2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ben daha başlamadım...bu dönemde farklı bir brokoli yedim bide lactamil içiyorum

biliyosunuz canm benm kızımda bazen 4-5 günde bir kaka yapıyordu o zaman gerçekten çokk ağır kokuyor kakası. ama buaralar günde bir hatta günde 3-4 yaptığı oluyor eskisi kadar kokmuyor.

Günaydın herkese

8 de kalktık karnını doyurdu güzel kızım. Sonra başladık ıkınmaya ve uykumuz açıldı tamamen. Babamızla yatakta keyif ve oynaşma devam ederken yardımcı ablamız geldi. Annesi sütünü sağdı. 1 kase cocopops yedi. (Saol arasta hangisi yaptı bilmiyorum ama sütüm eski haline geldi) şimdi kızım uyuluyor tekrar anneside yanına kıvrılacağına sizlere bakıyor.

bizim bahçeyede bir köpek sığındı, yavrum nasıl aç...bide ne ne olduysa her yeri yara, kavga mı etmiş artık
eşimde bakalım artık ne yapalım sokakta aç mı bırakalım dedi ve artık bir köpeğimiz var :)
daha doğrusu atımız, kendisi 70 kgluk bir kangal :)

günaydın canım

Ne yedin sütün eskihaline geldi canım ben kaçırmışım o konuşmanızı

biliyosunuz canm benm kızımda bazen 4-5 günde bir kaka yapıyordu o zaman gerçekten çokk ağır kokuyor kakası. ama buaralar günde bir hatta günde 3-4 yaptığı oluyor eskisi kadar kokmuyor.

saol canım bilgi verdiğin için... benim tahminimde (temennim) beklediği için olması. 18inde kontrolümüz var ama atopik dermatitle birleşince içime kurt düştü

bugün hürriyet egede okudum, yavrucak daha 3 aylık, lösemi teşhisi koyulmuş
bende kan vereyim diyorum ama bilginiz var mı, Kula devlet hastanesine mi gitmek lazım yoksa herhangibir devlet hastanesinde verebilir miyiz?
Allah minik kuzununda ailesininde yardımcısı olsun

Valla bilmiyorum canım bir ara lösemili melis vardı ben onun için o zaman istanbul çapa da kan vermiştim hem kan hemde ilik dönürüyüm.
Ulaşabileceğin bir irtibat no yok mu ?

Aybeke'cim selam

Yaaa kusura bakma ben sanirim yazilanlarin bazilarini kacirdim o yuzden soyledigin birseyi tekrar soruyorsam kusura bakma

Sumuksu ve ishal seklindeki kaka atopik dermatit nedeni ile mi?

Benim oglumun kakasi yaklasik 1 aydir sumuksu ve ishal seklinde. Ama ishal derken gunde 5-10 defa yapmiyor ya 1 kere yapiyor ya da 2 gunde 1 yapiyor ama kaka bayagi su gibi ve sumuksu ve fena kokuyor

Doktorumuz sut urunlerine alerji var sut urunleri yeme dedi bana. Bagirsak mukozasi olusuyormus o yuzden biogai kullanmamaizi istedi.

Parme'cim

Rus ablanin sesi benim ogluma cok yi geldi. 2 gun oncesine kadar sss-pat ile uyutuyorduk ki o da zor degildi simdi artik ona bile gerek kalmiyor yatiriyrum yataga rus ablayi da aciyorum kendi kendine iki mik mik yaparak uyuyor. Cok tesekkur ederiz.

Eki Görüntüle 886143 3 aylık nihan :) şimdi biraz daha büyüdü tabi
Nihan mrb tatlım çok güzelsin saça bak maşallah :)
Ayy ne güldüm kuzum ya süpersin bira bardağında ayran afiyetler olsunbunu beyaz düşün
Evet canım hanım efendi hemen bulmuş yolu :) aynen iyi ki de gelmiş şükürler olsun :)

sen mi ben mi az önce yedim bişiler midem kazınıyor hala ne yesem acaba diyorum :)
Bende gece kazına kazına uyudum sabaha az kaldı diyerekten
Ayran iyidir fındığım be ayran in bira out hükümetin sözü
Akıllı incim benim demek bu kızın nazı sana parmiş daha sık yapın çok sevindim eğlenmenize
Kocaman günaydın sana Ege boncuk göz :)

Günaydın tatlım baş ağrın geçmiş gibiii Ohh süper 😘unutulurmu o minik yavruslar CNm elimizden geldiğince unutmuyoruz evet kuzum hava fena soğuk bizde çıkalım dedik ama bakalım gece kar bekleniyooosizde plan ne

kızlar selam herkese...
biz doktordan geldik
cildimizi gösterdik ve tabi ki atopik dermatid denen zıkkımdan olmuş kızım ne yazık ki
travazol diye bir krem verdi içinde kortizon varmış kullanmasak olmaz mı dedim olmaz iyileşmez çok çeker miniğin dedi bende mecburen eve gelince sürdüm
bide linola diye bir krem önerdi ama onun yerine mustela alsak dedim oda olur alabilirsiniz dedi şimdi eşim mustela satan bir eczane arıyor

Parmişkom oyun güzelmiş eğlenmene sevindim yavluş. Senin çok ihtiyacın vardı böyle bir deşarja. Minik yaramaz annesini baya yormuştu:))

Teşekkürler kızlar kesinlikle imkani olan herkes denesin bir kac saat uzak kaldım döndüğümden beri daha kaliteli vakit geçirdim kizimla cok iyi geldi

Bir de gittiğimiz semte daha once hic gitmemiştim daha once , oyun oncesi söyle bir dolaştık bir Tatli yedik cok güldük esimle turistik geziye çıkmış başka bir sehre ilk kez gelmiş gibi hissettik . Binalara falan bakiyoruz Gittiğimiz semt hani istanbulun iyi sayılabilecek bir yeri bile değil ama yine de mutlu olduk vay halimize dedik sonra :)

Cok tatlısınız :)

Aa cok mutlu oldum kayra bebegin hosuna gitmesine bir de biz uyutmayı başarabilsek dün intikam aldı resmen sabaha kadar ayaktaydik ama etkisiz oldu diyemem sakinlestiriyor ağlamıyor en azından valla bende sipariş verdim kitabı bir de ben okuyum bakalım gerçi anlattığınız tüm yöntemleri denedim ise yaramadı ilk ağızdan göreyim bir de

Gercekten bana cok naz yapıyor fena alisti odadan çıkmama izin vermiyor dün uyanık olduğu süre icinde ağlamış a çoğunlukla uyumuş şükür ki . Beni gördü once bir kahkaha attı heyecanlandi sonra bir agladi nasil dert yandı beni neden biraktin diye cok tatlıydi cucu teyzesi :)

saol canım bilgi verdiğin için... benim tahminimde (temennim) beklediği için olması. 18inde kontrolümüz var ama atopik dermatitle birleşince içime kurt düştü
bişey danışmak istiyorum benim kızımın yanaklarıda pütür pütür oldu birden yanklarıdan hiç öpmüyoruz doğduğundan beri aynı şampuan ve kremleri kullanıyoruz kırmızı değil ama sizde ne gibi belirtiler var acaba benim kızımdamı atopik dermemtit oldu diye düşündüm bir an

kızlar astronot ve şapka atkı önerinize ihtiyacım var internetten mümkünse bugün eşim getirdi 68cm denedim kolları biraz zor geçti oda ince kıyafetle o yüzden önerinize ve alanların kaç beden aldıklarına ihtiyacım var şapkada küçük bulamadım maalesef hep kocamanlar napsamkikış geldi kuzum çıplak kaldı

Sapka ve atkı önerilerinize beninde ihtiyacım var hep büyükler dediğin gibi

Astranot icin ise ben gecen hafta lcw den aldım valla ilk kez bir şey aldım lcw den cok memnun kaldım fiyat / performans olarak cok ıti bence yuksek para vermeye gerek yok 50 tl verdim sadece

Yalnız tabi su an biraz buyuk görünüyor 6-9 ay aldım ama önemli olan sıcak tutması gercekten sicacik

günaydın canım

Ne yedin sütün eskihaline geldi canım ben kaçırmışım o konuşmanızı

Valla cocopops varya hani şu çocukların yediği sütle beraber onu yiyorum her sabah. Lactamil içiyorum her akşam. Arada da ıhlamur veya humana veya boza hangisi varsa. Ama hiçbirini abartmıyorum 1 er bardak. Ananas aldırıyorum olabildiğince. Bu kadar sanırım. Ha bide burda bi tarif vardı komposto için. Kuru incir, kayısı, dut, sarı üzüm, kabuk tarçın bide lohusa şerbeti şekeri gerçi ben lohusa şerbeti şekerini bulamadım aktara gitmediğim için marketten aldım hepsini. Kaynattım bi kase de ondan içiyorum taneleriyle beraber. Valla çok hoş oldu kokusu bana aşûreyi hatırlatıyor buğdayla nohutta katsam olacak aşûre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…