- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.241
Canım sen gündüz nasıl uyutuyorsun.. Bır takdik var mı??? Ben becerıksızım sanırımm
gündüz 10 gibi uyuyo tekrar 2 saat falan sonra bide 2-3 gibi uyuyo bide 6-7 gibi uyuyo ama az az ....şöyle aralıksız 3 saat uyuduğunu görmedm yaa dr a sorcamm
Sen süpersin valla.. Hatta maşalllah diyorumm.. Benım kı 3 ay 2 haftalık olucak.. Yaramaz kızım gözlerınden uyku akarken bıle laf dınlemenın peşinde...
nasıl oldun canımcım?
12 de nie uyandırıosun merak ettim yani yanlış söledim nie emziriosun acıksa kendi uyanıomuş zatenbenim kızım 4 aylık oldu hiç memede uyumadı :) şuan emzirdim biraz salladım ayağımda uyudu. aslında pışlayıp uyutuyorum yani sallamıyorum ama bu akşam salladım :)
gündüz uykumuz yok bizim gece 10da yatıyor 12 gibi ben emziriyorum uyandırmadan. sonra sabah 5-6 gibi kalkıyor emmek için emziriyorum 8 -9 gibi kalkıyor emiyor ve bazen yine uyuyor 11 e kadar sonrada 2de 20 dk uyuyor 4 de 20 dk uyuyor 5ten sonra uyumuyor bende uyutmuyorum gece erken uyusun diye :)
gündüz 10 gibi uyuyo tekrar 2 saat falan sonra bide 2-3 gibi uyuyo bide 6-7 gibi uyuyo ama az az ....şöyle aralıksız 3 saat uyuduğunu görmedm yaa dr a sorcamm
12 de nie uyandırıosun merak ettim yani yanlış söledim nie emziriosun acıksa kendi uyanıomuş zaten
Biz de ortalama aynıyız uyku konusunda gündüz 3 kere uyuo uzunlukları yarım saatle iki saat arası değişio
Gece uykusuna da 9 civarı yatıo
3 saat kesintisiz uyuyan bebek var mıdır ki gündüz:26:
Bu arada bi Kv zede de benim üst katımda oturove her gün görmek istio malum kapı çalmalarından sıkıldımmmmmmm
Haha gerçekten en iyisi seninkiymiş canım ne işi var teee oralarda :)))En iyisi benimkisi kızlar, çünkü Yeni Zelanda'da:)) Uçakla 28-30 saat:))
Nazardan olduğunu sanmam canım döndüğü zamandan beri böyle :))Kıyamam guzel İdosa nazar mı değdi acaba , canım benim insallah geçer bi an önce huzursuzluğu
teşekkür ederiz teyzoşlarıı öptük sizi ahhh arasta ahhh sorma dönmeler ama sürekli ve heryerde dönmeler sonra popoyu 90 derece dikip kendini itmeler gitmeler kafayı hindi gibi kaldırıp ehhh ehhh heee heee demeler ve sonunda sinirden bağırıp ağlamalar elimden gelmioki alı9m emekletyim çok sinirliyiz çookkk ebe dediki 1-2 aya emekler umarım emeklerde rahatlarızçok cadılar çoookkk
benim kızım yaklaşık neredeyse 1,5 aydır 5 dk emiyor gecede gündüzde en uzun emme süresi 5 dk acıkır diye emziriyorum :) oda 5dk daha emiyor beni :)
ahh sende mi ?
Valla benim oğlumun nadir de olsa kesintisiz uyuduğu geceler oluo acaba uyandırsan mı diom ama ellemiom sonra yine de ne bilim
Kilo alımı falan normalse belki de gerek yoktur emzirmene
Yani zararı olmaz tabi ama senin için dedim o saatte sen de uyuo oluosun ve emzirmek için uyanıyorsan uykuna yazık etme die
Haha gerçekten en iyisi seninkiymiş canım ne işi var teee oralarda :)))
Nazardan olduğunu sanmam canım döndüğü zamandan beri böyle :))
Evet aynen İdoş da böyle işte sinirden bağrıyor
Başım korkunç bir şekilde ağrıyor ve inatla içmedim daha ağrı kesiciyi az bişey uyudum uyandım o bile geçirmemiş dünüşcanım :))
Ay hayırdır inşallah diyecektim dizi olduğunu hatırladım neye başlayacaktım diyorum kendi kendime güldüm valla. Yorgun anne mode on :))))
Eki Görüntüle 886143 3 aylık nihan :) şimdi biraz daha büyüdü tabi
Tamam hemşom onu da deniyim sağolhemşom patates koymayı denesen başına ağrıyı alıyor :)
Aaaa süpermiş. Sizin çok ilginç bir tanışma ve evlenme hikayeniz olmalı boş kaldığın bir zamanda yazarsan severek okurum canım.Kız benim eşim Yeni Zelandalı. Ama vallahi kayınvalide hiç aklımda yoktu evlenirken:)) Kızları okurken burda, şükrediyorum çok uzakta diye:))
Ben baş ağrısından çok çektim, o nedenle hemen alırım ağrı kesici. Geçmiş olsun canım...
geçen sene gebelik testinde kırmızı çift çizgiyi gördüğüm gün bugün :)
Tamam hemşom onu da deniyim sağol
Aaaa süpermiş. Sizin çok ilginç bir tanışma ve evlenme hikayeniz olmalı boş kaldığın bir zamanda yazarsan severek okurum canım.
Benim ağrı eşiğim yüksektir biraz düşmesin diye ağrı kesici kullanmıyorum çok fazla. İnanır mısın gebeliğimde bu yana 2 ya da 3 tane almışımdır sezeryan ağrısı da dahil
geçen sene gebelik testinde kırmızı çift çizgiyi gördüğüm gün bugün :)
bende 15 aralıkda görmüştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?