2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Emelcim gözün aydın. Çok sevindim.
Luboyfcum aslına bakarsan iki çocuk tek çocuktan daha kolay oluyor. Büyük farkında olmadan oyalıyor kardeşini. Bir de zaten çocuklu olarak kurulmuş bir düzene geldiği için, yeni düzen kurmak için çabalamıyorsun. Mesela bizim evde hala erişileilecekleri dolaplarda sakıncalı bişey yok. Deterjanlar bıçaklar makaslar hep yukarda. Birtek beni düşündüren oyuncak bolluğu. Ve ufak tefek oyuncaklar. Oyuncak sepetleri döküldüyse gözünü ayırmamak gerrekiyor.

Sağol canım çok şükür :)

Ve biz kizimla disari attik kendimizi. Karnini doyurdum. Simdi uyudu.
Teknosa ben blender bakarken calisanlar kizimi sevmek isteyince olan oldu veee basladi dudagini buke buke aglamaya. Sakinlestidim ve ciktik simdi de yemek yicem siparisi bekliyorum. Ohh be hava aliyorux anneli kizli.

Ohh hava çok güzel bugün burada da ama yeni yıkandık biz :)

kızlar su araştıryordum da bun arastladım sizinle de paylaşıyim dedim:) ben giremiyorum ailece hastayız Çok şükür küçümen iyiy azıcık burnu akıyor şimdilik ama abisiyle fena hastayız nefes alamıyoruz burnularımız hiç açılmıyor boğaz ve nefes borularımız tahriş olmuş çok canımız acıyor(((baş ağrısını sormayın.

http://organikanne.net/2012/03/11/bebegim-icin-en-iyi-su-hangi-su/

umarım sizde herşey yolunda hasta olan yoktur öptüm sizi.

Cnm insallah onemli birsey degildir, ama soylenenler gibi en az 3 dr a gotur. Yoktur ya birseyi annesi senin kuruntundur inşallah.
Icimiz rahat olmadığı için herşey, korkuyorum ama boşa çıkacak inşallah. Teşekkür ederim cnm.
saol canım bilgilendirme için

Öncelikle bilgi için sağol canım gerçekten uygunmuş. Kargo ücreti nasıl oluyor?
Rica ederim, kuzucuklara yarasin. 100 tl üzeri kargo bedava cnm.
Bol sanslar, simdiden gecmis olsun.

Stres yapma, negatif dusunme hersey yolunda gitsin...
Elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum. Saol cnm,
Canim cok gecmis olsun ve Allah yardimciniz olsun. İnsallah sorunsuzca atlatirsiniz.

Amin cnm, tek isteğim şu dönemi ssorunsuz atlatmak,.

Kızlar lütfen biri bana yardım etsin ya ben eski sürüm facebooka dönmek istiyorum yeni hesap açtım ya yeni sürümden açıldı.

canım çok geçmiş olsun herşey yolunda gider inşallah
canım benim kızında var kuyruk sokumunda dr gamze dedi
eltiminde oğlu var bizden iki ay küçük onda da vardı usg çekildi temiz ıktı sonuç ama
ayıp olmazsa birşey rica etsem senden resmini atabilirmisin bana

Tekden alıntı yapamıyorum,

Fikriyeciğim geçmiş olsun paylaşımın için teşekkurler

Nurumhiram ohhh sefan olsun , ana kız daha bol bol gezin inşallah

Vee Emellll gözün aydın canım, çok sevindim inan
sanki benim bebğim gibi sevindim

Kardelenciğim teşekkurler

Bugün hava güzel olunca ben de ozanı alıp gezmeye çıktım,

Hem yemek yemek hem de ona mamasını( yulaflı) yedirmek için bir cafeye oturdum

Ozan mamasını 2-3 kaşık aldı bıraktı ben de hiç ısrar etmedim kendi çorbamı

içiyordum ki benim kaşığıma ağzı açık baktığını farkettim garsona ve

emin olmak için aşçıyı çağırıp içindekileri sordum .zararlı birşey yoktu

(tuz dışında ) ona 5 kaşık çorba içirdim.

Ekgıdanın 2. Günü kavanoz mama 4. Gün cafede çorba artık

7. Gün de mcdonaldsda patates kızartması yediririm heralde.

(Çorbanın tarifini yazıcam akşama)

Çok sağol canım 9 ayda böbreklerine bakarız dedi doktor şimdi gerek yok dedi :)

Ozanıma afiyet olsun ohh
Bizim kızda dün bizimle balık yedi artık bizimle sofraya oturtacağım ve ne yiyorsam ondan yedireceğim tabi sabah ve akşam. Diğer öğünlerinde yine yemesi gerekenleri yiyecek. Ben zaten yemeklere salça ve tuz koymuyorum. Domates sosu koyuyorum. Tuzsuz yapıyorum o yüzden yemesinde sakınca görmüyorum. yeter be ne yapıcam ne yicek akşama yeşil mercimek var birde dünden ona balık bıraktım bir parça ikisinden yicek :)

Emel çok sevindim inan ki. Çok güzel bi haber bu. Artık için rahatlasın biraz. Akıllı bıdığı da öp bizim için

AYNEN CNM YAA cok teşekkür ederım moral oldu bana inşallah bende becerıcem dun ılk ıs koca bı tavuk aldım parçalattırdım eve geldım yıkadım tavukları ıyce sonra haşladımm bı güzel suyunu buzdolabı posetlerıne mınık mınık yaptım buzluklara koydm etlerı dıdıledım sebze çorbasına atıorum2 gundu bole bole öğrencem heralde ama hala kafam karışık :))

aman ne bılım bende cınslık bugun havuç patatez brokolı kabak tavuk ve tavuk suyundan çorba yaptım extra olarak bugun pırasa ekledim rondodan gecırdım yedırene kadar saçma sapan dusunceler geldı aklıma pırasa bısı yaparmı karıştırdım sımdı zehırlermıyım cocugu karnı agrırmı fln fılan die dusunceler gelıo yoksa uydurucam bısılerr de işte bole dusunce oluo elım varmıyor bısıylerı karıştırmaya vermeye

bu arada pırasa veren varmı bebişlerineee ?

Sana ağır gibi gelebilir ama değildir. Ayrıca kıymayı ya kavur kendi suyunda yada haşla su ile çiğden koyma sakın.

tmm cnm cok teşekkür ederım bende ayrı bı mınık tavada cevızz buyuklugunde cozdurup az suda haşlayıp eklıyorum sebze corbasınaa

Saol cnm bizimki de temiz çıkar inşallah.
Tabi atarım cnm, özel mesajla foto gönderiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…