- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.261
bende 15 aralıkda görmüştüm :)
Aslında gerçekten film gibi bir tanışma hikayemiz var, enerjimi toplayıp, zaman da bulup yazarım belki bir gün ama senin rüyaların kadar orjinal mi bilemem:))Eki Görüntüle 886143 3 aylık nihan :) şimdi biraz daha büyüdü tabi
Tamam hemşom onu da deniyim sağol
Aaaa süpermiş. Sizin çok ilginç bir tanışma ve evlenme hikayeniz olmalı boş kaldığın bir zamanda yazarsan severek okurum canım.
Benim ağrı eşiğim yüksektir biraz düşmesin diye ağrı kesici kullanmıyorum çok fazla. İnanır mısın gebeliğimde bu yana 2 ya da 3 tane almışımdır sezeryan ağrısı da dahil
A ha bir okuyucum daha çıktı:)) Az sonra!! Dilerim yazacak enerjiye sahip olurum bir gün canım:))aynı bensin hemşom hemen ilaca saldırmam bende :)
bende okurum hera cım :)
Vay be ne çabuk geçti zaman ben 4 Aralıkta çift çizgiyi gördüm 6 aralıkta kan tahlili yapıldı yani bugün ve keseyi göremedik küçük diye sonra 12-12-12 de tanıştık kızımla
Bnde 19 aralkta :-D halq duruyo testler sakliyorumm
Aman Allah ım saçlara bak, maşallah tatlışa:))
baya saçlı doğdu nihan hatta doktorumuz doğumda burdan direk kuaföre gönderiyoruz bu kızı demişti :)
Başım korkunç bir şekilde ağrıyor ve inatla içmedim daha ağrı kesiciyi az bişey uyudum uyandım o bile geçirmemiş dünüşcanım :))
Kız benim eşim Yeni Zelandalı. Ama vallahi kayınvalide hiç aklımda yoktu evlenirken:)) Kızları okurken burda, şükrediyorum çok uzakta diye:))
Maşallah tam ısırmalık valla benim ki hiç ısırmalık değil böyle
offf ne illet bişeydir baş ağrısı ya geçmiş olsun canımanca uzun uykudan sonra kesilecek senin ağrı galiba..
enemmm ne güzelmiş yaaaa :)) valla şükret canım bence de
seninki ısırılmalık olmasa da çıtırdatmalık çerez olur kuzum niye üzülüyosun ısırılmayacak diye aaayerim ben onu çıtır çıtır mesela :))
Aslında gerçekten film gibi bir tanışma hikayemiz var, enerjimi toplayıp, zaman da bulup yazarım belki bir gün ama senin rüyaların kadar orjinal mi bilemem:))
A ha bir okuyucum daha çıktı:)) Az sonra!! Dilerim yazacak enerjiye sahip olurum bir gün canım:))
16da kan tahlili 17 de de kızımı gördük:)
offf ne illet bişeydir baş ağrısı ya geçmiş olsun canımanca uzun uykudan sonra kesilecek senin ağrı galiba..
seninki ısırılmalık olmasa da çıtırdatmalık çerez olur kuzum niye üzülüyosun ısırılmayacak diye aaayerim ben onu çıtır çıtır mesela :))
ben testi atmıştım çünkü korunuyorduk yanlış olduğunu düşünmüştüm :)
Bak işte nasıl biliyorumEnerjine sahip olduğun günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım )
İyi ki de gördük onları :))
Cucum uykum gelsin diye ayran yaptım koca bir bira bardağına, hem seni anıp hem içiyorum
Kızz tombul kuş elbiseni yesinler seninn :)günaydın güzel annecikler.. ben böyle bir cimcimeyle uyandığım için her Eki Görüntüle 885389 Eki Görüntüle 885390 Eki Görüntüle 885391 günüm aydın Allah a şükür
Çok karizma olmuş meltemcim oğlun böyle :)
Eki Görüntüle 885761 bu arada herkese ikra hanımdan bir merhaba:)))
Patates üzerine de tülbent sarınca tam anne moduhemşom patates koymayı denesen başına ağrıyı alıyor :)
Bir sürüü güzellik gördüm sankii :)Eki Görüntüle 886143 3 aylık nihan :) şimdi biraz daha büyüdü tabi
Aynısını bu ara ben çok duyar oldum canımKv den inciler: kizlar bebekler annelerini tanimaya baslayinca annenin saclari dokulurmuss !! :-D bde saclarimiz dokuluyo diye uzuluyosunuz bebekler sizi yaniyo iste...bnce allahim nolur kel kalayim diye dua bile etmelisiniz :-D tovbe yarabbim bu nedir ya :-D
Birazdan yatıcam fındığım idoşu emzirmek için uyandım kaçtı uykum gelsin diye ayran yaptımCidden çok illet yarım baş ağrısı şeklinde ve dişime vuruyor :)))
Kızz tombul kuş elbiseni yesinler seninn :)
Çok karizma olmuş meltemcim oğlun böyle :)
Patates üzerine de tülbent sarınca tam anne modu
Bir sürüü güzellik gördüm sankii :)
Aynısını bu ara ben çok duyar oldum canım
Evet canım hanım efendi hemen bulmuş yolu :) aynen iyi ki de gelmiş şükürler olsun :)Siz oylr sanirken ayceren yolunu bulmusss cnm ;-) iyikide gelmis
Bira bardağında ayran ha, süper süper! Ya canım istedi benim de, emzirdiğim için sanırım sürekli acıkıyorum, doymak bilmiyorum ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?