- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.841
Canim babanne niye senin maasini soruyorki, o mu bakiyor sana?
Bende gelince sok oldum Izmir e, -2 ydi dun. Ama esim israrla hitmek istiyor, sadece sakizda 3 gun kalip donebilirizde.
Kizlar dun aksam ve bugun yavastam uyanikken emmelere basladik, ya benim rahatlama cabalarim sonuc verdi ya da reflu ilaci ise yariyor:) kizimin gozumun icine bakarak emmesi ne buyuk mutlulukkkk!
kız angy sende göbek var mıydı ben de oda yok, iskelet üstü deri
Maşallah duru "ya , onun her Hali coook tatlıkızımın justin hali babası bu haline öle diyoooEki Görüntüle 889170
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174
Bizim hirsizda gecen sene tr deki evde neredeyse 3 dk kalmis, alarmdan korkup kacmis ama baya doldurmus montunun icini bu arada. Kamerada da bariz yuzu gozu gorunmus ama yurdum polisi bulamadi adami. Ben bile yolda gorsem tanirim o kadar belirgin kayitta cunku... Allah korusun hepimizi ben o olaydan sonra evden sogudum maalsef.
Canim benim kizim 4,350 dogdu simdi tam 4 ayligiz ve 7 kilo, boyuda 65 cm, bir kiza gore uzun baya ama genetik olarak boy ve kilo oranini biyle almis. Eger sinirin altinda degilsek, cok sisman olmalari saglikli degil zaten. Ben o yuzden kilosuna dikkat ediyorum, simdi anne sutuyle zaten kontrolsuz beslenmez bebek ama ileride ek gidaya gecince o mide buyumus olur, doymak bilmez. Bence ortalamanin ne ustune cikmaki nede altina inmeli, ileride kilo sorunu yasamasin yavrularimiz.
Bende gelince sok oldum Izmir e, -2 ydi dun. Ama esim israrla hitmek istiyor, sadece sakizda 3 gun kalip donebilirizde.
Maşallah duru "ya , onun her Hali coook tatlı
Yurdum polisi hırsızı yakalamaz , yakalarsada 2 günde saliverir , adalet buralara uğramıyor pek
Selim beni özlemişte o yüzden bu fotolar teyzoşGün içinde emzirebiliyor olman büyük şans canım beklediğinden iyi geçmesine sevindimAyrıca amirin de iyi insanmış valla. Ben de her gün duyuyorum eskiden iznin 45 gün olduğunu eşimin babannesinden. Senden okuyunca tüylerim ayağa kalktı O evde duruyorum maaşım yatmıyo diye biran önce işe başlamamı istiyor. Bugünlerde de sigortadan paran ne zaman yatıcak diye onu sorup duruyor ayhh bezdim yaşlılarla uğraşmak çok zor.
Eeee selim foto ekler de duru eklemez mi hemen yapıştırdı en güzel pozlardan bir kolajPamuk şeker bu annesi maşallah
Amannn delirdiniz mi siz bu soğukta ege denizinin ortasında donup kalmayınBen 2 gündür burnumu çıkarmıyorum evden Hiç alışamıyorum şu soğuğa hiççç
ayyyyyyyy.. canımm çok sevindimmm bebşininn emdiğineee.. valla hep aklımdaydınnn.. gözünaydınn
O zaman ciciler giyip foto çekilip eklemek farz oldu canım senin için :) sorma tam fındık kıtır kıtır yemelik :) çağla inci de inci tanesi gibi duru ve değerli :)
Yok be canım Allah muhafaza o baksa halim ne olurdu bilemiyorum :) benim zaten param da geliyor şirketten yarım maaşımı veriyorlar evden iş yaptığım için. Eski kafa eski insan laf anlatamıyorsun ne amaçla sorduğunu da anlamış değilim umursamıyorum zatenBöyle garip huyları var aşırı tutumludurlar kendileri.
Hu huuu ben geldim hatunlar :)) Dün burdan bi çıktım 1 saat kadar uyudum ve sonra temizliğe giriştim üst katı komple bitirdim, sabah da alt katı hallettim ve öğleden sonra ablam geldi giremedim, sizi özledim kızlar
Ay ay şımartiyorsun bizi :)
Benim kayınvalide de isten ayrilali bir yil olcak hala nerdeyse her ay sorar cevabini bildigi halde senin sskyi dışardan oduyormusunuz diye üstüne afiyet pek meraklıdir bu konulara altin döviz fiyatlarını İMKB gibi ondan öğrenebilirsiniz :)
Ama biz de seni cok özledik ve merak ettik tatlım :)
Neyseki iyiymissiniz :))
Hu huuu ben geldim hatunlar :)) Dün burdan bi çıktım 1 saat kadar uyudum ve sonra temizliğe giriştim üst katı komple bitirdim, sabah da alt katı hallettim ve öğleden sonra ablam geldi giremedim, sizi özledim kızlar
Sağolun varolun canımsınız yaa
kızımın justin hali babası bu haline öle diyoooEki Görüntüle 889170
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?