- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.741
Heracım bizde bugün 4. Ay aşılarımızı olduk, bizimki 1300 gr almış 8800 şu anda, sadece anne sütü veriyorum ben iki aydır, doktor iyi kilo almış demek ki sütün yarıyo, anne sütünün diyeti olmaz dedi. İyi bişi bu üzülme. Aynı anda boyuda uzamıştır zaten sıkma canını.
Turşusunamı gidiyor eşin parmişim ömürsün ömürbu Tlf seninle ne alıp veremediği var kıs
merhaba kızlar.. biz bugün 4. ay aşımızı olmaya gittik.. fakat oradan güzel haberler ile ayrılmadık.. her ay 1 kilo alıyordu yavrum.. artık yavaşlaması lazımdı ve 500 gr civarı bekliyordum kilo alımını .. öyle olmadı.. bebeğim tamda kilo alımının yavaşlaması gereken ayda bugüne kadar olan bütün rekorlarını kırarak 1.800 gr almış. 8 kiloya ulaştı ve üst sınırı geçtiği söylendi.. çok üzüldüm.. her zamankinden farklı yemezken niye böyle oldu anlamadım.. ki gece tam 9 saat yemek yemiyor. ve oldukçada haraketli bir bebek.. nolur kilo almıyor diye üzülmeyin.. asıl fazla kilo hastalıkların babasıdır.. boyumuz normal 64 cm.. kilosuna üzüldüm
sınırı geçtiği söylendi canım benim.. daha önce hiç bu kadar kilo almamıştı.. 3.070 gr doğdu zaten minicik.. ilk aylarda alsa valla üzülmücem.. ki topikte de bu ay bütün bebişler normal kilo aldı. biz coştuk.
Turşusunamı gidiyor eşin parmişim ömürsün ömürbu Tlf seninle ne alıp veremediği var kıs
Heracım bizde bugün 4. Ay aşılarımızı olduk, bizimki 1300 gr almış 8800 şu anda, sadece anne sütü veriyorum ben iki aydır, doktor iyi kilo almış demek ki sütün yarıyo, anne sütünün diyeti olmaz dedi. İyi bişi bu üzülme. Aynı anda boyuda uzamıştır zaten sıkma canını.
Ewt enazindan sutum var durmadan sukrediyorum zaten. Senin niye kesmisti heracim hatirlayamadim?
Aman ben de olmasam neye güleceksiniz iste eğlenin gitsin :)
Canım sütünün kesildiğini bilmiyordum, ama yinede dert etme bak ne tatlı tombiş yanaklı bebişin var, emeklemeye başlayınca verirler zaten. Gayettte sağlıklı gözüküyor bebişin maşallah ona.beklebekle.. bu arada benim sütüm kızım 1.5 aylıkken kesildi.. emziremiyorum.. çok şanslısın.. keşke benim de sütüm olsaydı da varsın inatlaşsaydı emmicem diye
Canım yaa valla, benimki bir gün istemedi memeyi itti hep beni aklıma direkt sen gelmiştin ne zormuş hakkten dedim. İnan çok sevindim emmesine, maşallah diyelim hep emsin annesini.Masallah tosun olmus annesi Allah bagislasinnn:)
İste bu benim aldığım :) demek outletmis:)
Ve ben 50 tl ye aldım . Bak suba yine kaziklanmisim bir de seviniyordum :) ama benim ki ayaklı ve eldivenli :)
içim rahatladı ama bu kiloyu anne sütü ile değil mama ile aldı.. buna canım sıkılıyor.
ah canım ahh.. stres denen illetten dolayı.. eşim işi gereği seyahate çıktı 21 gün yoktu.. beni de ç.kaleye bıraktı.. annem ç.kalede babam bozcaadada.. ikisi yeni boşanmış.. ikisinin arasında mekik dokudum.. babamın annenle beni barıştır baskısı.. babaannemin yanımda dedemi küfretmeleri.. kendi evimde olmayışım.. eşimin yanımda olmayışı.. beni mahvettiii
Canım yaa valla, benimki bir gün istemedi memeyi itti hep beni aklıma direkt sen gelmiştin ne zormuş hakkten dedim. İnan çok sevindim emmesine, maşallah diyelim hep emsin annesini.
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Tulum bak mesela bu var
lazın da damarı fenadır ama :))) anneannemden bilirim sürmeneli
saol canişkomm evet baktımda içi yünlümü bilemedm parmenin tecrübeden faydalancam:) tesk ederimmmm
cnm kalınmı fermuarlımı bide içi yün mü rahat giyiliormu ayyy amma sordum hemen alayımmm
YOo yanlış hatırlıyorsun cucu yeni öğrendi ismini başka biri ile karıştırıyorsun
Meltowski basıma ne isler actın farkında mısın :))
Benim de streesli zamanlarimda sutumun kesilecek gibi olmasi cok korkutuyor. Sagmayi filan denedin mi? Bebek cektikce geliyo ya bi de. Evlatlik aldigi bebegj bile emzirdiginde sutu gelen kadinlar bilimsel olarak kanitlamis cunku.
Anne sütü almıyor sanırım canım mama çok mu yiyor kaç cc ve kaç kere veriyosun tosbikim yaa şuan çok şirin ama doktorunla konuşman daha ii olur . Benim arkadaşımın kızını 6. Ayında Dr diyetisyene yönlendirmişti
Basin sagolsun canim. Yalniz ben sanirim seninle ilgili bicok seyi yanlis hatirliyorum:) hem yasini daha farkli hatirliyorum hem de aybike ismini seninle yarisan kardesinin ismi gibi hatirliyorum.
alla alla acaba arasta mıydı??? yada ben kafayı yedim kendi kendime uyduruyorum
ay bazende çok komik oluyor, tam uyumadan önce okuyorum ya rüyamda görüyorum, sabah da saf saf gerçek sanıyorum
geçenlerde rabarba yı hamile diye gördüm, gün içinde hatırladım rüya olduğunu :))) eyvahlar olsun benim durum vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?