- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.881
saol canım benim :)))
anneannem hep derdi insan yüzünde nur olacak...öyle valla...
boşver kiloyu hiç dert etme canım, hele şu meme işlerimiz bir bitsin, topicçe vedalışırız kilolarla
31 yaşındayım zaten :) çokta uzak değil tahminin
Eylül ve annesi çok çok güzel!bız geldıkkkk :) barış a ayrıcaaa opucuk gonderıyo eylusss :)
Doğru söylüyorsun canım ya. Belki tekrar alırız ama aynısını alabilir miyiz? Benim de kardeşimin hediyesi yüzük, arkadaşımın hediyesi kolye ve eşimin hediyeleri... Nerden bulayım ben onları şimdiGecmis olsun canım , ilker iyileşsin biran önce
Sıkma canını canım , nasıl olsa emekleyince verecekler
Bende kilo almıyor diye üzülüyorum , aman bosver saglıklı olsunlarda en önemlisi o
Yaa evet , ne hakkın var benim özelime elini kolunu sallaya sallaya girip alıyorsun benim eşyamı
İsin maddiyatinda da degilim , bu yuzsuzlugu rahatlığı kaldıramıyor insan, o takıları ben gene alabilirim ama manevi degeri ? En cokta esimin aldığı kolye ve kvdemin aldığı yüzüğe üzüldüm
Birde kutusunda hic açılmamış , etiketi üstünde üst iç çamaşırını çalmış , kadındır diyorlar , bilmiyorum ama hayrını görmesin insallah
Allah korusun canım , Allah kötü yazı yazmasın .
Benim kafamda arastanin rüyaları gibi pek cok senaryo var bu konuda ,karşılaşırsak ne yapacağıma dair
Maşallah eylus e , hoş gelmis güzellik
Benimkisi de çok kaka yapıyor ve bezleri dolu oluyor. Ben de katılıyorum size, genetik bir şey bu. Şimdi üzülüyoruz ama aslında çok büyük bir şans bu. Herkes kilo vermeye çalışır çünkü. Baksanıza sabah programları hep diyet, spor, kalorisi az yiyeceklerle dolu:))Öyle medcim yapacak bisey yok sanırım kabul etmekten baska
Dün 4 kez kakali bez değiştim , hepside dolu ,kiloyu az alıyor diye istedikce emziriyorum, arada kusuyor, ama aldığı 300 gr 1 ayda. Yani sütüm az olsa ağlar , huzursuzlanir ve bu kadar kaka yapmaz diye düşünüyorum , metabolizma hızlı demekki, ama sanki bu kadar emegim bosa gidiyor , işe gitsem demekki daha iyi kilo alacak sagabildigim süt + gerekirse mamayla. Ne yapalım hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun senin için Luboyf'cum. Seni çok iyi anlıyorum, ne zordur, ne özlüyorsundur. Allah kolaylık versin. Sen çok fedakar bir annesin. Anne sütü alsın diye çırpınıyorsun.bugün işbaşı yaptım çok da korktuğum gibi olmadı
sadece kızımı inanılmaz çok özledim her iki satte bir görmeme rağmen,
sabah ve öğlen emzirmeye gittim
şimdi de çıkıyorum, amirim pek bi anlayışlı konuştu ama umarım böyle devam eder
çıkarken bize haber vermek zorunda değilsin işlerini hallet çık falan dedi,
kendisi çok zorlanmış vaktinde, toplantı aralrında annesi işyerine getirirmiş öyle emzirirmiş, o zaman devlet memeurlarına 45 gün müş doğumdan sonra izin
45 günü düşünemiyorum ya nasıl bırakılır 45 günlük bebek, ben 3.5 aylık bebeği zar zor bıraktım bugün tüm gün içim acıdı
tek sorun araba kullanma konuusnda acemi olduğum ve bu arap ülkesinde kaos trafikte kullanmaya korktuğum için taksyle gidip geliyorum günde 3 kez, sigara içen taksici amca ve şakkıdı şakkıdı arap şarkıları eşliğinde
kızım için herşeye değer yeterki o emsin günde 10 kez de giderim
allahtan yol kısa 6-7 dakika
umarım daha da iyi olacak
Ay çok güldüm ya. Hah ha ha, evet ünlülerin yaşam koçu Şeyda yerine, annelerin yaşam grusu Eylül:)) Bana da gönder kız, göbek ve basenler gider belki:))Saol cnm bnm yasam kocum eylul :-D sirayla gondeticm hepinize ;-) tig gbi olursunuz..hergun ev icnde duzenli yuruyus..unlulerin bi yasam kocu varya deyda coskun eylulde bnmki:-D
Maşallah çok tatlı kızın canım... Justine hali ha, şeker...kızımın justin hali babası bu haline öle diyoooEki Görüntüle 889170
buda oyuncakla savaşımız
Eki Görüntüle 889174
Eylül ve annesi çok çok güzel!
Doğru söylüyorsun canım ya. Belki tekrar alırız ama aynısını alabilir miyiz? Benim de kardeşimin hediyesi yüzük, arkadaşımın hediyesi kolye ve eşimin hediyeleri... Nerden bulayım ben onları şimdi( Korkunç insanlar bunlar, kötü yürekli!
Benimkisi de çok kaka yapıyor ve bezleri dolu oluyor. Ben de katılıyorum size, genetik bir şey bu. Şimdi üzülüyoruz ama aslında çok büyük bir şans bu. Herkes kilo vermeye çalışır çünkü. Baksanıza sabah programları hep diyet, spor, kalorisi az yiyeceklerle dolu:))
Hayırlısı olsun senin için Luboyf'cum. Seni çok iyi anlıyorum, ne zordur, ne özlüyorsundur. Allah kolaylık versin. Sen çok fedakar bir annesin. Anne sütü alsın diye çırpınıyorsun.
Ay çok güldüm ya. Hah ha ha, evet ünlülerin yaşam koçu Şeyda yerine, annelerin yaşam grusu Eylül:)) Bana da gönder kız, göbek ve basenler gider belki:))
Maşallah çok tatlı kızın canım...
Bu pis pis mucizevi bsey vla..eylul kipirdayinca pis pis diyorum uyuyo uzaktan kumanda vazifesi goruyo !!
ayy kızlar akşam noldu hemen anlatmak istiyorum sizee
Arda benim kucağımdaydı yüzü bana dönük bi şekilde..kv geldi alayım biraz da dedesine götüreyim dedi ve iki eliyle belinden tuttu Arda yı. ama o da ne ! :) daha dokunup çekmesiyle Arda bi kastı kendini bana bir yapıştı ki elleriyle omzumdan kıyafetime sımsıkıanaaaa şok oldukk bir hoşuma gitti bir hoşumaaa anlatamam size o hazzı beni bırakmadı oğlum yaa o kadar mutlu oldum kiiii abarttığımı düşünebilirsiniz ama mutlu oldum işte napiimm
Bildiğin kayboldum geçmişte çıkamıyorum, bıraktım artık bir yerde..
Tam 3- 5 sayfa kalıyor birşey çıkıyor yine bir geliyorum 3-5 sayfa olmuş 15 sayfa..
Vazgeçtim geçmişten. Ben sizi özledim Selim Duru'yu..
Eki Görüntüle 889058
Ayy ne düşüncesizsiniz ayol Arasta yok az kaynatalım okuması kolay olsun diye düşünür insan bi sürü sayfa birikmişArasta en dogrusunu yapiyosun canim hic dalma gecmise cikamazsin :) altinbas acicam ben bu aksam topige :)))
Arasta seviliyosun hastasıyızzz dede
Ha ha polis mi? Ben birlikte çalıştıklarını bile düşünüyorum. Ne tesadüf, parmak izi falan alındı ama hırsızın bulunmasını bırak, o günden sonra polisten haber alınamıyor. Yurdum polisi direnenlere karşı çok acımasız olurken hırsızlara karşı pamuk şeker.Bizim hirsizda gecen sene tr deki evde neredeyse 3 dk kalmis, alarmdan korkup kacmis ama baya doldurmus montunun icini bu arada. Kamerada da bariz yuzu gozu gorunmus ama yurdum polisi bulamadi adami. Ben bile yolda gorsem tanirim o kadar belirgin kayitta cunku... Allah korusun hepimizi ben o olaydan sonra evden sogudum maalsef.
Canim senin bebgin kac aylik? Masallah baya tombismis eger agustos annesiysen :)
Sen izmirli olmussun aybike cim, hemen lokma dokturmeler falan:)))
Canim benim kizim 4,350 dogdu simdi tam 4 ayligiz ve 7 kilo, boyuda 65 cm, bir kiza gore uzun baya ama genetik olarak boy ve kilo oranini biyle almis. Eger sinirin altinda degilsek, cok sisman olmalari saglikli degil zaten. Ben o yuzden kilosuna dikkat ediyorum, simdi anne sutuyle zaten kontrolsuz beslenmez bebek ama ileride ek gidaya gecince o mide buyumus olur, doymak bilmez. Bence ortalamanin ne ustune cikmaki nede altina inmeli, ileride kilo sorunu yasamasin yavrularimiz.
Canim babanne niye senin maasini soruyorki, o mu bakiyor sana?
Bende gelince sok oldum Izmir e, -2 ydi dun. Ama esim israrla hitmek istiyor, sadece sakizda 3 gun kalip donebilirizde.
Ayy ne düşüncesizsiniz ayol Arasta yok az kaynatalım okuması kolay olsun diye düşünür insan bi sürü sayfa birikmiş
CanımsınızBu arada bizzat alıntı yapıp duruş hakkında yorum yapıcaktım ama duramadım alıntı yapmaya kalksam tee kaçıncı sayfada paylaştın kim bilir. Bittim kızının pozuna cucum yaaa ayy saçlarına da kendine de bayılıyorum çok komik bi hatıra olmuş valla
Ayy ne düşüncesizsiniz ayol Arasta yok az kaynatalım okuması kolay olsun diye düşünür insan bi sürü sayfa birikmiş
CanımsınızBu arada bizzat alıntı yapıp duruş hakkında yorum yapıcaktım ama duramadım alıntı yapmaya kalksam tee kaçıncı sayfada paylaştın kim bilir. Bittim kızının pozuna cucum yaaa ayy saçlarına da kendine de bayılıyorum çok komik bi hatıra olmuş valla
Kiyamam basi dudak buzmus arduss bunlari hepsi iyice oyuncumu oldu ne :-D tesekkur ederizz cnm bu arada
Fundacim
Arda da ida icin ağlıyor galiba özlemiş tabi kızlar be çektirdiniz be bacanaklara
Ayrıca niye abartasin böyle guzel anne bırakılır mı :)
Fundacım ben bile okurken mutlu oldum artık bize sarılmaya başlıcaklar öyle mi bu muhteşem bi şey
Çok sevindim canım
Tavrinu koymus cocuk :-D helal olsun ardus sana
Ay aslan damadım benim yaa
Aglamma ardusss cok tatlisin agzini yerim.
Cok tatliiiayrica abarti falan degil ben de olsam ucardim
Aaa heralde yapışcak sana kokumuz içlerine işlemiş meleklerimizin artık bizi tanıyorlar harika bi duygu bu duruda beni görünce heyecandan uçuşa geçiyoooocandır onlar yaa
Affet bizi bacim tutamadik dilin kemigi yok :))
Hu huuu ben geldim hatunlar :)) Dün burdan bi çıktım 1 saat kadar uyudum ve sonra temizliğe giriştim üst katı komple bitirdim, sabah da alt katı hallettim ve öğleden sonra ablam geldi giremedim, sizi özledim kızlar
Ay nedir bu 2 bacanağın bu kızlardan çekisi. O asık suratlarınızı yerim len ağlamayın kavuşucaksınız şurda büyümeye ne kaldı ki
Mübarek otomatiğe bağlamışız kendimizi durduramıyoruz bizdeki çeneAllah kocalarımıza yardım etsin :99:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?