- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.281
Arastacım geçmiş olsun sanada. Bende baş ağrısında ilaç kullanmam hiç. Uyuyup uzuun bir uyku çekince sabaha bişyin kalmaz inşallah
Cnm bilirim o illet agriyi..migren oldgmdn o agriyla kendi krndime ve duydugm seylerdn rahtlama yontemleri gelistrdm.pamuga kolonya dok cok azda karabiber agriyan yerine koy uyusturuyo
Evet canım hanım efendi hemen bulmuş yolu :) aynen iyi ki de gelmiş şükürler olsun :)
sen mi ben mi az önce yedim bişiler midem kazınıyor hala ne yesem acaba diyorum :)
Şaka maka, kayınvalidem ilk hamileliğimde Yunanistan tatilimizde birlikteyken çok kıskanmıştı bizi, beni. Şaşırmıştım ben, böyle sürekli bozmalar falan. Demek kültür çok etkili değilmiş diye düşünmüştüm. Bence karakter meselesi. Benim annem mesela, bir oğlu var, gelini ile hiç bu tarz şeyler yaşamıyor. Türkiye'de üstüne bir de toplumsal şartlandırmalar, baskılar, kadının en dişe dokunur rakip olarak erkekleri değil yine bir kadını görmesi, sidik yarıştırması diyelim ve kayınvalidenin kendi çektiklerini geline çektirmek istemesi ekleniyor. Vee sinir bozucu şeyler yaşanıyor. Ben de şükrediyorum, şükretmem mi. Fekat bir gün oraya gidip yerleşirsem ki, Türkiye 'nin halini görüp görüp gidesim geliyor, ne yaparım bilemem:))
Gidip bir ekmek arası peynir yapayım bari. Bu saatten sonra ne yapacağım??
Canım bende kızım emmeyecek bi daha diye korkmuştum ama bir aydan fazla ara verdikten sonra da emdi. Ama ne kadar şükrettim ne kadar sevindim ben bilirim. Gerçi günde bir kez anca emzirebiliyorum yaralarım hemen geri açılıyor. Ama o bile büyük lütuf dışarıda planladığımdan uzun kalırsam yıkıyorum ilacı veriyorum. Belki seninkide emer sık sık deniyorsundur mutlaka ama ne bileyim belki son zamanlarda vazgeçmişindir. Of ne bileyim akıl vermiş gibi olmayayım diyorum ama hep oraya varıyor. Kızarsanda haklısın ben kızıyorum bunca ay sonra sütünü sür ucuna diyenlere denemediğim şey kalmadı demenin nesi açık değil.
Kızlar ben yatışa geçeyim. Haydin iyi geceler size de :))
Tattlımm cevapp verıyo demekkk 💖💖💖akşam 6-7 gibi uyutma bence yine de sen bilirsin canım ve odasında gidip uyutmaya çalış zaten 3-4 gün aynı saatte yatırıp uyutursan alışır büyüyünce daha zor uyku düzenine alıştırmak. aslında ben kaçta uyursa o saatte uyusun diyenlerdendim ama büyüme hormonu 22.00 ile 02:00 arası olunca erken yatırmak istedim :)
benim kide aynı senin ki gibi canım ama ben 21-30 gibi alıp odasına götürüyorum orada karanlıkta pışpışlıyorum uyutuyorum . yoksa ben konuşsam gene uykumuz sarkacak çok lafcı birde cvp veriyor :)
benim kızım yaklaşık neredeyse 1,5 aydır 5 dk emiyor gecede gündüzde en uzun emme süresi 5 dk acıkır diye emziriyorum :) oda 5dk daha emiyor beni :)
ahh sende mi ?
Maşallah tombiş , tam yemelik olmus annesiEki Görüntüle 886143 3 aylık nihan :) şimdi biraz daha büyüdü tabi
O inanış cok yaygın malesef , bende çevremden cok duyuyorum , he he diyorum artık , ne kadar saçma seylere inanıyoruz toplum olarakKv den inciler: kizlar bebekler annelerini tanimaya baslayinca annenin saclari dokulurmuss !! :-D bde saclarimiz dokuluyo diye uzuluyosunuz bebekler sizi yaniyo iste...bnce allahim nolur kel kalayim diye dua bile etmelisiniz :-D tovbe yarabbim bu nedir ya :-D
Birazdan yatıcam fındığım idoşu emzirmek için uyandım kaçtı uykum gelsin diye ayran yaptımCidden çok illet yarım baş ağrısı şeklinde ve dişime vuruyor :)))
evet canım ne kadar çabuk geçiyor zaman 6 araıkta test 8 aralıkta doktora gitmiştik keseyi görmüştüm ama akıllı doktor emin olamamıştı :))Vay be ne çabuk geçti zaman ben 4 Aralıkta çift çizgiyi gördüm 6 aralıkta kan tahlili yapıldı yani bugün ve keseyi göremedik küçük diye sonra 12-12-12 de tanıştık kızımla
kendi çektiklerini geline çektirmek istemesi dedin ya benim ki çok çekmiş bana ben gelinime öyle yapmam diyordu ilk zamanlar şimdi onun kayınvalidesinin ondan beklediğini oda benden bekliyor. ama ben söyleyeceğimi söyledim kimse kusura bakmasın dedim oğlunun ölesiye sevsemde çocuğumda olsa beni üzerse biter dedim. olur mu dedi herşey bizler için olur dedim. yani kimse kusura bakmasın o çektiyse çekmeseymiş.
Bnde 19 aralkta :-D halq duruyo testler sakliyorumm
geçen sene gebelik testinde kırmızı çift çizgiyi gördüğüm gün bugün :)
bende 15 aralıkda görmüştüm :)
Vay be ne çabuk geçti zaman ben 4 Aralıkta çift çizgiyi gördüm 6 aralıkta kan tahlili yapıldı yani bugün ve keseyi göremedik küçük diye sonra 12-12-12 de tanıştık kızımla
ilahi hera yaaEn iyisi benimkisi kızlar, çünkü Yeni Zelanda'da:)) Uçakla 28-30 saat:))
wowww çok bilimsel bir tespitKv den inciler: kizlar bebekler annelerini tanimaya baslayinca annenin saclari dokulurmuss !! :-D bde saclarimiz dokuluyo diye uzuluyosunuz bebekler sizi yaniyo iste...bnce allahim nolur kel kalayim diye dua bile etmelisiniz :-D tovbe yarabbim bu nedir ya :-D
bizim kakada bir değişiklik yok zaten kokuyordu daha da kokamaz her haldetesadüf mü oldu yoksa atopik dermatitle mi alakalı bilemedim, sizde durum nedir?
oğluma atopik dermatit teşhisi konulduğunda 4-5 günde bir kaka yapmaya başlamıştı...6 gündür kaka yapamıyordu, o gün brokoli yedim ve oldukça fazla kaka yaptı...ama kakanın kokusu çok ağır. herhalde brokoliden dedim, haşlanmış lahana gibi ağır bir koku. o günden beride kakası hep öyle kokuyor
acaba 4-5 günde bir yaptığı için mi yoksa kimyasala değilde bir gıdaya mı alerjisi var bu çocuğun?
özellikle atopik dermatit sorunu olan anneler sizde kaka ağır kokmaya başladı mı?
kontrolümüze daha 10 gün var..panik yapmadan beklesem mi hemen gitsem mi karar veremedim
Bir aydan sonra mi basladi tekrar emmeye??? Naptin o aradaki bir Yda peki? 2.5 haftadir emmiyor allahim nolur emsin tekrar(
Yok canım neden kızayım. Ne mutlu sana başarmışsın. Ben en son bu sabah denedim balon sandı zira üflüyordu :)
Canim benim de memeucumda yara vardi yerleri topukluyordum ciglik cigliga agliyordum.5-6kere sezeryan daha olurum yeter ki bu aciyi cekmiyim diyordum.ceken bilir cok zor benim de denemedigim kalmadi sut surdum lansinohlar sogan falan filan... ama balmumu fayda etti bende denemediysen ve denemek istersen detayli anlatabilirim...Allah yardimcin olsun 5 aylik olmus bebisin ve hala bu aciyi cekiyorsun benimki 2.ayda bitmisti...emzirmeden nefret etmistim.cocugumun ilk gunlerinin tadini mutlulugunu doyasiya yasayamadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?