2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım benim :)))
anneannem hep derdi insan yüzünde nur olacak...öyle valla...
boşver kiloyu hiç dert etme canım, hele şu meme işlerimiz bir bitsin, topicçe vedalışırız kilolarla

İnşallah canım :)

31 yaşındayım zaten :) çokta uzak değil tahminin

:)

Geçmiş anca bitti bende sabah kızımın yanına yattım uyumuşum ana kız 12 ye kadar sonrada ben bişiler yedim kızçemle oynadım evi süpür çamaşır as topla vs derken akşam oldu :) markete vs gittik fırsat bulup geldim ama çıkacağım kızçem daha yeni uyudu :)

hepinize iyi geceler öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi :)

bız geldıkkkk :) barış a ayrıcaaa opucuk gonderıyo eylusss :)
Eylül ve annesi çok çok güzel!

Doğru söylüyorsun canım ya. Belki tekrar alırız ama aynısını alabilir miyiz? Benim de kardeşimin hediyesi yüzük, arkadaşımın hediyesi kolye ve eşimin hediyeleri... Nerden bulayım ben onları şimdi( Korkunç insanlar bunlar, kötü yürekli!

Benimkisi de çok kaka yapıyor ve bezleri dolu oluyor. Ben de katılıyorum size, genetik bir şey bu. Şimdi üzülüyoruz ama aslında çok büyük bir şans bu. Herkes kilo vermeye çalışır çünkü. Baksanıza sabah programları hep diyet, spor, kalorisi az yiyeceklerle dolu:))

Hayırlısı olsun senin için Luboyf'cum. Seni çok iyi anlıyorum, ne zordur, ne özlüyorsundur. Allah kolaylık versin. Sen çok fedakar bir annesin. Anne sütü alsın diye çırpınıyorsun.

Saol cnm bnm yasam kocum eylul :-D sirayla gondeticm hepinize ;-) tig gbi olursunuz..hergun ev icnde duzenli yuruyus..unlulerin bi yasam kocu varya deyda coskun eylulde bnmki:-D
Ay çok güldüm ya. Hah ha ha, evet ünlülerin yaşam koçu Şeyda yerine, annelerin yaşam grusu Eylül:)) Bana da gönder kız, göbek ve basenler gider belki:))
kızımın justin hali babası bu haline öle diyoooEki Görüntüle 889170
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174
Maşallah çok tatlı kızın canım... Justine hali ha, şeker...

Son düzenleme:

Oyy tşk ederiz CNm hepimizin kuzucukları gibi tatlıı

Bu pis pis mucizevi bsey vla..eylul kipirdayinca pis pis diyorum uyuyo uzaktan kumanda vazifesi goruyo !!

Fundacım ben bile okurken mutlu oldum artık bize sarılmaya başlıcaklar öyle mi bu muhteşem bi şey
Çok sevindim canım

Ya ben seni nasıl atlarım, nasıl, nasıl?? O dudaklar, o gözler, yerim ben seni be! Kara sevda çekme tatlım, yazık etme kendine:))

Aaa gondermezmiyim sekerim ayipsin ;-) brl basen gobek ayri calisir itinayla kilo verdirip gorevini basariyla tamamlar ve bunun verdigi hakli gururla krmdisini bkleyen yeni goreve agustos teyzosuna dogru yola cikar :-D

Arasta en dogrusunu yapiyosun canim hic dalma gecmise cikamazsin :) altinbas acicam ben bu aksam topige :)))
Ayy ne düşüncesizsiniz ayol Arasta yok az kaynatalım okuması kolay olsun diye düşünür insan bi sürü sayfa birikmiş
Arasta seviliyosun hastasıyızzz dede

Canımsınız Bu arada bizzat alıntı yapıp duruş hakkında yorum yapıcaktım ama duramadım alıntı yapmaya kalksam tee kaçıncı sayfada paylaştın kim bilir. Bittim kızının pozuna cucum yaaa ayy saçlarına da kendine de bayılıyorum çok komik bi hatıra olmuş valla

Ay nedir bu 2 bacanağın bu kızlardan çekisi. O asık suratlarınızı yerim len ağlamayın kavuşucaksınız şurda büyümeye ne kaldı ki

Heracım sende çok fedakar bi annesin hem de deneyimli bi anne
Senden çok şey öğreniyorum
Özelden yazdığın mesajı aldım geçmişe dönüp baya da uğraşıp yazdığını buldum
Bence çok zor bi şeyin üstesinden gelmişsin 20 gün tek başına birisi henüz bebek olan 2 çocuğa bakabilmek bence muhteşem bi yetenek ister
Herhalde annelik insanı böyle güçlü kılıyor
Ben de artık kendimi daha güçlü hissediyorum
Senin gibi anneleri okuyunca da potansiyelimi görüyorum mutlu oluyorum henüz değilim ama Demekki ben de böyle olabilirim diyorum

Ha ha polis mi? Ben birlikte çalıştıklarını bile düşünüyorum. Ne tesadüf, parmak izi falan alındı ama hırsızın bulunmasını bırak, o günden sonra polisten haber alınamıyor. Yurdum polisi direnenlere karşı çok acımasız olurken hırsızlara karşı pamuk şeker.
Bu arada, gördüm Aybike'nin mesajını ama dedim hadi konuşma canın isteyecek. Bak yine duramadım, canım lokma istiyor:))

Son düzenleme:

Justin duru Dio babası komikler kuzum ya izle izle Gül bu lokumlara affetmem yakalarım şipşakcı cucu derler bana :82:

Affet bizi bacim tutamadik dilin kemigi yok :))

Kiyamam basi dudak buzmus arduss bunlari hepsi iyice oyuncumu oldu ne :-D tesekkur ederizz cnm bu arada

sorma canım sorma bu ne ki :) o dudaklar acındırma ağlamasında yarım daire şeklinde aşağı doğru bir büzülüyor allahımm yemek istiyorum o anda

Fundacim

Arda da ida icin ağlıyor galiba özlemiş tabi kızlar be çektirdiniz be bacanaklara

Ayrıca niye abartasin böyle guzel anne bırakılır mı :)

canımsın parmecikim!

Fundacım ben bile okurken mutlu oldum artık bize sarılmaya başlıcaklar öyle mi bu muhteşem bi şey
Çok sevindim canım

Tavrinu koymus cocuk :-D helal olsun ardus sana

Ay aslan damadım benim yaa

Aglamma ardusss cok tatlisin agzini yerim.

Cok tatliii ayrica abarti falan degil ben de olsam ucardim

Aaa heralde yapışcak sana kokumuz içlerine işlemiş meleklerimizin artık bizi tanıyorlar harika bi duygu bu duruda beni görünce heyecandan uçuşa geçiyoooocandır onlar yaa

can ki ne cannn! kızlar gerçekten müthiş bir duyguymuş içim eridi bitti o an sevinçten bizim sevgimize,ilgimize muhtaç olmaları, onları bin bir emekle besleyip doyurmamız,büyütmemiz, gözlerimizin ta içine bakıp gülmeleri.. her şeyleriyle tam bir mucize yaşatıyorlar bize bu yavrucuklar her gün Allahıma binlerce kez şükürler ediyorum onu bana verdiği için.. benliğimi tamamladığı için.... offf çok duygulandım yahu anne olmanın güzelliğini dibine kadar yaşıyorum bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…