2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oda bişey mi benim kız geçen yonca lodi bağırırken uyudu. :)

Kızlar çağla inciyi beşiğine yatırdım eline daha once sizle paylaştığım uyku arkadasi olan ufak örtüyü verdim dönencesine hamile iken yaptigim oyuncakları astım o kadar heyecanlandi ki surekli konuşuyor örtüsünü elinden bırakmıyor cok sevdi İlk kez bir saatten fazla süredir kendi kendine oyalanıyor arada sadece gelip bi bakıp heyecanına eşlik edip gidiyorum :)

Bende çok bakındım sonunda astronottan vazgeçtim. Çünkü giyeceği evden arabaya kadar. Sonrada arabadan ya avm ye yada misafir gittiğimiz eve kadar. Bu soğukta astronot olsada açık havada gezmeyiz herhalde. Giydirip çıkarmak zor olur diye. Dün bi yüncüde bi abla buldum kapşonlu panço sipariş ettim. Kolay giyer çıkar diye. Yoksa bizde battaniye ye talimiz.

Bu hafta 70gr almisiz.. Ben dedim emmiyor bu cocuk diye kasik mamasina basliyoruz cok uzgunum

benim kızımda emmedi geçen 10 gün filan kilosu da çok fazla değil çişini yapmıyor demiştim ya geçen götürdüm doktora hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç verdi kullanıyoruz 10 gün sonra yeniden gidicez 20 günde 400 gr almış 6200 olmuş doktora dedim bir ara uyanıkken emmedi diye hiç bişi demedi 1 ay sonra ek gıdaya başlarız dedi.sana doktor mu dedi kaşık mamasına başla diye kendin mi karar verdin

Bu hafta 70gr almisiz.. Ben dedim emmiyor bu cocuk diye kasik mamasina basliyoruz cok uzgunum

CANIM BENDE AZ ÖNCE DR DAN GELDİM EMMEK İSTEMİYOR DİYE ANLATTIM HERŞEYİ.Kesinlikle ak gıda başlanmayac emeyi tamamen bırabilir dedi.eğer bu şekilde devam ederse yeterince emiyorsa sağıp kaşıkla vereceksin dedi.15 gün sonra tekrar kontol edecek.Birçok bebek bu dönemde böyle yaparmış ve geçeci olduğunu söyledi rahat ol dedi.

ben,im de iki tane var abiden kalma dediğin gibi hava çok soğuk dışırıya çıkatramayız pek hele rüzgar olunca hiç olmaz.

Cnm astronotu idil bebeden 0- 3 ay aldik..bere atkiyi burda bi bebe magazasndan aldim sapka biraz buyuk geliyo ama rwhtdz etmedj

Bende lcv den bir tane ast.tulum(6 9) aldim cok guzel bende cok begendim.
Diger turlu battaniyeye sariyordum simdi normal kiyafetin uzerine onu giydirip cikariyorum.
Ayrica cok sevindim canim iyi gecmesine.

Bende lcv den bir tane ast.tulum(6 9) aldim cok guzel bende cok begendim.
Diger turlu battaniyeye sariyordum simdi normal kiyafetin uzerine onu giydirip cikariyorum.
Ayrica cok sevindim canim iyi gecmesine.

E harika valla bir seyi de ucuza ve memnun olarak halletmiş olduk böylece hep kazık yerim genelde de :) sen hangisini aldın ben beyaz ici pembe önünde küçük baykuş deseni olanı aldım . Erkek icin olanlardan koyü mavi olanını beğenmiştim aslında daha cok ama baya baya erkek olduğu belli olduğu icin onu alamadım .

Bu arada teşekkür ederim subacim :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 886462
Bu oglumun yeni stili tukuruk style :)
Eki Görüntüle 886463
Buda mickey halimiz
Eki Görüntüle 886464
Buda sabah keyfimizzzz :)

şu sizin tüm halerinize bayıldım ben hele bu tükürlü halinizi var ya öperm ben o tükürlü suratlı maymun.

canım çok geçmiş olsun ilaçarı ihmal etme canım bu nesilde sık görülen birşey büyük oğlumda vardı 2 yaşa akdar sürüd ondan sonrta tek tük olsada geçti şükür 2 senedir hiç bişey yok minikler daha bütür rahatsızlıklar kalıcı olmuyor.Evdeki neme de dikkat et zaten ilacını kremini almışsınız başka yapabileceğin şey yok zamna bırak geçecek rahat ol.

Canım iki günüdrküçük oğlumun öyle kuru oldu cildi ben de evdeki nemine bağladım kalorifer gece gündüz çalışınca içerdeki hava iyice krudu bugun odaları sırayla açtım havalndırıdm burda yağmur var dedim dışırdan doğal nem gelsin.Gece de her kalurifere birer ıslak havlu koyacam hava nemli olsun.Bakalım geçer İnşallah.Bide şimidya kdar yüzkremi kulşnamadım ama yarın e bebkten Töpfer organik yüz kremini alcam umarım faydası olur.

Maşallah size güzel sütün tekrar artmasına sevindi,m.Kendimden biliyorum dönem dönem süt azalma oluyor sakın telaşlanma süt öyle hemen kesilmez.Arkdaşım 3 aydır emirmeyi bıraktı arasıra hala süt akıyor göğüsümden diyor.Sütün azalşmasını hissetinmi bol bol sıvı al dinlen uyu çok işe yarıyor.Ben her şey denedim ama en çok süt yapan şey uyu.

41 bin kere maşlalh sana zeytin gözlü paşa.Maşalalh nazar olmasın yavru ama çok tatlşı birley bu.pupuo çirkin.

Son düzenleme:

Canim ben genelde uygun fiyatlisini bulup alirim pek kazik yedigim olmamistir
Krem rengi sapkali eldivenli canim.lcw sitesinden bakip sectim oraya gidince soyle bir inceledikten sonra aldim. 1 tanede polarli alt ust takim aldim mavili.
Sapkasini ve kilotlu coraplarini normal bir bebe magazisindan aldim.Kilotlu coraplarda cok tatli erkekler icinde varmis megerse arabali'orumcek adamli filan

Aaa benim gittiğim yerde yoktu simdi sen söyleyince baktım netten senin ki daha güzelmiş güle güle kullan :)

kızlar bebeğim kollarını çok açıyor gece uyku tulumu almak istiyorum yattığımız odanın sıcaklığı 22-23 derece ne önerirsiniz siz hangi marka kullanıyorsunuz. lcw da gördüm ama terletir mi emin olamadım alıp kullanan var mı ordan?olmazsa netten sipariş vercz tavsiyeleirnizi beklyorum

yok canım, ne demek...bu ara bende çok şeyi kaçırıyorum
bizdede kaka aynı şekilde, bende bilemiyorum atopik dermatit nedeniyle mi..bizim kontrol 18inde. ozamana kadar beklesem geç mi olur diye düşünüyorum bende

Valla bilmiyorum canım bir ara lösemili melis vardı ben onun için o zaman istanbul çapa da kan vermiştim hem kan hemde ilik dönürüyüm.
Ulaşabileceğin bir irtibat no yok mu ?

canım gazete adamın adını yazmış, bide itfaiyede çalıştığını...pazartesi arayıp ulaşayım adama diyorum iş yerinden

geçmiş olsun canım
bende kortizon kullanmadan iyileştirmenin derdindeyim...bizim doktor sizinkinin aksine son ana karar kotizon kullanmayalım diyor
ben bioderma krem aldım. zaten linola bioderma mustela bunlar hep aynı ayar markalar
bu arada kakasında koku var mı canım?belki söyledin ben atladım kusura bakma

canım doktor muayenesinde rahatlıkla teşhis okunalabilen bir hastalık bu adı batasıca...
nasıl tarif etsem bilemedim ama şöyle diyeyim; soğuk ayazı yiyip yanmış gibi..yada sakallı birisi öpmüş tahriş etmiş gibi. hatta ben ilk bir iki gün babasının bıyığı tahriş etti sanmıştım. ve yüzü aşırı derecede kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…