2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

parmişko geldinmi kuaförden kimbilir nasıl güzelllllll oldunbakım şart şekerim

Oh kime iyi gelmez ki bir ara kuaför uyuyormusunuz diye sordu :)

Annesi topaç gibi maşallah daha neyini emsin ah bu anneler zaten bebişler bize göre hep açtır :))

Parmiş sen onu bunu bırak da nasıl iyi geldi mi kuaför keyfi

Sagol tatlım ilk once biraz icim ciz etti ama telde rahatına bak inci iyi dediler oyunda cok güzeldi bende dediğin gibi keyfini çıkardım :) teşekkür ederim moral motivasyon icin

Evet Canim sagolsun insallah gençlik hevesi falan değildir ( annem kocaların genc iken böyle olduğunu yaslanınca umursamaz olduğunu savunuyor ) cok yardımcı her konuda destekçim askım benim o :)

canım çok geçmiş olsun bizde eşimin arkadaşı doktor ona gittik akşam çok kaşınıyodu benim minik ve kızarıktı birsürü test istedi alerji olabilir dedi süt ve yumurta demşsin anne sütünemi yoksa senin içtiğin sütemi alerji varmış.kaka mukuslu demişsin yaa bizimkide öyle normalde kakaları öyle olmamasımı gerekiyor.ya buminicik bebklerin çektiğine

bende şimdi bu kaka konusunu düşünüyodum evet benim bebeğiminde kokulu hatta gaz çıkardığında da biraz ağır kokuyor bizimde kakayı yapma aralığı 3 güne çıktı

Gecmis olsun canım , 2 gün önce bende çektim aynısını , birde uyuyunca da geçmiyor benimki , en sonunda gözüm görmüyordu nerdeyse , o zaman ağrı kesici etki etti
Allah şifa versin tez vakitte

Sana da geçmiş olsun tatlım sağolasın uyudum uyandım geçti gibi çok hafiften bir ağrı var o da geçer bugün :))

belkide yapma aralığı ile ilgili bu ağır koku, dermatitle alakası yok...bilememdim ki

Canım demir ilacına başladığımdan beri İdoşunki de buram buram kokuyor Sen başladın mı bilmiyorum ama eğer başladıysan ondandır :))

Parmişkom oyun güzelmiş eğlenmene sevindim yavluş. Senin çok ihtiyacın vardı böyle bir deşarja. Minik yaramaz annesini baya yormuştu:))

ben dedim kayınvalideme anlattı bazı çektiklerini suç senin dedim baştan sessiz kalmışsın dedim o zaman gelin kısmı sesini çıkaramazdı dedi bende ben olsam çıkartırım dedim. kimse kusura bakmasın dedim anam babam beni yuva kurayım diye verdi ağlayayım üzüleyim diye değil dedim. hiçbirşey diyemedi.

Ttlım sağlıklı olan zaten 5 dakıkaymıs...gecen doktorumuz dedı.. Pazartesı dr sorucam gene benım kı bazen uzun tutuyo ..

sorunca bana da dönersen sevinirim. bizim doktorumuz da normal diyor .

günaydın kızlar saat 9 da uyandık bugün :) bugün günümüz var yemeğimi yapacağım şimdi inşallah kızım durursa. :)

Parmecim gecenin güzel geçmesine sevindim. Ara ara tekrarla canım.sana da çok iyi gelir hem :)

Bnm kvde de cok cekmis anlatti bana, valla uzuldum onun adina. Kimseyle kavga etmeyen bi kadin, lafi yer yer gider odasinda aglatmis(ayni evdelermis). Kocama dedim annen cok cekmis hep susmus dedim, eee yuvayi ayakta tutmak icin oyle yapiliyo dedi. Aman neyse ki bana cektirmiyo kv. Sadece hep bizimle gorusesi var o bunaltiyo beni.

iyi demişsin bu lafı sevdim ^^anam babam beni yuva kurayım diye verdi ağlayayım üzüleyim diye değil^^

Kızlar herkese günaydın, havada kar kokusu var

Bir de arkadaşlar eminim facede gına gelmiştir bu tür paylaşımlar görmekten ama ben yine bi gıcıklık yapıp burdan da yazayım :)) Havalar baya soğudu malum ve mutlaka arada yemeklerimiz artıyordur bunları çöpe dökeceğimize sokağa koyarsak, içine biraz da küflenmeye yüz tutmuş bayat ekmek belki 1-2 hayat kurtarabiliriz :)) Çöpe gideceğine bu canlara gitsin öyle değil mi Aç bir can doyurmanın verdiği vicdani rahatlamayı hiç bişeye değişmem

benimkide iyi ama laf söylemesi oluyor bazen yani kendi yaptıklarını benden bekliyor temizlik vs gibi.

iyi demişsin bu lafı sevdim ^^anam babam beni yuva kurayım diye verdi ağlayayım üzüleyim diye değil^^
Valla canım sessiz kalınca eziliyorsun. Eşimi çok seviyorum öyle çok ki ama eğer üzerse kırarsa beni giderim. bunu ona da annesine de dedim.

Günaydın tombik ege maşallah sana :)

Aynen arastacım ben çok yemek dökmem ama bazen ekmek ziyan olabiliyor ve o durumda bahçede küçük bir leğene koyuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…