2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1 haftadır gelemedim eşim hastalandı evdeydi. Evde 2 bebek olunca da gelemedim tabi :)

Teşekkür ederim Fundacımmm

Oh be gözün aydın canım

kedicik geçmiş olsun canım.. erkekler hasta olduklarında çok nazlanıyorlar.. çekilmez oluyorlar.. Allah yardım etsin

Aaa cidden eşofman giymiş :) koca adam olmuş ya annesi cok Tatli cok :)

Teşekkür ederiz

Sabah sabah böyle sık mı uyanmış bu guzel kiz baloya mı davetli yoksa :)

teşekkür ederiz teyzecikler.. napalım bizim saçımız yok toka takamıyoruz.. elbise giymeden kıza benzemiyor dolayısıyla :) siz bile bi kere erkek sanmıştınız süslenelim kız olduğumuz belli olsun dedik..

Son düzenleme:
Kızlar bur saate kadar esim gelcek . Çağlayı esime emanet edip kuaföre gidicem kendimi bakıma alicam esimin is arkadaşları ile daha tanışmadım aksama kalabalık bir grupla beraber tiyatroya gidecekmisiz . Kötü görünmek olmaz dimi :)

Sonra annemlere gideceğiz . Allahım dua edin ne olur benim cadı kizim ortalığı cok yıkmasın felaket korkuyorum . 2 biberon sut sağdım belki gidene kadar bir tane daha sagarim 5 saat icin yeter diye düşünüyorum .

Bu arada med cezir takdir edilesi kadinmissin bir haftadır iki biberon sutu zor sağdım sen altı ay sadece onla besledin helal olsun

SOrma cucum ya hazır uyumusken kocisle guzel vakit geçirelim asl tazeliyelim dedik gece ikiye kadar uyumadık üçte dikti bizi ayağa sabah bese kadar :)

Bu kadar Tatli olmasa cekilmezde iste cok Tatli :)

bak bak bak aşk tazelemişlerinci kuş yine yapmış yapcağını
aşk tazelersen uykusuz kalırsın parmişkom

ayy benim yerimede bak kendine fön çektir ne gerekiyosa yap valla parmişim ben gidemiyorum h.sonu bi kutu boya alıp kendim boyıcam bu sarı saç beni aştı zaten fönsüzde bişeye benzemiyooo
hangi oyuna gidiyosunuz tatlışş çok keyifli olur ii gelir sanada inci kuzumda inş. üzmez ananesini
kaç cc sağdın parmişim bence yeter 2 biberon 5 saat için ama tedbir için sağ istersen

Valla dışarı çıkmanın heyecanı ile oyunun adını bile sormadım cocuk oyunu olsa bile beğenirim gibime geliyor gelince detaylarını yazarım :)

Biri 100 biri 120 cc buzlukta bir de dolapta 40 cc var simdi onun üstüne de eklerim biraz

Ask gerekli olmaz mı tatlım ask olmasa çağla inci olur muydu hic :))

Son düzenleme:
günaydın kuzular herkeşlere güzel bir gün diliyorum
sinir kat sayım inanılmaz çoğalmıştı sabah sabah kv ye karşı artık iyice tahammülsüz oldum. ben ki bir kere şikayet etmemişimdir hep iyi bahsederim bilirsiniz.. altlı üstlü oturmamız artık beni delirtiyor ama! bazı şeyler iyice batmaya başladı bana ve engel olamıyorum kendime. telkin üstüne telkin ediyorum o eşimin annesi Arda nın babaanesi diye ama ı ıhhh! bazen görmek istemediğim oluyor ufftt içinizi karartmayım neyse buraya girdim de azıcık gevşedim valla

1 haftadır gelemedim eşim hastalandı evdeydi. Evde 2 bebek olunca da gelemedim tabi :)

Teşekkür ederim Fundacımmm

Oh be gözün aydın canım

geçmiş olsun canımcım. hasta koca hiç çekilmez çok iyi bilirim zira çok fena şımartılmak istiyolar ve bebekten farksız oluyorlar gerçekten :)) umarım seninki o cinslerden değildir ama :)
bu arada sen nasılsın??

günaydın güzel annecikler.. ben böyle bir cimcimeyle uyandığım için her Eki Görüntüle 885389 Eki Görüntüle 885390 Eki Görüntüle 885391 günüm aydın Allah a şükür

ısırırım o yanakları bak valla billaaa tontişim çok tatlıısın sen!

Eki Görüntüle 885413

Biz esofmanlari çektik koşuya gideceğiz birazdan :)))

Gunaydin teyzosları

ahh iyi ki bu güzellikleri gördüm valla yumuşadım içim açıldı ya seni yerim ben Alişimm ne kadar büyümüşsün sen maşallah sana kuzum benim! çok sportmen gördüm seni aferin sana bebeğim

parmişim ne kadar mutlu oldum senin adına bilsen.. sanki kendim gidecekmişim gibi sevindim yahu çok iyi gelecek size bu etkinlik.. özellikle de sana biraz rahatla ve tadını çıkar bugünün canım. İnci kuzum çok akıllı olacak bak hissediyorum :)))

Tatlım KV konusunda ben seni hep cok takdir ediyorum zaten ben iki uç ayda bir on güne dayanamıyorum sen surekli berabersin . Ayrıca melek olsa aynı apartmanda herkese zor gelir . Arada sıkılman dertleşmen cok normal dok bize icini sonra unut gitsin

İnci konusunda ağzından bal dalmıyor ins tatlım ins

Altli ustlu mu oturuyosunuz?? Ay Allah sabir versin.. Biz arabayla 10dklik mesafede oturuyoruz ben bile bunaliyorum dayanamiyorum haftada bir iki gorusunce. Oy oy

iki üç ayda bir değil ben iki üç günde bire razıyım be parmiş fırsatını bulduğu her an 10 merdivenlik mesafeyi katedip geliveriyor! off offff :/

Altli ustlu mu oturuyosunuz?? Ay Allah sabir versin.. Biz arabayla 10dklik mesafede oturuyoruz ben bile bunaliyorum dayanamiyorum haftada bir iki gorusunce. Oy oy

evet canım öyleyiz maalesef.. annemden de 1000 km uzaktayım.. böyle olunca iyice batıyor herşey..

NApayim cucum ya nerdeyse bir ay olacak adamın yüzüne baktığım yok gözüm uyku ve çağla inciden başka birşey görmüyordu

Göze aldım artık uykusuzluğu :)

olmazmı hiç baksana çıkan sonuca ey aşk sen nelere kadirsinyeter bence süt tabi incinin iştahını bilmiyom sen yinede sağ canım her ihtimali düşünmek lazım

oyy canım ya valla zor işin melek gibide olsa bi zamanda sonra ne yapsa batar bi de her dakika bi arada çekilmez herkesin bi özeli var yaa bide kendi annen senden uzak olunca dediğin gibi herşey dahada batıyooosen gel bize bağıt çağır içini dök fındıkiçim biz seni her türlü dinlerizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…