2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yerim seni kız benim kızım kel ayy maşallah bunun o saçlarını seveyimmmm oyun halısının ineği demi ikrada onu çok sevio çekip koparıo:)))

Saçlı benim kıZçemde bide havada Evet CNm oyun halısının ineği ses çıkarıyor ya bayılıyor ona heyecandan saldırıyooo yemek istiyookomik bu minişler yaa az öncede yanağıma saldırdı meme sanıyo sanırım

Sagol canim gecmiste gormediysen soyliyim senin icin tekel bayi batiracak kadar icer diyolla

bız geldıkkkk :) barış a ayrıcaaa opucuk gonderıyo eylusss :)

fıstıklar çok güzelsinizzz kocaman maşallah size

bacanakk ağlama olumm beni de ağlatacaksın

kızımın justin hali babası bu haline öle diyoooEki Görüntüle 889170
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174

Durum Durum sana kurban olurumm yerim kızım seni saçlara bak anası neler yapmış öyle bu minnoşa

Hani kiz nerde çıkmamış resim falan

Duru bak Selim bir hi bile demedin diye ağlıyor bırak oyuncaklarında sevgiline bak

bu iyiydi bu parmişş

dünüş ojjgeldin beaa mare neler yapmışsın üüle :)) elcağızlarına sağlık gelin kızım napıyo bakalım

Bzde seni merak ettm kuzum sen ince islerle ugrasiyomusn ozledikkk :-D

Altta ismini gordum merak ettim sessiz agustos annesimisin sen de? Bu arada profilin ziyaretcileri de bizim topigin en meraklilari herhalde

Sagol canim gecmiste gormediysen soyliyim senin icin tekel bayi batiracak kadar icer diyolla

Külliyen yalan :))

Gunebakan bira ısmarlayacakmis herkese, yapma burası batırır seni dediler . Sonra kimliği beli olmayan rumuzunu hatirlamadigim birisi hatta hayalet olduguna dair rivayetler var o biraları arasta tek basına icer yapma etme dedi :))

Ayy fındık Ardaya bittim ağlama bacanak he tipini yediğimsaçlar ahenkle roman havası oynuyo beyaa :115:ah ah neler yapıyo neler

ayy kızlar akşam noldu hemen anlatmak istiyorum sizee

Arda benim kucağımdaydı yüzü bana dönük bi şekilde..kv geldi alayım biraz da dedesine götüreyim dedi ve iki eliyle belinden tuttu Arda yı. ama o da ne ! :) daha dokunup çekmesiyle Arda bi kastı kendini bana bir yapıştı ki elleriyle omzumdan kıyafetime sımsıkı anaaaa şok oldukk bir hoşuma gitti bir hoşumaaa anlatamam size o hazzı beni bırakmadı oğlum yaa o kadar mutlu oldum kiiii abarttığımı düşünebilirsiniz ama mutlu oldum işte napiimm

Tavrinu koymus cocuk :-D helal olsun ardus sana

Hahh biz de tam kayıp ilanı vericektik :) Arastacım acil bi yardımcı bul olmuyo böyle. Yardımcın seni terketti sen de bizi :))

Off evet sorma canım yaa, ama öyle hemen güvenilir, köpekten korkmayan biri bulunmuyo ki

Ah kuzum bende diyim bu kız nerelerde meğer ne büyük işlere kalkışmışsın bizde seniii kocaman özledikler yavluş ablan sizdemii

Bizde yavrum çay içiyoz getir götür işlerine bakıyorum

ayy eşime diorum tut kızıda bi bakayım arasta gelmiş mi kim kim dio merak ettik valla cnm oo hamaratız
Haha ayy canım yaa çok tatlısın Ne şanslı insanım yaa çok tatlı insanlarla dolu bir topiğe denk geldim :)
Ne bayii tekeli bile batırırım Ay benim geçmişe bakmam lazım bir ara ne muhabbetler dönmüş hacı Kim demiş merak ettim valla
dünüş ojjgeldin beaa mare neler yapmışsın üüle :)) elcağızlarına sağlık gelin kızım napıyo bakalım
Sağolasın beyaa Kızın aguladı aguladı uyudu annesi de keyif yapıyor :))

Bzde seni merak ettm kuzum sen ince islerle ugrasiyomusn ozledikkk :-D

Ben de sizi çok özledim valla ama dedim şimdi bi girersem 2 saatten önce çıkamam yapma arasta engel ol kendine dedim. Sigaradan sonraki en büyük bağımlılığımsınız seviyoreeeee

Altta ismini gordum merak ettim sessiz agustos annesimisin sen de? Bu arada profilin ziyaretcileri de bizim topigin en meraklilari herhalde

Hahahaaayy koptum kız manyak

Günebakan ısmarlar da içmez miyim Ayyy neler konuştunuz ben yokken ayol şimdi bi dalarsam geçmişe burayı kaçırıcam

Ay aslan damadım benim yaa

Aglamma ardusss cok tatlisin agzini yerim.

Hayalet ha? Ahhahahah ben plakasini aldim o hayaletin :)))

Cok tatliii ayrica abarti falan degil ben de olsam ucardim

Aaa heralde yapışcak sana kokumuz içlerine işlemiş meleklerimizin artık bizi tanıyorlar harika bi duygu bu duruda beni görünce heyecandan uçuşa geçiyoooocandır onlar yaa

Bzde seni seviyrzzz kiz kk ni b.knu cikardk..telin dili olsa isyan edicek beni azad et diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…