2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

diş mi değil mi derken bugün paşamın dişi gelmiş bile :)))

çok huzursuz diye ana oğul dışarı çıkıp herzamanki cafemize gittik. Burcu ablası sen niye ağlıyorsun bakıyım diye severken dişini görüverdi :)))

Ahahahahah ahahahahaha cok guldum cok alemsin :)))
Suclama kendini, herseyi yerler artik elini korkak alistirmaaaa

Burcu ablasi kim?? Hediye almasi lazimmmmm :)) hadi hayirli olsun!!!

oğlum dişini göstereceği kişiyi biliyor cafenin sahibi ve Atahanın aşkı :)))
saolasın canımda bu uyku tekrar nezaman düzene girecek acaba...kurulu saat gibi 19.30 kendi uyuyan çocuk ayağımda sallaya sallaya şimdi uyudu

Hadi gözünüz aydın canım.. Ben sana dedim diş diye :)

Yeni surum nasilmis ki emelcim?

Ay iğrenç canım ya telefondan göründüğü gibi dedi kocacım. Ben alışamadım kimin ne paylaştığını görmüyorum. tek tek sayfalarına girmem lazım

kedilerle arası nasıl canım Ozanın? paşam dün bi tanesinin iki kulağına birden asılınca kafasına patiyi yedi :)))

o düzelmiyor be canım bende sürekli sallıyorum şimdi yoksa uyumuyor. İnşallah yeniden alıştırabiliriz.

Aybike cim gozunuz aydin. Burcu ablanin Atahan'i bastan sona donatmasi lazim derler

o düzelmiyor be canım bende sürekli sallıyorum şimdi yoksa uyumuyor. İnşallah yeniden alıştırabiliriz.

emelcim şuanda yıktın beni
paşam doğduğu günden beri uyku sorunu çekmedi, akşam yatağına bırakırım uyur...o yüzden benim vücutta alışmamış uyumayan çocuğa, iki günde pestilim çıktı şimdi artık bundan sonra hayat bu mudur yani???

:)) maşallah ozan a

Bizimki de adam akıllı ek gıdaya kelle paça çorbasıyla başlamıştı :))
Çorbacıya gitmiştik. Canını verdi çorba içcem diye:))

Yaaevet kendi mamasına ağzını kapattı ben çorba içerken nasıl ağzını açıyor istiyor dayanamadım verdim.

Çocuğu yemek yemeyenler dışarda denesinler bakalım nasıl istiyecek

Canım , benim oğlumda çoklu besin alerjisi var bir sürüşey yasak ama ben senin kadar takmıyorum ,
son msjımı okuduysan dışarda çorba içti bugün, yani okadar bunaltma kendini
bozuk kokan birşey olmadığı sürece niyezehirlensin ki,
anane babaneyöntemiyle sen ne yiyorsan hepsini yiyebilir( bir hastalığı vs yoksa)

Oooo hayırlı olsun inşallah hepsi sıkıntısız bir şekilde çıkıverir, ilk dişini göstericeği kişiyi de iyi seçmiş Atahan

Ahahahahah ahahahahaha cok guldum cok alemsin :)))
Suclama kendini, herseyi yerler artik elini korkak alistirmaaaa

Evet korktukça daha çok korkuyor insan ver gitsin modeli uygulayacağım :)
D&r da. Kitap karıştırırken bir dr un kitabında da okudum bebekken nekadar çok sakınılır, sıcağa alıştırılı, evden çıkmaz
titizlenilirse kreş çağında okadar çok hasta olur diyor,

kedilerle arası nasıl canım Ozanın? paşam dün bi tanesinin iki kulağına birden asılınca kafasına patiyi yedi :)))

Ahhsorma Ozan ellemek için deli oluyor gördüğünde gözlerini ayırmıyor , (özellikle mama yerken)

ama daha emeklemediği için sadece uzaktan oluyor bunlar

Benimkiler baştan beri temkinliler hiç yaklaşmıyorlar Ozana

bazen eşim yada ben yanınayaklaştırıyoruz alışsınlar diye daha bir vukuat olmadı

ama benim ikisi de yaşlı emeklese bile Uğraşamam bebekle falan deyip başka yere kaçarlar heralde

Ozanın cafede içtiği çorbanın tarifi

Brokoli çorbası
Brokoli (dal dal ayrılmış olarak) ,arpacık soğan,
havuç,patates küp küp doğranıp biraz zeytinyağında pişirilir
Tencereye un konup ( biz yulaf unuyla yapabiliriz) kavrulur
Su eklenir. Sebzeler blenderdan geçirilir,
( biz tel süzgeçten yada çatalla ezerek) üzerine unlu su eklenir
Tekrar biraz daha pişirilir
Krema isteyen ekleyebilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…