- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.301
parmişko geldinmi kuaförden kimbilir nasıl güzelllllll oldunbakım şart şekerim
Annesi topaç gibi maşallah daha neyini emsin ah bu anneler zaten bebişler bize göre hep açtır :))
Parmiş sen onu bunu bırak da nasıl iyi geldi mi kuaför keyfi
Haftasonun özellikle pazar gününün kar yağışlı olacağı söylendiğinden bugün yavrumla dışarı çıktık. Temiz hava aldırdım ona.
Esim ne zamandır kanguru diye tutturuyordu. Kanguru aldık bugün umarım bizim oğlan da sever ve içinde rahat eder. Kucakta taşımak her geçen gün zorlaşıyor
Parme'cim şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. Kızın emin ellerde sakın tiyatrodayken için içini yemesin bu akşamın keyfini çıkar. En son kendin için ne zaman birşey yapmıştınız öyle düşün. Anneannesi ona gözü gibi bakar. Biraz ağlarsa da panik yapmasınlar olur arada ağlamalar. Baktılar çok ağlıyorlar getirsinler bana ben emziğinin :) sen yeterli bu akşamdan keyif al. Hepimizin böyle aralara ihtiyacı var.
Kizlar selam nasilsiniz?
Ben iyiyim cok sukur.Annem dun gece kaldi bende bugun gitti.
Baris surekli kucagindaydi kollarim dinlendi vallahi
Borek bile sarip buzluga attim
Barisa gecen gun 2 cay kasigi yogurt verdim kv yapmisti ev yogurdu.
Eksi geldi sanirim yuzunu burusturmustu.
Bugunde elma rendeleyip suyunu verdim.
Cok sevdi kasigi cektikce agladiAgzini bir sapirdatisi vardi ki gormeyin gitsin
Parmis kendim cikacakmisim gibi sevindim vallahi.
Size iyi eglenceler inciyi dusunmemeye calis ilk kez onsuz bisey yapacaksin belki ama sonucta buna ihtiyacimiz var.
Ayrica cok iyi eniste sen kuafordeyken bakabiliyormus bizimkine gecen sen bak ben gidip geleyip diyorumda olmaz diyorbaris gozunu fena korkutmus.
Sadece ben dus alirken uzun sure tutuyor oda aglarsa banyonun onunde gezdiriyor ki bern duyup erken cikayim
Arasta farkli bir yorum yapayim hayatim sanirim ben misafiri kabul ederdim kalan zamanda da yakin bir yerlere disari cikardim nasil olsa kisa kalacaklarmis aradan ciksin isterdim bir tasta iki kus.
atopik dermatit den şikayetci anneler DİKKATTTT
benim oğlumdada vardı yüzünde çok rahatsız edici değildi nemlendiricilerle idare ediyorduk sonra kakası değişmeye başladı mukuslu ve iki defada az miktarda kanlı
panik yaptım 3 dr a götürdüm cerrahiye gastroya sonra allerjik olabileceğini düşünmeye başaladı çünkü yüzüde artmaya başladı
ve banko bu gün dr dan geldik süt ve yumurtaya allerjisi çıktı diyete başladık
zamanında gitmişim çünkü bazen kan fark edilemiyormuş ve bağırsaklarda yaralara neden oluyormuş
sizde önemseyin ve altında yatan nedeni mutlaka bulun derim nemlendirici ve kremlerle geçiştirmeyinn
tesadüf mü oldu yoksa atopik dermatitle mi alakalı bilemedim, sizde durum nedir?
oğluma atopik dermatit teşhisi konulduğunda 4-5 günde bir kaka yapmaya başlamıştı...6 gündür kaka yapamıyordu, o gün brokoli yedim ve oldukça fazla kaka yaptı...ama kakanın kokusu çok ağır. herhalde brokoliden dedim, haşlanmış lahana gibi ağır bir koku. o günden beride kakası hep öyle kokuyor
acaba 4-5 günde bir yaptığı için mi yoksa kimyasala değilde bir gıdaya mı alerjisi var bu çocuğun?
özellikle atopik dermatit sorunu olan anneler sizde kaka ağır kokmaya başladı mı?
kontrolümüze daha 10 gün var..panik yapmadan beklesem mi hemen gitsem mi karar veremedim
bende şimdi bu kaka konusunu düşünüyodum evet benim bebeğiminde kokulu hatta gaz çıkardığında da biraz ağır kokuyor bizimde kakayı yapma aralığı 3 güne çıktı
bebişlerimizin uykuları düzene girmiş anlaşılan
bir tek ben online mışım şuan..ozaman herkese tatlı uykular :)
belkide yapma aralığı ile ilgili bu ağır koku, dermatitle alakası yok...bilememdim ki
bide ben varım :)
Gecmis olsun canım , 2 gün önce bende çektim aynısını , birde uyuyunca da geçmiyor benimki , en sonunda gözüm görmüyordu nerdeyse , o zaman ağrı kesici etki etti
Allah şifa versin tez vakitte
belkide yapma aralığı ile ilgili bu ağır koku, dermatitle alakası yok...bilememdim ki
ben dedim kayınvalideme anlattı bazı çektiklerini suç senin dedim baştan sessiz kalmışsın dedim o zaman gelin kısmı sesini çıkaramazdı dedi bende ben olsam çıkartırım dedim. kimse kusura bakmasın dedim anam babam beni yuva kurayım diye verdi ağlayayım üzüleyim diye değil dedim. hiçbirşey diyemedi.evet canım ne kadar çabuk geçiyor zaman 6 araıkta test 8 aralıkta doktora gitmiştik keseyi görmüştüm ama akıllı doktor emin olamamıştı :))
aynen dediğin gibi canım çekmeseymiş yani o çekti diye bizde herşeye katlanmak zorunda değiliz.. benimki de ima etti ben çektim ya bilmem ne... çektinde ne olmuş şu an mutsuzsun kendin için yaşamamışsın ben niye senin gibi olayım...
biz birde kışalrı aynı evde duruyoruz bi eltimde bi bende geçen sene 4 ay kaldı 3 ayını bizde geçirdi aralıklarla
gebeliği öğrendik kv geldi çok iyi bir insan aslında ama alışmak zor bi başkasıyla hayatı paylaşmaya.. gebelik hormonlarına alış kv ile birlikte yaşamaya alış çok zordu hatırlamak bile istemiyorum hamileliğimin sevincini bile yaşayamamıştım ağlamakla geçti günlerim(((
Ttlım sağlıklı olan zaten 5 dakıkaymıs...gecen doktorumuz dedı.. Pazartesı dr sorucam gene benım kı bazen uzun tutuyo ..
Sağıp biberonla verdim. Hala öyle yapıyorum. Günde 1 en fazla 2 bunu aşarsam göğüs ucu yaralarım tekrar açılıyor. Benim yaralarım biraz literatür dışı.
ben dedim kayınvalideme anlattı bazı çektiklerini suç senin dedim baştan sessiz kalmışsın dedim o zaman gelin kısmı sesini çıkaramazdı dedi bende ben olsam çıkartırım dedim. kimse kusura bakmasın dedim anam babam beni yuva kurayım diye verdi ağlayayım üzüleyim diye değil dedim. hiçbirşey diyemedi.
sorunca bana da dönersen sevinirim. bizim doktorumuz da normal diyor .
ben dedim kayınvalideme anlattı bazı çektiklerini suç senin dedim baştan sessiz kalmışsın dedim o zaman gelin kısmı sesini çıkaramazdı dedi bende ben olsam çıkartırım dedim. kimse kusura bakmasın dedim anam babam beni yuva kurayım diye verdi ağlayayım üzüleyim diye değil dedim. hiçbirşey diyemedi.
sorunca bana da dönersen sevinirim. bizim doktorumuz da normal diyor .
Bnm kvde de cok cekmis anlatti bana, valla uzuldum onun adina. Kimseyle kavga etmeyen bi kadin, lafi yer yer gider odasinda aglatmis(ayni evdelermis). Kocama dedim annen cok cekmis hep susmus dedim, eee yuvayi ayakta tutmak icin oyle yapiliyo dedi. Aman neyse ki bana cektirmiyo kv. Sadece hep bizimle gorusesi var o bunaltiyo beni.
Valla canım sessiz kalınca eziliyorsun. Eşimi çok seviyorum öyle çok ki ama eğer üzerse kırarsa beni giderim. bunu ona da annesine de dedim.iyi demişsin bu lafı sevdim ^^anam babam beni yuva kurayım diye verdi ağlayayım üzüleyim diye değil^^
egemle benden günaydın tüm tatlı annelere...Eki Görüntüle 886364 Eki Görüntüle 886364
Kızlar herkese günaydın, havada kar kokusu var
Bir de arkadaşlar eminim facede gına gelmiştir bu tür paylaşımlar görmekten ama ben yine bi gıcıklık yapıp burdan da yazayım :)) Havalar baya soğudu malum ve mutlaka arada yemeklerimiz artıyordur bunları çöpe dökeceğimize sokağa koyarsak, içine biraz da küflenmeye yüz tutmuş bayat ekmek belki 1-2 hayat kurtarabiliriz :)) Çöpe gideceğine bu canlara gitsin öyle değil miAç bir can doyurmanın verdiği vicdani rahatlamayı hiç bişeye değişmem
inşaallah yokdur benim pzartesi belli olucak bakalım sanda yazarım sonucun ne çıktığını bisürü test yapılcak bebeğime allahım bana yardım etsin onun canı yandımı ben nefes alamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?