- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.321
Sana da geçmiş olsun tatlım sağolasın uyudum uyandım geçti gibi çok hafiften bir ağrı var o da geçer bugün :))
Canım demir ilacına başladığımdan beri İdoşunki de buram buram kokuyorSen başladın mı bilmiyorum ama eğer başladıysan ondandır :))
Kızlar herkese günaydın, havada kar kokusu var
Bir de arkadaşlar eminim facede gına gelmiştir bu tür paylaşımlar görmekten ama ben yine bi gıcıklık yapıp burdan da yazayım :)) Havalar baya soğudu malum ve mutlaka arada yemeklerimiz artıyordur bunları çöpe dökeceğimize sokağa koyarsak, içine biraz da küflenmeye yüz tutmuş bayat ekmek belki 1-2 hayat kurtarabiliriz :)) Çöpe gideceğine bu canlara gitsin öyle değil miAç bir can doyurmanın verdiği vicdani rahatlamayı hiç bişeye değişmem
Günaydın herkese
8 de kalktık karnını doyurdu güzel kızım. Sonra başladık ıkınmaya ve uykumuz açıldı tamamen. Babamızla yatakta keyif ve oynaşma devam ederken yardımcı ablamız geldi. Annesi sütünü sağdı. 1 kase cocopops yedi. (Saol arasta hangisi yaptı bilmiyorum ama sütüm eski haline geldi) şimdi kızım uyuluyor tekrar anneside yanına kıvrılacağına sizlere bakıyor.
biliyosunuz canm benm kızımda bazen 4-5 günde bir kaka yapıyordu o zaman gerçekten çokk ağır kokuyor kakası. ama buaralar günde bir hatta günde 3-4 yaptığı oluyor eskisi kadar kokmuyor.
bugün hürriyet egede okudum, yavrucak daha 3 aylık, lösemi teşhisi koyulmuş
bende kan vereyim diyorum ama bilginiz var mı, Kula devlet hastanesine mi gitmek lazım yoksa herhangibir devlet hastanesinde verebilir miyiz?
Allah minik kuzununda ailesininde yardımcısı olsun
Nihan mrb tatlım çok güzelsin saça bak maşallah :)Eki Görüntüle 886143 3 aylık nihan :) şimdi biraz daha büyüdü tabi
Ayy ne güldüm kuzum ya süpersin bira bardağında ayran afiyetler olsunBak işte nasıl biliyorumEnerjine sahip olduğun günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım )
İyi ki de gördük onları :))
Cucum uykum gelsin diye ayran yaptım koca bir bira bardağına, hem seni anıp hem içiyorum
Bende gece kazına kazına uyudum sabaha az kaldı diyerektenEvet canım hanım efendi hemen bulmuş yolu :) aynen iyi ki de gelmiş şükürler olsun :)
sen mi ben mi az önce yedim bişiler midem kazınıyor hala ne yesem acaba diyorum :)
Ayran iyidir fındığım be ayran in bira out hükümetin sözücanım bence kal sen burda gitme yaban ellerehem ne demişler kayınvalideyi uzaktan sevmek aşkların en güzeli çoktandır özlü söz sarfetmiyorduk cuk oturdu şu an
bu arada tebrikler çoklu alıntı yapmışsın
arastam afiyet olsun bira görünümlü ayranı hüpletmişsin ohh missben de fena ayrancıyımdır cücü gibi. 5 sene önce kolayı hayatımdan çıkardıktan sonra for ever ayran moduna girdim bir daha da çıkamadım
angyss kv nin önünde saygıyla eğiliyorum. bilime katkıda bulunmuş saç dökülmesine yeni bir boyut kazandırarakte allaam yaaa :)
sulozum evet patlama yaşadım ama burada şimdilikkorkuyorum kendimden bu aralar pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum etrafında kv nin hadi hayırlısııııı....
Akıllı incim benim demek bu kızın nazı sana parmiş daha sık yapın çok sevindim eğlenmenizeOh kime iyi gelmez ki bir ara kuaför uyuyormusunuz diye sordu :)
Sagol tatlım ilk once biraz icim ciz etti ama telde rahatına bak inci iyi dediler oyunda cok güzeldi bende dediğin gibi keyfini çıkardım :) teşekkür ederim moral motivasyon icin
Evet Canim sagolsun insallah gençlik hevesi falan değildir ( annem kocaların genc iken böyle olduğunu yaslanınca umursamaz olduğunu savunuyor ) cok yardımcı her konuda destekçim askım benim o :)
Kocaman günaydın sana Ege boncuk göz :)egemle benden günaydın tüm tatlı annelere...Eki Görüntüle 886364 Eki Görüntüle 886364
Kızlar herkese günaydın, havada kar kokusu var
Bir de arkadaşlar eminim facede gına gelmiştir bu tür paylaşımlar görmekten ama ben yine bi gıcıklık yapıp burdan da yazayım :)) Havalar baya soğudu malum ve mutlaka arada yemeklerimiz artıyordur bunları çöpe dökeceğimize sokağa koyarsak, içine biraz da küflenmeye yüz tutmuş bayat ekmek belki 1-2 hayat kurtarabiliriz :)) Çöpe gideceğine bu canlara gitsin öyle değil miAç bir can doyurmanın verdiği vicdani rahatlamayı hiç bişeye değişmem
http://www.youtube.com/watch?v=1k0COGfimm4#t=1[/video]
Parmişkom oyun güzelmiş eğlenmene sevindim yavluş. Senin çok ihtiyacın vardı böyle bir deşarja. Minik yaramaz annesini baya yormuştu:))
günaydın kızlar saat 9 da uyandık bugün :) bugün günümüz var yemeğimi yapacağım şimdi inşallah kızım durursa. :)
Parmecim gecenin güzel geçmesine sevindim. Ara ara tekrarla canım.sana da çok iyi gelir hem :)
bizim bahçeyede bir köpek sığındı, yavrum nasıl aç...bide ne ne olduysa her yeri yara, kavga mı etmiş artık
eşimde bakalım artık ne yapalım sokakta aç mı bırakalım dedi ve artık bir köpeğimiz var :)
daha doğrusu atımız, kendisi 70 kgluk bir kangal :)
Aybeke'cim selam
Yaaa kusura bakma ben sanirim yazilanlarin bazilarini kacirdim o yuzden soyledigin birseyi tekrar soruyorsam kusura bakma
Sumuksu ve ishal seklindeki kaka atopik dermatit nedeni ile mi?
Benim oglumun kakasi yaklasik 1 aydir sumuksu ve ishal seklinde. Ama ishal derken gunde 5-10 defa yapmiyor ya 1 kere yapiyor ya da 2 gunde 1 yapiyor ama kaka bayagi su gibi ve sumuksu ve fena kokuyor
Doktorumuz sut urunlerine alerji var sut urunleri yeme dedi bana. Bagirsak mukozasi olusuyormus o yuzden biogai kullanmamaizi istedi.
Parme'cim
Rus ablanin sesi benim ogluma cok yi geldi. 2 gun oncesine kadar sss-pat ile uyutuyorduk ki o da zor degildi simdi artik ona bile gerek kalmiyor yatiriyrum yataga rus ablayi da aciyorum kendi kendine iki mik mik yaparak uyuyor. Cok tesekkur ederiz.
Nihan mrb tatlım çok güzelsin saça bak maşallah :)
Ayy ne güldüm kuzum ya süpersin bira bardağında ayran afiyetler olsunbunu beyaz düşün
Bende gece kazına kazına uyudum sabaha az kaldı diyerekten
Ayran iyidir fındığım be ayran in bira out hükümetin sözü
Akıllı incim benim demek bu kızın nazı sana parmiş daha sık yapın çok sevindim eğlenmenize
Kocaman günaydın sana Ege boncuk göz :)
Günaydın tatlım baş ağrın geçmiş gibiii Ohh süper 😘unutulurmu o minik yavruslar CNm elimizden geldiğince unutmuyoruzevet kuzum hava fena soğuk bizde çıkalım dedik ama bakalım gece kar bekleniyooo sizde plan ne
bişey danışmak istiyorum benim kızımın yanaklarıda pütür pütür oldu birden yanklarıdan hiç öpmüyoruz doğduğundan beri aynı şampuan ve kremleri kullanıyoruz kırmızı değil ama sizde ne gibi belirtiler var acaba benim kızımdamı atopik dermemtit oldu diye düşündüm bir ansaol canım bilgi verdiğin için... benim tahminimde (temennim) beklediği için olması. 18inde kontrolümüz var ama atopik dermatitle birleşince içime kurt düştü
kızlar astronot ve şapka atkı önerinize ihtiyacım var internetten mümkünse bugün eşim getirdi 68cm denedim kolları biraz zor geçti oda ince kıyafetle o yüzden önerinize ve alanların kaç beden aldıklarına ihtiyacım var şapkada küçük bulamadım maalesef hep kocamanlar napsamkikış geldi kuzum çıplak kaldı
günaydın canım
Ne yedin sütün eskihaline geldi canım ben kaçırmışım o konuşmanızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?