2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum ki CNm bebeğinin huyunu sen daha ii bilirsin şimdi uyandır desem belki daha ters tepki yapar :44:ben kızımı şuan uyutuyorum artık gece uykusuna geçicek inş sonrada vurup kafayı uyumayı düşünüyorum tabii her akşam öle diyorum ama koçitoylada oturmak çok cazip gelince uyumam 11 geciyooyarın h.sonu umarım kızımda bunun farkına varırda bariii 9 a kadar uyur ayy inş

En iyisi benimkisi kızlar, çünkü Yeni Zelanda'da:)) Uçakla 28-30 saat:))

Yok canım neden kızayım. Ne mutlu sana başarmışsın. Ben en son bu sabah denedim balon sandı zira üflüyordu :)

Aay canım inşallah güzelce uyurve seni uyutur.. Valla benım kızım gündüzlerı cook yorucu.. Birtek memede emerk uyuyorve bırakınca uyanıyor.. Belim koptuu .. Senın kı nasıl

benim kızım 4 aylık oldu hiç memede uyumadı :) şuan emzirdim biraz salladım ayağımda uyudu. aslında pışlayıp uyutuyorum yani sallamıyorum ama bu akşam salladım :)

gündüz uykumuz yok bizim gece 10da yatıyor 12 gibi ben emziriyorum uyandırmadan. sonra sabah 5-6 gibi kalkıyor emmek için emziriyorum 8 -9 gibi kalkıyor emiyor ve bazen yine uyuyor 11 e kadar sonrada 2de 20 dk uyuyor 4 de 20 dk uyuyor 5ten sonra uyumuyor bende uyutmuyorum gece erken uyusun diye :)

güzelmş walla benm oğlumm gece uykusuna 12de 12.30da yatıo 2 de 4 te 6 da 7de 8de kalkıoo yani bende uyku muyku yok...dünde 4te uyandı uyumuo 6ya kadar oyalandı uyudu sonunda...

nie böyle acabaa

bende med ceziri bekliyorum başlasın kızımı da uyutmaya çalışacağım dün misafirlikte 10.30 da uyudu :) bakalım 9.30 dan sonra uyutmaya gidicem :)

Ay hayırdır inşallah diyecektim dizi olduğunu hatırladım neye başlayacaktım diyorum kendi kendime güldüm valla. Yorgun anne mode on :))))

güzelmş walla benm oğlumm gece uykusuna 12de 12.30da yatıo 2 de 4 te 6 da 7de 8de kalkıoo yani bende uyku muyku yok...dünde 4te uyandı uyumuo 6ya kadar oyalandı uyudu sonunda...

nie böyle acabaa

canım benimki 3 gündür erken yatıyor erken yatmaya alıştırdım çok şükür bugün 4 gün yani :) normalde benimde 12-1 gibi uyuyordu ve 2 saatte bir mıkırdanıyordu emip yine uyuyordu. 3 gündür böyleyiz bakalım. ben 5 ten sonra uyutmamaya çalışıyorum gerçi kendide uyumuyor :)
senin nasıl gündüz uykusu.

gündüz 10 gibi uyuyo tekrar 2 saat falan sonra bide 2-3 gibi uyuyo bide 6-7 gibi uyuyo ama az az ....şöyle aralıksız 3 saat uyuduğunu görmedm yaa dr a sorcamm

Sen süpersin valla.. Hatta maşalllah diyorumm.. Benım kı 3 ay 2 haftalık olucak.. Yaramaz kızım gözlerınden uyku akarken bıle laf dınlemenın peşinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…