2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kelin ilaci olsa basina surer canim ayni sorun bzdede var :-(

Kizi dururkn evini supurmek sanami kalmis senn ne mecburiyetn var gelin demek hzmetci demek bunlars gore..davet brkliyo gelmek icin...mesafe koyman cok iyi olmus canim

Kizi dururkn evini supurmek sanami kalmis senn ne mecburiyetn var gelin demek hzmetci demek bunlars gore..davet brkliyo gelmek icin...mesafe koyman cok iyi olmus canim

hayır bu zamana kadar kim süpürüyordu onu merak ediyorum. kendi kızının kızına bakıyor o süpürsün. hem onun kızı 5 senelik evli kaç kere kayınvalidesinin evini süpürmüş. oturmaya bile zorla gidiyor kayınvalidesine. söyleyince onun kayınvalidesi kötü benim ki iyi. halbu ki o kadında iyi az çok tanıdığım kadarı ile.

oyy kuzucum görmemişim yazdığını.. dinlersiniz ya biliyorum o yüzden döktüm içimi ben de bebekm iyi ki varsınız cücümmm

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,

“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
“Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltıs...ını bile oğlum hazırlıyor.

Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…

“O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.

Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.

Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk…

Görmemişim canim..
Rahatsiz olmakta cok çok haklisin. Ama yapacak bir sey yok İşte eslerimizin anneleri. Bir sey desek biz kotu oluruz. Inşallah yakinda torun hevesleri gecer de biz de rahat nefes aliriz.

Senin de isin zormus(

Teşekkür ederim parmecim. Ben de size imreniyorum biliyor musun emzirme konusunda olmadı bir türlü olmadı.

Iyi eğlenceler size tiyatroda cnm

Canım bende kızım emmeyecek bi daha diye korkmuştum ama bir aydan fazla ara verdikten sonra da emdi. Ama ne kadar şükrettim ne kadar sevindim ben bilirim. Gerçi günde bir kez anca emzirebiliyorum yaralarım hemen geri açılıyor. Ama o bile büyük lütuf dışarıda planladığımdan uzun kalırsam yıkıyorum ilacı veriyorum. Belki seninkide emer sık sık deniyorsundur mutlaka ama ne bileyim belki son zamanlarda vazgeçmişindir. Of ne bileyim akıl vermiş gibi olmayayım diyorum ama hep oraya varıyor. Kızarsanda haklısın ben kızıyorum bunca ay sonra sütünü sür ucuna diyenlere denemediğim şey kalmadı demenin nesi açık değil.

Bir aydan sonra mi basladi tekrar emmeye??? Naptin o aradaki bir Yda peki? 2.5 haftadir emmiyor allahim nolur emsin tekrar(

evet canım altımda oturuyor kv
ve her işime koşturuyor

doğru söylüyorsun canım herkes birinden çekiyor ama kendi canından kanından biri sana çektirince insanın canı daha bir yanıyor
valla canım sen iyi dayanmışsın anlattığına göre çünkü ben giydirmeyi istemezdim kızıma başka birinin kıyafetlerini

bende ondan korkuyorum iltihap falanmı warki die...bide çok kulak pisliği çıkıo..geçen ay normal çıkması iidir demişti dr..bakalım pzt götürcem neler dicekk

umarım hiç bir şey çıkmaz canım yaa kıyamam ben o meleklere

Ozlemcim dun kizimin kakasinda kan gordum hemen kakayi tahlile kizimida dr.a goturdum.dr. kakada kanin 3 sebebi olabilir dedi 1.si makatta yirtik ve bakti yirtik yok 2.si parazit gibi bi durum ve tahlil sonucu temiz cikti 3.su inek sutune alerji dedi.ancak bunu anlamanin yolunun 10 gun ben sut ve sut urunlerini yemeyerek diyet yapicakmisim o sekilde belli olurmus.bu arada kizimin cildinde hicbir dokuntu yok.denizlide tek cocuk gastrocu var ve ben kizimi delik desik ederler diye gitmeye korkuyorum.sizin sut ve yumurta alerjisi teshisi nasil kondu.birde gastroda nasil muayene ediyorlar.gec kalmak istemiyorum.

En son sana yazacaktım. Fakat oğlum izin vermedi. Saat 4 ten beri uyumuyordu oğlum, ama sürekli ağlıyordu. Ben de emzirmeye başladım ve tabi hemen uyudu. Peki şimdi uyursa bu çocuk sabahın köründe kalkmaz mı, kalkar. Zaten gece uykum yok. Ne yapsam uyandırsam mı?? Ben de alıştım Cücü bu şekilde yaşamaya. Bir gece diyorum belki bugün kesintisiz 4 saat uyurum ama olmuyor işte.

tabi kendi canından birinden çekmek çok zordur.

bende giydirmedim işte giydirmeyince kötü oldum.

çok geçmiş olsun canım. baya stresli bi gün geçirmişsin.
hemen bi duş aldır meleğine hem rahatlasın ateşi düşsün hemde hastanenin mikropları ölsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…