2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin canım.. masal doğduğundan beri benimde evimden insan eksik olmadı. gelen yatılı geliyor.. zor oluyor..

Çok tatlısınız yaa gözümde canlandırdım da mıncırırım gülen yüzünü onun

Canım geçmiş olsun ameliyatı sorunsuz atlatmanıza sevindim

Gunebakan, yeni isiniz hayirli olsun. #direntekelbayii

Sağol canım Direneceğiz her zaman!

Off eşine üzüldüm canım ya Bakıcı isteme nedenini şimdi daha iyi anladım.

Geçmiş olsun canım üzülme bunlar mutlaka başımıza geleccek. Bol bol emişin çabucak atlatıyor merak etme

Ismim zümray tatlışım ben hiç duymadım kendi ismimde olan başka birini

Kııız ismin ne değişikmiş. Hiç tahmin etmezdim seni bulmak kolay olur

kuşum yeni işiniz hayırlı olsun bol kazan çlar

Teşekkür ederim canım. O ne biçim rüya kız Sonunda koptum demek bebek ağlıyo diye evlatlık vereceklermiş

Üzülme tatlım ya dönmeler emeklemeler başlasın atar bütün kilolarını. Doktor ne söyledi peki farklı bişey yapmanı önerdi mi?

ay canım ne diyeceğimi bilemedim şimdi...hep kilo almadığına üzülme toparlar derken sen kilosu fazla diyorsun
anlamadığım fazla kilo neden problem olsun ki...zaten bu çocuk yakında hareketlenmeye başlayacak ve yakacak. üzme canım kendini

tamam cnm bekliorum akşamı

Allah sabır versin canım.. masal doğduğundan beri benimde evimden insan eksik olmadı. gelen yatılı geliyor.. zor oluyor..
saol cnm amiinnn anlayışsız insanlar beni gerio ben gerildikçe kuzum uyumuo

Nasi bi yaratici ruyadir o yaaa cok eglendim:)) insallah ruyan yorumuna cikar aybikenin is konusu da cozulur.

[/QUOTE]

ayy sormayın kızlar yaa benim rüyalar feciii:)))

1 gunde gecmis baya artmis okuyamadim herkes iyidir umarim.
Dun aksam baris yine gaz sancisiyla aglama krizine girdi bitemedi gitti su lanet olasi sey.
Bugunde dr.aradim biraz oksurugu var,burnuda bir iki gunfdur tikaniyor bekleyelimmi getireyimmi diye.
Suan sadece ihlamur ve papatya ver,ilac vermiyorum dedi.
Birde bir kasc gundur kakasinin rengi siyah sari olmayi baslamisti ben verdigim elma suyuna bagladim ama yinede sordum.
Bunun icin tahlil istedi.
Gizli kanda olabilir,boyada dedi.Sonucu arayip bildirmemizi istedi.

Bebislerin kaka renginde degisiklik olan varmi?

Ya onu da sordum doktora, tutturamayabilirsin anne sutunu kaynatamadigimiz icin dedi. Ben once sagip vermeye caliscam Allahim
Nolur emsin nolur mamaya muhtac olmayayim amin

canım nasıl oldunuz merak ediyorum.Biz daha iyiyz diyim de iyiy olalım.Biz hala aynı uyanıken emeyiz ama uykusu gelince biraz sağlayıp öyle memye koyuyorum emeye başlar bazen yine bırakıyor ağlıyor ben de emik veriuorum sakinleşiyor sonra çabucak meziği çıkartıp memeyi veriyorum.Bazen birkaç kez bun tekrarlmak zoundayım ama sonunda emiyor.İş her şeyi bıraktım duruyorum başında uyutmadan önce ve uyanacağı zmöana memeyi öyle tuturuyorum.Bence ammaila acele etme.Baktım ben büyük oğlum da aynı sorun yaşamıştım biberonla bile.ve ayda 200 gr almış ama buna rağmen dr bize mama vermemiş anne sütü devam demiş.yani bence bir ay daha müsade et bebeğine.Biz dr eğer emmek istemiyorsa annesüüt kaşıkla ver dedi.

Allah yardimcin olsun heracim..

çok geçmiş olsun canım.. inşallah kısa sürede iyileşir İlker..

canım öncelikle maşallah Masal kuzuya doktor ne yapmanı söyledi ben onu merak ettim. sadece üst sınırı geçmiş mi dedi de sen bu kadar endişelendin?

Kizlar dun aksam ve bugun yavastam uyanikken emmelere basladik, ya benim rahatlama cabalarim sonuc verdi ya da reflu ilaci ise yariyor:) kizimin gozumun icine bakarak emmesi ne buyuk mutlulukkkk!

çok çok sevindim canımcımm inşallah böyle devam eder artık

çok güldüm turşusuna parmiş yaa bakalım senin telefon daha neler yumurtlayacak kendi kafasından

Hayır arasta kendi adını kendisi söyledi daha ince birkaç kez

Funda geçenlerde cucuya senin adını bilmeme rağmen cucum demek hosuna gidiyor dedi sadece onla karıştırıyor olabilirsin

hee ben demiştim öyle ayrıca isim mevzusunda gayet ayrıcalıklıyım ben topikte çoğunuzun ismini çook önceden biliyordum malumunuz ee olsun o kadar ayrıcalığımız dimi ama doğum habercisi olduk onca zaman. ayyy ne günlerdi bee

geçmiş olsun canım ek gıda başlayınca kak rengi değişiyor ama yineden siyah rengi ilk kez duydum büyük ihtimalle elmedan olabilir ama yineden tahlil yaptırmak ne doğrsu bence.Bişey çıkmaz İnşalah.

Kızlar bebişlere bu kiloları nasıl aldırıyorsunuz bir akıl verin yahu biz 6 aylık olucaz daha 6 kg larda geziyoruz.

canım bunu bizden kaynaklanan birşey değilki bu tamamen bebeğin yapısından bişey.Var bebek az emer ama yine iyi kilo alır var bebk çok emer ama öyle mana aman fazla kilo almazlar.Benimki iyiy kilo alıyorki doğudan beri geceleri pek emedi mesela.Ve ne kadar emiyor hiç bilmiyorum süütüm var sadece bunu biliyorum.Büyük oğlum anne süüt biberonla aldı ve ne kdar içtiğini biliyordum bazen normladen fazla içerdi ama buna rağmen bu oğluma kdar hiç kilo almadı.Mesela küçüğün şimdiki kilo boy abisinin 6 aylıkken hali.İkis benim çocuk ikisi erkek ikisi benim sütümü alıyor ama biri daha iri işte.Genetik bir şey.Büyük oğlan abbasına beziyor sayıf ve uzun küçük ise bana bezeyecek belki tontiş:)Ama bunu da fark ettim en güzel akşam yemeğim benim ve gece süt sağdığımda o süt sarıdır sabah isağdığım süt ise daha beyaz.sanırm yediklerimiz de çok etkiliyor.

Sagol canim benim duzelecegiz insallah 3 haftadir omrumden omur gitti ama yani.

maşlalah canım ben de sizi merak ediyordum.VBak çok ama çok sevindim sizin için.Stres yapmamak lazım işte biz tedirign olunca onlar bunu hissediyor ve husuzlanıyorlar.uyanıkken emedimi yine uykulu halde emirisin stres yapma.Bİrkaç arkdaşımla konuştum onlarda benzeyen durumlar yaşamış bu aylarda sakın pes etme dediler biberon ve ek gıda kesinlikle verme geçecek dediler.Ben de azıcık rahatladım.

canım fazla içmiyormuş acaba mama markasını mı değiştirsen derim.ama bana göre çok kilo değil boyu d avar zaten.Bide canım birkaç ay kaldı kilo alacaklar inana sonra kilo aldırmka çok zor oluyor emeklemeye başladılarmı inceliyorlar bay.Bide büyücekler başka çocuklarl akarşılacakçalr hastalıklar başlıyor kilolardan bişey kalmıyor.Bu kdar erken aylarda fazla kilo kafaya takmamak lazım.

bız geldıkkkk :) barış a ayrıcaaa opucuk gonderıyo eylusss :)

Eklentiler

• $20131209_140504 eeee.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $20131209_140335 eeee.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $20131209_140629 ee.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…