- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.521
Öpüyoruz seni teyzesi :)
teşekkür ederim canım o yüzden burdayım hala
Kızlar lütfen biri bana yardım etsin ya ben eski sürüm facebooka dönmek istiyorum yeni hesap açtım ya yeni sürümden açıldı.
Tekden alıntı yapamıyorum,
Fikriyeciğim geçmiş olsun paylaşımın için teşekkurler
Nurumhiram ohhh sefan olsun , ana kız daha bol bol gezin inşallah
Vee Emellll gözün aydın canım, çok sevindim inan
sanki benim bebğim gibi sevindim
Kardelenciğim teşekkurler
Bugün hava güzel olunca ben de ozanı alıp gezmeye çıktım,
Hem yemek yemek hem de ona mamasını( yulaflı) yedirmek için bir cafeye oturdum
Ozan mamasını 2-3 kaşık aldı bıraktı ben de hiç ısrar etmedim kendi çorbamı
içiyordum ki benim kaşığıma ağzı açık baktığını farkettim garsona ve
emin olmak için aşçıyı çağırıp içindekileri sordum .zararlı birşey yoktu
(tuz dışında ) ona 5 kaşık çorba içirdim.
Ekgıdanın 2. Günü kavanoz mama 4. Gün cafede çorba artık
7. Gün de mcdonaldsda patates kızartması yediririm heralde.
(Çorbanın tarifini yazıcam akşama)
:)) maşallah ozan a
Bizimki de adam akıllı ek gıdaya kelle paça çorbasıyla başlamıştı :))
Çorbacıya gitmiştik. Canını verdi çorba içcem diye:))
Burcu ablasi kim?? Hediye almasi lazimmmmm :)) hadi hayirli olsun!!!diş mi değil mi derken bugün paşamın dişi gelmiş bile :)))
çok huzursuz diye ana oğul dışarı çıkıp herzamanki cafemize gittik. Burcu ablası sen niye ağlıyorsun bakıyım diye severken dişini görüverdi :)))
Burcu ablasi kim?? Hediye almasi lazimmmmm :)) hadi hayirli olsun!!!
Canım hayırlı olsun dişiniz
Hadi gözünüz aydın canım.. Ben sana dedim diş diye :)diş mi değil mi derken bugün paşamın dişi gelmiş bile :)))
çok huzursuz diye ana oğul dışarı çıkıp herzamanki cafemize gittik. Burcu ablası sen niye ağlıyorsun bakıyım diye severken dişini görüverdi :)))
Yeni surum nasilmis ki emelcim?
Teşekkurler, ayrıcadiğermsjiçin bebeğineyedirdin diye anladım kusurabakma
Teşekkurler, ben aradakaldım o bahsettiğim arkadaşım gibi 2makinayla sürekli herşeyi sterilizeedenlerden
olmadım ama acaba Doğru mu yapıyorum azmı (2 haftada1 biberon,emzik,kaynatıp)oyuncakları sadeceyıkıyorum.
Hastanede en steril olması gereken yerler bile pislik içindeydi o zamanıdüşünüyorum ordaextra
birhastalık mikrop kapmadıys Evdehiç olmaz diyorum. Ohh be yalnızdeğilmişim
Sabaha karşı, komşum kahvaltıya geldi diye okudum, oha osaatte kahvaltıya gelinir mi diye düşündüm :)
Tabi tekrar okuyuncaanladım , eşinin doğumgünü kutlu olsun nice niceyaşları olsunseninle ve kızınızla birlikte
Hadi gözünüz aydın canım.. Ben sana dedim diş diye :)
Ay iğrenç canım ya telefondan göründüğü gibi dedi kocacım. Ben alışamadım kimin ne paylaştığını görmüyorum. tek tek sayfalarına girmem lazım
oğlum dişini göstereceği kişiyi biliyorcafenin sahibi ve Atahanın aşkı :)))
saolasın canımda bu uyku tekrar nezaman düzene girecek acaba...kurulu saat gibi 19.30 kendi uyuyan çocuk ayağımda sallaya sallaya şimdi uyudu
kedilerle arası nasıl canım Ozanın? paşam dün bi tanesinin iki kulağına birden asılınca kafasına patiyi yedi :)))
diş mi değil mi derken bugün paşamın dişi gelmiş bile :)))
o düzelmiyor be canım bende sürekli sallıyorum şimdi yoksa uyumuyor. İnşallah yeniden alıştırabiliriz.
Aybike cim gozunuz aydin. Burcu ablanin Atahan'i bastan sona donatmasi lazim derler
:)) maşallah ozan a
Bizimki de adam akıllı ek gıdaya kelle paça çorbasıyla başlamıştı :))
Çorbacıya gitmiştik. Canını verdi çorba içcem diye:))
aman ne bılım bende cınslık bugun havuç patatez brokolı kabak tavuk ve tavuk suyundan çorba yaptım extra olarak bugun pırasa ekledim rondodan gecırdım yedırene kadar saçma sapan dusunceler geldı aklıma pırasa bısı yaparmı karıştırdım sımdı zehırlermıyım cocugu karnı agrırmı fln fılan die dusunceler gelıo yoksa uydurucam bısılerr de işte bole dusunce oluo elım varmıyor bısıylerı karıştırmaya vermeye
bu arada pırasa veren varmı bebişlerineee ?
diş mi değil mi derken bugün paşamın dişi gelmiş bile :)))
çok huzursuz diye ana oğul dışarı çıkıp herzamanki cafemize gittik.
Burcu ablası sen niye ağlıyorsun bakıyım diye severken dişini görüverdi :)))
Ahahahahah ahahahahaha cok guldum cok alemsin :)))
Suclama kendini, herseyi yerler artik elini korkak alistirmaaaa
kedilerle arası nasıl canım Ozanın? paşam dün bi tanesinin iki kulağına birden asılınca kafasına patiyi yedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?