2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah tosun olmus annesi Allah bagislasinnn:)

Anne sütü almıyor sanırım canım mama çok mu yiyor kaç cc ve kaç kere veriyosun tosbikim yaa şuan çok şirin ama doktorunla konuşman daha ii olur . Benim arkadaşımın kızını 6. Ayında Dr diyetisyene yönlendirmişti

yani bilmemki belki kız olduğu için demişlerdir dişi ya daha narin olsun diye heralde korkma ne güzel iştee hareketlenince zayıflar o zayıflar son zamanlarda bana söylenen söz

Turşusunamı gidiyor eşin parmişim ömürsün ömür bu Tlf seninle ne alıp veremediği var kıs

yok cucu yurt dışının tersini yazmaya çalıştı parme bize bulmaca çözdürüyor :)

içim rahatladı ama bu kiloyu anne sütü ile değil mama ile aldı.. buna canım sıkılıyor.

Ewt enazindan sutum var durmadan sukrediyorum zaten. Senin niye kesmisti heracim hatirlayamadim?

ah canım ahh.. stres denen illetten dolayı.. eşim işi gereği seyahate çıktı 21 gün yoktu.. beni de ç.kaleye bıraktı.. annem ç.kalede babam bozcaadada.. ikisi yeni boşanmış.. ikisinin arasında mekik dokudum.. babamın annenle beni barıştır baskısı.. babaannemin yanımda dedemi küfretmeleri.. kendi evimde olmayışım.. eşimin yanımda olmayışı.. beni mahvettiii

beklebekle.. bu arada benim sütüm kızım 1.5 aylıkken kesildi.. emziremiyorum.. çok şanslısın.. keşke benim de sütüm olsaydı da varsın inatlaşsaydı emmicem diye
Canım sütünün kesildiğini bilmiyordum, ama yinede dert etme bak ne tatlı tombiş yanaklı bebişin var, emeklemeye başlayınca verirler zaten. Gayettte sağlıklı gözüküyor bebişin maşallah ona.

Benim de streesli zamanlarimda sutumun kesilecek gibi olmasi cok korkutuyor. Sagmayi filan denedin mi? Bebek cektikce geliyo ya bi de. Evlatlik aldigi bebegj bile emzirdiginde sutu gelen kadinlar bilimsel olarak kanitlamis cunku.

lazın da damarı fenadır ama :))) anneannemden bilirim sürmeneli

lazlık yok eşim de ama havasından mıdır suyundan mı damarı var malesef. inatçı keçi diyorum ben ona. artvinin tepelerine tırmanmaktan keçi gibi inatçı olmuş. eşim esmer ve küçük burunlu tipi de benzemiyo karadenizlilere. ben artvinli deyince herkes uzun burunlu ve sarışın renkli gözlü bekliyor görünce şaşırıyolar.

allahımmm kv aradı arabayı satmışlardıııı dioki alacazzz hemen gelec ezzz çokkk özldikkk bebişiiiii man kafa diorummm başkada bişe demiorum çünkü benim eşim panik atak ve nasıl negatif enerjileri varsa onlar gelince atak nüksedio daha 2 gün önce onu söledimmm gelmeye korkuorum bende dedi şimdide dioki otobüsle gelcezde benim midem bulanır araba alalımda gelelimmm diooo benciiiillll dingiiilll.yavrumunda huyu değişio tüm huzurumuz kaçıo daha ne diyiiimm allahımm inşallaahh alamazlar araba zaten eşim sömestride gidecek yanlarına ne demeye huzurumuzu kacırıo bunlar anlamadım kızım tvli odada sesle uyuyo ama tv sesiyle ben bazen gezerek emziriorum kp var amaaannn ne diyiimmm sinirim bozulduuu

cnm kalınmı fermuarlımı bide içi yün mü rahat giyiliormu ayyy amma sordum hemen alayımmm

Baya kalın sıcak tutuyor ama inci icinde henüz hic terlemesi

Fermuarlari iki yandan açılıyor giydirmesi kolay

İci ne bilmiyorum onun adını poların uzun tuylusu diye tarif edebilirim aksamı beklersen icinin yakından fotosunu çekip pc ye yukleyebilirim

YOo yanlış hatırlıyorsun cucu yeni öğrendi ismini başka biri ile karıştırıyorsun

Meltowski basıma ne isler actın farkında mısın :))

alla alla acaba arasta mıydı??? yada ben kafayı yedim kendi kendime uyduruyorum
ay bazende çok komik oluyor, tam uyumadan önce okuyorum ya rüyamda görüyorum, sabah da saf saf gerçek sanıyorum
geçenlerde rabarba yı hamile diye gördüm, gün içinde hatırladım rüya olduğunu :))) eyvahlar olsun benim durum vahim

Benim de streesli zamanlarimda sutumun kesilecek gibi olmasi cok korkutuyor. Sagmayi filan denedin mi? Bebek cektikce geliyo ya bi de. Evlatlik aldigi bebegj bile emzirdiginde sutu gelen kadinlar bilimsel olarak kanitlamis cunku.

denedim canım.. kızım 90 cc mama yerken benim göğsümden 30cc ikisinden toplam zor çıkıyordu.. oda su yoğunluklu..sonra sütümü içtikçe morarmaya başladı.. öğğğ diye ses çıkartıyordu .. öğürmekten boğazları acıyo bi çığlıkta onun için atıyordu.. pes ettim..

120cc içiyor günde 6-7 biberon.. 7 yi geçmiyor.. bazen 5 biberon içiyor.. geçen ayda aynı içiyordu 1 kilo almıştı.

Basin sagolsun canim. Yalniz ben sanirim seninle ilgili bicok seyi yanlis hatirliyorum:) hem yasini daha farkli hatirliyorum hem de aybike ismini seninle yarisan kardesinin ismi gibi hatirliyorum.

yok canım evet karıştırmışsın :) onun ismide benimki kadar olmasada enteresan
bu arada aramızı düzelttik, daha doğrusu kıyamıyorum kardeş işte

Hayır arasta kendi adını kendisi söyledi daha ince birkaç kez

Funda geçenlerde cucuya senin adını bilmeme rağmen cucum demek hosuna gidiyor dedi sadece onla karıştırıyor olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…