- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.861
ayy yerim seni kız benim kızım kel ayy maşallah bunun o saçlarını seveyimmmm oyun halısının ineği demi ikrada onu çok sevio çekip koparıo:)))
Ayy geçmişi okumaya üşendim bir ara boş kalınca okurum. Şöyle bi göz gezdirdim Aybike cidden çok genç ve güzelsin. Yaşlıyım triplerine hiç girme bi kereGünebakancım hayırlı olsun tatlım, bol kazançlar dilerim :)
bız geldıkkkk :) barış a ayrıcaaa opucuk gonderıyo eylusss :)
Bildiğin kayboldum geçmişte çıkamıyorum, bıraktım artık bir yerde..
Tam 3- 5 sayfa kalıyor birşey çıkıyor yine bir geliyorum 3-5 sayfa olmuş 15 sayfa..
Vazgeçtim geçmişten. Ben sizi özledim Selim Duru'yu..
Eki Görüntüle 889058
kızımın justin hali babası bu haline öle diyoooEki Görüntüle 889170
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174
Hani kiz nerde çıkmamış resim falan
Duru bak Selim bir hi bile demedin diye ağlıyor bırak oyuncaklarında sevgiline bak
Hu huuu ben geldim hatunlar :)) Dün burdan bi çıktım 1 saat kadar uyudum ve sonra temizliğe giriştim üst katı komple bitirdim, sabah da alt katı hallettim ve öğleden sonra ablam geldi giremedim, sizi özledim kızlar
benimkide yeşil ve kokulu ayrıca mukuslu çözemdim ben bu işi yawww süt allerjisi vardı benim oğlumun diyet yapıyorum 5 gündür ama değişen bişey yok hala aynı acaba birazdaha beklesemmi
Hu huuu ben geldim hatunlar :)) Dün burdan bi çıktım 1 saat kadar uyudum ve sonra temizliğe giriştim üst katı komple bitirdim, sabah da alt katı hallettim ve öğleden sonra ablam geldi giremedim, sizi özledim kızlar
cnm sende yaramaz kızında çok tatlısınız maşallah keşke benim kızımda bana benzeseymiş(( ayyynıı baba.
Altta ismini gordum merak ettim sessiz agustos annesimisin sen de? Bu arada profilin ziyaretcileri de bizim topigin en meraklilari herhalde
Sagol canim gecmiste gormediysen soyliyim senin icin tekel bayi batiracak kadar icer diyolla
fıstıklar çok güzelsinizzzkocaman maşallah size
bacanakk ağlama olumm beni de ağlatacaksın
Eki Görüntüle 889384
Durum Durum sana kurban olurummyerim kızım seni saçlara bak anası neler yapmış öyle bu minnoşa
bu iyiydi bu parmişş
dünüş ojjgeldin beaamare neler yapmışsın üüle :)) elcağızlarına sağlık gelin kızım napıyo bakalım
ayy kızlar akşam noldu hemen anlatmak istiyorum sizee
Arda benim kucağımdaydı yüzü bana dönük bi şekilde..kv geldi alayım biraz da dedesine götüreyim dedi ve iki eliyle belinden tuttu Arda yı. ama o da ne ! :) daha dokunup çekmesiyle Arda bi kastı kendini bana bir yapıştı ki elleriyle omzumdan kıyafetime sımsıkıanaaaa şok oldukk bir hoşuma gitti bir hoşumaaa anlatamam size o hazzı beni bırakmadı oğlum yaa o kadar mutlu oldum kiiii abarttığımı düşünebilirsiniz ama mutlu oldum işte napiimm
Hahh biz de tam kayıp ilanı vericektik :) Arastacım acil bi yardımcı bul olmuyo böyle. Yardımcın seni terketti sen de bizi :))
Ah kuzum bende diyim bu kız nerelerde meğer ne büyük işlere kalkışmışsın bizde seniii kocaman özledikler yavluşablan sizdemii
Haha ayy canım yaa çok tatlısınayy eşime diorum tut kızıda bi bakayım arasta gelmiş mi kim kim dio merak ettik valla cnm oo hamaratız
Sagol canim gecmiste gormediysen soyliyim senin icin tekel bayi batiracak kadar icer diyolla
Sağolasın beyaadünüş ojjgeldin beaamare neler yapmışsın üüle :)) elcağızlarına sağlık gelin kızım napıyo bakalım
Bzde seni merak ettm kuzum sen ince islerle ugrasiyomusn ozledikkk :-D
Altta ismini gordum merak ettim sessiz agustos annesimisin sen de? Bu arada profilin ziyaretcileri de bizim topigin en meraklilari herhalde
Külliyen yalan :))
Gunebakan bira ısmarlayacakmis herkese, yapma burası batırır seni dediler . Sonra kimliği beli olmayan rumuzunu hatirlamadigim birisi hatta hayalet olduguna dair rivayetler var o biraları arasta tek basına icer yapma etme dedi :))
Arda benim kucağımdaydı yüzü bana dönük bi şekilde..kv geldi alayım biraz da dedesine götüreyim dedi ve iki eliyle belinden tuttu Arda yı. ama o da ne ! :) daha dokunup çekmesiyle Arda bi kastı kendini bana bir yapıştı ki elleriyle omzumdan kıyafetime sımsıkıanaaaa şok oldukk bir hoşuma gitti bir hoşumaaa anlatamam size o hazzı beni bırakmadı oğlum yaa o kadar mutlu oldum kiiii abarttığımı düşünebilirsiniz ama mutlu oldum işte napiimm
fıstıklar çok güzelsinizzzkocaman maşallah size
bacanakk ağlama olumm beni de ağlatacaksın
Eki Görüntüle 889384
Durum Durum sana kurban olurummyerim kızım seni saçlara bak anası neler yapmış öyle bu minnoşa
bu iyiydi bu parmişş
dünüş ojjgeldin beaamare neler yapmışsın üüle :)) elcağızlarına sağlık gelin kızım napıyo bakalım
Külliyen yalan :))
Gunebakan bira ısmarlayacakmis herkese, yapma burası batırır seni dediler . Sonra kimliği beli olmayan rumuzunu hatirlamadigim birisi hatta hayalet olduguna dair rivayetler var o biraları arasta tek basına icer yapma etme dedi :))
Bzde seni seviyrzzz kizOff evet sorma canım yaa, ama öyle hemen güvenilir, köpekten korkmayan biri bulunmuyo ki
Bizde yavrum çay içiyoz getir götür işlerine bakıyorum
Haha ayy canım yaa çok tatlısınNe şanslı insanım yaa çok tatlı insanlarla dolu bir topiğe denk geldim :)
Ne bayii tekeli bile batırırım Ay benim geçmişe bakmam lazım bir ara ne muhabbetler dönmüş hacı Kim demiş merak ettim valla
Sağolasın beyaaKızın aguladı aguladı uyudu annesi de keyif yapıyor :))
Ben de sizi çok özledim valla ama dedim şimdi bi girersem 2 saatten önce çıkamam yapma arasta engel ol kendine dedim. Sigaradan sonraki en büyük bağımlılığımsınız seviyoreeeee
Hahahaaayy koptum kız manyak
Günebakan ısmarlar da içmez miyimAyyy neler konuştunuz ben yokken ayol şimdi bi dalarsam geçmişe burayı kaçırıcam
Ay aslan damadım benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?