca da gelemedim tabi :)
Teşekkür ederim Fundacımmm
Oh be gözün aydın canım
1 haftadır gelemedim eşim hastalandı evdeydi. Evde 2 bebek olunca da gelemedim tabi :)
Oh be gözün aydın canım
parmişkom nasılsın tatlımmmm incim nasıll
gece yine dikmiş sanırım seni ayağaaa
Aaa cidden eşofman giymiş :) koca adam olmuş ya annesi cok Tatli cok :)
Teşekkür ederiz
Sabah sabah böyle sık mı uyanmış bu guzel kiz baloya mı davetli yoksa :)
Parme inciye bayyyyildimm o ne tatlilik oyle! Arasta idaattine cok guldum naciyeyi pıçaklasım bari :) hera o ne tombul yanaklar, benimki kilo olarak tombul ama bukadar yanak yok vallahi masallah:) meltem hayranim sabrina 3cocukla, esoanlari da pek yakismis yuruyun bakalim:) suloz selime bayiliyorum ya mimikler inanilmazz:) cucu duru da cook tatli cok guzel guluyor allah hep guldursun:)
Unuttugum isimler varsa affola ama hu bebislerin hepsi cok tatli hepsine masallahhh Allah esirgesin yavrularimizi
oyy tosbikim yanaklara bak ya tam yemelik lokumcuk gibi maşallah
ayy senin tipini severim çok tatlısınnneşorfmanlara bak yaa
bayılıyorum çocuklarda eşorfman minnak spor ayakkabı çokta yakışmışşş:)
SOrma cucum ya hazır uyumusken kocisle guzel vakit geçirelim asl tazeliyelim dedik gece ikiye kadar uyumadık üçte dikti bizi ayağa sabah bese kadar :)
Bu kadar Tatli olmasa cekilmezde iste cok Tatli :)
bak bak bak aşk tazelemişlerinci kuş yine yapmış yapcağını
aşk tazelersen uykusuz kalırsın parmişkom
Kızlar bur saate kadar esim gelcek . Çağlayı esime emanet edip kuaföre gidicem kendimi bakıma alicam esimin is arkadaşları ile daha tanışmadım aksama kalabalık bir grupla beraber tiyatroya gidecekmisiz . Kötü görünmek olmaz dimi :)
Sonra annemlere gideceğiz . Allahım dua edin ne olur benim cadı kizim ortalığı cok yıkmasın felaket korkuyorum . 2 biberon sut sağdım belki gidene kadar bir tane daha sagarim 5 saat icin yeter diye düşünüyorum .
Bu arada med cezir takdir edilesi kadinmissin bir haftadır iki biberon sutu zor sağdım sen altı ay sadece onla besledin helal olsun
NApayim cucum ya nerdeyse bir ay olacak adamın yüzüne baktığım yok gözüm uyku ve çağla inciden başka birşey görmüyordu
Göze aldım artık uykusuzluğu :)
ayy benim yerimede bak kendine fön çektir ne gerekiyosa yap valla parmişimben gidemiyorum h.sonu bi kutu boya alıp kendim boyıcam bu sarı saç beni aştı zaten fönsüzde bişeye benzemiyooo
hangi oyuna gidiyosunuz tatlışş çok keyifli olur ii gelir sanada inci kuzumda inş. üzmez ananesini
kaç cc sağdın parmişim bence yeter 2 biberon 5 saat için ama tedbir için sağ istersen
Oh be gözün aydın canım
günaydın güzel annecikler.. ben böyle bir cimcimeyle uyandığım için her Eki Görüntüle 885389 Eki Görüntüle 885390 Eki Görüntüle 885391 günüm aydın Allah a şükür
Kızlar bur saate kadar esim gelcek . Çağlayı esime emanet edip kuaföre gidicem kendimi bakıma alicam esimin is arkadaşları ile daha tanışmadım aksama kalabalık bir grupla beraber tiyatroya gidecekmisiz . Kötü görünmek olmaz dimi :)
Sonra annemlere gideceğiz . Allahım dua edin ne olur benim cadı kizim ortalığı cok yıkmasın felaket korkuyorum . 2 biberon sut sağdım belki gidene kadar bir tane daha sagarim 5 saat icin yeter diye düşünüyorum .
Bu arada med cezir takdir edilesi kadinmissin bir haftadır iki biberon sutu zor sağdım sen altı ay sadece onla besledin helal olsun
günaydın kuzular herkeşlere güzel bir gün diliyorum
sinir kat sayım inanılmaz çoğalmıştı sabah sabahkv ye karşı artık iyice tahammülsüz oldum. ben ki bir kere şikayet etmemişimdir hep iyi bahsederim bilirsiniz.. altlı üstlü oturmamız artık beni delirtiyor ama! bazı şeyler iyice batmaya başladı bana ve engel olamıyorum kendime. telkin üstüne telkin ediyorum o eşimin annesi Arda nın babaanesi diye ama ı ıhhh! bazen görmek istemediğim oluyor ufftt içinizi karartmayım neyse buraya girdim de azıcık gevşedim valla
geçmiş olsun canımcım. hasta koca hiç çekilmez çok iyi bilirim zira çok fena şımartılmak istiyolar ve bebekten farksız oluyorlar gerçekten :)) umarım seninki o cinslerden değildir ama :)
bu arada sen nasılsın??
ısırırım o yanakları bak valla billaaatontişim çok tatlıısın sen!
ahh iyi ki bu güzellikleri gördüm valla yumuşadım içim açıldı yaseni yerim ben Alişimm ne kadar büyümüşsün sen maşallah sana kuzum benim! çok sportmen gördüm seni aferin sana bebeğim
parmişim ne kadar mutlu oldum senin adına bilsen.. sanki kendim gidecekmişim gibi sevindim yahuçok iyi gelecek size bu etkinlik.. özellikle de sana biraz rahatla ve tadını çıkar bugünün canım. İnci kuzum çok akıllı olacak bak hissediyorum :)))
sinir kat sayım inanılmaz çoğalmıştı sabah sabahkv ye karşı artık iyice tahammülsüz oldum. ben ki bir kere şikayet etmemişimdir hep iyi bahsederim bilirsiniz.. altlı üstlü oturmamız artık beni delirtiyor ama! bazı şeyler iyice batmaya başladı bana ve engel olamıyorum kendime. telkin üstüne telkin ediyorum o eşimin annesi Arda nın babaanesi diye ama ı ıhhh! bazen görmek istemediğim oluyor ufftt içinizi karartmayım neyse buraya girdim de azıcık gevşedim valla
geçmiş olsun canımcım. hasta koca hiç çekilmez çok iyi bilirim zira çok fena şımartılmak istiyolar ve bebekten farksız oluyorlar gerçekten :)) umarım seninki o cinslerden değildir ama :)
bu arada sen nasılsın??
ahh iyi ki bu güzellikleri gördüm valla yumuşadım içim açıldı yaseni yerim ben Alişimm ne kadar büyümüşsün sen maşallah sana kuzum benim! çok sportmen gördüm seni aferin sana bebeğim
parmişim ne kadar mutlu oldum senin adına bilsen.. sanki kendim gidecekmişim gibi sevindim yahuçok iyi gelecek size bu etkinlik.. özellikle de sana biraz rahatla ve tadını çıkar bugünün canım. İnci kuzum çok akıllı olacak bak hissediyorum :)))
Tatlım KV konusunda ben seni hep cok takdir ediyorum zaten ben iki uç ayda bir on güne dayanamıyorum sen surekli berabersin . Ayrıca melek olsa aynı apartmanda herkese zor gelir . Arada sıkılman dertleşmen cok normal dok bize icini sonra unut gitsin
İnci konusunda ağzından bal dalmıyor ins tatlım ins
Altli ustlu mu oturuyosunuz?? Ay Allah sabir versin.. Biz arabayla 10dklik mesafede oturuyoruz ben bile bunaliyorum dayanamiyorum haftada bir iki gorusunce. Oy oy
NApayim cucum ya nerdeyse bir ay olacak adamın yüzüne baktığım yok gözüm uyku ve çağla inciden başka birşey görmüyordu
Göze aldım artık uykusuzluğu :)
Valla dışarı çıkmanın heyecanı ile oyunun adını bile sormadım cocuk oyunu olsa bile beğenirim gibime geliyor gelince detaylarını yazarım :)
Biri 100 biri 120 cc buzlukta bir de dolapta 40 cc var simdi onun üstüne de eklerim biraz
Ask gerekli olmaz mı tatlım ask olmasa çağla inci olur muydu hic :))
bu arada sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?