2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman Allah ım saçlara bak, maşallah tatlışa:))

Eki Görüntüle 886143 3 aylık nihan :) şimdi biraz daha büyüdü tabi
Aslında gerçekten film gibi bir tanışma hikayemiz var, enerjimi toplayıp, zaman da bulup yazarım belki bir gün ama senin rüyaların kadar orjinal mi bilemem:))

aynı bensin hemşom hemen ilaca saldırmam bende :)

bende okurum hera cım :)
A ha bir okuyucum daha çıktı:)) Az sonra!! Dilerim yazacak enerjiye sahip olurum bir gün canım:))

Son düzenleme:
Başım korkunç bir şekilde ağrıyor ve inatla içmedim daha ağrı kesiciyi az bişey uyudum uyandım o bile geçirmemiş dünüşcanım :))

offf ne illet bişeydir baş ağrısı ya geçmiş olsun canım anca uzun uykudan sonra kesilecek senin ağrı galiba..

Kız benim eşim Yeni Zelandalı. Ama vallahi kayınvalide hiç aklımda yoktu evlenirken:)) Kızları okurken burda, şükrediyorum çok uzakta diye:))

enemmm ne güzelmiş yaaaa :)) valla şükret canım bence de

Maşallah tam ısırmalık valla benim ki hiç ısırmalık değil böyle

seninki ısırılmalık olmasa da çıtırdatmalık çerez olur kuzum niye üzülüyosun ısırılmayacak diye aaa yerim ben onu çıtır çıtır mesela :))

2 gundr migren krizlerindeyim mahvodlm gozum oyuluyodu resmen ..yorgunluk cok tetikliyo

Bak işte nasıl biliyorum Enerjine sahip olduğun günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım )

16da kan tahlili 17 de de kızımı gördük:)

İyi ki de gördük onları :))

Cucum uykum gelsin diye ayran yaptım koca bir bira bardağına, hem seni anıp hem içiyorum

öyle üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor be fundam. çok şükür buna da ama azcık daha alsa kiloda toparlasa yeter :)

offf ne illet bişeydir baş ağrısı ya geçmiş olsun canım anca uzun uykudan sonra kesilecek senin ağrı galiba..

Birazdan yatıcam fındığım idoşu emzirmek için uyandım kaçtı uykum gelsin diye ayran yaptım Cidden çok illet yarım baş ağrısı şeklinde ve dişime vuruyor :)))

Bira bardağında ayran ha, süper süper! Ya canım istedi benim de, emzirdiğim için sanırım sürekli acıkıyorum, doymak bilmiyorum ben:))

günaydın güzel annecikler.. ben böyle bir cimcimeyle uyandığım için her Eki Görüntüle 885389 Eki Görüntüle 885390 Eki Görüntüle 885391 günüm aydın Allah a şükür
Kızz tombul kuş elbiseni yesinler seninn :)
Eki Görüntüle 885413

Biz esofmanlari çektik koşuya gideceğiz birazdan :)))

Gunaydin teyzosları
Çok karizma olmuş meltemcim oğlun böyle :)
Eki Görüntüle 885761 bu arada herkese ikra hanımdan bir merhaba:)))

merhba teyzeler hani uyanıkken emmeyen bebeiş var ya o bebeiş benim emek yerine böyle gülüyorum anneme

hemşom patates koymayı denesen başına ağrıyı alıyor :)
Patates üzerine de tülbent sarınca tam anne modu
Eki Görüntüle 886143 3 aylık nihan :) şimdi biraz daha büyüdü tabi
Bir sürüü güzellik gördüm sankii :)

Aynısını bu ara ben çok duyar oldum canım

Böylee geriden gelince de geçmişi çabuk çabuk okuyorum çoğu şeyi anlayamıyorum yada alıntılarken unutuyorum yaa :)
Fundacım bende senin kv ile ilişkini takdir edip nasıl bu kadar sabırlı olabildiğine şaşırıyordum, demekki bir patlama noktası oluyor herkeste.. Haklısın.. Benim bazen kendi annemin yaptıkları bile batıyor bana. Hatta iyi ki oğlun yok tam kaynana olurmuşsun sen diyorum Yoruluyoruz, geriliyoruz, sinirlerimiz yıpranıyor, anneyiz ama bizde insanız sonuçta.. İyi olmuş içini boşaltman canım.

Arastacım geçmiş olsun sanada. Bende baş ağrısında ilaç kullanmam hiç. Uyuyup uzuun bir uyku çekince sabaha bişyin kalmaz inşallah

Son düzenleme:
Birazdan yatıcam fındığım idoşu emzirmek için uyandım kaçtı uykum gelsin diye ayran yaptım Cidden çok illet yarım baş ağrısı şeklinde ve dişime vuruyor :)))

Cnm bilirim o illet agriyi..migren oldgmdn o agriyla kendi krndime ve duydugm seylerdn rahtlama yontemleri gelistrdm.pamuga kolonya dok cok azda karabiber agriyan yerine koy uyusturuyo

Ya bde takti sutuni sagip biberonla verme gaz yapat diyo..eylul dogdugundan beri 50. Baski bay geldi daha neler duyucaz bakalim level atliyoruz her goruede

Bira bardağında ayran ha, süper süper! Ya canım istedi benim de, emzirdiğim için sanırım sürekli acıkıyorum, doymak bilmiyorum ben:))

Haha diğer bardaklar küçük geliyo gözüm doymuyo hem ne demişler bira içme ayran iç Ben söz dinleyen bir vatandaşım. Şerefe kızlar

Siz oylr sanirken ayceren yolunu bulmusss cnm ;-) iyikide gelmis
Evet canım hanım efendi hemen bulmuş yolu :) aynen iyi ki de gelmiş şükürler olsun :)

sen mi ben mi az önce yedim bişiler midem kazınıyor hala ne yesem acaba diyorum :)

Şaka maka, kayınvalidem ilk hamileliğimde Yunanistan tatilimizde birlikteyken çok kıskanmıştı bizi, beni. Şaşırmıştım ben, böyle sürekli bozmalar falan. Demek kültür çok etkili değilmiş diye düşünmüştüm. Bence karakter meselesi. Benim annem mesela, bir oğlu var, gelini ile hiç bu tarz şeyler yaşamıyor. Türkiye'de üstüne bir de toplumsal şartlandırmalar, baskılar, kadının en dişe dokunur rakip olarak erkekleri değil yine bir kadını görmesi, sidik yarıştırması diyelim ve kayınvalidenin kendi çektiklerini geline çektirmek istemesi ekleniyor. Vee sinir bozucu şeyler yaşanıyor. Ben de şükrediyorum, şükretmem mi. Fekat bir gün oraya gidip yerleşirsem ki, Türkiye 'nin halini görüp görüp gidesim geliyor, ne yaparım bilemem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…