2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arastacım geçmiş olsun sanada. Bende baş ağrısında ilaç kullanmam hiç. Uyuyup uzuun bir uyku çekince sabaha bişyin kalmaz inşallah

Sağol canım bence de iyi bir uyku çekersem geçicek gibi :))

Cnm bilirim o illet agriyi..migren oldgmdn o agriyla kendi krndime ve duydugm seylerdn rahtlama yontemleri gelistrdm.pamuga kolonya dok cok azda karabiber agriyan yerine koy uyusturuyo

Patatesi kolonyaya bandırıp üstüne de karabiber döksem Emel patates dedi sen kolonya karabiber dedin ikisini de aynı anda yapayım bakalım nolcak inş yemem

kendi çektiklerini geline çektirmek istemesi dedin ya benim ki çok çekmiş bana ben gelinime öyle yapmam diyordu ilk zamanlar şimdi onun kayınvalidesinin ondan beklediğini oda benden bekliyor. ama ben söyleyeceğimi söyledim kimse kusura bakmasın dedim oğlunun ölesiye sevsemde çocuğumda olsa beni üzerse biter dedim. olur mu dedi herşey bizler için olur dedim. yani kimse kusura bakmasın o çektiyse çekmeseymiş.

Canim benim de memeucumda yara vardi yerleri topukluyordum ciglik cigliga agliyordum.5-6kere sezeryan daha olurum yeter ki bu aciyi cekmiyim diyordum.ceken bilir cok zor benim de denemedigim kalmadi sut surdum lansinohlar sogan falan filan... ama balmumu fayda etti bende denemediysen ve denemek istersen detayli anlatabilirim...Allah yardimcin olsun 5 aylik olmus bebisin ve hala bu aciyi cekiyorsun benimki 2.ayda bitmisti...emzirmeden nefret etmistim.cocugumun ilk gunlerinin tadini mutlulugunu doyasiya yasayamadim...

canım bence kal sen burda gitme yaban ellere hem ne demişler kayınvalideyi uzaktan sevmek aşkların en güzeli çoktandır özlü söz sarfetmiyorduk cuk oturdu şu an

bu arada tebrikler çoklu alıntı yapmışsın

arastam afiyet olsun bira görünümlü ayranı hüpletmişsin ohh miss ben de fena ayrancıyımdır cücü gibi. 5 sene önce kolayı hayatımdan çıkardıktan sonra for ever ayran moduna girdim bir daha da çıkamadım

angyss kv nin önünde saygıyla eğiliyorum. bilime katkıda bulunmuş saç dökülmesine yeni bir boyut kazandırarak te allaam yaaa :)

sulozum evet patlama yaşadım ama burada şimdilik korkuyorum kendimden bu aralar pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum etrafında kv nin hadi hayırlısııııı....

Iyi geceler herkese. Iki gundur gezmelerden dogru durust giremedim. Dun doktor amcaya gittik. 10 gunde ii kilo almisiz maşallah. Bugun ogle oturmasi derken aksam yemegine donustu geldik Hiranin altını degistir emzir derken yatak bana bakiyor ben yataga. Hemen bi ii geceler dileyeyim dedim. Alinti yaoamadim tek gozle yaziyorum remi eklenen prens ve prensedler kocamannnn bir maşallah hepinize opuyorum kokluyorum siziiii.
Iyi gecelerrrr herkeseeee

Tattlımm cevapp verıyo demekkk 💖💖💖

benim kızım yaklaşık neredeyse 1,5 aydır 5 dk emiyor gecede gündüzde en uzun emme süresi 5 dk acıkır diye emziriyorum :) oda 5dk daha emiyor beni :)

ahh sende mi ?

Ttlım sağlıklı olan zaten 5 dakıkaymıs...gecen doktorumuz dedı.. Pazartesı dr sorucam gene benım kı bazen uzun tutuyo ..

Eki Görüntüle 886143 3 aylık nihan :) şimdi biraz daha büyüdü tabi
Maşallah tombiş , tam yemelik olmus annesi elbisesine de bayıldım
O inanış cok yaygın malesef , bende çevremden cok duyuyorum , he he diyorum artık , ne kadar saçma seylere inanıyoruz toplum olarak
Yok hamileyken sac kestirme bebegin ömrü kısalır , cocuk yatarken üstünden atlama boyu kısa kalır , cok yaratıcı bir milletiz
Birazdan yatıcam fındığım idoşu emzirmek için uyandım kaçtı uykum gelsin diye ayran yaptım Cidden çok illet yarım baş ağrısı şeklinde ve dişime vuruyor :)))

Gecmis olsun canım , 2 gün önce bende çektim aynısını , birde uyuyunca da geçmiyor benimki , en sonunda gözüm görmüyordu nerdeyse , o zaman ağrı kesici etki etti
Allah şifa versin tez vakitte

Vay be ne çabuk geçti zaman ben 4 Aralıkta çift çizgiyi gördüm 6 aralıkta kan tahlili yapıldı yani bugün ve keseyi göremedik küçük diye sonra 12-12-12 de tanıştık kızımla
evet canım ne kadar çabuk geçiyor zaman 6 araıkta test 8 aralıkta doktora gitmiştik keseyi görmüştüm ama akıllı doktor emin olamamıştı :))

aynen dediğin gibi canım çekmeseymiş yani o çekti diye bizde herşeye katlanmak zorunda değiliz.. benimki de ima etti ben çektim ya bilmem ne... çektinde ne olmuş şu an mutsuzsun kendin için yaşamamışsın ben niye senin gibi olayım...
biz birde kışalrı aynı evde duruyoruz bi eltimde bi bende geçen sene 4 ay kaldı 3 ayını bizde geçirdi aralıklarla
gebeliği öğrendik kv geldi çok iyi bir insan aslında ama alışmak zor bi başkasıyla hayatı paylaşmaya.. gebelik hormonlarına alış kv ile birlikte yaşamaya alış çok zordu hatırlamak bile istemiyorum hamileliğimin sevincini bile yaşayamamıştım ağlamakla geçti günlerim(((

tesadüf mü oldu yoksa atopik dermatitle mi alakalı bilemedim, sizde durum nedir?
oğluma atopik dermatit teşhisi konulduğunda 4-5 günde bir kaka yapmaya başlamıştı...6 gündür kaka yapamıyordu, o gün brokoli yedim ve oldukça fazla kaka yaptı...ama kakanın kokusu çok ağır. herhalde brokoliden dedim, haşlanmış lahana gibi ağır bir koku. o günden beride kakası hep öyle kokuyor
acaba 4-5 günde bir yaptığı için mi yoksa kimyasala değilde bir gıdaya mı alerjisi var bu çocuğun?
özellikle atopik dermatit sorunu olan anneler sizde kaka ağır kokmaya başladı mı?
kontrolümüze daha 10 gün var..panik yapmadan beklesem mi hemen gitsem mi karar veremedim

geçen sene gebelik testinde kırmızı çift çizgiyi gördüğüm gün bugün :)

bende 15 aralıkda görmüştüm :)

Vay be ne çabuk geçti zaman ben 4 Aralıkta çift çizgiyi gördüm 6 aralıkta kan tahlili yapıldı yani bugün ve keseyi göremedik küçük diye sonra 12-12-12 de tanıştık kızımla

hepiniz pek bir erkencisiniz :)
ben tembel anne, çift çizgi kısmını atlayıp oğluşumu 19 Şubatta ultrasonda gördüm...kanser miyim acaba diye gittiğim hastaneden hamileyim diye çıktım :))

En iyisi benimkisi kızlar, çünkü Yeni Zelanda'da:)) Uçakla 28-30 saat:))
ilahi hera yaa gece gece güldürdün beni

wowww çok bilimsel bir tespit

bizim kakada bir değişiklik yok zaten kokuyordu daha da kokamaz her halde

Yok canım neden kızayım. Ne mutlu sana başarmışsın. Ben en son bu sabah denedim balon sandı zira üflüyordu :)

Benimkinin emesi varmış zaten. Daha hastanedeyken eldivenlerini cork cork emiyordu. Emziği aldı ve son zamanlar hariç emziğine pek bi düşkün. E tabi senin bızdık ne kadar erken geldi benimki 3 gün fazladan yattı içerde. Doktor teyzesi acil sezeryan yapmasaydı kakasını edene kadar da yatardı. Ben hiç uğraşmadım. Acımayınca göğüs ucum bende sakindim. Oda olağan bişi gibi emdi. Bende şaşırdım ama emesi varmış valla.

Zeytinyağını kızdırdım içinde az bir miktar balmumu erittim. Ama 2-3 sefer sürdüm. Devam etmedim nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…