- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.761
allahımmm kv aradı arabayı satmışlardıııı dioki alacazzz hemen gelec ezzz çokkk özldikkk bebişiiiii man kafa diorummm başkada bişe demiorum çünkü benim eşim panik atak ve nasıl negatif enerjileri varsa onlar gelince atak nüksedio daha 2 gün önce onu söledimmm gelmeye korkuorum bende dedi şimdide dioki otobüsle gelcezde benim midem bulanır araba alalımda gelelimmm diooo benciiiillll dingiiilll.yavrumunda huyu değişio tüm huzurumuz kaçıo daha ne diyiiimm allahımm inşallaahh alamazlar araba zaten eşim sömestride gidecek yanlarına ne demeye huzurumuzu kacırıo bunlar anlamadım kızım tvli odada sesle uyuyo ama tv sesiyle ben bazen gezerek emziriorum kp var amaaannn ne diyiimmm sinirim bozulduuu
Nasi bi yaratici ruyadir o yaaa cok eglendim:)) insallah ruyan yorumuna cikar aybikenin is konusu da cozulur.
Kızlar kızım hergün ben de komik bi şeyler bulup kahkahalara boğuluyo
Yarın işe başlıcam diye eski ceketlerimi deniyordum oluyor mu diye annem de kızım kucağında bana bakıyordu olmuş mu olmamış mı
Kuzum da pür dikkat beni izliyordu
Sonra eskiden hafif bol gelen kalın siyah bi ceketim vardı onu giydim ve 4 kilo fazlam kaldığı için o tam oldu sevinçle anneme döndüm Aaa annecim vak oldu diye
O arada kızım bir kahkaha atmaya başladı bana bakıp bakıp
Sonra annemle ben de kahkaha atmaya başladık biz güldükçe o güldü katıldı yavrum sonra gözlerinden yaş geldi ve bu sefer olay ağlamaya döndü
Sanırım gülmekten karnı acıdı
Çok tatlı oluyo ama bi daha bu kadar güldürmüycem
Sonra sarılıp susturdum şimdide uyuyoruz herkese iyi geceler
İyi geceler arkadaşlar, hani kızımın fıtık ameliyatı olacağını ve korkularımı paylaşmıştım ... Kızım ameliyat oldu hemde 2 taraflı çok şükür şu an çok iyi...Fakat şimdide memeyi istemiyor 1 haftadır böyleyiz ve takip ediyorum bu derdi çeken çok ve ben kendime formül buldumiki gündür rahatım diyebilirim
Hem emmiyor akşam 4 5 gibi huysuzluğu başlıyor ve uyumuyordu bile tesadüf saçımı kuruturken ,görümcemde kızımı sakinleştirmeye çalışıyordu birden sesini duyunca sustu sonra görümceme emzirme pozisyonuna al dedim ve alır almaz gözlerini kapattıbende hemen yaatak odasına gittim tabi arkamdan fön makinesini getirdiler ve emmeye başladı sonunda uyudu buarada bu olaya ben hiç inanmazdım görümcemle donup kaldık resmen uyudugunda :44: yanlız gündüz fön işi yemedi , gündüz emzirmelerimide uyandıktan hemen sonra yoksa kesinlikle emmiyor kasıyor parçalıyor kendini deneyin derim sorunu olan arkadaşlar ... Bu arada muhabbetleriniz çok hoş sizleri gözetlemek dinlendiriyor beni :):
Birde ben bir süre avm lere gitmemeye karar verdim benim cadı avmye gittiğimizin akşamı ve ertesi günü huzursuzluğu bitmiyor gürültüdenmi yoksa manyetik alan çok diyorlar ondan mı bilmiyorum :44: sizlerde böyle sorunlar varmı?
Gunebakan, yeni isiniz hayirli olsun. #direntekelbayii
işte ben bu iki oğul arasındaki farkı bir türlü anlamadım...eşimi 11 yıldır tanıyorum, hep kadına sahip çıktık bir derdi olduğunda biz çözdük...diğer oğlu boş gezenin boş kalfası, içki problemi var
sanırım geçmişte benim bilmediğim bir hikaye var..eşimi doğurmak istememiş hiç, mecbur doğurdum babası izin vermedi aldırmama dedi
parmecim aynı şehirde otururken bize gelmezdi etmezdi, bir kere bilmemki telefon etsin napıyorsunuz desin..İzmire taşındık ozamanda ne aradı ne sordu, bizi yolcu etmedi bile düşün artık...6 aydır burda, telefonu kontörlü diye faturalı hat aldık rahat etsin dedik, abartmıyorum 6 aydır hergün oğlunu arıyor
bana anlatıyor "Aydın tuvaletini söylemiyor diye kibritle kıçını yaktım" "yaramazlık yapıyor diye babasından gizli hortumla dövdüm"
yahu böyle çocuk mu büyütülür, iyi benim adam piskopat olmamış. dedim sen torunununda kıçını yakmaya kalkarsın, yok ona yapar mıyım sen kızarsın diyor
kızlar çok ama çok üzgünüm kafamı duvarlara vurasım var. dün arkadaşa gitmiştik yarım saat uzaklıktaakşam 9-10 gibi döndük arabaya binme ve inme dışında bebeğim çok dışarıdada kalmadı ama bi uyandı kuzum burnu tıkanmış hırıl hırıl ve arada öksürüyor. çok mutsuzum kendimi çok suçluyorum inşallah hasta olmaz dua edin
Ismim zümray tatlışım ben hiç duymadım kendi ismimde olan başka birini
günaydın herkese kızlarrrr bugün rüyamda aybikeyi gördüm nasılmı Aybike savcıymış doğuda bi yerde bende hamileyim o da sonra onun sancıları tutuo doktora yetiştirecez veee çat diye yola doğuruo oğlusunu birisi göbeğini kesio bende alıp bacak boğumlarını sayıp ooo ii kalça çıkığı yok diorummm:)))) neyse eve getirioz sonra diorum hadi çıkalım sütleri sağıoz ağaçları suluoz onlasonra diorum savcı olacağına avukat olsaydın rahat ederdin bak :)))o ara bi bebek ağlaması biri dioki bu bebek böle ağlayıp durdu bizde evlatlık verecez uyanıorumki ağlayan benim ikra:)) ve ben bu rüyayı yorumladım uyanınca Aybike iş bulacak inşallah
kuşum yeni işiniz hayırlı olsun bol kazan çlar
merhaba kızlar.. biz bugün 4. ay aşımızı olmaya gittik.. fakat oradan güzel haberler ile ayrılmadık.. her ay 1 kilo alıyordu yavrum.. artık yavaşlaması lazımdı ve 500 gr civarı bekliyordum kilo alımını .. öyle olmadı.. bebeğim tamda kilo alımının yavaşlaması gereken ayda bugüne kadar olan bütün rekorlarını kırarak 1.800 gr almış. 8 kiloya ulaştı ve üst sınırı geçtiği söylendi.. çok üzüldüm.. her zamankinden farklı yemezken niye böyle oldu anlamadım.. ki gece tam 9 saat yemek yemiyor. ve oldukçada haraketli bir bebek.. nolur kilo almıyor diye üzülmeyin.. asıl fazla kilo hastalıkların babasıdır.. boyumuz normal 64 cm.. kilosuna üzüldüm
aminnnnnn :)))
lokma döktürüp hepinize göndericem kızlar
Kizlar dun aksam ve bugun yavastam uyanikken emmelere basladik, ya benim rahatlama cabalarim sonuc verdi ya da reflu ilaci ise yariyor:) kizimin gozumun icine bakarak emmesi ne buyuk mutlulukkkk!
merhaba kızlar.. biz bugün 4. ay aşımızı olmaya gittik.. fakat oradan güzel haberler ile ayrılmadık.. her ay 1 kilo alıyordu yavrum.. artık yavaşlaması lazımdı ve 500 gr civarı bekliyordum kilo alımını .. öyle olmadı.. bebeğim tamda kilo alımının yavaşlaması gereken ayda bugüne kadar olan bütün rekorlarını kırarak 1.800 gr almış. 8 kiloya ulaştı ve üst sınırı geçtiği söylendi.. çok üzüldüm.. her zamankinden farklı yemezken niye böyle oldu anlamadım.. ki gece tam 9 saat yemek yemiyor. ve oldukçada haraketli bir bebek.. nolur kilo almıyor diye üzülmeyin.. asıl fazla kilo hastalıkların babasıdır.. boyumuz normal 64 cm.. kilosuna üzüldüm
tamam cnm bekliorum akşamıBaya kalın sıcak tutuyor ama inci icinde henüz hic terlemesi
Fermuarlari iki yandan açılıyor giydirmesi kolay
İci ne bilmiyorum onun adını poların uzun tuylusu diye tarif edebilirim aksamı beklersen icinin yakından fotosunu çekip pc ye yukleyebilirim
saol cnm amiinnn anlayışsız insanlar beni gerio ben gerildikçe kuzum uyumuoAllah sabır versin canım.. masal doğduğundan beri benimde evimden insan eksik olmadı. gelen yatılı geliyor.. zor oluyor..
Çok tatlısınız yaa gözümde canlandırdım da mıncırırım gülen yüzünü onun
Canım geçmiş olsun ameliyatı sorunsuz atlatmanıza sevindim
Sağol canımDireneceğiz her zaman!
Off eşine üzüldüm canım yaBakıcı isteme nedenini şimdi daha iyi anladım.
Geçmiş olsun canım üzülme bunlar mutlaka başımıza geleccek. Bol bol emişin çabucak atlatıyor merak etme
Kııız ismin ne değişikmiş. Hiç tahmin etmezdim seni bulmak kolay olur
Teşekkür ederim canım. O ne biçim rüya kızSonunda koptum demek bebek ağlıyo diye evlatlık vereceklermiş
Üzülme tatlım ya dönmeler emeklemeler başlasın atar bütün kilolarını. Doktor ne söyledi peki farklı bişey yapmanı önerdi mi?
Ya onu da sordum doktora, tutturamayabilirsin anne sutunu kaynatamadigimiz icin dedi. Ben once sagip vermeye caliscam Allahim
Nolur emsin nolur mamaya muhtac olmayayim amin
denedim canım.. kızım 90 cc mama yerken benim göğsümden 30cc ikisinden toplam zor çıkıyordu.. oda su yoğunluklu..sonra sütümü içtikçe morarmaya başladı.. öğğğ diye ses çıkartıyordu .. öğürmekten boğazları acıyo bi çığlıkta onun için atıyordu.. pes ettim..
120cc içiyor günde 6-7 biberon.. 7 yi geçmiyor.. bazen 5 biberon içiyor.. geçen ayda aynı içiyordu 1 kilo almıştı.
Merhaba arkadaşlar.. İlker'im 2 gündür hastaydı önce genizden bi hırıltıyla başladı emin olamadım doktorunu aradım serum fizyolojik ver takip et dedi. öyle yaptım ertesi günü iyice burnu tıkandı hapşuruklar arttı ve doktora götürdük soğuk algınlığı ama çok ilerlememiş. Peditus verdi 5 günü geçirmeden devam edicez şuruba. gözleri yaşla doluyor sonra çapaklanıyor ama bugün daha iyi.sizde serum fizyolojikle temizleyin kızlar hastalanmadan öyle dedi dr.
Hafif bir pişik vardı onun içinde desitin krem verdi ilaç bazında değil çok iyi geldi diğer koruyucuları bıraktım buna devam edicem artık.
Kizlar dun aksam ve bugun yavastam uyanikken emmelere basladik, ya benim rahatlama cabalarim sonuc verdi ya da reflu ilaci ise yariyor:) kizimin gozumun icine bakarak emmesi ne buyuk mutlulukkkk!
Bizde de birşey yok . Anca Esım çık sık turşusuna gidiyor biliyorsunuz evde yalnız kalıyorum . Ayrıca bizim apartmana nedense cok hırsız giriyor bizim kapi ile bile gecmiste oynanmış .
Bir hırsızla karsı karşıya gelme düşüncesi beni öldürüyor . Allah korusun hic degilse alarmı görünce tenezzül etmiyorlar
Hayır arasta kendi adını kendisi söyledi daha ince birkaç kez
Funda geçenlerde cucuya senin adını bilmeme rağmen cucum demek hosuna gidiyor dedi sadece onla karıştırıyor olabilirsin
1 gunde gecmis baya artmis okuyamadim herkes iyidir umarim.
Dun aksam baris yine gaz sancisiyla aglama krizine girdibitemedi gitti su lanet olasi sey.
Bugunde dr.aradim biraz oksurugu var,burnuda bir iki gunfdur tikaniyor bekleyelimmi getireyimmi diye.
Suan sadece ihlamur ve papatya ver,ilac vermiyorum dedi.
Birde bir kasc gundur kakasinin rengi siyah sari olmayi baslamisti ben verdigim elma suyuna bagladim ama yinede sordum.
Bunun icin tahlil istedi.
Gizli kanda olabilir,boyada dedi.Sonucu arayip bildirmemizi istedi.
Bebislerin kaka renginde degisiklik olan varmi?
Kızlar bebişlere bu kiloları nasıl aldırıyorsunuz bir akıl verin yahu biz 6 aylık olucaz daha 6 kg larda geziyoruz.
Sagol canim benim duzelecegiz insallah3 haftadir omrumden omur gitti ama yani.
denedim canım.. kızım 90 cc mama yerken benim göğsümden 30cc ikisinden toplam zor çıkıyordu.. oda su yoğunluklu..sonra sütümü içtikçe morarmaya başladı.. öğğğ diye ses çıkartıyordu .. öğürmekten boğazları acıyo bi çığlıkta onun için atıyordu.. pes ettim..
120cc içiyor günde 6-7 biberon.. 7 yi geçmiyor.. bazen 5 biberon içiyor.. geçen ayda aynı içiyordu 1 kilo almıştı.
bız geldıkkkk :) barış a ayrıcaaa opucuk gonderıyo eylusss :)
maşlaah anne kız pek de tatlısnız.Demk BArışa öpücük he ama olmadı biz de isityoruz he.tammaBerkeye olmadı ama teyzesize olur belki:)))
bak ne güzel gördün mü kuzum biraz rahatladın işler yoluna girmeye başladı
Ben 10 sene yerleşen fazla 7 kilomu 45 günde vermiştim. Bence azmettirici çok önemli. İddiaya girmiştim, yoğun çalışıyordum, başlangıçtaki direnci kırsın diye de 1 kutu lahana kapsülü aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?