2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun... işte bizim halimizden ancak yaşayan anlar.. o da yaşamış biliyor.. eğer bir erkek olsaydı veya anneliği yaşamamış bir kadın olsaydı çok çook zorlaşırdı herşey.. senin adına sevindim canım.. inş böyle devam eder :)

ah canım ya bide bu halde misafirmi ağırladınkıyamamm ya
selim niye böyle oldu yaa atağa daha varr aslında inş düzelir canım çok uzun sürmez

Canım büüyk oğlum him emmedi maalesef o ayrı hikayemama yineden Allaha şükür nerdeyse 1.5 yaşına gelene kdar anne sütü aldı yavru.Ben arkdaşlarıma sordum çoğu böyle birşey yaşamışlar.Hata birkaç kez dedi bitanesi.Bazen uzun sürer bazen daha kısa süre için böyle yaptı dedi arkdaşım ama geçeceğini bil raha tol demesi beni rahattlattı.Dün dr arkdaşımla konuştum kendi oğluda böyle yapmış ama geçiyor dedi merak etme.meme fobisi gibi bir şey bahsetti geçiciyimiş.ve hereksin dediği şey sakın biberon ve katı gıda verme.Biraz daha sabredelim canım sıkıntımız olacakmış demek alah daha büyük zorluklar vermesin buna kabulum ben.

Maşallah canım demk iyi besleniyor bebeğin ama dediğin gibi metabolizması hızlı cnaım aynen benim büüyk oğlum gibi.Sevdiği şeyleri vardı sık sık yediridim baya bi yerdi şaşardık ama gel bak doldurduğu bezlerin sayısnı saymayı yorulursun.Her insanın kilosu genettik kaydedilmiş ne kdar yerse yesin kilo almaz bazı insan.Bazılarımmız ise az yiyerken kilo yapıyoruz.en doğru yapılcak şey bebeklerimiz olduğu gibi kanul etmek ve başka bebeklerle karşılamamak.her bebek kendi içi özeldir.Ben büüyk oğluma kilo aldırcam diye kendimi yırttım ama sonuç yemek yemeyi sevmyen bir çöocuk hatta bir ara yeme korkusu vardı.Şİmdi iyi maşlalah herşey yer ve iyi yer ama yine ve yine zayıf.Bizm yapacağımız şey onlar sağlıklı ve dengelemiş menü sunmak.

teşekkürler canım öyle hızlı tarifelerden hepimize lazım.

Maşallah size ana kız yine yakıp geçiyosunuz tatlış ya eylüşüm kokoşum çok güzelsin annen gibii annen zaten bu çırpılıkla bizi orta yerimizden çat diye çatlatıcakkkk:84:

Cucumm tatlim tesekkur ederz vla bu cirpiliktan hc memnun degilim ..ama adet olunca o gobek gdiyo diyolrdi ya dogru sanirim yda bnde oldu 2 adetten snra ve son yogun adetten sonra gobegim gitti

Yaaa suloz yapma bunu!oyle tatli pozlar paylasiyosun ki dayanamiyorum. Gelicem bak selimin agzini yuzunu yemeye
gel canım çok uzak değiliz birbirimize :)
ah canım ya bide bu halde misafirmi ağırladınkıyamamm ya
selim niye böyle oldu yaa atağa daha varr aslında inş düzelir canım çok uzun sürmez
İnşallah canım, şimdi bu çay bize ters etki mi yaptı, çayla aynı zamana mı geldi uyumak istememesi onu çözemedimm

Saol cnm bnm yasam kocum eylul :-D sirayla gondeticm hepinize ;-) tig gbi olursunuz..hergun ev icnde duzenli yuruyus..unlulerin bi yasam kocu varya deyda coskun eylulde bnmki:-D

Saol meltem teyzemiz ;-)

Mimiklerine bayiliyorm senin :-D kara sevdaya tutuldun ne cektin be selimmmmm :-D duru kŮSTRME bu tatliligi

Ben de bahsetmiştim oğluma benden bulaştı bugün dayanamadım Dr götürdüm hafifmiş ateş takibi yap dedi çok şükür ateş olmadı hiç peditus ve burun spreyi verdi peditus kullanmıcam
İnş olmaz korkma biraz ayaklarını sıcak tut burnunu da temizle serum fiz ile
Ay allahm hiç gülünecek yer de diil kusura bakma koptum turşuya benim tlf da arada saçmalıo elimden geldiğince düzeltiom
Bi de çok şaşırdın tanışık çıkma olayınıza ne güzellll
bız geldıkkkk :) barış a ayrıcaaa opucuk gonderıyo eylusss :)
Ay maşallah abla kardeş gibisinizz: nazar:
Oy kuzuuuum o kadar mı özledin duruyu kıyamam nası da dudak büzmüşşşş

Hehe ben d gecen icirdim, uyandi:) esim diyor ki gercekten cok ise yaradi :)))

ah kıyamam ben senin gözünün yaşına, her halin ayrı tatlı be çocuğum

Aynen canım emek emek yoruldum açıkçası. Sağlıklı olsun da zayıf olsun napalım artık skiny kızım benim :))

Selim ağlama kuzum ,

Bak ben inci ile konuştum diyorki ben duru ile konuşur onu ihmal ettigi icin affetmesini saglarım

Ağlamasın kuzum kıyamam

Evet sonbahar kış kreasyonuyla karşınızda Elif eceeee :))))

Katiliyorum canim, duzenli beslenme ve spor toparlar benide ancak. Su seyehatlerim bitsin, evime duzenime doneyim ilk olarak yemek saatlerimi duzene somacahim sonrada spor a baslarim.

Ben de cook tesekkur ederim honey cim :) insallah tanisiriz, dunya kucuk :)

Tatile yunan adalarina gidecegiz cesmeden, ama henuz ayarlaamdik hic bir sey, esimle 1 yildir garip bir iliskimiz vardi, balayi gibi olacak bebekle birlikte :) hava durumuna bakinca pek istekli degilim suan tatil icin ama yola cikan ilerlermis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…