- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.201
Izlar masal ayakta sallanmadan uyumuyor uyudugubda da ayakalrimda biraktigim an eller ayaklar havaya kalkiyor uyaniyor.. buna nasil cozum getiricem beni bagliyor koltuga.. dizimdede dunden beri bi sorun var spordan dolayo sanirim sallarken cok canim aciyor... masaliii sallamadan nasil uyutmaya alisirim fikri olan varmi. Sirtina pis pis yapmaktanda anlamiyor agliyor
Fundacım bende kayınvalidemle bir binada altlı üstlü oturuyorum. ben ne kadar alttan alsam onlar o kadar haklı oluyorlar. en sonunda bende patladım birgün ve bana ne dese beğenirsin. gün içinde sen evde tek oturuyorsun ben evde tek oturuyorum beni kahve içmeye çağırmıyorsun dedi. bende anne başkasının evine gelmiyorsun oğlunun evine geliyorsun dedim davet mi bekliyorsun gel dedim kızıda alt katında oturuyor ablama inerken davet mi bekliyorsun dedin ban gelirken davet bekliyorsun dedim ben sana demedim mi dedim istediğin zaman gel diye. işte çağırmam lazımmış. bebeğim olduğundan beri aşağı inmiyormuşum dedim iş güç yemek derken akşam oluyor dedim kızım uyurken uyuyorum bazen dedim. düşün yani. ve görümceme abla kızının kıyafetlerini getirme artık dedim ben kendim aldıklarımı giyidiricem dedim ( getirmişti giydirmemiştim mevzuyu size söylemiştim ) bu lafa kayınvalidemin dediği çöpe at yak ama verme paraları çok alsınlar dedi. bende kimseye güvenip çocuk yapmadık dedim.
yani sıkma canını dicem ve söyle söylemen gerekenleri ben artık söylüyorum. kimse kusura bakmasın ben kimseye hizmetçi gelmedim. kimsenin evini temizleyemem.benimde bir ailem var. kızı kaç kere kayınvalidesinin evini gidip temizlemiş. söylediğimde ben onun kayınvalidesi gibimiyim diyor bende bilemem dedim. Hamile idim yinede dedim anne süpüreyim ben evi dedim yok dedi birşey olur bebeğe dedi. şimdide diyor ki bir kere bile demedin evi süpüreyim diye. dedim dedim ya diyince susuyor. yani en iyisi yok canım yalan. benimde içimi dökeceğim varmış :)
Kizi dururkn evini supurmek sanami kalmis senn ne mecburiyetn var gelin demek hzmetci demek bunlars gore..davet brkliyo gelmek icin...mesafe koyman cok iyi olmus canim
olmazmı hiç baksana çıkan sonuca ey aşk sen nelere kadirsinyeter bence süt tabi incinin iştahını bilmiyom sen yinede sağ canım her ihtimali düşünmek lazım
oyy canım ya valla zor işin melek gibide olsa bi zamanda sonra ne yapsa batar bi de her dakika bi arada çekilmez herkesin bi özeli var yaa bide kendi annen senden uzak olunca dediğin gibi herşey dahada batıyooosen gel bize bağıt çağır içini dök fındıkiçim biz seni her türlü dinlerizzzzz
hatırlamaz mıyım canım hatta bir iki ay önce yazdım sana burdan kv ile nasıl gidiyor diye ama görmedin sen..
benimkine gelince.. öyle ben bilirim şöyle yap böyle yap moduna hiç girmedi. ben başıma gelecekleri sezinleyip ta en baştan sesimi çıkardım annemler de buradayken bu çocuğun annesi benim kimse karışmasın tarzında. anladı ve karışmadı Allah var.. ama bazı hareketleri beni çıldırtmaya yetiyor. kadın Arda delisi oldu çıktı. aşırı hareketlerle seviyor çocuğu ve ben görmeye dayanamıyorum o severken. (ki düşün bu sevmelerin içinde öpme yok o da benim yoğun çabalarım sonucu) akşam ağladığını duysa çıkıyor noldu diye. kapı sesinden nefret ettim o derece yani. valla ben de dediğin gibi uyuyorsak ya da emziriyorsam açmıyorum kapıyı ama hiç oralı değil. 1 saat sonra tekrar çalıyor o kapı! eşime bile bazen gına geliyor farkediyorum ama ne desin annesi sonuçta.
aşırı yüksek sesle konuşan, olur olmadık her şeye gülen, enerji patlaması yaşıyormuş gibi ortalıkta dolanan birini düşünün.. işte o benim kvalide oluyor. ha diyebilirsiniz bunlar mı rahatsız ediyor diye. evet ediyor gerçekten ediyorrr.....
bende aynı anneciğim var bir tek oda çok uzak vede bakıma muhtaç hastaiçim gidiyor bebek olana kadar fırsat buldukça yanına gidiyordum,ama şimdi oda çok zor anca yaza..
arasta'cım bizimkide hep ağlama modunda 2 gündür anlamadım ama emeklemek istediği için değildir tabi ama neden olduğunu bilemediğim içinde üzgünüm.. sanırım aramızda 15 gün falan var. acaba diş mi çıkartacak diye düşünüyorum.babasının 3 aylıkken çıkmış dişleri doktora sordum olabilir dedi :) baş ağrısı çekiyorum bende yatıp uyucam ama birazdan uyanır dobiçim
Teşekkür ederim parmecim. Ben de size imreniyorum biliyor musun emzirme konusundaolmadı bir türlü olmadı.
Iyi eğlenceler size tiyatroda cnm
Canım bende kızım emmeyecek bi daha diye korkmuştum ama bir aydan fazla ara verdikten sonra da emdi. Ama ne kadar şükrettim ne kadar sevindim ben bilirim. Gerçi günde bir kez anca emzirebiliyorum yaralarım hemen geri açılıyor. Ama o bile büyük lütuf dışarıda planladığımdan uzun kalırsam yıkıyorum ilacı veriyorum. Belki seninkide emer sık sık deniyorsundur mutlaka ama ne bileyim belki son zamanlarda vazgeçmişindir. Of ne bileyim akıl vermiş gibi olmayayım diyorum ama hep oraya varıyor. Kızarsanda haklısın ben kızıyorum bunca ay sonra sütünü sür ucuna diyenlere denemediğim şey kalmadı demenin nesi açık değil.
oyy kuzucum görmemişim yazdığını.. dinlersiniz ya biliyorum o yüzden döktüm içimi ben de bebekmiyi ki varsınız cücümmm
seninki de farklı bir türmüş :) keşke bizimki de davet beklese canımtemizlik falan konusunda asla taviz vermedim zaten şimdiye kadar bir kaç kere o bana ben ona bayram temizliğine yardım etmişizdir birbirimize.. ama işte benim rahatsız olduğum konu farklı.. aklına estiği gibi gelip gitmesi sürekli.. bakalım ne zamana kadar sürecek böyle
Allah bozmasın canım
peki siz de mi altlı üstlü oturuyosunuz?
Ne mutlu canım. Aman maşallah diyelim de nazar değmesin. Valla ne diyim kimi eşinden kimi kayınvalidesinden kimi kayınpederinden kimi görümcesinden kimi annesinden kimi abisinden kimi yengesinden ille birinden çekiyoz.
ben çok sorguladım acaba ben yanlış mı davranıyorum diye ama bulamadım. çünkü beni tanıyan az çok bilir bu mevzuyu anlattım arkadaşıma dedi ki iyi sabrediyorsun emel. mecbur musun kızının çocuğunun kileri giydirmeye. ona alınırken iyişde senin kızına neden alınmayacakmış vs bir sürü laf dedi. ve ben kimseye güvenmedim deyince eşim annesine ve ablasına mecbur muyuz dedi. aldığımız kadarını giyer dedi. kayınvalidem bozuldu. aman konuşup hatırlamak istemiyorum. ama sen ne kadar iyiysen karşındaki o kadar iyi olur derler ya bazı kişiler için geçerli bu. herkes için geçerli değil.
Eşimi bir kızla tanıştırmak istemişler eşim görüştüğüm var demiş. kayınvalidem bunu daha ilk geldiğimde söyledi. bende tanıştırsaydınız dedim. düşün yani. bu söylenir mi.
bende ondan korkuyorum iltihap falanmı warki die...bide çok kulak pisliği çıkıo..geçen ay normal çıkması iidir demişti dr..bakalım pzt götürcem neler dicekk
atopik dermatit den şikayetci anneler DİKKATTTT
benim oğlumdada vardı yüzünde çok rahatsız edici değildi nemlendiricilerle idare ediyorduk sonra kakası değişmeye başladı mukuslu ve iki defada az miktarda kanlı
panik yaptım 3 dr a götürdüm cerrahiye gastroya sonra allerjik olabileceğini düşünmeye başaladı çünkü yüzüde artmaya başladı
ve banko bu gün dr dan geldik süt ve yumurtaya allerjisi çıktı diyete başladık
zamanında gitmişim çünkü bazen kan fark edilemiyormuş ve bağırsaklarda yaralara neden oluyormuş
sizde önemseyin ve altında yatan nedeni mutlaka bulun derim nemlendirici ve kremlerle geçiştirmeyinn
ayy kıyamam tatlış ya geçmiş olsunnn hiç büyümüyolar bu bıcırlar ...uykusuzluk çok zor ama bende alıştım böyle yaşamaya napalım her güzel yanın bi zorluğu var:)
bu sabah duruda 6 da kaka yaptı sonra uyutamadım bi türlüü nasıllllll uykum var ama kalktık mecbur
oyy noldu idoşum neden huysuz tatlımm
ben olsam iptal ederdim canım haftaya alsanız nolur gecen haftasonuda çıkmamıştınız diye hatırlıyorum canım bu h.sonuda eve kapanırsan 15 gün olucak canım çok daralırsın evde bu hafta programınız olduğunu haftaya beklediğinizi söyle bencee tabikii son söz seninnnnnnn tatlı kuzummmm
Eki Görüntüle 885761 bu arada herkese ikra hanımdan bir merhaba:)))
tabi kendi canından birinden çekmek çok zordur.evet canım altımda oturuyor kv
ve her işime koşturuyor
doğru söylüyorsun canım herkes birinden çekiyor ama kendi canından kanından biri sana çektirince insanın canı daha bir yanıyor
valla canım sen iyi dayanmışsın anlattığına göre çünkü ben giydirmeyi istemezdim kızıma başka birinin kıyafetlerini
umarım hiç bir şey çıkmaz canım yaa kıyamam ben o meleklere
Selam kızlar,
Sabah gittiğim doktordan bir saat önce dönebildim. Yorgunluktan pat diye düşüp ölebilrim.
Gece oğluman ateşi yine 39,5 i gördü ve fitil kullandım. Yeni bir doktor buldum randevu almadan gittim. Gittiğimde doktor bile gelmeişti diğer hastların hakkınagirmiyim diye erkenden gittim ama gerizekalı asistanlar önce randevulu hastaları aldı doktor toplantıya gitti ve saat 10 buçukta muayeneye girdim. El sonuç muayene bulgusu yok. Yaş olarak erken ama beşinci hastalık olabilir ateş 38 39 seyreder 3 gün sonra vucudu döker ve geçer dedi. 38,5 u görürsem ateş düşürücü verirsin dedi. Birde idrarını kontrol edelim dedi. Neyse poşetitsktım saatler geçti çiş yok. Bekle bekle şiştim taa saat 2 buçukta de çiş yaptı. 11 den 2 buçuğa kadar bekledim. Off hastanede ben çokgerilim eher yer mikrop çocuk ikrobik hasta değilse bile hasta olur. Allah korusun. Neyse 25 dka sonuçları bekledim akşam oldu:) oğlumu okuldan aldım eve geldim ufaklığın hala ateşi var.
Allahım bütün hastalara şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?