2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim babanne niye senin maasini soruyorki, o mu bakiyor sana?

Bende gelince sok oldum Izmir e, -2 ydi dun . Ama esim israrla hitmek istiyor, sadece sakizda 3 gun kalip donebilirizde.

Yok be canım Allah muhafaza o baksa halim ne olurdu bilemiyorum :) benim zaten param da geliyor şirketten yarım maaşımı veriyorlar evden iş yaptığım için. Eski kafa eski insan laf anlatamıyorsun ne amaçla sorduğunu da anlamış değilim umursamıyorum zaten Böyle garip huyları var aşırı tutumludurlar kendileri.

kızımın justin hali babası bu haline öle diyoooEki Görüntüle 889170
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174
Maşallah duru "ya , onun her Hali coook tatlı

Yurdum polisi hırsızı yakalamaz , yakalarsada 2 günde saliverir , adalet buralara uğramıyor pek

Selim beni özlemişte o yüzden bu fotolar teyzoşhem onun o ağlayan suratına dayanilene aşkolsun

Hu huuu ben geldim hatunlar :)) Dün burdan bi çıktım 1 saat kadar uyudum ve sonra temizliğe giriştim üst katı komple bitirdim, sabah da alt katı hallettim ve öğleden sonra ablam geldi giremedim, sizi özledim kızlar

O zaman ciciler giyip foto çekilip eklemek farz oldu canım senin için :) sorma tam fındık kıtır kıtır yemelik :) çağla inci de inci tanesi gibi duru ve değerli :)

Ay ay şımartiyorsun bizi :)

Benim kayınvalide de isten ayrilali bir yil olcak hala nerdeyse her ay sorar cevabini bildigi halde senin sskyi dışardan oduyormusunuz diye üstüne afiyet pek meraklıdir bu konulara altin döviz fiyatlarını İMKB gibi ondan öğrenebilirsiniz :)

Ayy geçmişi okumaya üşendim bir ara boş kalınca okurum. Şöyle bi göz gezdirdim Aybike cidden çok genç ve güzelsin. Yaşlıyım triplerine hiç girme bi kere Günebakancım hayırlı olsun tatlım, bol kazançlar dilerim :)

Son düzenleme:

Hahh biz de tam kayıp ilanı vericektik :) Arastacım acil bi yardımcı bul olmuyo böyle. Yardımcın seni terketti sen de bizi :))

Ahahah bu kadar olur parmecim son günlerde sürekli dinlediğim şey dükkanı açarken altınları bozdurmadınız dimi altın çok düşük keşke bozdurmasaydınız yahu sen nerden biliyosun be kadın yaş olmuş 83

Ah kuzum bende diyim bu kız nerelerde meğer ne büyük işlere kalkışmışsın bizde seniii kocaman özledikler yavluş ablan sizdemii

cnm sende yaramaz kızında çok tatlısınız maşallah keşke benim kızımda bana benzeseymiş(( ayyynıı baba.

şunu anladım bebekler gerçekten bizim ruh halimizden çok etkilenio kv sinirlendim migrenim tuttu kv bi tarafı duymadı kendimi yedim olan yavruma oldu cır cırrr ağladı durdu sabahtan beri helak olduk ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…