- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #75.401
Benim kıza ben hep diyorum gel babası gel gel diye o yüzden babası gelmiş kızımın dediğinde deliriyor hanımefendi bir cilve bir tebessüm bir kahkaha. Bana daha çok gülüyor ama gün boyu benle kızım ondan.
Ben dısarda da emziriyorum aslında ama burda okuyunca verebilir miyim zor durumda kalırsam diye sordum yinede doktorum asla verme demedi ama onun yerine tahıllı mamanın daha iyi olucagını düşünüyor. Herkesin düşüncesi farklı tabi kimin içine nasıl siniyorsa öyle yapıyor. En doğrusu da bu zaten😊
Bende geciricem odalarımız yan yana ses gelir zaten ama cok sık kalkıyor gece. Odaya git gel zor olucak. Bakalım cuma gecesi deniycem esim cumartesi evde onuda uyandırırım arada😊
kızlar aşımızı olduk geldik.. bi an yavrum hiç susmayacak sandım.. 2 tane sol bacağından bir tane sağ bacağından oldu. gözlerini açamadı ağlamaktan.içim parçalandı.. kilomuz hala üst sınırda tesellim ise kilo alımının biraz olsun yavaşlaması. 10 kilo 70 cm olmuşuz.
kardelen cim.. bizde ki vajinal akıntı prima yüzünden.. direk primamı kullanıyorsun diye sordu evet dedim.. en çok parfüm ve ilaç prima da var o yüzden orasında ki salgı bezlerinin bozulmasına yol açtığı için akıntıya sebep verebilir dedi.. en az ilaç ve parfüm huggies de var istersen onu dene dedi..
aybike cim.. bizim sıpalara sopa gösterme vakti. kesinlikle su içmeleri lazım dedi.. sürekli ver dedi 1 yudum bir yudumdur istersen çok az olması şartı ile şekerle birlikte karıştırabilirsin ama su içmesi şart diye konuştu.. ben ağzından miğdesine pipet sallandırıp içirmeyi ve ya ağzına huni dayayıp öle içirmeyi düşünüyorum artık
Biz geldik teyzeleriiii, 9900 gr, 73cm olmusuuuuz doktor cok iyi buldu kahvaltiyi sadece peynir ve yunurta sarisi ike yaptircakmisim, corba veya purelere rondodan gecirip kiyma ekleyebilirmisim. Donuyo mu? Dedi. Eee yok popoyu kaldiramiyoruz dedik:)) cok iyi buldu bizi, ama bizim sol goz hala capaklaniyo, goz doktoruna gidin artik dedi. Kaar tikaliysa ameliyatla aciyolarmis umarim gerek kalmaz
maşallah senin bıdıgına :) evet sürekli bizimle oldugundan bize daha çok gülüyorlar
benim kız önceden gece uyumadan önce bir emzirirdim sabah 6ya kadar uyurdu ama artık öyle değil iki sefer uyanıyor
ama dediğin gibi iki saatte bir uyanınca git gel seni zorlar bide bzim problmimiz emerek uyuyor illa benim olmam gerek baba işe yaramıyor pfff
maşllah size canım ben de çok merak ediyorum tosunum ne kdra oldu valla kucağıma alınca hissediyorum dolu dolu oldu oğlum anammm çok özledim gene ben yavrumu.
Hadi gözün aydın canım annen seni düşünmüş yine. Öperim annenin ellerinden :)
İyi olunda yoğun ol canım . Birde haber ver yeter bize :)
Aynı sesleri benim kızda yapıyor hatta isterken elini gel babası gel yaptırıyordum onun gibi yapıyor ver der gibi :)
Maşallah Toprak Ali ye ve sana canım . Seninde güzelliğine kocaman maşallah valla oh hiç kilon filanda kalmamış. Öp benim yerime Toprak Aliyi.
Annem vardı ya canım gitti bugün pofff. Bugünde yokum cumartesi olan günümüzü bugüne aldık tatil diye :)
Maşallah senin tosuncuğa benim kız artık yavaş yavaş emekliyor kızlar. Yani bir ayağını atıyor ikinciyi atıyor sonra yüzüstü yatıyor :) Birde çok uzun süre şınav pozisyonunda duruyor.
Canım benim doktorum da evdeyken taze ver dedi dışarıda iken eğer seni emmezse durmazsa al ver dedi. Benim görümcem kızını hep o mamalarla büyütmüş mesela kızı hala meyve sever.
canım aşılarınızı olmuşssunz geçmiş olsun
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim böyle bilgilendirmeler güzel oluyor
bizim doktorumuz da dviti vermemizi söylemişti geçen ay ki kontrlde
meyve püreleri ile ilgili benim içime hiç sinmemişti herkesin kendi fikri ve düşüncesi asla birşey diyemem ama evde verdiğimiz püreyi birkaç saat sonrasında vitamin değerleri azaldığı için bekletip veremezken hazır ürün nekdar masum olabilir diye düşünmeden edemedim illaki bi miktar katkı maddesi vardır diye kanaat getirdim ama kimseye karışmam ahkam kesmek istemem herkesin kendi kararı neticede
üç gündür kızım kendi odasında yatıyor bende senin gibi düşünüyordum nasıl ayrılacagım diye ama zor olmadı ağladığında sesi rahatlıkla geliyor zaten :)))
bide bu kızlar babalarına acayip düşkünler şimdiden onlara ayrı bi hareket cilve var farkındamısn?
maşallah kocaman olmuş pek de uzun pupup Allah nazardan saklasın.Vallahi çok sevindim emirmeyi okadar zorlaniyorusnki kızçe büyümeseydi üzülürdüm.Afferin ikinize.bizimkide yalarına çok güzel rahat dönse de öyle yüzüstü gelmiyor emekleme için de çok zaman var daha.saalıklı olsunlar var olsunlar yeter.
slmm kızlar..
chenn eve döndüçamaşır dağıyla boğuşuyor sbh itibariyle..daha tozlu odalar var
geçmişe ara ara göz atacağım bi anda bitmesi imkansız anladığın kadarıyla, güzel bebişler ve anneler var son sayfada Toprak Ali bebek maşallah sana ısırmalıksın çook tatlısın annene deçok fit sanki evlenmemiş tazecik genç kız gibi...
Aybike ve Hera bnm oğluş da su içmiyo savaş veriyorum dr bana da içir demişti o zmnlar içiyordu bi aydır ne biberon ne kaşık ne bardak..o püskürtüyor babası zorluyor sonunda Furkan su içmiyorama içmesi lazımmm
anneler dışırda mama yedirmek için butyik bebekte çok güzel kapları gelmi back to skool %65 indirm var bakın isterseniz.Kaplar hem katı hem sıvı besin birden taşınablir.Normalde baya pahalı oluyorlar.
kk izin vermese de chenn bunu çok beğendi..maşallah size..tostik olmuşsunuz..inş. damar tıkanık diildir, bzde de oluyodu sonra geçti çok şükür arada sulanıyo bu seferde :) kıyma verince ferruma gerek yok demiş bi dr arkadaşıma..afiyet şifa olsun mamalar cnm..
sev fa güzel bilgiler için teşekkürler cnm..meyve püresi konusunda dr haklı bnce ama bnde dışarda veririm mecbur kalırsa diodum arkadaşlar tahıllıları bebek sevmiyo genelde meyve seviyo demişlerdi..daha denemedik ama..
Hera 17 dişleriniz ve aşılarınız hayırlı olsun darısı başımıza..6.ay aşılarından korkuyorum:18::18:,
gribeyaz odanıza geçmişsiniz hayırlı olsun bol uykular bebişine de sanada rahatça inş.
kk izin vermese de chenn bunu çok beğendi..maşallah size..tostik olmuşsunuz..inş. damar tıkanık diildir, bzde de oluyodu sonra geçti çok şükür arada sulanıyo bu seferde :) kıyma verince ferruma gerek yok demiş bi dr arkadaşıma..afiyet şifa olsun mamalar cnm..
sev fa güzel bilgiler için teşekkürler cnm..meyve püresi konusunda dr haklı bnce ama bnde dışarda veririm mecbur kalırsa diodum arkadaşlar tahıllıları bebek sevmiyo genelde meyve seviyo demişlerdi..daha denemedik ama..
Hera 17 dişleriniz ve aşılarınız hayırlı olsun darısı başımıza..6.ay aşılarından korkuyorum:18::18:,
gribeyaz odanıza geçmişsiniz hayırlı olsun bol uykular bebişine de sanada rahatça inş.
Gribeyazcım hepimizin bebeklerine maşallah canım.
Kızlar bebekleri su içmeyenler suyunun içine biraz pekmez katın öyle deneyin birde. Şeker yerine pekmez daha sağlıklı heracım.
Canım benim oğlumda cok az su içiyor hatta hiç içmiyor. Doktor sen teklif et içmeyebilir emiyor ordan ihtiyacını karsılıyor dedi. Kakasını da 5 günde bir yapmaya basladı bunun için de ek gıdaya gecince düzene giricek bagırsaklar sütten baska seyler istiyor dedi.
chen hoşgeldin canım aramıza ve de kolay gelsin :))
evet pekmez daha mantıklı ve de sağlıklı.. teşekkür ederim canım arkadaşımmm
doktor su içmeyen bebeklerin kabızlık yaşayacağını da söyledi.. o yüzden de olabilir sizin.. sen biraz zorla en iyisi..
Kizlar bizim doktor labneyi cok onermedi cok yagli ve kalorili bukadara gerek yok kendi peynirini suda beklet onu yesin dedi, siz biliyorr muydunuz boyle bisey??
Buarada mama konusu acilmisken ben gecen yaptigimi soyleyeyim. Kucuk kavanoz mamalarindan evde baya oldu gibi, balkabagi havuc patatesi rondodan gecrmistim(purutlu sevmedi eeeeh dedim yeter, 9.aya kadar boyle yapabilirmisim) o rondodan gecirdigimi de kucuk cam kaplara koymus buzdolabina atmistim. Disari cikacakken kavanozlardan birine yarisi kadar aldim yanima, goturdum onu yedirdim
Valla iyi de oldu. Bilginize.
chen hoşgeldin canım aramıza ve de kolay gelsin :))
evet pekmez daha mantıklı ve de sağlıklı.. teşekkür ederim canım arkadaşımmm
doktor su içmeyen bebeklerin kabızlık yaşayacağını da söyledi.. o yüzden de olabilir sizin.. sen biraz zorla en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?