- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.541
70 persentil mi? Naptin cnmcm sen ya ben sana persentilimizi bir soylesem. Takilma yani
Cook gecmis olsun balim.
Iliksuya limon ve bali atip iciyirsun. Biraz toparlaniyorsun. Opuyorummmm
emelcim şuanda yıktın beni
paşam doğduğu günden beri uyku sorunu çekmedi, akşam yatağına bırakırım uyur...o yüzden benim vücutta alışmamış uyumayan çocuğa, iki günde pestilim çıktışimdi artık bundan sonra hayat bu mudur yani???
Yaaevet kendi mamasına ağzını kapattı ben çorba içerken nasıl ağzını açıyor istiyor dayanamadım verdim.
Çocuğu yemek yemeyenler dışarda denesinler bakalım nasıl istiyecek
Canım , benim oğlumda çoklu besin alerjisi var bir sürüşey yasak ama ben senin kadar takmıyorum ,
son msjımı okuduysan dışarda çorba içti bugün, yani okadar bunaltma kendini
bozuk kokan birşey olmadığı sürece niyezehirlensin ki,
anane babaneyöntemiyle sen ne yiyorsan hepsini yiyebilir( bir hastalığı vs yoksa)
Oooo hayırlı olsun inşallah hepsi sıkıntısız bir şekilde çıkıverir, ilk dişini göstericeği kişiyi de iyi seçmiş Atahan
Evet korktukça daha çok korkuyor insan ver gitsin modeli uygulayacağım :)
D&r da. Kitap karıştırırken bir dr un kitabında da okudum bebekken nekadar çok sakınılır, sıcağa alıştırılı, evden çıkmaz
titizlenilirse kreş çağında okadar çok hasta olur diyor,
Ahhsorma Ozan ellemek için deli oluyor gördüğünde gözlerini ayırmıyor , (özellikle mama yerken)
ama daha emeklemediği için sadece uzaktan oluyor bunlar
Benimkiler baştan beri temkinliler hiç yaklaşmıyorlar Ozana
bazen eşim yada ben yanınayaklaştırıyoruz alışsınlar diye daha bir vukuat olmadı
ama benim ikisi de yaşlı emeklese bile Uğraşamam bebekle falan deyip başka yere kaçarlar heralde
Ozanın cafede içtiği çorbanın tarifi
Brokoli çorbası
Brokoli (dal dal ayrılmış olarak) ,arpacık soğan,
havuç,patates küp küp doğranıp biraz zeytinyağında pişirilir
Tencereye un konup ( biz yulaf unuyla yapabiliriz) kavrulur
Su eklenir. Sebzeler blenderdan geçirilir,
( biz tel süzgeçten yada çatalla ezerek) üzerine unlu su eklenir
Krema isteyen ekleyebilir
Geçmiş olsun canım inşallah geçmez Kayra ya.
Canım o grup başka ama 2013 ağustos anne adayları diye bir grup var orada varım ben.
Doktordan geldik kızımın hiçbirşeyi yok çok şükür 500 gr almış 20 günde 6800 olduk çok şükür inşallah zamanla acığı kapatırız böyle kilo alarak ben yinede kan ve idrar tahlili istedim ne kadar doktorum istemesede. Kanımız temiz çıktı değerlerimiz de iyi ama kızım çiş yapmadı eve geldik yapınca götüreceğim bakalım.
Emel'e Ben birsey soracagim ama gulmeyin. Emel'e soruyorum cunku en becerikli onu sectim aynı zamanda kendisi benim gelecekteki komşum olur:)))
Dediniz ya kıymayı onden hasla ya da kavur diye. Şimdi az su da kıymayı haşladım. Sonra sebzeleri pişirirken sadece haşlanmış kıymayı mı koyacağım, yoksa kıyma ile beraber haşlanan suyu da koyabilir miyim?
Burka'cım herkesin yöntemi farklıdır tabi ama bizim doktorumuz zeytinyağını bütün yemek piştikten sonra koy dedi. Bilgin oldunOzanın cafede içtiği çorbanın tarifi
Brokoli çorbası
Brokoli (dal dal ayrılmış olarak) ,arpacık soğan,
havuç,patates küp küp doğranıp biraz zeytinyağında pişirilir
Tencereye un konup ( biz yulaf unuyla yapabiliriz) kavrulur
Su eklenir. Sebzeler blenderdan geçirilir,
( biz tel süzgeçten yada çatalla ezerek) üzerine unlu su eklenir
Tekrar biraz daha pişirilir
Krema isteyen ekleyebilir
Ben de yaşadığım için çok iyi biliyorum gerçekten çok zor, evdekilerin azaltacakken bir de yavrular
İnternete ilan ver, veterinerlerebildir, hatta renkli fotokopiyle. Fotolarını biryetürlere yapıştır
İnşaallah bulunur yuva, iyi kalpli gönlü geniş arkadaşım benim senin okediler için yaptığını
birçok insan çocuklarına bile yapmıyor.
eminim o masumların da çok duasını alıyorsun
Bir çözüm bulman şart amanasıl?
şimdi sen emel e sordun ya ben düşmüş çenemi toplayamayıp sorunun cevabına atlasam olmaz dimi
bugün İstanbuldan bir arkadaşımızın İzmirde nikahı vardı. sevgili kocam bornovaya gitmeye üşendi cumartesi buluşur bişeyler yaparız dedi
bak dedim canım kocam dedim bu adam buluşursa içelim der dedim sonra bizde kalırlar dedim...dedim de dedim yani
sonuç; az önce aradık kusura bakmayın gelemedik oğlumuz diş çıkarttığı için çok huysuz bugünlerde diye, önemli değil biz cumartesi size geliriz hem içeriz beraber sizde kalırız pazar döneriz istanbula dedi. abi dedim kv de geliyor yarın kalacak yer yok, olsun canım biz yabancımıyız zaten içki mamasında sabahlarız dedi. yuhhhhhhh diyorum başkada bişey demiyorum
heee tabi bide yarın kv geliyor hemde "one way ticket"
Allam sana geliyorummm
bugün İstanbuldan bir arkadaşımızın İzmirde nikahı vardı. sevgili kocam bornovaya gitmeye üşendi cumartesi buluşur bişeyler yaparız dedi
bak dedim canım kocam dedim bu adam buluşursa içelim der dedim sonra bizde kalırlar dedim...dedim de dedim yani
sonuç; az önce aradık kusura bakmayın gelemedik oğlumuz diş çıkarttığı için çok huysuz bugünlerde diye, önemli değil biz cumartesi size geliriz hem içeriz beraber sizde kalırız pazar döneriz istanbula dedi. abi dedim kv de geliyor yarın kalacak yer yok, olsun canım biz yabancımıyız zaten içki mamasında sabahlarız dedi. yuhhhhhhh diyorum başkada bişey demiyorum
heee tabi bide yarın kv geliyor hemde "one way ticket"
Allam sana geliyorummm
saolasın canım güzel sölerin için :) kıyamıyorum işte, onlarda can diyorum ama çocukla gerçekten çok zor
sokağa da atamam yıllardır bendeler. hadi yeni yavruları bir şekilde sahiplendiririz de 4-5 yaşındaki kedileri kimse istemez
tek ümidim yazın paşamı kıskanıp bahçelerde gezerken kendileri evi terketsin, en azından 1-2 si...kendi gitti derim okdar üzülmem
Burka'cım herkesin yöntemi farklıdır tabi ama bizim doktorumuz zeytinyağını bütün yemek piştikten sonra koy dedi. Bilgin oldun
ay dur bu konuda bilmişlik yapayım :)))
zeytinyağı çok faydalı ancak yüksek ısıda kansorejen özelliğe sahip
mesela kesinlikle kızartma zeytinyağı ile yapılmaz. aynı şekilde yemek yaparkende yağla kavurma işlemini yapmamak lazım. aslında en faydalısı yemek piştikten sonra yağı katmak...ama yok yemeğe lezzeti geçmiyor dersende ocaktan indirmeden 10dk önce falan ilave etmek
Hadi hadi bırak içindekileri tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?