2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canım benimki de uyuyordu alıştırmıştım ama dişten dolayı ayakta sallanarak uyuyor. Bu akşam eski yöntemi denim dedim yok ağladı durdu . İstanbuldan gelince denicem bakalım şimdi annemlerde de uyutmazlar zaten sevelim diye :)

Atahan da tabi peşlerinden gidemiyor ama iki tane yılışık tip var bizde, gelip oğluşuma sürünüyorlar :)) zaten o ikisini kulağından yakaladı
çok komik oluyor tipi, kedileri görünce açıyor kollarını, nasıl deli oluyor çığlıklar atıyor...tabi o öyle çığlığı basınca kediler korkudan kaçacak delik arıyor :)))

bu arada evde sadece 1 tane ameliyatsız kedimiz vardı, bir gün evden kaçtı 2-3 saatliğine ve hamile kalmış 2 gün önce 4 tane doğurdu..şimdi kara kara düşünüyorum ben nasıl sahiplendiricem onları
2-3 kedi olsa razıyım evde bir sürü kedi ve olmuyor artık çocukla, benim hızla sayıyı azaltmam lazım. tabi önce şu yeni yavruları sahiplendirmem

hemen copy/paste yapılmıştır efendim

Aaaaa super haber Emel'cim gozumuz aydin

Ben de yaşadığım için çok iyi biliyorum gerçekten çok zor, evdekilerin azaltacakken bir de yavrular

İnternete ilan ver, veterinerlerebildir, hatta renkli fotokopiyle. Fotolarını biryetürlere yapıştır
İnşaallah bulunur yuva, iyi kalpli gönlü geniş arkadaşım benim senin okediler için yaptığını
birçok insan çocuklarına bile yapmıyor.
eminim o masumların da çok duasını alıyorsun
Bir çözüm bulman şart amanasıl?

Emel'e Ben birsey soracagim ama gulmeyin. Emel'e soruyorum cunku en becerikli onu sectim aynı zamanda kendisi benim gelecekteki komşum olur:)))

Dediniz ya kıymayı onden hasla ya da kavur diye. Şimdi az su da kıymayı haşladım. Sonra sebzeleri pişirirken sadece haşlanmış kıymayı mı koyacağım, yoksa kıyma ile beraber haşlanan suyu da koyabilir miyim?

bugün İstanbuldan bir arkadaşımızın İzmirde nikahı vardı. sevgili kocam bornovaya gitmeye üşendi cumartesi buluşur bişeyler yaparız dedi

bak dedim canım kocam dedim bu adam buluşursa içelim der dedim sonra bizde kalırlar dedim...dedim de dedim yani

sonuç; az önce aradık kusura bakmayın gelemedik oğlumuz diş çıkarttığı için çok huysuz bugünlerde diye, önemli değil biz cumartesi size geliriz hem içeriz beraber sizde kalırız pazar döneriz istanbula dedi. abi dedim kv de geliyor yarın kalacak yer yok, olsun canım biz yabancımıyız zaten içki mamasında sabahlarız dedi. yuhhhhhhh diyorum başkada bişey demiyorum

heee tabi bide yarın kv geliyor hemde "one way ticket"
Allam sana geliyorummm

şimdi sen emel e sordun ya ben düşmüş çenemi toplayamayıp sorunun cevabına atlasam olmaz dimi

Burka'cım herkesin yöntemi farklıdır tabi ama bizim doktorumuz zeytinyağını bütün yemek piştikten sonra koy dedi. Bilgin oldun

saolasın canım güzel sölerin için :) kıyamıyorum işte, onlarda can diyorum ama çocukla gerçekten çok zor
sokağa da atamam yıllardır bendeler. hadi yeni yavruları bir şekilde sahiplendiririz de 4-5 yaşındaki kedileri kimse istemez
tek ümidim yazın paşamı kıskanıp bahçelerde gezerken kendileri evi terketsin, en azından 1-2 si...kendi gitti derim okdar üzülmem

Yine Atahanı bahane ederek bir şekilde yalan uydurupkabul etmeyin ,
kalmaya gelicem diye emrivaki yapan insanlar bunu hakediyor

Ne yalan söyleyeyim Okuyunca benim de ağlayasım geldi.

Benim hamileliğimde evde 4 kedim. Vardı, biri ben 5 aylık hamileyken gitti gelmedi, biri ozan 15 günlükken gitti

Büyük ihtimalle öldüler , hala aklıma onlar geldikçe üzülüp ağlıyorum, yani gitselerde dert kalsalarda dert

Burka'cım herkesin yöntemi farklıdır tabi ama bizim doktorumuz zeytinyağını bütün yemek piştikten sonra koy dedi. Bilgin oldun

ay dur bu konuda bilmişlik yapayım :)))

zeytinyağı çok faydalı ancak yüksek ısıda kansorejen özelliğe sahip
mesela kesinlikle kızartma zeytinyağı ile yapılmaz. aynı şekilde yemek yaparkende yağla kavurma işlemini yapmamak lazım. aslında en faydalısı yemek piştikten sonra yağı katmak...ama yok yemeğe lezzeti geçmiyor dersende ocaktan indirmeden 10dk önce falan ilave etmek

Şirketin doktoruna gittim boğazın kötü antibiyotik vermem lazım dedi. Emziriyorum istemiyorum dedim, minosetle boğaz spreyi verdi ama boğazımdaki akıntı ve kaşıntı gıcık ve mide bulantısı yapıyor. Bu şekilde nasıl uyurum bilmiyorum. İlyerinden bir arkadaş keçiboynuzunu kaynat suyunu iç dedi. İçtim, burdan bir arkadaş, ballı limonlu ılık su iç dedi. Başka ne yapabilirim kızlar? Boğazımdaki gıcık midemi ağzıma getiriyor

Bilmiş bilmemiş ben seni her halinle seviyorum

Hadi hadi bırak içindekileri tamam

ay evet ya bu akşam pek bir geveze ve herşeye karışır gördüm kendimi :))))
sanırım durumumu deliliğe vurdum ondan

kuzucum hangi eti haşlarsan haşla az suda yap ve o suda sebzelerini haşla, yani geriye neredeyse dökecek su kalmasın sebze tüm suyu çeksin...özelliklede kemikli et haşlıyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…