2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım öksürüğü varsa gece ayaklarının altına viks sür. kalında bir çorap giydir.. öksürük denen bişi kalmaz... geçmiş olsun

teşekkür ederim kızlar.. burası bana iyi geliyor.. ne yapmam lazım diye sordum ama cevap vermese daha iyiydi.. hiç bişi yapamazsın.. dedi.. sınırı geçmiş dedi.. gönderdi..

Ewt kasikla veriuorum ek takviyeyi zaten kasikla verdigim hersey olarak dusunebilirsin. Sma aptamil de yapiyorum herzamsn sagmaya vsktim olmuyo uyumasan once kasikla besliyirum uyuyunca da hemen emziriyorum. Biz daha iiyiz sanirim canim dun biraz emdi bugun de biraz emdi uyanikken umarim iyice duzelir. Senin ilk bebeginde bu emmeme olayi ne zaman baslamis ve ne zaman bitmisti? 3 hafta oldu ya merak ediyorum bizimki ne zaman tam bitecek diye. Kizima diyorum tribinu seveyim kime bu tribin diye, guluyo bana şebek ya :) merak edip sordugun icin cok tesekkur ederim canim mutlu oldum :)

Sagol fundacim innnsallah:)

Gecmis olsun canım , ilker iyileşsin biran önce
Sıkma canını canım , nasıl olsa emekleyince verecekler
Bende kilo almıyor diye üzülüyorum , aman bosver saglıklı olsunlarda en önemlisi o
Yaa evet , ne hakkın var benim özelime elini kolunu sallaya sallaya girip alıyorsun benim eşyamı
İsin maddiyatinda da degilim , bu yuzsuzlugu rahatlığı kaldıramıyor insan, o takıları ben gene alabilirim ama manevi degeri ? En cokta esimin aldığı kolye ve kvdemin aldığı yüzüğe üzüldüm
Birde kutusunda hic açılmamış , etiketi üstünde üst iç çamaşırını çalmış , kadındır diyorlar , bilmiyorum ama hayrını görmesin insallah
Allah korusun canım , Allah kötü yazı yazmasın .
Benim kafamda arastanin rüyaları gibi pek cok senaryo var bu konuda ,karşılaşırsak ne yapacağıma dair
bız geldıkkkk :) barış a ayrıcaaa opucuk gonderıyo eylusss :)
Maşallah eylus e , hoş gelmis güzellik

Fikriyecim doğru söylüyorsun her bebiş kendine özel. 8 9 kiloları duyunca şaşırıyorum ben nerde hata yapıyorum diye ama manken olacak herhalde bizimki :) bu kilolara anca yaşında çıkarız biz bu gidişle. Benim minnak daha ilk ayından beri çok hareketli ve sanırım metobolizması çok hızlı çalışıyor her bezi dolu kızımın bu da iyi beslendiğini gösterir. Kaka çiş konusunda üstüne tanımam. Sanırım çok hızlı yakıyor artık buna kanaat getirdim çünkü doktorumuz normal diyor.

kızlar nette çok güzel bir tarif buldum.. yapımı tam 15 dk.. çok pratik ve basit.. çat kapı gelen herkese yapılabilir.. hemde hafif bir tatlı..

malzemeler: 7 yemek kaşığı irmik.
7 '' '' şeker
3 su bardağı süt
1 paket kremşanti.
ceviz, hindistancevizi, fıstık ne istenirse...

yapılışı: şekeri irmiği sütü tencereye koyup karıştıra karıştıra kaynatıyoruz.. koyulaşınca ocaktan alıyoruz.. 5 dk sonra soğumuş oluyor.. içine kremşantiyi döküp karıştırıyoruz.. elimize top top alıp yuvarlayıp istediğimiz cevize fıstığa sokup çıkartıp tabağa koyuyoruz.. dolaba atıp soğutuyoruz.. 15 dk sonra yenmeye hazır oluyor.. ben yaptım kız mızmızlandı.. şekli biraz kayık oldu.. siz daha güzellerini yaparsınız...

süper gözukuyoo heracım!!ellerıne saglık..akşam usenmezsem bende yaparımm...böyle seylerı deftere yazmaktaNSA TELEFONA CEKIYORUM DAHA KOLAY OLUYOO..YAZMAYA USENIYORUMM :))

süper gözukuyoo heracım!!ellerıne saglık..akşam usenmezsem bende yaparımm...böyle seylerı deftere yazmaktaNSA TELEFONA CEKIYORUM DAHA KOLAY OLUYOO..YAZMAYA USENIYORUMM :))

valla hiç üşenicek bişi değil.. 15 dk da işlem tamam soğuması yuvarlaman dahil.. :) valla ben ajanda tuttum kendime. ayırdım tatlı tuzlu diye. hepsini tek tek yazarım :)

ımm çok güzel görünüyo lop lop atmalık ama ben bi süre tatlı yemicem diye söz verdim kendimeeeeheran dönebilmek koşuluyla
ben anca yemek yaptım valla duş aldım bugün bu kadar etli patates yemeği yaptım en kolayı makarna bide salatayaranda var tabii puhahaa

Bildiğin kayboldum geçmişte çıkamıyorum, bıraktım artık bir yerde..
Tam 3- 5 sayfa kalıyor birşey çıkıyor yine bir geliyorum 3-5 sayfa olmuş 15 sayfa..
Vazgeçtim geçmişten. Ben sizi özledim Selim Duru'yu..

valla hiç üşenicek bişi değil.. 15 dk da işlem tamam soğuması yuvarlaman dahil.. :) valla ben ajanda tuttum kendime. ayırdım tatlı tuzlu diye. hepsini tek tek yazarım :)

:))
Benımde var ajandada yapan ypk :))benımde cat kapı mısafırler ıcın mikrodalgada sekız dakıkada olan ıslak kekeım var :))onu yapıyorumm..super oluyooo :))3 yumurta
1.5 sb şeker
1 sb süt
1 sb sıvı yağ
4 çorba kaşığı kakao
1 kabartma tozu
1 vanilya
1.5 sb un
1/2 sb ceviz
üzeri için hindistan cevizi
süt+sıvıyağ+şeker+kakao iyice çırpın içinde topak kalmayacak ve şeker eriyecek. karışımdan 1 sb ayrın yumurtalarI teker teker ilave edip karıştırmaya devam edin kabartma tozu+vanilyayı ve unu eleyin ve sıvı karışımın içine ilave edin küçük kare borcama karışımı dökün ve 600 watta 8 dakika pişirin,pişip pişmediğini kontrol edin eger pişmediyse bi 2 dakikaya daha ayarlayın(çünkü her mikrodalganın pişirme süresi bazen farklı olabiliyor) sıcakken dilimleyin ve ayırdığınız karışımı kekin her tarafına dökün

Öyle medcim yapacak bisey yok sanırım kabul etmekten baska
Dün 4 kez kakali bez değiştim , hepside dolu ,kiloyu az alıyor diye istedikce emziriyorum, arada kusuyor, ama aldığı 300 gr 1 ayda. Yani sütüm az olsa ağlar , huzursuzlanir ve bu kadar kaka yapmaz diye düşünüyorum , metabolizma hızlı demekki, ama sanki bu kadar emegim bosa gidiyor , işe gitsem demekki daha iyi kilo alacak sagabildigim süt + gerekirse mamayla. Ne yapalım hayırlısı olsun

Oyy yerim ben o Selim i , cok tatlı maşallah , bu pozu da tam yemelik olmus herzamanki gibi

benim de yemeğim yok adet oldum bugün o yüzden de tatlıya sardım kocam yemicekmiş.. bende acıkınca yumurta salatası yapıcam kendime

denicem canım sağol

oyyy ısırırım yaaa.. tipe bak :) dudakları da büzmüş :) maşallah

ah be dünüşüm nerelerdesin bende senii özledim çok ...duruda selimi ağlamasın duruşta ağlıyo ona bakıpp
ayy suratını yediğim gözler yine konuşuyoooo

Ay yerim bu oglani yaaa suratini sevdigim:)))))

Oyy yerim ben o Selim i , cok tatlı maşallah , bu pozu da tam yemelik olmus herzamanki gibi

oyyy ısırırım yaaa.. tipe bak :) dudakları da büzmüş :) maşallah
Teşekkür ederiz kii :)
ah be dünüşüm nerelerdesin bende senii özledim çok ...duruda selimi ağlamasın duruşta ağlıyo ona bakıpp
ayy suratını yediğim gözler yine konuşuyoooo
Sorma dünüşüm ya cuma misafirim vardı cumartesi pazar nasıl geçti anlamadım. Temizlik yapayım diye dışarı çıkmadık, gezmekten oldum ne temizlik yapabildim ne bişey Bugünde komşu teyzeler geldi Selim'i görmeye. Bir fırsatım kalmadı bakmaya.
Selim de sapıttı bu ara. Gece 20 dk da bir uyanıyor memeyi ağına alır almaz uyuyor emmeden, yerine koyuyorum uyanıyor. Meme ağzında uyuyacak sıpa. Durum böyle olunca ben gündüzleri sarhoş gibiyim.. İyi geceler çayı aldım. Dün gece yatmadan önce içirdim. Gece 2 de kalktı kalkış o kalkış Gece deliksiz uyusun diye değil miydi yaw bu çay

bugün işbaşı yaptım çok da korktuğum gibi olmadı
sadece kızımı inanılmaz çok özledim her iki satte bir görmeme rağmen,
sabah ve öğlen emzirmeye gittim
şimdi de çıkıyorum, amirim pek bi anlayışlı konuştu ama umarım böyle devam eder
çıkarken bize haber vermek zorunda değilsin işlerini hallet çık falan dedi,
kendisi çok zorlanmış vaktinde, toplantı aralrında annesi işyerine getirirmiş öyle emzirirmiş, o zaman devlet memeurlarına 45 gün müş doğumdan sonra izin
45 günü düşünemiyorum ya nasıl bırakılır 45 günlük bebek, ben 3.5 aylık bebeği zar zor bıraktım bugün tüm gün içim acıdı
tek sorun araba kullanma konuusnda acemi olduğum ve bu arap ülkesinde kaos trafikte kullanmaya korktuğum için taksyle gidip geliyorum günde 3 kez, sigara içen taksici amca ve şakkıdı şakkıdı arap şarkıları eşliğinde
kızım için herşeye değer yeterki o emsin günde 10 kez de giderim
allahtan yol kısa 6-7 dakika
umarım daha da iyi olacak

bız geldıkkkk :) barış a ayrıcaaa opucuk gonderıyo eylusss :)

Vaaay anne kiz yakiyorsunuz guzeller... masallah canim ya inceciksinnnnn

Kucuk suratli elif ecemize mankennlik cok yakisir :)

Yaaa suloz yapma bunu!oyle tatli pozlar paylasiyosun ki dayanamiyorum. Gelicem bak selimin agzini yuzunu yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…