- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.221
En son sana yazacaktım. Fakat oğlum izin vermedi. Saat 4 ten beri uyumuyordu oğlum, ama sürekli ağlıyordu. Ben de emzirmeye başladım ve tabi hemen uyudu. Peki şimdi uyursa bu çocuk sabahın köründe kalkmaz mı, kalkar. Zaten gece uykum yok. Ne yapsam uyandırsam mı?? Ben de alıştım Cücü bu şekilde yaşamaya. Bir gece diyorum belki bugün kesintisiz 4 saat uyurum ama olmuyor işte.
sessizleştik kızlarr :)
Evet bu ara bi sessizlik hakim topikte
yerim senin gülüşünü :))
bende med ceziri bekliyorum başlasın kızımı da uyutmaya çalışacağım dün misafirlikte 10.30 da uyudu :) bakalım 9.30 dan sonra uyutmaya gidicem :)
Benim kıZçemde uyudu inş gece uykusuna geçiş yapmıştırbiz maç izliyoruz koçitoyla
işte bende bundan korkuyorum canım
kakada bir değişiklik görmedim şuana kadar
yediklerime dikkat ediyorum ne yediysem aklımda , çocuğun yüzünde bir değişiklik oluyormu diye bakıyorum ama yine de nedeni bulmak da zormuş işte
bakalım bizimki neden kaynaklanıyor yarını iple çekiyorum
işte çözüm aradığım diğer konuda bu benim
hani ebebekte sepet beşik vardı ya onda uyutuyorum kızımı doğduğundan beri ama artık sığmamaya başladı onun içine
ve o beşikte sallanmaya alıştı kızım
odası soğuk yanımda yatsın istiyorum ama yatağımda değil yatak odamda
orası içinde bi beşik daha almam lazım galiba
hemde sallanmasını azaltmak istiyorum
sanırım çok şey istiyorum
bu arada masal için ellerini kundak yapmanı öneririm bende çok işe yarıyor
en iyisi var canım var :)) benimkisi :))
dediğim gibi nesli tükenen bir tür sanırım
benimde içimi dökesim var ama ne yazık ki kv değil kendi annem hakkında((
Kızım uyudu erken uyudu bakalım ne zaman kalkacak :)
Canım bende kızım emmeyecek bi daha diye korkmuştum ama bir aydan fazla ara verdikten sonra da emdi. Ama ne kadar şükrettim ne kadar sevindim ben bilirim. Gerçi günde bir kez anca emzirebiliyorum yaralarım hemen geri açılıyor. Ama o bile büyük lütuf dışarıda planladığımdan uzun kalırsam yıkıyorum ilacı veriyorum. Belki seninkide emer sık sık deniyorsundur mutlaka ama ne bileyim belki son zamanlarda vazgeçmişindir. Of ne bileyim akıl vermiş gibi olmayayım diyorum ama hep oraya varıyor. Kızarsanda haklısın ben kızıyorum bunca ay sonra sütünü sür ucuna diyenlere denemediğim şey kalmadı demenin nesi açık değil.
Aay canım inşallah güzelce uyurve seni uyutur.. Valla benım kızım gündüzlerı cook yorucu.. Birtek memede emerk uyuyorve bırakınca uyanıyor.. Belim koptuu .. Senın kı nasıl
benim kızım 4 aylık oldu hiç memede uyumadı :) şuan emzirdim biraz salladım ayağımda uyudu. aslında pışlayıp uyutuyorum yani sallamıyorum ama bu akşam salladım :)
gündüz uykumuz yok bizim gece 10da yatıyor 12 gibi ben emziriyorum uyandırmadan. sonra sabah 5-6 gibi kalkıyor emmek için emziriyorum 8 -9 gibi kalkıyor emiyor ve bazen yine uyuyor 11 e kadar sonrada 2de 20 dk uyuyor 4 de 20 dk uyuyor 5ten sonra uyumuyor bende uyutmuyorum gece erken uyusun diye :)
bende med ceziri bekliyorum başlasın kızımı da uyutmaya çalışacağım dün misafirlikte 10.30 da uyudu :) bakalım 9.30 dan sonra uyutmaya gidicem :)
Yok canım neden kızayım. Ne mutlu sana başarmışsın. Ben en son bu sabah denedim balon sandı zira üflüyordu :)
güzelmş walla benm oğlumm gece uykusuna 12de 12.30da yatıo 2 de 4 te 6 da 7de 8de kalkıoo yani bende uyku muyku yok...dünde 4te uyandı uyumuo 6ya kadar oyalandı uyudu sonunda...
nie böyle acabaa
Ay hayırdır inşallah diyecektim dizi olduğunu hatırladım neye başlayacaktım diyorum kendi kendime güldüm valla. Yorgun anne mode on :))))
canım benimki 3 gündür erken yatıyor erken yatmaya alıştırdım çok şükür bugün 4 gün yani :) normalde benimde 12-1 gibi uyuyordu ve 2 saatte bir mıkırdanıyordu emip yine uyuyordu. 3 gündür böyleyiz bakalım. ben 5 ten sonra uyutmamaya çalışıyorum gerçi kendide uyumuyor :)
senin nasıl gündüz uykusu.
benim kızım 4 aylık oldu hiç memede uyumadı :) şuan emzirdim biraz salladım ayağımda uyudu. aslında pışlayıp uyutuyorum yani sallamıyorum ama bu akşam salladım :)
gündüz uykumuz yok bizim gece 10da yatıyor 12 gibi ben emziriyorum uyandırmadan. sonra sabah 5-6 gibi kalkıyor emmek için emziriyorum 8 -9 gibi kalkıyor emiyor ve bazen yine uyuyor 11 e kadar sonrada 2de 20 dk uyuyor 4 de 20 dk uyuyor 5ten sonra uyumuyor bende uyutmuyorum gece erken uyusun diye :)
gündüz 10 gibi uyuyo tekrar 2 saat falan sonra bide 2-3 gibi uyuyo bide 6-7 gibi uyuyo ama az az ....şöyle aralıksız 3 saat uyuduğunu görmedm yaa dr a sorcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?