- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.821
kızımın justin hali babası bu haline öle diyoooEki Görüntüle 889170
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174
Kizlar arasta nerdeki bugun hic gorunmuyoo
Yerin seni :-D justin stylee ;-) cnm smdiki kizlarin yeni idolu ;-)
Duruuu duruumm ne olacak bizim bu durumm diyo selim :)kızımın justin hali babası bu haline öle diyoooEki Görüntüle 889170
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174
ne bileyim valla canım bu gece vermiyim yarın yine vereyim bakayım ondan mı. Aramızda başka kullanan var mı gece çayınıı ??ayy ben hiç kıyarmıyımm o masum surataa diyor duruşş öpüyo kocaman hiç ağlamasın uyusun güzel güzel dioo
kız dünüş bu çay harbi iyi geceler çayımıı herkese aynı etkiyi yapmış tam tersiii
hoop ne justini yaa. Kıskanırızzye teyzoş ye
bizim kızlara kadar yaşlanır justinaman benim kızım sevmesin zaten çok hazetmiyorummm canım
Aynen canım emek emek yoruldum açıkçası. Sağlıklı olsun da zayıf olsun napalım artık skiny kızım benim :))
Evet sonbahar kış kreasyonuyla karşınızda Elif eceeee :))))
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174
Duruuu duruumm ne olacak bizim bu durumm diyo selim :)
O saçlarını yerler senin
ne bileyim valla canım bu gece vermiyim yarın yine vereyim bakayım ondan mı. Aramızda başka kullanan var mı gece çayınıı ??
hoop ne justini yaa. Kıskanırızz
Hani kiz nerde çıkmamış resim falan
Duru bak Selim bir hi bile demedin diye ağlıyor bırak oyuncaklarında sevgiline bak
Hani kiz nerde çıkmamış resim falan
Duru bak Selim bir hi bile demedin diye ağlıyor bırak oyuncaklarında sevgiline bak
ye teyzoş ye
bizim kızlara kadar yaşlanır justinaman benim kızım sevmesin zaten çok hazetmiyorummm canım
Resim yok zaten parmecim :) mankenlik konusu açılınca öyle bir çığırttım sadece :)
Canım büüyk oğlum him emmedi maalesef o ayrı hikayemama yineden Allaha şükür nerdeyse 1.5 yaşına gelene kdar anne sütü aldı yavru.Ben arkdaşlarıma sordum çoğu böyle birşey yaşamışlar.Hata birkaç kez dedi bitanesi.Bazen uzun sürer bazen daha kısa süre için böyle yaptı dedi arkdaşım ama geçeceğini bil raha tol demesi beni rahattlattı.Dün dr arkdaşımla konuştum kendi oğluda böyle yapmış ama geçiyor dedi merak etme.meme fobisi gibi bir şey bahsetti geçiciyimiş.ve hereksin dediği şey sakın biberon ve katı gıda verme.Biraz daha sabredelim canım sıkıntımız olacakmış demek alah daha büyük zorluklar vermesin buna kabulum ben.
Maşallah canım demk iyi besleniyor bebeğin ama dediğin gibi metabolizması hızlı cnaım aynen benim büüyk oğlum gibi.Sevdiği şeyleri vardı sık sık yediridim baya bi yerdi şaşardık ama gel bak doldurduğu bezlerin sayısnı saymayı yorulursun.Her insanın kilosu genettik kaydedilmiş ne kdar yerse yesin kilo almaz bazı insan.Bazılarımmız ise az yiyerken kilo yapıyoruz.en doğru yapılcak şey bebeklerimiz olduğu gibi kanul etmek ve başka bebeklerle karşılamamak.her bebek kendi içi özeldir.Ben büüyk oğluma kilo aldırcam diye kendimi yırttım ama sonuç yemek yemeyi sevmyen bir çöocuk hatta bir ara yeme korkusu vardı.Şİmdi iyi maşlalah herşey yer ve iyi yer ama yine ve yine zayıf.Bizm yapacağımız şey onlar sağlıklı ve dengelemiş menü sunmak.
teşekkürler canım öyle hızlı tarifelerden hepimize lazım.
Bildiğin kayboldum geçmişte çıkamıyorum, bıraktım artık bir yerde..
Tam 3- 5 sayfa kalıyor birşey çıkıyor yine bir geliyorum 3-5 sayfa olmuş 15 sayfa..
Vazgeçtim geçmişten. Ben sizi özledim Selim Duru'yu..
Eki Görüntüle 889058 [/QUOTE
pusana çirkin şey bu kdar tatlı nasıl oldun yoksa annen sana bal şeker mi sürdü.
Ewt canim sagligi yerinde olsun da..
bugün işbaşı yaptım çok da korktuğum gibi olmadı
sadece kızımı inanılmaz çok özledim her iki satte bir görmeme rağmen,
sabah ve öğlen emzirmeye gittim
şimdi de çıkıyorum, amirim pek bi anlayışlı konuştu ama umarım böyle devam eder
çıkarken bize haber vermek zorunda değilsin işlerini hallet çık falan dedi,
kendisi çok zorlanmış vaktinde, toplantı aralrında annesi işyerine getirirmiş öyle emzirirmiş, o zaman devlet memeurlarına 45 gün müş doğumdan sonra izin
45 günü düşünemiyorum ya nasıl bırakılır 45 günlük bebek, ben 3.5 aylık bebeği zar zor bıraktım bugün tüm gün içim acıdı
tek sorun araba kullanma konuusnda acemi olduğum ve bu arap ülkesinde kaos trafikte kullanmaya korktuğum için taksyle gidip geliyorum günde 3 kez, sigara içen taksici amca ve şakkıdı şakkıdı arap şarkıları eşliğinde
kızım için herşeye değer yeterki o emsin günde 10 kez de giderim
allahtan yol kısa 6-7 dakika
umarım daha da iyi olacak
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174
Katiliyorum canim, duzenli beslenme ve spor toparlar benide ancak. Su seyehatlerim bitsin, evime duzenime doneyim ilk olarak yemek saatlerimi duzene somacahim sonrada spor a baslarim.
Ben de cook tesekkur ederim honey cim :) insallah tanisiriz, dunya kucuk :)
Tatile yunan adalarina gidecegiz cesmeden, ama henuz ayarlaamdik hic bir sey, esimle 1 yildir garip bir iliskimiz vardi, balayi gibi olacak bebekle birlikte :) hava durumuna bakinca pek istekli degilim suan tatil icin ama yola cikan ilerlermis :)
Pardon ben ona dikkat etmemiştim öyle diyince heveslendim senin fıstığı göreceğiz diye . Gecen gun ben sonbahar kıs kreasyonumuzu göstermiştim ya o yüzden :)
Bu arada ben senin kızı tam bir fındık icine benzetiyorum söyleyim dedim
Gecmis olsun canım , öyle düşünme olacağı varsa oluyor , hasta da olacaklar ama Allah kötüsünden saklasın
Yok canım 5 gün az daha . Bende cilekli süt iciyorum bu ara , onu keseyim belki çilek dokundu ??, sonra olmazsa belki süt alerjisi olabilir mi, bir göstereyim . Ama baska hiçbir bulgumuz yok kilo alımı azalması disinda
Bende diyecektim ama yazmış
Bizimkinde yok ama çalınacak bisey de yok , hırsız gecen Sene gündüz gözü alyanslara kadar götürdü :2:
İnsallah değildir , en sık süt , sonra yumurtaymis diyet yapmak zor , tüm pastalarda filan var
Hakikaten öyle oldu , ama parmis sende cok popülersin ne yapalım
Gecmis olsun canım , önemli bişeyi yoktur insallah
E biz. 8350yiz doktor gayet iyi, hem uzun hem kilosu iyi filsn diyor neden uzulduuun? Bence mutlu olmalisin oh masallah yanaklardan belliydi zaten sutun yaramis ne guzellll
aminnnnnn :)))
lokma döktürüp hepinize göndericem kızlar
Öyle medcim yapacak bisey yok sanırım kabul etmekten baska
Dün 4 kez kakali bez değiştim , hepside dolu ,kiloyu az alıyor diye istedikce emziriyorum, arada kusuyor, ama aldığı 300 gr 1 ayda. Yani sütüm az olsa ağlar , huzursuzlanir ve bu kadar kaka yapmaz diye düşünüyorum , metabolizma hızlı demekki, ama sanki bu kadar emegim bosa gidiyor , işe gitsem demekki daha iyi kilo alacak sagabildigim süt + gerekirse mamayla. Ne yapalım hayırlısı olsun
Gün içinde emzirebiliyor olman büyük şans canım beklediğinden iyi geçmesine sevindimAyrıca amirin de iyi insanmış valla. Ben de her gün duyuyorum eskiden iznin 45 gün olduğunu eşimin babannesinden. Senden okuyunca tüylerim ayağa kalktı O evde duruyorum maaşım yatmıyo diye biran önce işe başlamamı istiyor. Bugünlerde de sigortadan paran ne zaman yatıcak diye onu sorup duruyor ayhh bezdim yaşlılarla uğraşmak çok zor.
Eeee selim foto ekler de duru eklemez mi hemen yapıştırdı en güzel pozlardan bir kolajPamuk şeker bu annesi maşallah
Amannn delirdiniz mi siz bu soğukta ege denizinin ortasında donup kalmayınBen 2 gündür burnumu çıkarmıyorum evden Hiç alışamıyorum şu soğuğa hiççç
Bizim hirsizda gecen sene tr deki evde neredeyse 3 dk kalmis, alarmdan korkup kacmis ama baya doldurmus montunun icini bu arada. Kamerada da bariz yuzu gozu gorunmus ama yurdum polisi bulamadi adami. Ben bile yolda gorsem tanirim o kadar belirgin kayitta cunku... Allah korusun hepimizi ben o olaydan sonra evden sogudum maalsef.
Canim senin bebgin kac aylik? Masallah baya tombismis eger agustos annesiysen :)
Sen izmirli olmussun aybike cim, hemen lokma dokturmeler falan:)))
Canim benim kizim 4,350 dogdu simdi tam 4 ayligiz ve 7 kilo, boyuda 65 cm, bir kiza gore uzun baya ama genetik olarak boy ve kilo oranini biyle almis. Eger sinirin altinda degilsek, cok sisman olmalari saglikli degil zaten. Ben o yuzden kilosuna dikkat ediyorum, simdi anne sutuyle zaten kontrolsuz beslenmez bebek ama ileride ek gidaya gecince o mide buyumus olur, doymak bilmez. Bence ortalamanin ne ustune cikmaki nede altina inmeli, ileride kilo sorunu yasamasin yavrularimiz.
Canim babanne niye senin maasini soruyorki, o mu bakiyor sana?
Bende gelince sok oldum Izmir e, -2 ydi dun. Ama esim israrla hitmek istiyor, sadece sakizda 3 gun kalip donebilirizde.
maşlaah anne kız pek de tatlısnız.Demk BArışa öpücük he ama olmadı biz de isityoruz he.tammaBerkeye olmadı ama teyzesize olur belki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?