2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ben hiç kıyarmıyımm o masum surataa diyor duruşş öpüyo kocaman hiç ağlamasın uyusun güzel güzel dioo
kız dünüş bu çay harbi iyi geceler çayımıı herkese aynı etkiyi yapmış tam tersiii

kızımın justin hali babası bu haline öle diyoooEki Görüntüle 889170
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174
Duruuu duruumm ne olacak bizim bu durumm diyo selim :)
O saçlarını yerler senin
ne bileyim valla canım bu gece vermiyim yarın yine vereyim bakayım ondan mı. Aramızda başka kullanan var mı gece çayınıı ??
ye teyzoş ye
bizim kızlara kadar yaşlanır justin aman benim kızım sevmesin zaten çok hazetmiyorummm canım
hoop ne justini yaa. Kıskanırızz

Aynen canım emek emek yoruldum açıkçası. Sağlıklı olsun da zayıf olsun napalım artık skiny kızım benim :))

Evet sonbahar kış kreasyonuyla karşınızda Elif eceeee :))))

Hani kiz nerde çıkmamış resim falan

buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174

Duru bak Selim bir hi bile demedin diye ağlıyor bırak oyuncaklarında sevgiline bak

durumlar vahim valla dünüş aşkları çok kocaman bunlarınnnnn
justin bizi bozar dünüşş biz selimciyizzz

kızlar doktor bana su ver dedi ben de kaşıkla vermeye başladım ama ağzını açmıyor suya içmiyor ben de bugün biberonla vereyim dedim biberonu bilmiyor yavrucuğum oyuncak sandı ağzında geveleyip duruyor ama gevelerken az bişi gitti ağzına su

Son düzenleme:
Resim yok zaten parmecim :) mankenlik konusu açılınca öyle bir çığırttım sadece :)

Pardon ben ona dikkat etmemiştim öyle diyince heveslendim senin fıstığı göreceğiz diye . Gecen gun ben sonbahar kıs kreasyonumuzu göstermiştim ya o yüzden :)

Bu arada ben senin kızı tam bir fındık icine benzetiyorum söyleyim dedim

Gün içinde emzirebiliyor olman büyük şans canım beklediğinden iyi geçmesine sevindim Ayrıca amirin de iyi insanmış valla. Ben de her gün duyuyorum eskiden iznin 45 gün olduğunu eşimin babannesinden. Senden okuyunca tüylerim ayağa kalktı O evde duruyorum maaşım yatmıyo diye biran önce işe başlamamı istiyor. Bugünlerde de sigortadan paran ne zaman yatıcak diye onu sorup duruyor ayhh bezdim yaşlılarla uğraşmak çok zor.

buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174

Eeee selim foto ekler de duru eklemez mi hemen yapıştırdı en güzel pozlardan bir kolaj Pamuk şeker bu annesi maşallah

Amannn delirdiniz mi siz bu soğukta ege denizinin ortasında donup kalmayın Ben 2 gündür burnumu çıkarmıyorum evden Hiç alışamıyorum şu soğuğa hiççç

Kızlar oyun halısını yıkamıştım 2 gündür oynayamıyordu kızım. Şimdi kurdum halıyı yatırdım delirdi resmen Özlemiş benim zilli oyun halısını

O zaman ciciler giyip foto çekilip eklemek farz oldu canım senin için :) sorma tam fındık kıtır kıtır yemelik :) çağla inci de inci tanesi gibi duru ve değerli :)

Bizim hirsizda gecen sene tr deki evde neredeyse 3 dk kalmis, alarmdan korkup kacmis ama baya doldurmus montunun icini bu arada. Kamerada da bariz yuzu gozu gorunmus ama yurdum polisi bulamadi adami. Ben bile yolda gorsem tanirim o kadar belirgin kayitta cunku... Allah korusun hepimizi ben o olaydan sonra evden sogudum maalsef.

E biz. 8350yiz doktor gayet iyi, hem uzun hem kilosu iyi filsn diyor neden uzulduuun? Bence mutlu olmalisin oh masallah yanaklardan belliydi zaten sutun yaramis ne guzellll

Canim senin bebgin kac aylik? Masallah baya tombismis eger agustos annesiysen :)

aminnnnnn :)))
lokma döktürüp hepinize göndericem kızlar

Sen izmirli olmussun aybike cim, hemen lokma dokturmeler falan:)))

Canim benim kizim 4,350 dogdu simdi tam 4 ayligiz ve 7 kilo, boyuda 65 cm, bir kiza gore uzun baya ama genetik olarak boy ve kilo oranini biyle almis. Eger sinirin altinda degilsek, cok sisman olmalari saglikli degil zaten. Ben o yuzden kilosuna dikkat ediyorum, simdi anne sutuyle zaten kontrolsuz beslenmez bebek ama ileride ek gidaya gecince o mide buyumus olur, doymak bilmez. Bence ortalamanin ne ustune cikmaki nede altina inmeli, ileride kilo sorunu yasamasin yavrularimiz.

Canim babanne niye senin maasini soruyorki, o mu bakiyor sana?

Bende gelince sok oldum Izmir e, -2 ydi dun . Ama esim israrla hitmek istiyor, sadece sakizda 3 gun kalip donebilirizde.

Ewt canim biraz tombis bizimki, agustos 6 dogumlu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…