2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor dedi ama oncelikle sutunu sag kasikla ver dedi ya da aptamil 1 ver dedi. Bi de bu mamadan verebilirsin nekadar olacagina kendin karar ver dedi. Ah bi emse.. Ah bi emse

Canim bizimki biberon almiyor zaten eger biberon verirsen tamamen birakabilir dedi doktorum da. Aman kasikla vericez. Sagio vermeye caliscam iste sut yoksa mamalata bakicaz

Ben de aldım ve pisman oldum ter içinde kaldı.

Doktor dedi ama oncelikle sutunu sag kasikla ver dedi ya da aptamil 1 ver dedi. Bi de bu mamadan verebilirsin nekadar olacagina kendin karar ver dedi. Ah bi emse.. Ah bi emse

anlamadım seninki neden bu kadar uzun sürdü bizimkisi 2 hafta bile sürmedi geçti şimdi göğsüme yaklaşınca kendi istiyor çok mutluyum :)

kollarını sürekli dışarıya çıkarıyor o yüzden alsam mı dedim ama bilemedim sen böyle söyleyince. Arastacım sen memnundun markası neydi nerden almıştın

Bende lcv den bir tane ast.tulum(6 9) aldim cok guzel bende cok begendim.
Diger turlu battaniyeye sariyordum simdi normal kiyafetin uzerine onu giydirip cikariyorum.
Ayrica cok sevindim canim iyi gecmesine.

kızlar 6-9 aydı bugünkü gelen kitykate eşimgetirdi 75 lira dedi kolları giyerken dar gibi geldi boyu büyük ama lcw demişsin parmecim tüm fermuarlımı nasıl?

kollarını sürekli dışarıya çıkarıyor o yüzden alsam mı dedim ama bilemedim sen böyle söyleyince. Arastacım sen memnundun markası neydi nerden almıştın

Benim oğlum da kolları disarda uyuyor hatta o dışarı cikarmadan ben çıkarıyorum daha sonra uugrasmasina diye. O şekilde hasta olmayacağına kanaat getirdim yüzü sıcak oluyor geceleri. Birde benim oğlum sıcağı pek sevmiyor. Bebeğin için en doğru karar senin tabiki canım

ben ikeadan aldım kolsuz gayetde güzel kullanıyorum ama fiyatını hatırlamıyorum..

kızlar 6-9 aydı bugünkü gelen kitykate eşimgetirdi 75 lira dedi kolları giyerken dar gibi geldi boyu büyük ama lcw demişsin parmecim tüm fermuarlımı nasıl?

Bizimki buyuk geliyor.Hem boyu uzun,hemde kollari iceride kaliyor.
Daha yeni girdik kisa almisken bir kac giyinsin diye dusundum ama ne kadar sure olur bilmiyorum.

Aynen benim oglusu tarif etmissin canim.
Kollarin ikiside yorganin ustunde hatta iki yana acmis oyle uyuyor.
Kafasindan cok terler emerken bile alni su icinde kaliyor.
Sabah kalktiginda bazen yuzu soguk,bazen sicak.oda isisi 22 c

Cnm bzmki onden iki yandan fermuarli gayet rahat..bde annem lcw den almis getrdi o unden tek fermuarli 3-6 ay o da..suanda onu kullaniyrm ikiside cok kullanisli..port bebe kullandm bi ara derli toplu olmuyodu boyle rahat ettm

Oy maşallah Ege sen ne tatlı seysin boyle

Eki Görüntüle 886462
Bu oglumun yeni stili tukuruk style :)
Eki Görüntüle 886463
Buda mickey halimiz
Eki Görüntüle 886464
Buda sabah keyfimizzzz :)
Oy oy onun her style ini yerim , tatlım benim maşallah sana
Gecmis olsun canım , insallah kolayca geçer kaşıntı ve kizarikliklari
Bu hafta 70gr almisiz.. Ben dedim emmiyor bu cocuk diye kasik mamasina basliyoruz cok uzgunum
Canım sakin ol stres yapma , su süt alerjisi denen şey olabilir mı acaba , niye bu kadar beslenmeye karşı isteksiz acaba
Bir gastroenterologa mı danışsan acaba

Eki Görüntüle 886462
Bu oglumun yeni stili tukuruk style :)
Eki Görüntüle 886463
Buda mickey halimiz
Eki Görüntüle 886464
Buda sabah keyfimizzzz :)
Her halini yerim kuzucum
Fena alıştı bu cadılar bize parmişim duruda öle bana gelince iç çekiyor resmen bi siniyo boynuma şikayet etmiş bide oy tatlım ya yemelik bunlar
Canım biz mothercaredan almıştık ama lcw dekiler gayet güzel ve fiyatıda ii bi ton para vermeye değmez hem pratik kullanışlı biz avm ye gidince kollarını çıkarıyorum hemen çıkarkende geçiriyorum oldu bitti
Tatlış HM de çok güzel atkı bereler var bugün baktım bebekler için harika şeyler var ben almadım çünkü var bellide olmaz haftaya alırım belkim külotlu çoraplar çok güzeldi ayy bi tane babet vardı leopar desenli idoş geldi aklıma hemen bide elbisesi vardı çok ciciydi ama
Oy maşallah canım çok sevindim ya uyku arkadaşı istiyormuş demek sıkılıyor hatuninş o şekilde uyumayada alışık parmişim
CNm ben almıştım lcw uyku tulumu hiç memnun kalmadım terletiyodu sonra arastanın tavsiye ettiği Babyboum polar uyku tulumu aldım çok memnunum kocitom bile keşke 2 tane alsaydın diyo yıkayınız dönüşümlü giyerdi diye bugün yıkadım hemen petekte kuruttum giydirdim şimdi :)öpüyorum tekrar cennetlik arastamıı

Meltemcim doktor dedi ki sut alerjisi olsa mama da almaz, kasikla aptamil verdigimde babasi oyaliyorsa cok guzel yiyor. Ama benden baska biri koluna yatirdiginda bile agliyor, emme pozisyonunda yani. Bilemedim artik, kasik mamasini cok yapasim yok sutu sagip vericem ve aptamile devam edicem.

Benim adet dönemlerinde azalıyor sütüm cocopops ve hoşaf dışındaki şeyleri yiyip içiyorum zaten teşekkür ederim canım :)

sevindim parmecim güzel geçmesine :) ve maşallah incime inşallah uyku örtüsünü çok sever :)

canım gazete adamın adını yazmış, bide itfaiyede çalıştığını...pazartesi arayıp ulaşayım adama diyorum iş yerinden

hadi bakalım ulaşabilirsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…