2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gündüz 10 gibi uyuyo tekrar 2 saat falan sonra bide 2-3 gibi uyuyo bide 6-7 gibi uyuyo ama az az ....şöyle aralıksız 3 saat uyuduğunu görmedm yaa dr a sorcamm

akşam 6-7 gibi uyutma bence yine de sen bilirsin canım ve odasında gidip uyutmaya çalış zaten 3-4 gün aynı saatte yatırıp uyutursan alışır büyüyünce daha zor uyku düzenine alıştırmak. aslında ben kaçta uyursa o saatte uyusun diyenlerdendim ama büyüme hormonu 22.00 ile 02:00 arası olunca erken yatırmak istedim :)

Sen süpersin valla.. Hatta maşalllah diyorumm.. Benım kı 3 ay 2 haftalık olucak.. Yaramaz kızım gözlerınden uyku akarken bıle laf dınlemenın peşinde...

benim kide aynı senin ki gibi canım ama ben 21-30 gibi alıp odasına götürüyorum orada karanlıkta pışpışlıyorum uyutuyorum . yoksa ben konuşsam gene uykumuz sarkacak çok lafcı birde cvp veriyor :)

12 de nie uyandırıosun merak ettim yani yanlış söledim nie emziriosun acıksa kendi uyanıomuş zaten
gündüz 10 gibi uyuyo tekrar 2 saat falan sonra bide 2-3 gibi uyuyo bide 6-7 gibi uyuyo ama az az ....şöyle aralıksız 3 saat uyuduğunu görmedm yaa dr a sorcamm

Biz de ortalama aynıyız uyku konusunda gündüz 3 kere uyuo uzunlukları yarım saatle iki saat arası değişio
Gece uykusuna da 9 civarı yatıo
3 saat kesintisiz uyuyan bebek var mıdır ki gündüz:26:

Bu arada bi Kv zede de benim üst katımda oturo ve her gün görmek istio malum kapı çalmalarından sıkıldımmmmmmm

benim kızım yaklaşık neredeyse 1,5 aydır 5 dk emiyor gecede gündüzde en uzun emme süresi 5 dk acıkır diye emziriyorum :) oda 5dk daha emiyor beni :)

ahh sende mi ?

En iyisi benimkisi kızlar, çünkü Yeni Zelanda'da:)) Uçakla 28-30 saat:))
Haha gerçekten en iyisi seninkiymiş canım ne işi var teee oralarda :)))
Kıyamam guzel İdosa nazar mı değdi acaba , canım benim insallah geçer bi an önce huzursuzluğu
Nazardan olduğunu sanmam canım döndüğü zamandan beri böyle :))

Evet aynen İdoş da böyle işte sinirden bağrıyor

benim kızım yaklaşık neredeyse 1,5 aydır 5 dk emiyor gecede gündüzde en uzun emme süresi 5 dk acıkır diye emziriyorum :) oda 5dk daha emiyor beni :)

ahh sende mi ?

Valla benim oğlumun nadir de olsa kesintisiz uyuduğu geceler oluo acaba uyandırsan mı diom ama ellemiom sonra yine de ne bilim
Kilo alımı falan normalse belki de gerek yoktur emzirmene
Yani zararı olmaz tabi ama senin için dedim o saatte sen de uyuo oluosun ve emzirmek için uyanıyorsan uykuna yazık etme die

ben 12-1 arası uyuyorum canım :) kilo alımı derken 5700 4 aylığız :)

Kız benim eşim Yeni Zelandalı. Ama vallahi kayınvalide hiç aklımda yoktu evlenirken:)) Kızları okurken burda, şükrediyorum çok uzakta diye:))

Haha gerçekten en iyisi seninkiymiş canım ne işi var teee oralarda :)))

Nazardan olduğunu sanmam canım döndüğü zamandan beri böyle :))

Evet aynen İdoş da böyle işte sinirden bağrıyor

hemşom patates koymayı denesen başına ağrıyı alıyor :)
Tamam hemşom onu da deniyim sağol
Kız benim eşim Yeni Zelandalı. Ama vallahi kayınvalide hiç aklımda yoktu evlenirken:)) Kızları okurken burda, şükrediyorum çok uzakta diye:))
Aaaa süpermiş. Sizin çok ilginç bir tanışma ve evlenme hikayeniz olmalı boş kaldığın bir zamanda yazarsan severek okurum canım.
Ben baş ağrısından çok çektim, o nedenle hemen alırım ağrı kesici. Geçmiş olsun canım...

Benim ağrı eşiğim yüksektir biraz düşmesin diye ağrı kesici kullanmıyorum çok fazla. İnanır mısın gebeliğimde bu yana 2 ya da 3 tane almışımdır sezeryan ağrısı da dahil

aynı bensin hemşom hemen ilaca saldırmam bende :)

bende okurum hera cım :)

Kv den inciler: kizlar bebekler annelerini tanimaya baslayinca annenin saclari dokulurmuss !! :-D bde saclarimiz dokuluyo diye uzuluyosunuz bebekler sizi yaniyo iste...bnce allahim nolur kel kalayim diye dua bile etmelisiniz :-D tovbe yarabbim bu nedir ya :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…