- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.501
Emelcim gözün aydın. Çok sevindim.
Luboyfcum aslına bakarsan iki çocuk tek çocuktan daha kolay oluyor. Büyük farkında olmadan oyalıyor kardeşini. Bir de zaten çocuklu olarak kurulmuş bir düzene geldiği için, yeni düzen kurmak için çabalamıyorsun. Mesela bizim evde hala erişileilecekleri dolaplarda sakıncalı bişey yok. Deterjanlar bıçaklar makaslar hep yukarda. Birtek beni düşündüren oyuncak bolluğu. Ve ufak tefek oyuncaklar. Oyuncak sepetleri döküldüyse gözünü ayırmamak gerrekiyor.
Biz varîz, acımasın için.
Ve biz kizimla disari attik kendimizi. Karnini doyurdum. Simdi uyudu.
Teknosa ben blender bakarken calisanlar kizimi sevmek isteyince olan oldu veee basladi dudagini buke buke aglamaya. Sakinlestidim ve ciktik simdi de yemek yicem siparisi bekliyorum. Ohh be hava aliyorux anneli kizli.
Icimiz rahat olmadığı için herşey, korkuyorum ama boşa çıkacak inşallah. Teşekkür ederim cnm.Cnm insallah onemli birsey degildir, ama soylenenler gibi en az 3 dr a gotur. Yoktur ya birseyi annesi senin kuruntundur inşallah.
saol canım bilgilendirme için
Rica ederim, kuzucuklara yarasin. 100 tl üzeri kargo bedava cnm.Öncelikle bilgi için sağol canım gerçekten uygunmuş. Kargo ücreti nasıl oluyor?
Elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum. Saol cnm,Bol sanslar, simdiden gecmis olsun.
Stres yapma, negatif dusunme hersey yolunda gitsin...
Canim cok gecmis olsun ve Allah yardimciniz olsun. İnsallah sorunsuzca atlatirsiniz.
Tekden alıntı yapamıyorum,
Fikriyeciğim geçmiş olsun paylaşımın için teşekkurler
Nurumhiram ohhh sefan olsun , ana kız daha bol bol gezin inşallah
Vee Emellll gözün aydın canım, çok sevindim inan
sanki benim bebğim gibi sevindim
Kardelenciğim teşekkurler
Bugün hava güzel olunca ben de ozanı alıp gezmeye çıktım,
Hem yemek yemek hem de ona mamasını( yulaflı) yedirmek için bir cafeye oturdum
Ozan mamasını 2-3 kaşık aldı bıraktı ben de hiç ısrar etmedim kendi çorbamı
içiyordum ki benim kaşığıma ağzı açık baktığını farkettim garsona ve
emin olmak için aşçıyı çağırıp içindekileri sordum .zararlı birşey yoktu
(tuz dışında ) ona 5 kaşık çorba içirdim.
Ekgıdanın 2. Günü kavanoz mama 4. Gün cafede çorba artık
7. Gün de mcdonaldsda patates kızartması yediririm heralde.
(Çorbanın tarifini yazıcam akşama)
Doktordan geldik kızımın hiçbirşeyi yok çok şükür 500 gr almış 20 günde 6800 olduk çok şükür inşallah zamanla acığı kapatırız böyle kilo alarak ben yinede kan ve idrar tahlili istedim ne kadar doktorum istemesede. Kanımız temiz çıktı değerlerimiz de iyi ama kızım çiş yapmadı eve geldik yapınca götüreceğim bakalım.
Emel çok sevindim inan ki. Çok güzel bi haber bu. Artık için rahatlasın biraz. Akıllı bıdığı da öp bizim için
Canim kiymayi 2 defa cektir ve iyice kavurarak yemeklerine kat. Afiyet olsun :) bende basta senin gibiydim, cok dusunduruyordu beni bu ek gida isi. Kendime guvenemiyordum, yanlis birsey yedirirsem, bogazinda kalirsa falan diye sacma sapan seneryolar uretiyordum. Sonra olaya kizimin gozunden bakmaya basladim. Annesi kizini besleyemiyor, bu konuda gucsuz ve caresiz... Hemen toparlandim. Simdi beni mutfakta gorsen 40 yillik gurme sanirsin :) butun bunlar nasil oldu? Buradaki annelerden aldigim tabsiyeler, telkinler ve bool boll okumak. Gercekten bilen kisilerden fikir almak.
Hadi bakalim darisi basina.
Cnm annemin deyimi ile agzina ne buldu isen tık. Parmaginin ucu ile ver tadina baksin en azindan. Ve artik buyuduler yiyebilir de yutabilidde. Beyaz lardan yumurta beyazi seker tuz gibi olmadigi sudece puturlu olsada yutarlar. Sen kendinden emin davranmaz isen o da bu boslugu hisseder. Ver annesi istahi varsa hele nasilda yer bak gorursun.
Hem az cesit vermek bile hic bidsey vermemekten iyidir.
Sana ağır gibi gelebilir ama değildir. Ayrıca kıymayı ya kavur kendi suyunda yada haşla su ile çiğden koyma sakın.
tmm cnm cok teşekkür ederım bende ayrı bı mınık tavada cevızz buyuklugunde cozdurup az suda haşlayıp eklıyorum sebze corbasınaa
Saol cnm bizimki de temiz çıkar inşallah.canım çok geçmiş olsun herşey yolunda gider inşallah
canım benim kızında var kuyruk sokumunda dr gamze dedi
eltiminde oğlu var bizden iki ay küçük onda da vardı usg çekildi temiz ıktı sonuç ama
ayıp olmazsa birşey rica etsem senden resmini atabilirmisin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?