- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.361
Doktor dedi ama oncelikle sutunu sag kasikla ver dedi ya da aptamil 1 ver dedi. Bi de bu mamadan verebilirsin nekadar olacagina kendin karar ver dedi. Ah bi emse.. Ah bi emsebenim kızımda emmedi geçen 10 gün filan kilosu da çok fazla değil çişini yapmıyor demiştim ya geçen götürdüm doktora hafif idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç verdi kullanıyoruz 10 gün sonra yeniden gidicez 20 günde 400 gr almış 6200 olmuş doktora dedim bir ara uyanıkken emmedi diye hiç bişi demedi 1 ay sonra ek gıdaya başlarız dedi.sana doktor mu dedi kaşık mamasına başla diye kendin mi karar verdin
Canim bizimki biberon almiyor zaten eger biberon verirsen tamamen birakabilir dedi doktorum da. Aman kasikla vericez. Sagio vermeye caliscam iste sut yoksa mamalata bakicazCANIM BENDE AZ ÖNCE DR DAN GELDİM EMMEK İSTEMİYOR DİYE ANLATTIM HERŞEYİ.Kesinlikle ak gıda başlanmayac emeyi tamamen bırabilir dedi.eğer bu şekilde devam ederse yeterince emiyorsa sağıp kaşıkla vereceksin dedi.15 gün sonra tekrar kontol edecek.Birçok bebek bu dönemde böyle yaparmış ve geçeci olduğunu söyledi rahat ol dedi.
kızlar bebeğim kollarını çok açıyor gece uyku tulumu almak istiyorum yattığımız odanın sıcaklığı 22-23 derece ne önerirsiniz siz hangi marka kullanıyorsunuz. lcw da gördüm ama terletir mi emin olamadım alıp kullanan var mı ordan?olmazsa netten sipariş vercz tavsiyeleirnizi beklyorum
ben de aldım ve pisman oldum ter içinde kaldı.
Doktor dedi ama oncelikle sutunu sag kasikla ver dedi ya da aptamil 1 ver dedi. Bi de bu mamadan verebilirsin nekadar olacagina kendin karar ver dedi. Ah bi emse.. Ah bi emse
lcwdan mı almıştın ?
anlamadım seninki neden bu kadar uzun sürdü bizimkisi 2 hafta bile sürmedi geçti şimdi göğsüme yaklaşınca kendi istiyor çok mutluyum :)
ben bücürük mağazasından aldım görünce çok beğenmiştim 60 liraydı. Oda sicakligi 23 derece ve oğlum sırılsıklam oldu diyebilirim. Bence gereksiz birşetmiş. Tabi memnun olanlarda var bu benim görüşüm
Bende lcv den bir tane ast.tulum(6 9) aldim cok guzel bende cok begendim.
Diger turlu battaniyeye sariyordum simdi normal kiyafetin uzerine onu giydirip cikariyorum.
Ayrica cok sevindim canim iyi gecmesine.
kollarını sürekli dışarıya çıkarıyor o yüzden alsam mı dedim ama bilemedim sen böyle söyleyince. Arastacım sen memnundun markası neydi nerden almıştın
kızlar bebeğim kollarını çok açıyor gece uyku tulumu almak istiyorum yattığımız odanın sıcaklığı 22-23 derece ne önerirsiniz siz hangi marka kullanıyorsunuz. lcw da gördüm ama terletir mi emin olamadım alıp kullanan var mı ordan?olmazsa netten sipariş vercz tavsiyeleirnizi beklyorum
kızlar 6-9 aydı bugünkü gelen kitykate eşimgetirdi 75 lira dedi kolları giyerken dar gibi geldi boyu büyük ama lcw demişsin parmecim tüm fermuarlımı nasıl?
kızlar 6-9 aydı bugünkü gelen kitykate eşimgetirdi 75 lira dedi kolları giyerken dar gibi geldi boyu büyük ama lcw demişsin parmecim tüm fermuarlımı nasıl?
Benim oğlum da kolları disarda uyuyor hatta o dışarı cikarmadan ben çıkarıyorum daha sonra uugrasmasina diye. O şekilde hasta olmayacağına kanaat getirdim yüzü sıcak oluyor geceleri. Birde benim oğlum sıcağı pek sevmiyor. Bebeğin için en doğru karar senin tabiki canım
Oy maşallah Ege sen ne tatlı seysin boyleegemle benden günaydın tüm tatlı annelere...Eki Görüntüle 886364 Eki Görüntüle 886364
Oy oy onun her style ini yerim , tatlım benim maşallah sanaEki Görüntüle 886462
Bu oglumun yeni stili tukuruk style :)
Eki Görüntüle 886463
Buda mickey halimiz
Eki Görüntüle 886464
Buda sabah keyfimizzzz :)
Gecmis olsun canım , insallah kolayca geçer kaşıntı ve kizarikliklarikızlar selam herkese...
biz doktordan geldik
cildimizi gösterdik ve tabi ki atopik dermatid denen zıkkımdan olmuş kızım ne yazık ki
travazol diye bir krem verdi içinde kortizon varmış kullanmasak olmaz mı dedim olmaz iyileşmez çok çeker miniğin dedi bende mecburen eve gelince sürdüm
bide linola diye bir krem önerdi ama onun yerine mustela alsak dedim oda olur alabilirsiniz dedi şimdi eşim mustela satan bir eczane arıyor
Canım sakin ol stres yapma , su süt alerjisi denen şey olabilir mı acaba , niye bu kadar beslenmeye karşı isteksiz acabaBu hafta 70gr almisiz.. Ben dedim emmiyor bu cocuk diyekasik mamasina basliyoruz cok uzgunum
Her halini yerim kuzucumEki Görüntüle 886462
Bu oglumun yeni stili tukuruk style :)
Eki Görüntüle 886463
Buda mickey halimiz
Eki Görüntüle 886464
Buda sabah keyfimizzzz :)
Fena alıştı bu cadılar bize parmişim duruda öle bana gelince iç çekiyor resmen bi siniyo boynumaTeşekkürler kızlar kesinlikle imkani olan herkes denesin bir kac saat uzak kaldım döndüğümden beri daha kaliteli vakit geçirdim kizimla cok iyi geldi
Bir de gittiğimiz semte daha once hic gitmemiştim daha once , oyun oncesi söyle bir dolaştık bir Tatli yedik cok güldük esimle turistik geziye çıkmış başka bir sehre ilk kez gelmiş gibi hissettik . Binalara falan bakiyoruz Gittiğimiz semt hani istanbulun iyi sayılabilecek bir yeri bile değil ama yine de mutlu olduk vay halimize dedik sonra :)
Cok tatlısınız :)
Aa cok mutlu oldum kayra bebegin hosuna gitmesine bir de biz uyutmayı başarabilsek dün intikam aldı resmen sabaha kadar ayaktaydik ama etkisiz oldu diyemem sakinlestiriyor ağlamıyor en azından valla bende sipariş verdim kitabı bir de ben okuyum bakalım gerçi anlattığınız tüm yöntemleri denedim ise yaramadı ilk ağızdan göreyim bir de
Gercekten bana cok naz yapıyor fena alisti odadan çıkmama izin vermiyor dün uyanık olduğu süre icinde ağlamış a çoğunlukla uyumuş şükür ki . Beni gördü once bir kahkaha attı heyecanlandi sonra bir agladi nasil dert yandı beni neden biraktin diye cok tatlıydi cucu teyzesi :)
Canım biz mothercaredan almıştık ama lcw dekiler gayet güzel ve fiyatıda ii bi ton para vermeye değmez hem pratik kullanışlı biz avm ye gidince kollarını çıkarıyorum hemen çıkarkende geçiriyorum oldu bittikızlar astronot ve şapka atkı önerinize ihtiyacım var internetten mümkünse bugün eşim getirdi 68cm denedim kolları biraz zor geçti oda ince kıyafetle o yüzden önerinize ve alanların kaç beden aldıklarına ihtiyacım var şapkada küçük bulamadım maalesef hep kocamanlar napsamkikış geldi kuzum çıplak kaldı
Tatlış HM de çok güzel atkı bereler var bugün baktım bebekler için harika şeyler var ben almadım çünkü var bellide olmaz haftaya alırım belkimSapka ve atkı önerilerinize beninde ihtiyacım var hep büyükler dediğin gibi
Astranot icin ise ben gecen hafta lcw den aldım valla ilk kez bir şey aldım lcw den cok memnun kaldım fiyat / performans olarak cok ıti bence yuksek para vermeye gerek yok 50 tl verdim sadece
Yalnız tabi su an biraz buyuk görünüyor 6-9 ay aldım ama önemli olan sıcak tutması gercekten sicacik
Oy maşallah canım çok sevindim ya uyku arkadaşı istiyormuş demek sıkılıyor hatunKızlar çağla inciyi beşiğine yatırdım eline daha once sizle paylaştığım uyku arkadasi olan ufak örtüyü verdim dönencesine hamile iken yaptigim oyuncakları astım o kadar heyecanlandi ki surekli konuşuyor örtüsünü elinden bırakmıyor cok sevdi İlk kez bir saatten fazla süredir kendi kendine oyalanıyor arada sadece gelip bi bakıp heyecanına eşlik edip gidiyorum :)
CNm ben almıştım lcw uyku tulumu hiç memnun kalmadım terletiyodu sonra arastanın tavsiye ettiği Babyboum polar uyku tulumu aldım çok memnunum kocitom bile keşke 2 tane alsaydın diyo yıkayınız dönüşümlü giyerdi diye bugün yıkadım hemen petekte kuruttum giydirdim şimdi :)öpüyorum tekrar cennetlik arastamııkızlar bebeğim kollarını çok açıyor gece uyku tulumu almak istiyorum yattığımız odanın sıcaklığı 22-23 derece ne önerirsiniz siz hangi marka kullanıyorsunuz. lcw da gördüm ama terletir mi emin olamadım alıp kullanan var mı ordan?olmazsa netten sipariş vercz tavsiyeleirnizi beklyorum
Oy maşallah Ege sen ne tatlı seysin boyle
Oy oy onun her style ini yerim , tatlım benim maşallah sana
Gecmis olsun canım , insallah kolayca geçer kaşıntı ve kizarikliklari
Canım sakin ol stres yapma , su süt alerjisi denen şey olabilir mı acaba , niye bu kadar beslenmeye karşı isteksiz acaba
Bir gastroenterologa mı danışsan acaba
Valla cocopops varya hani şu çocukların yediği sütle beraber onu yiyorum her sabah. Lactamil içiyorum her akşam. Arada da ıhlamur veya humana veya boza hangisi varsa. Ama hiçbirini abartmıyorum 1 er bardak. Ananas aldırıyorum olabildiğince. Bu kadar sanırım. Ha bide burda bi tarif vardı komposto için. Kuru incir, kayısı, dut, sarı üzüm, kabuk tarçın bide lohusa şerbeti şekeri gerçi ben lohusa şerbeti şekerini bulamadım aktara gitmediğim için marketten aldım hepsini. Kaynattım bi kase de ondan içiyorum taneleriyle beraber. Valla çok hoş oldu kokusu bana aşûreyi hatırlatıyor buğdayla nohutta katsam olacak aşûre.
Kızlar çağla inciyi beşiğine yatırdım eline daha once sizle paylaştığım uyku arkadasi olan ufak örtüyü verdim dönencesine hamile iken yaptigim oyuncakları astım o kadar heyecanlandi ki surekli konuşuyor örtüsünü elinden bırakmıyor cok sevdi İlk kez bir saatten fazla süredir kendi kendine oyalanıyor arada sadece gelip bi bakıp heyecanına eşlik edip gidiyorum :)
canım gazete adamın adını yazmış, bide itfaiyede çalıştığını...pazartesi arayıp ulaşayım adama diyorum iş yerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?