2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen valla birakamadim hatta baktim sonra guzun baska hikayesi varmi diye ama goremedim inanirmisin aksam elma yiyince bizimki kizardi diye cok uzulmustum hatta agladim ne yiyecek bucocuk dedim ama yazidan sonra insallah gecicek zaten boyle seylere bukadar uzulmemek daha kotulerinin olmadigi icin enazindan saglikli olduklari icin sukretmek lazim

Yok canim oyle dusunme sen, cok agir seyler yasadin dogal olarak bizim bu "gunluk" sikayetlerimiz cok hafif geliyor. Uyarilarin icin de sagol ayrica. Birz titriyoruz ve kendimize geliyoruz.

Kesinlikle yavrularımızla ilgili hiçbir konu hafif değil benim için. Ama çözüm yollarını denemeden hemen ah vah eyvah yandım bittim

Durumuna geçilmesi beni üzüyor. Size annenlerde bol yemekli dinlenmeli eğlenceli günler, hayırlısıyla varın inşallah

Hoşgeldin , kaçaklardan biri daha sana öm atmıştım dahaönceki samimiyetimize güvenerek ve
buraya da yazdım neden giremediğini
Bundan sonra arada yazarsın dimi ? Kızın nasıl başka dişleri de çıktı mı? Kilosu nasıl?

İyi yolculuklar gelince ara görüşelim , son özel mesajımı görmedin mi?

Kaçaklardan biri daha, hoşgeldin

Siz alerji için başka dr a gidiyormusunuz yoksa sadece çocuk doktoruna mı eğer öyleyse ben ozanın menusunu yazmıştım
onu uygula istersen meyve 9. Aya kadar yok, vücudu tamamen unutsun diye uuuuzun bir ara ver meyveye başka sorun olursa
Özelden yaz istersen gerçi Fikriye de var ilk oğlunda alerji varmış o daha iyi anlatır bana yazmıştı uzun uzun

Birşey alıcaksam toptancıdan ya da ithalatçıdan almayı seviyorum daha ucuz oluyor

Oyuncak toptancılarını araştırırken

Ankarada yeni ziraaat mahallesinde birçok toptancı olduğunu gördüm

Birçoğu perakende de satıyor

Aklınızda bulunsun ufak tefekler için değil de salıncak yürüteç bisiklet vb için çok faydalı olur

İste bu bilgi super oldu anneme gider iken :))

Selamlar hafta sonu bende yokum :)) teyzemi almaya gidiyoruz birazdan yola çıkıcaz. 1 gecede kalıp beraber dönücez. Kendinize dikkat edin emi? Bebişlere zaten edersiniz :)) telefondan ensenizde olabilirim dikkat

kabızlık bzde de var gibi bnde muz vermiyorum korkudan 2 güne bi katı yapıyo aşırı gaz çıkartıyor ve felaket kokuyor:2::2: boyu uzun maşallah kilo diil sağlık önemli cnm.ben yumurtayı peynirle karıştırıyorum kahvaltıda bnce 7.aya girmişsin sende sulandırma..cevizi de pekmezle veriyorum minicik minicik
neyi ne zmn verme konusunda bnde kafama göre takılıyorum,

kahvaltı bzmle sbh 8de(yumurta peynir pekmez avakado..avakado alınca 3 gün veriyorum ama haftada bi kere, yumurtada 2 güne bir)
öğlen 11 ve ya 12 yoğurt (bazen sade yoğurt, bazen reçelli bazen pekmezli bazen bebe bisküvili reçel pekmez ev yapımı)
akşama doğru sebze yada çorba..mama da olabilir(evde ne varsa)
akşam ymkte bzmle ne varsa tadına bakıyo
meyve saatinde elma armut rendeliyorum bazen bisküvili, bazen sade..

Yok haklısın burkacım sana bi şey diyemiyorum gerçekten
Her halimize bin şükür gerçekten ne halde insanlar var çocuklarıyla imtihan olan onu geçtim bir bebek sahibi olabilmek için yıllarca çırpınan insanlar var
Biz hoooop diye aldık bebekleri kucağımıza hiç uğraşmadan çok şükür sonra çok da sağlıklı oldular hastane köşelerinde çile çekmedik yine çok şükür
Sonra tüm gelişimleri normal gitti hemencik katı gıdaya da alıştılar pat diye dişlerde çıktı çok şükür bu vakte kadar emdikerde
Yani şükretsem gece gündüz uyumadan şükretsem yine bunların karşılığını veremem
Ama anne yüreği işte kaç gündür emmiyo uyanıkken içim içimi yiyor aç kalıyo yavrum diye üzüldüğümden yazdım şikayet diye yazmadım sonuçta bu bi sorun başka yaşayan var mı diye yazdım
Başka yaşayan varsa ve geçici bi durumsa içim rahatlasın diye yazdım
Öyle şükredersin zaten ama annelik işte oldukça olsun istiyorsun evladınla ilgili herşey mükemmel olsun istiyorsun
Neyse Allah tüm hasta bebeklere şifa versin hepsi hemencik sağlığına kavuşsun

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar Kaan dün gece uykusunda ağladı sürekli acaba biZimde mi diş geliyor hatta çok enteresan memeyi reddetti hiç huyu değildir ama göğsüm boştu sanki acaba dolu değil die mi istemedi açtı o yüzden mi ağladı şuan keyfi iyi çok şükür bugün kocacık evde tembel bir hafta sonu yapacağız evde Kaan yeni iyileşti çıkmayalım bir yere dedik.

Evett eskisi gibi girecem inş gerçi benimki pek bi yaramaz oldu artık hiç durmuyo yerinde daha emeklemiyor ama yuvarlanma konusunda ihtisas yapmış adeta nerdeyse odadan odaya gidecek yuvarlana yuvarlana :) kilomuz maalesef pek harika deil hastalık diş hastalık derken olanıda kaybettik :/ neyse ama çok şükür her şey iyi varsın zayıf olsun bizim alerji bitti sanırım çnk kızım peynir yoğurt yumurta tavuk her şeyi yiyo artık :) ve artık 4 dişli bi canavar o D herşeyi kemirio patates kızartması bisküvi dahil hopp götürüo siz nasılsınız ozan nasıl?

Kizlaaaar bi geldik sag salim haber edeyim dedim. Zaten fazla olan kilolarima yenisini eklicem bu gidisle, yemedigim
İcmedigim kalmadi hoffff neyse yogurdun salcalisi bende kalca yok ama kadinin gobeklisi diyelim:)

Yemegin salcalisi demek istedim yogurdun salcalisi ney yaaaa :)))

Son düzenleme:

Canım yanlış anlamışsın kıldan tüyden nem kapan çok pimpirikli bir anne modeli değilim son dönemde Kaan'ın da uykudan uyandığında gözleri şiş oluyor uyku Şişliği ona takılmadım bende hatta adam olduda gözleride şişiyor demiştim. Ancak o gün hastaneye götürdüğümdeki şişlik anormaldi tek gözü neredeyse açılmıyordu alttan şişmişti. Nitekim mikrop kapmış çok şükür düzeldi şimdi.

Bende hipermetropum doğuştan ama geç farkedildiği için tamamen iyileşmedi ama 3 ten 1e düştü şuam gözlük takmam gerekiyor ancak kullanmıyorum iyiyim böyle Kaan yüksek ihtimal gözlük kullanmak zorunda kalıcak gibi geliyor bana annelik hissiyatım bu yönde

anne evine gidince kilo alınır cnm olsun anne candır, tadını çıkar hepimiz için afiyet olsun..

Evet eskisi gibi ol lütfen , yeni dişleri de hayırlı olsun hanımefendinin, kiloyu da takma iyi

olsun da hem. İlerde daha da kilo alıcak bence

Ozan da oturma dönme emkleme yuvarlanma diş konuşma( heceleme) yok,
ekgıda sadece patates havuç kabak ve birkaç sebze serbest

Elma ve armut denedim tepki verdi, fügen hoca 9. Aya kadarsadece mama ve yukarda yazdıkalrımı verdi.

9. Ayda belki? Bir iki meyve eklenecek ama 1 yaşına kadar yoğurt peynir yumurta ve ...kısacası herşey yasak

Kilosu iyi oldu hastalğı geçince baya topladı, mama da özel olduğu için oda extra kalorili yani böyle işte iyiyiz çok şükür

GöZü şişti diye yazınca yalnızca şişti sandım kapanacak kadarşiştiyse tabii acile gider insan pimpiriklilik değil

bu normal olan tekrar geçmiş olsun

Diş geliyır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…