2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah senin bıdıgına :) evet sürekli bizimle oldugundan bize daha çok gülüyorlar

benim kız önceden gece uyumadan önce bir emzirirdim sabah 6ya kadar uyurdu ama artık öyle değil iki sefer uyanıyor
ama dediğin gibi iki saatte bir uyanınca git gel seni zorlar bide bzim problmimiz emerek uyuyor illa benim olmam gerek baba işe yaramıyor pfff

Gribeyazcım hepimizin bebeklerine maşallah canım.

Kızlar bebekleri su içmeyenler suyunun içine biraz pekmez katın öyle deneyin birde. Şeker yerine pekmez daha sağlıklı heracım.

anneler dışırda mama yedirmek için butyik bebekte çok güzel kapları gelmi back to skool %65 indirm var bakın isterseniz.Kaplar hem katı hem sıvı besin birden taşınablir.Normalde baya pahalı oluyorlar.

Son düzenleme:

Canım benim oğlumda cok az su içiyor hatta hiç içmiyor. Doktor sen teklif et içmeyebilir emiyor ordan ihtiyacını karsılıyor dedi. Kakasını da 5 günde bir yapmaya basladı bunun için de ek gıdaya gecince düzene giricek bagırsaklar sütten baska seyler istiyor dedi.

kk izin vermese de chenn bunu çok beğendi..maşallah size..tostik olmuşsunuz..inş. damar tıkanık diildir, bzde de oluyodu sonra geçti çok şükür arada sulanıyo bu seferde :) kıyma verince ferruma gerek yok demiş bi dr arkadaşıma..afiyet şifa olsun mamalar cnm..

sev fa güzel bilgiler için teşekkürler cnm..meyve püresi konusunda dr haklı bnce ama bnde dışarda veririm mecbur kalırsa diodum arkadaşlar tahıllıları bebek sevmiyo genelde meyve seviyo demişlerdi..daha denemedik ama..

Hera 17 dişleriniz ve aşılarınız hayırlı olsun darısı başımıza..6.ay aşılarından korkuyorum:18::18:,

gribeyaz odanıza geçmişsiniz hayırlı olsun bol uykular bebişine de sanada rahatça inş.

Yaa benimki hiçç uyumadı okadar en fazla 4 saat uyumuslugu var. Evet oğlumda her uyandığında meme istiyor emip uyuyor du ama bu hafta nolduysa cok sık uyanıyor ac olmadıgı halde memede durmak istiyor emziği kabul etmiyor bende babayı devreye sokayım bakalım onda napcak.

maşllah size canım ben de çok merak ediyorum tosunum ne kdra oldu valla kucağıma alınca hissediyorum dolu dolu oldu oğlum anammm çok özledim gene ben yavrumu.

Ozlenmez mi ya.. Ben de hissediyorum artik yerinden kaldirmak iyice zorlasti valla. Doktor bidahaki aya 300, en cok 500gr almis olsun dedi. Kahvaltida pekmez de yok seninkine gerek yok dedi. Zayif olsa ver dermis.

Ooh annen varken hayat sana guzel tabi:) bizimki bakalim ne zaman emekleyecek bu gidisle zor ama. Masallah senin kizina da:) mankenimm benimm, sportifimm benimm:))

Ben farkindayim!! Allahim aynada babasini goruyor kikir kikir cilveleniyor simdiden. Tehlikenin farkinda miyiz?!!

Persentili gosterdigi bi cizelgesi var doktorun boyu 73 cm olunca dedi ki bu artik cizelgeden cikti, coook uzun dedi. 1yasin altinda kiyafet olmuyor zaten, 1yas alin dedi. Biz bi suredir 12-18ay giyiyoruz dedik. Kiloyu belli etmiyor boydan kurtarior bizimki. Bi arkadasima kilosunu soyleyince aaa hic belli olmuyor demisti, kucagina alsa anlar ya neyse:))

Yeni emzirme pozisyonumuzu anlattim(haninkiz benim uzerimde yatarken memeye gömülüyoru ya) kac senelik doktor o bile sasirdi bak kizin keyfi boyle istiyormus demek ki dedi. Tipitip kizim benim:)))

Hosgelmissin:) bizimki Allahtan suyu seviyo, sapir supur iciyo:)

Kolay gelsin camasirlarinla sana canim.

Bende ikisini de denemedim canım. Tahıllı aldım bi deniycem sevicek mi diye severse hazır bulundururum yanımda. Bizim asılarımız ates falan yapmadı daha öncede yapmadıysa yapmaz bu ayda demişti doktor. Korkulucak bişi yok canım.

Valla bizimki oyle bisey demedi. Hatta dedim ki demiri vermeyi oek istemiyorum agir bi metal, ben ferro sanol alsam sutten gecse dedim. Bi hastasi da boyle yapms sonra 9.ayda kah tahlili yaptirdilar deger 8.9lara kadar dusmustu olmaz dedi. Ben de riske atmak istemedim ya ne bileyim.

Umarim gozyasi kanalimiz tikali degildir gercekten buyuk konusmiim ama dayanamam anesteziye(

chen hoşgeldin canım aramıza ve de kolay gelsin :))

Gribeyazcım hepimizin bebeklerine maşallah canım.

Kızlar bebekleri su içmeyenler suyunun içine biraz pekmez katın öyle deneyin birde. Şeker yerine pekmez daha sağlıklı heracım.

evet pekmez daha mantıklı ve de sağlıklı.. teşekkür ederim canım arkadaşımmm

doktor su içmeyen bebeklerin kabızlık yaşayacağını da söyledi.. o yüzden de olabilir sizin.. sen biraz zorla en iyisi..

Kizlar bizim doktor labneyi cok onermedi cok yagli ve kalorili bukadara gerek yok kendi peynirini suda beklet onu yesin dedi, siz biliyorr muydunuz boyle bisey??

Buarada mama konusu acilmisken ben gecen yaptigimi soyleyeyim. Kucuk kavanoz mamalarindan evde baya oldu gibi, balkabagi havuc patatesi rondodan gecrmistim(purutlu sevmedi eeeeh dedim yeter, 9.aya kadar boyle yapabilirmisim) o rondodan gecirdigimi de kucuk cam kaplara koymus buzdolabina atmistim. Disari cikacakken kavanozlardan birine yarisi kadar aldim yanima, goturdum onu yedirdim
Valla iyi de oldu. Bilginize.

Bizimkilerin kilosu yakin, pekmezi verme kilolu dedi bilgin olsun. Ama bilemedim
Suyu nasil sevdirirsin. Kaka yapmadigi gunler ben suyu arttirdim, cirt cirt hemen yapti valla.

labne önerilmiyor.. benim doktorum da labne verme işlenmiş peynir sonuçta dedi.. bebekler için keçi peynirleri satılıyor vakumlu.. şu sütü olan markadan.. küçük bi markette bile bulmuştum ben.. ondan alabilirsin canım.. püre fikride çok iyimiş.. bende öyle yapim :)

Son düzenleme:
kızlar siz ne zaman çorbalarının içine 50 gr et veya tavuk koymaya başlayacaksınız? sormayı unuttum listede vermediler..

Ondan da olabilir canım. Bizim kabızlık 5 aya yaklastıgımızda basladı ozaman sadece emiyordu ozamandan bu yana doktorumuz ek gıdalara tamamen gecince düzelicek diyor sen suyu günde 3 kez teklif et içmezse ısrar etme emerek karsılıyor sıvı ihtiyacını diyor. Bi de bezini her actıgında çişini yapmışsa problem yok diyor. Ama ben yinede biraz daha sık vereyim suyu önemli bişi su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…