- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.801
bugün işbaşı yaptım çok da korktuğum gibi olmadı
sadece kızımı inanılmaz çok özledim her iki satte bir görmeme rağmen,
sabah ve öğlen emzirmeye gittim
şimdi de çıkıyorum, amirim pek bi anlayışlı konuştu ama umarım böyle devam eder
çıkarken bize haber vermek zorunda değilsin işlerini hallet çık falan dedi,
kendisi çok zorlanmış vaktinde, toplantı aralrında annesi işyerine getirirmiş öyle emzirirmiş, o zaman devlet memeurlarına 45 gün müş doğumdan sonra izin
45 günü düşünemiyorum ya nasıl bırakılır 45 günlük bebek, ben 3.5 aylık bebeği zar zor bıraktım bugün tüm gün içim acıdı
tek sorun araba kullanma konuusnda acemi olduğum ve bu arap ülkesinde kaos trafikte kullanmaya korktuğum için taksyle gidip geliyorum günde 3 kez, sigara içen taksici amca ve şakkıdı şakkıdı arap şarkıları eşliğinde
kızım için herşeye değer yeterki o emsin günde 10 kez de giderim
allahtan yol kısa 6-7 dakika
umarım daha da iyi olacak
Teşekkür ederiz kii :)
Sorma dünüşüm ya cuma misafirim vardı cumartesi pazar nasıl geçti anlamadım. Temizlik yapayım diye dışarı çıkmadık, gezmekten oldum ne temizlik yapabildim ne bişeyBugünde komşu teyzeler geldi Selim'i görmeye. Bir fırsatım kalmadı bakmaya.
Selim de sapıttı bu ara. Gece 20 dk da bir uyanıyor memeyi ağına alır almaz uyuyor emmeden, yerine koyuyorum uyanıyor. Meme ağzında uyuyacak sıpa. Durum böyle olunca ben gündüzleri sarhoş gibiyim.. İyi geceler çayı aldım. Dün gece yatmadan önce içirdim. Gece 2 de kalktı kalkış o kalkışGece deliksiz uyusun diye değil miydi yaw bu çay
Ewt kasikla veriuorum ek takviyeyi zaten kasikla verdigim hersey olarak dusunebilirsin. Sma aptamil de yapiyorum herzamsn sagmaya vsktim olmuyo uyumasan once kasikla besliyirum uyuyunca da hemen emziriyorum. Biz daha iiyiz sanirim canim dun biraz emdi bugun de biraz emdi uyanikken umarim iyice duzelir. Senin ilk bebeginde bu emmeme olayi ne zaman baslamis ve ne zaman bitmisti? 3 hafta oldu ya merak ediyorum bizimki ne zaman tam bitecek diye. Kizima diyorum tribinu seveyim kime bu tribin diye, guluyo bana şebek ya :) merak edip sordugun icin cok tesekkur ederim canim mutlu oldum :)
Fikriyecim doğru söylüyorsun her bebiş kendine özel. 8 9 kiloları duyunca şaşırıyorum ben nerde hata yapıyorum diye ama manken olacak herhalde bizimki :) bu kilolara anca yaşında çıkarız biz bu gidişle. Benim minnak daha ilk ayından beri çok hareketli ve sanırım metobolizması çok hızlı çalışıyor her bezi dolu kızımın bu da iyi beslendiğini gösterir. Kaka çiş konusunda üstüne tanımam. Sanırım çok hızlı yakıyor artık buna kanaat getirdim çünkü doktorumuz normal diyor.
teşekkürler canım öyle hızlı tarifelerden hepimize lazım.kızlar nette çok güzel bir tarif buldum.. yapımı tam 15 dk.. çok pratik ve basit.. çat kapı gelen herkese yapılabilir.. hemde hafif bir tatlı..
malzemeler: 7 yemek kaşığı irmik.
7 '' '' şeker
3 su bardağı süt
1 paket kremşanti.
ceviz, hindistancevizi, fıstık ne istenirse...
yapılışı: şekeri irmiği sütü tencereye koyup karıştıra karıştıra kaynatıyoruz.. koyulaşınca ocaktan alıyoruz.. 5 dk sonra soğumuş oluyor.. içine kremşantiyi döküp karıştırıyoruz.. elimize top top alıp yuvarlayıp istediğimiz cevize fıstığa sokup çıkartıp tabağa koyuyoruz.. dolaba atıp soğutuyoruz.. 15 dk sonra yenmeye hazır oluyor.. ben yaptım kız mızmızlandı.. şekli biraz kayık oldu.. siz daha güzellerini yaparsınız...
Eki Görüntüle 889036
Bildiğin kayboldum geçmişte çıkamıyorum, bıraktım artık bir yerde..
Tam 3- 5 sayfa kalıyor birşey çıkıyor yine bir geliyorum 3-5 sayfa olmuş 15 sayfa..
Vazgeçtim geçmişten. Ben sizi özledim Selim Duru'yu..
Eki Görüntüle 889058 [/QUOTE
pusana çirkin şey bu kdar tatlı nasıl oldun yoksa annen sana bal şeker mi sürdü.
Canım yaa bu ne benzerlık yaa!masallah sizee!dısarda gorsem kızını angysangelin kızı derım!eylül gitgide sana benzıyorr!sana becerdınn bu kadar benzetmeyı :))
Maşallah size ana kız yine yakıp geçiyosunuz tatlış ya eylüşüm kokoşum çok güzelsin annen gibiiannen zaten bu çırpılıkla bizi orta yerimizden çat diye çatlatıcakkkk:84:
gel canım çok uzak değiliz birbirimize :)Yaaa suloz yapma bunu!oyle tatli pozlar paylasiyosun ki dayanamiyorum. Gelicem bak selimin agzini yuzunu yemeye
İnşallah canım, şimdi bu çay bize ters etki mi yaptı, çayla aynı zamana mı geldi uyumak istememesi onu çözemedimmah canım ya bide bu halde misafirmi ağırladınkıyamamm ya
selim niye böyle oldu yaa atağa daha varr aslında inş düzelir canım çok uzun sürmez
Teşekkür ederiz teyzesi dışı seni çi beni yakarSuloz .!.:;33018589]Bildiğin kayboldum geçmişte çıkamıyorum, bıraktım artık bir yerde..
Tam 3- 5 sayfa kalıyor birşey çıkıyor yine bir geliyorum 3-5 sayfa olmuş 15 sayfa..
Eki Görüntüle 889058 [/QUOTE ]
pusana çirkin şey bu kdar tatlı nasıl oldun yoksa annen sana bal şeker mi sürdü.
İnci bir baldızlık yapsında kavuştursun gençleri parmecim.. Özledi oğluşum ondan duygulandı. Çok duygusaldırSelim ağlama kuzum ,
Bak ben inci ile konuştum diyorki ben duru ile konuşur onu ihmal ettigi icin affetmesini saglarım
Ağlamasın kuzum kıyamam
Vaaay anne kiz yakiyorsunuz guzeller... masallah canim ya inceciksinnnnn
Kucuk suratli elif ecemize mankennlik cok yakisir :)
Yaaa suloz yapma bunu!oyle tatli pozlar paylasiyosun ki dayanamiyorum. Gelicem bak selimin agzini yuzunu yemeye
kız angy sende göbek var mıydı ben de oda yok, iskelet üstü deriCucumm tatlim tesekkur ederz vla bu cirpiliktan hc memnun degilim ..ama adet olunca o gobek gdiyo diyolrdi ya dogru sanirim yda bnde oldu 2 adetten snra ve son yogun adetten sonra gobegim gitti
gel canım çok uzak değiliz birbirimize :)
İnşallah canım, şimdi bu çay bize ters etki mi yaptı, çayla aynı zamana mı geldi uyumak istememesi onu çözemedimm
Teşekkür ederiz teyzesi dışı seni çi beni yakar
İnci bir baldızlık yapsında kavuştursun gençleri parmecim.. Özledi oğluşum ondan duygulandı. Çok duygusaldır
Duru zaten hic dayanamaz selime ama azcik naz yapmak istemiş üstüne gitmesin inci ben birşeyler yaparım diyor
Angy alıntı yapamadım bir türlü Eylüs zaten cok guzel de sen her gecen gun daha mı guzel oluyorsun kuzum
Saol meltem teyzemiz ;-)Gecmis olsun canım , ilker iyileşsin biran önce
Sıkma canını canım , nasıl olsa emekleyince verecekler
Bende kilo almıyor diye üzülüyorum , aman bosver saglıklı olsunlarda en önemlisi o
Yaa evet , ne hakkın var benim özelime elini kolunu sallaya sallaya girip alıyorsun benim eşyamı
İsin maddiyatinda da degilim , bu yuzsuzlugu rahatlığı kaldıramıyor insan, o takıları ben gene alabilirim ama manevi degeri ? En cokta esimin aldığı kolye ve kvdemin aldığı yüzüğe üzüldüm
Birde kutusunda hic açılmamış , etiketi üstünde üst iç çamaşırını çalmış , kadındır diyorlar , bilmiyorum ama hayrını görmesin insallah
Allah korusun canım , Allah kötü yazı yazmasın .
Benim kafamda arastanin rüyaları gibi pek cok senaryo var bu konuda ,karşılaşırsak ne yapacağıma dair
Maşallah eylus e , hoş gelmis güzellik
Eki Görüntüle 889058
gel canım çok uzak değiliz birbirimize :)
İnşallah canım, şimdi bu çay bize ters etki mi yaptı, çayla aynı zamana mı geldi uyumak istememesi onu çözemedimm
Duru zaten hic dayanamaz selime ama azcik naz yapmak istemiş üstüne gitmesin inci ben birşeyler yaparım diyor
Angy alıntı yapamadım bir türlü Eylüs zaten cok guzel de sen her gecen gun daha mı guzel oluyorsun kuzum
Canm o cayi eylul 5 cayi niyetine iciyo :-D sifir uyku..bu arada tesekkur ederz parmis teyzemz
Ben de bahsetmiştim oğluma benden bulaştı bugün dayanamadım Dr götürdüm hafifmiş ateş takibi yap dedi çok şükür ateş olmadı hiç peditus ve burun spreyi verdi peditus kullanmıcamkızlar çok ama çok üzgünüm kafamı duvarlara vurasım var. dün arkadaşa gitmiştik yarım saat uzaklıktaakşam 9-10 gibi döndük arabaya binme ve inme dışında bebeğim çok dışarıdada kalmadı ama bi uyandı kuzum burnu tıkanmış hırıl hırıl ve arada öksürüyor. çok mutsuzum kendimi çok suçluyorum inşallah hasta olmaz dua edin
Ay allahm hiç gülünecek yer de diil kusura bakma koptum turşuyaBizde de birşey yok . Anca Esım çık sık turşusuna gidiyor biliyorsunuz evde yalnız kalıyorum . Ayrıca bizim apartmana nedense cok hırsız giriyor bizim kapi ile bile gecmiste oynanmış .
Bir hırsızla karsı karşıya gelme düşüncesi beni öldürüyor . Allah korusun hic degilse alarmı görünce tenezzül etmiyorlar
Ay maşallah abla kardeş gibisinizz: nazar:bız geldıkkkk :) barış a ayrıcaaa opucuk gonderıyo eylusss :)
Oy kuzuuuum o kadar mı özledin duruyu kıyamam nası da dudak büzmüşşşşBildiğin kayboldum geçmişte çıkamıyorum, bıraktım artık bir yerde..
Eki Görüntüle 889058
Teşekkür ederiz kii :)
Sorma dünüşüm ya cuma misafirim vardı cumartesi pazar nasıl geçti anlamadım. Temizlik yapayım diye dışarı çıkmadık, gezmekten oldum ne temizlik yapabildim ne bişeyBugünde komşu teyzeler geldi Selim'i görmeye. Bir fırsatım kalmadı bakmaya.
Selim de sapıttı bu ara. Gece 20 dk da bir uyanıyor memeyi ağına alır almaz uyuyor emmeden, yerine koyuyorum uyanıyor. Meme ağzında uyuyacak sıpa. Durum böyle olunca ben gündüzleri sarhoş gibiyim.. İyi geceler çayı aldım. Dün gece yatmadan önce içirdim. Gece 2 de kalktı kalkış o kalkışGece deliksiz uyusun diye değil miydi yaw bu çay
Eki Görüntüle 889058
Aynen canım emek emek yoruldum açıkçası. Sağlıklı olsun da zayıf olsun napalım artık skiny kızım benim :))Öyle medcim yapacak bisey yok sanırım kabul etmekten baska
Dün 4 kez kakali bez değiştim , hepside dolu ,kiloyu az alıyor diye istedikce emziriyorum, arada kusuyor, ama aldığı 300 gr 1 ayda. Yani sütüm az olsa ağlar , huzursuzlanir ve bu kadar kaka yapmaz diye düşünüyorum , metabolizma hızlı demekki, ama sanki bu kadar emegim bosa gidiyor , işe gitsem demekki daha iyi kilo alacak sagabildigim süt + gerekirse mamayla. Ne yapalım hayırlısı olsun
Vaaay anne kiz yakiyorsunuz guzeller... masallah canim ya inceciksinnnnn
Kucuk suratli elif ecemize mankennlik cok yakisir :)
Yaaa suloz yapma bunu!oyle tatli pozlar paylasiyosun ki dayanamiyorum. Gelicem bak selimin agzini yuzunu yemeye
Selim ağlama kuzum ,
Bak ben inci ile konuştum diyorki ben duru ile konuşur onu ihmal ettigi icin affetmesini saglarım
Ağlamasın kuzum kıyamam
Ivy cim benim kızım yine aksiyonlu bir tip olduğundan 4. aydan sonra pek emmek istemedi ama ben inatla uyku sersemi olduğu nadir zamanları, dakikaları diyeyim bekleyerek emzirdim ve pompa olayına girdim. Çok hem de. Öyle ki şimdi pompa görmek istemiyorum. Hala şekerleme yapmaz benim kızım, hemen kocaman açar gözlerini, zıplar yataktan. 7. ayın sonunda artık sütüm çok çok azaldı pompayla. Ben de bıraktım. 8. ay yaza rastladı, Bodrum da uygun fiyatlı bir apart buldum, yüzdüm de yüzdüm. Ben de hareketli bir insanım ama bu şekilde kilo verilmiyor ne yazık ki. Bence sen de verirsin. Sadece düzenli spor yapmak gerekiyor bence.
Ivy'cim
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Bahsettiğin sıfatlar sende de var o yüzden beğeniyorsun arkadaşım:) Bakarsın gerçek hayatta da arkadaş oluruz! İstanbul'a yolun düşerse görüşmek isterim.
Bu arada nereye tatile gidiyorsunuz? Umarım güzel haberlerle dönersiniz. Bizi haberdar edersen sevinirim.
Şimdiden iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?