- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.341
Aybeke'cim selam
Yaaa kusura bakma ben sanirim yazilanlarin bazilarini kacirdim o yuzden soyledigin birseyi tekrar soruyorsam kusura bakma
Sumuksu ve ishal seklindeki kaka atopik dermatit nedeni ile mi?
Benim oglumun kakasi yaklasik 1 aydir sumuksu ve ishal seklinde. Ama ishal derken gunde 5-10 defa yapmiyor ya 1 kere yapiyor ya da 2 gunde 1 yapiyor ama kaka bayagi su gibi ve sumuksu ve fena kokuyor
Doktorumuz sut urunlerine alerji var sut urunleri yeme dedi bana. Bagirsak mukozasi olusuyormus o yuzden biogai kullanmamaizi istedi.
Parme'cim
Rus ablanin sesi benim ogluma cok yi geldi. 2 gun oncesine kadar sss-pat ile uyutuyorduk ki o da zor degildi simdi artik ona bile gerek kalmiyor yatiriyrum yataga rus ablayi da aciyorum kendi kendine iki mik mik yaparak uyuyor. Cok tesekkur ederiz.
kızlar astronot ve şapka atkı önerinize ihtiyacım var internetten mümkünse bugün eşim getirdi 68cm denedim kolları biraz zor geçti oda ince kıyafetle o yüzden önerinize ve alanların kaç beden aldıklarına ihtiyacım var şapkada küçük bulamadım maalesef hep kocamanlar napsamkikış geldi kuzum çıplak kaldı
Bu hafta 70gr almisiz.. Ben dedim emmiyor bu cocuk diyekasik mamasina basliyoruz cok uzgunum
Bu hafta 70gr almisiz.. Ben dedim emmiyor bu cocuk diyekasik mamasina basliyoruz cok uzgunum
Bende çok bakındım sonunda astronottan vazgeçtim. Çünkü giyeceği evden arabaya kadar. Sonrada arabadan ya avm ye yada misafir gittiğimiz eve kadar. Bu soğukta astronot olsada açık havada gezmeyiz herhalde. Giydirip çıkarmak zor olur diye. Dün bi yüncüde bi abla buldum kapşonlu panço sipariş ettim. Kolay giyer çıkar diye. Yoksa bizde battaniye ye talimiz.
kızlar astronot ve şapka atkı önerinize ihtiyacım var internetten mümkünse bugün eşim getirdi 68cm denedim kolları biraz zor geçti oda ince kıyafetle o yüzden önerinize ve alanların kaç beden aldıklarına ihtiyacım var şapkada küçük bulamadım maalesef hep kocamanlar napsamkikış geldi kuzum çıplak kaldı
Sapka ve atkı önerilerinize beninde ihtiyacım var hep büyükler dediğin gibi
Astranot icin ise ben gecen hafta lcw den aldım valla ilk kez bir şey aldım lcw den cok memnun kaldım fiyat / performans olarak cok ıti bence yuksek para vermeye gerek yok 50 tl verdim sadece
Yalnız tabi su an biraz buyuk görünüyor 6-9 ay aldım ama önemli olan sıcak tutması gercekten sicacik
Cnm astronotu idil bebeden 0- 3 ay aldik..bere atkiyi burda bi bebe magazasndan aldim sapka biraz buyuk geliyo ama rwhtdz etmedj
Bende lcv den bir tane ast.tulum(6 9) aldim cok guzel bende cok begendim.
Diger turlu battaniyeye sariyordum simdi normal kiyafetin uzerine onu giydirip cikariyorum.
Ayrica cok sevindim canim iyi gecmesine.
Eki Görüntüle 886462
Bu oglumun yeni stili tukuruk style :)
Eki Görüntüle 886463
Buda mickey halimiz
Eki Görüntüle 886464
Buda sabah keyfimizzzz :)
canım çok geçmiş olsun ilaçarı ihmal etme canım bu nesilde sık görülen birşey büyük oğlumda vardı 2 yaşa akdar sürüd ondan sonrta tek tük olsada geçti şükür 2 senedir hiç bişey yok minikler daha bütür rahatsızlıklar kalıcı olmuyor.Evdeki neme de dikkat et zaten ilacını kremini almışsınız başka yapabileceğin şey yok zamna bırak geçecek rahat ol.kızlar selam herkese...
biz doktordan geldik
cildimizi gösterdik ve tabi ki atopik dermatid denen zıkkımdan olmuş kızım ne yazık ki
travazol diye bir krem verdi içinde kortizon varmış kullanmasak olmaz mı dedim olmaz iyileşmez çok çeker miniğin dedi bende mecburen eve gelince sürdüm
bide linola diye bir krem önerdi ama onun yerine mustela alsak dedim oda olur alabilirsiniz dedi şimdi eşim mustela satan bir eczane arıyor
Canım iki günüdrküçük oğlumun öyle kuru oldu cildi ben de evdeki nemine bağladım kalorifer gece gündüz çalışınca içerdeki hava iyice krudu bugun odaları sırayla açtım havalndırıdm burda yağmur var dedim dışırdan doğal nem gelsin.Gece de her kalurifere birer ıslak havlu koyacam hava nemli olsun.Bakalım geçer İnşallah.Bide şimidya kdar yüzkremi kulşnamadım ama yarın e bebkten Töpfer organik yüz kremini alcam umarım faydası olur.bişey danışmak istiyorum benim kızımın yanaklarıda pütür pütür oldu birden yanklarıdan hiç öpmüyoruz doğduğundan beri aynı şampuan ve kremleri kullanıyoruz kırmızı değil ama sizde ne gibi belirtiler var acaba benim kızımdamı atopik dermemtit oldu diye düşündüm bir an
Günaydın herkese
8 de kalktık karnını doyurdu güzel kızım. Sonra başladık ıkınmaya ve uykumuz açıldı tamamen. Babamızla yatakta keyif ve oynaşma devam ederken yardımcı ablamız geldi. Annesi sütünü sağdı. 1 kase cocopops yedi. (Saol arasta hangisi yaptı bilmiyorum ama sütüm eski haline geldi) şimdi kızım uyuluyor tekrar anneside yanına kıvrılacağına sizlere bakıyor.
egemle benden günaydın tüm tatlı annelere...Eki Görüntüle 886364 Eki Görüntüle 886364
E harika valla bir seyi de ucuza ve memnun olarak halletmiş olduk böylece hep kazık yerim genelde de :) sen hangisini aldın ben beyaz ici pembe önünde küçük baykuş deseni olanı aldım . Erkek icin olanlardan koyü mavi olanını beğenmiştim aslında daha cok ama baya baya erkek olduğu belli olduğu icin onu alamadım .
Bu arada teşekkür ederim subacim :)
Canim ben genelde uygun fiyatlisini bulup alirim pek kazik yedigim olmamistir
Krem rengi sapkali eldivenli canim.lcw sitesinden bakip sectim oraya gidince soyle bir inceledikten sonra aldim.1 tanede polarli alt ust takim aldim mavili.
Sapkasini ve kilotlu coraplarini normal bir bebe magazisindan aldim.Kilotlu coraplarda cok tatlierkekler icinde varmis megerse arabali'orumcek adamli filan
Aybeke'cim selam
Yaaa kusura bakma ben sanirim yazilanlarin bazilarini kacirdim o yuzden soyledigin birseyi tekrar soruyorsam kusura bakma
Sumuksu ve ishal seklindeki kaka atopik dermatit nedeni ile mi?
Benim oglumun kakasi yaklasik 1 aydir sumuksu ve ishal seklinde. Ama ishal derken gunde 5-10 defa yapmiyor ya 1 kere yapiyor ya da 2 gunde 1 yapiyor ama kaka bayagi su gibi ve sumuksu ve fena kokuyor
Doktorumuz sut urunlerine alerji var sut urunleri yeme dedi bana. Bagirsak mukozasi olusuyormus o yuzden biogai kullanmamaizi istedi.
Parme'cim
Rus ablanin sesi benim ogluma cok yi geldi. 2 gun oncesine kadar sss-pat ile uyutuyorduk ki o da zor degildi simdi artik ona bile gerek kalmiyor yatiriyrum yataga rus ablayi da aciyorum kendi kendine iki mik mik yaparak uyuyor. Cok tesekkur ederiz.
Valla bilmiyorum canım bir ara lösemili melis vardı ben onun için o zaman istanbul çapa da kan vermiştim hem kan hemde ilik dönürüyüm.
Ulaşabileceğin bir irtibat no yok mu ?
Eki Görüntüle 886462
Bu oglumun yeni stili tukuruk style :)
Eki Görüntüle 886463
Buda mickey halimiz
Eki Görüntüle 886464
Buda sabah keyfimizzzz :)
kızlar selam herkese...
biz doktordan geldik
cildimizi gösterdik ve tabi ki atopik dermatid denen zıkkımdan olmuş kızım ne yazık ki
travazol diye bir krem verdi içinde kortizon varmış kullanmasak olmaz mı dedim olmaz iyileşmez çok çeker miniğin dedi bende mecburen eve gelince sürdüm
bide linola diye bir krem önerdi ama onun yerine mustela alsak dedim oda olur alabilirsiniz dedi şimdi eşim mustela satan bir eczane arıyor
bişey danışmak istiyorum benim kızımın yanaklarıda pütür pütür oldu birden yanklarıdan hiç öpmüyoruz doğduğundan beri aynı şampuan ve kremleri kullanıyoruz kırmızı değil ama sizde ne gibi belirtiler var acaba benim kızımdamı atopik dermemtit oldu diye düşündüm bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?