- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.721
Aynen valla birakamadim hatta baktim sonra guzun baska hikayesi varmi diye ama goremedim inanirmisin aksam elma yiyince bizimki kizardi diye cok uzulmustum hatta agladim ne yiyecek bucocuk dedim ama yazidan sonra insallah gecicek zaten boyle seylere bukadar uzulmemek daha kotulerinin olmadigi icin enazindan saglikli olduklari icin sukretmek lazimSen okuyunca öyle oldun, ben gözlerimle gördüm böyle bebekleri ve 1 hafta birlikte yaşadım artık başka türlü düşünüyorum
Geçen Rabarbaya da kızmıştım Kaan uyumuyor diyeşikayet ediyordu "uyusun ya da oynasın evinde ve sağlıklı ya
Üzme kendini" demiştim. Her sıkıntısını yazana aa o da sıkıntımı? Daha neler var demekistemiyorum çünkü herkesin sıkıntısı
kendisine büyük. Beni de böyle kabul edin neyapayım ben artık ufak şeyleri büyğtüp dağ gibi yapıp sonra odağın altında ezilenleri90
Uyarma sorumlusu olayım
Teşekkurler, sen de hepsini bir kere de okudun dimi insan bırakamıyor
Aaa Ozanın da iki kere sağ gözü öyle şişti ben ne acile götürdüm ne birşey yaptım kendi kendinegeçti
Çok umursamaz ve kötü anneyim
Benimde sabahları gözlerim şiş olur o yan yatıyor oyüzden teki şişti sandım
Ama göz muayeneleri yapıldı zaten hastanedeyken ve sonra ,
birşey yok çok şükür, ama 6 ayda bir muayeneolacak
Kaana da geçmiş olsun , ilerde kendi kendine düzelebilir,
benim astigmatım vardı gözlük bile takmadım doğru dürüst
Kendiliğinden geçti.
Her yolculuk oncesi boyle olur zaten. Kocam uyuuur hazirlaniiir tras oluyur ben kizla onun valizleri indirmesini beklerim. Be adam oncden hazir etsene sunu dimi?? Anca ciktik!! Hava berbat
Yok canim oyle dusunme sen, cok agir seyler yasadin dogal olarak bizim bu "gunluk" sikayetlerimiz cok hafif geliyor. Uyarilarin icin de sagol ayrica. Birz titriyoruz ve kendimize geliyoruz.
Uzuunn bi aradan sonra slmm kızlar. :)
Ne kadar bişiler yazmayı özlemişim anlatamam aşırı yoğun 1.5 ay geçirdim :s nasıl toparlanacam onca yorgunluğun üstüne bide memlekete gittim 13 gün kaldım babamlarda internet yoktu bi türlü yazamadım kızım iyice çoştu şu günlerde acayip yaramaz olmuş :)) katı gıda işini hallettik gibi siz neler yapıyorsunuz nasılsınız :)
Evet canım çok şükür :)
Canım üzülme Rabbim dermamsız dert vermesin. İnşallah geçer yaşına kadar. Ben kızımı götürdüm 4.5 aylıktı yanılmıyorsam çok şükür birşey çıkmadı doktor 1 yaşında yada 1.5 yaşında yine gelin dedi.
Günaydın kızlar ben bir kaç gün giremem çünkü bende bu akşam anneme gidiyorum ütü var valiz hazırlanacak evi süpüreceğim ve bugün günümüzde var:) Kızımda sağolsun gece uyumadı zombi gibiyim. Neyi var anlamadım.
Burkacım yazıları bende okudum ama işte biz malesef bazen yenik düşüyoruz ufacık dert bile edilmeyecek şeylere sonra da şikayet edip duruyoruz. Sadece çocuklar konusunda değil her konuda bu böyle. İnsanoğlu işte şükretmeyi unutuyor hep.
kızlaaar nasılsınız. ben çalışmaya başlayınca hiç nete giremez oldum. iş dşındaki tüm zamanlarımıda kızıma adadım. sanki onu bırakıp gittiğim için kendimi suçlu hissediyorum ve evdeki zamanlarımda kendimi affettirmeye çalışıyorum gibi. bir de buaralar bi uyku hali var üzerimde kzım uyudukça bende uyuyorum. ee sizler nasılsınz bebişler nasıl dönenler emekleyenler diş çıkaranlar neler neler vardır şimdi azcık geçmişe uzanayım ben. bizim kız tembel acık öyle pek emeklemekte gözü yok ama dün gece uyurken ağladı ve hep ağlayrak uyanıyor sanki dişimiz yakın zamanda gelecek gibi geldi
Aynen valla birakamadim hatta baktim sonra guzun baska hikayesi varmi diye ama goremedim inanirmisin aksam elma yiyince bizimki kizardi diye cok uzulmustum hatta agladim ne yiyecek bucocuk dedim ama yazidan sonra insallah gecicek zaten boyle seylere bukadar uzulmemek daha kotulerinin olmadigi icin enazindan saglikli olduklari icin sukretmek lazim
Iyi yolculuklat canim
Birşey alıcaksam toptancıdan ya da ithalatçıdan almayı seviyorum daha ucuz oluyor
Oyuncak toptancılarını araştırırken
Ankarada yeni ziraaat mahallesinde birçok toptancı olduğunu gördüm
Birçoğu perakende de satıyor
Aklınızda bulunsun ufak tefekler için değil de salıncak yürüteç bisiklet vb için çok faydalı olur
Kesinlikle yavrularımızla ilgili hiçbir konu hafif değil benim için. Ama çözüm yollarını denemeden hemen ah vah eyvah yandım bittim
Durumuna geçilmesi beni üzüyor. Size annenlerde bol yemekli dinlenmeli eğlenceli günler, hayırlısıyla varın inşallah
Hoşgeldin , kaçaklardan biri daha sana öm atmıştım dahaönceki samimiyetimize güvenerek ve
buraya da yazdım neden giremediğini
Bundan sonra arada yazarsın dimi ? Kızın nasıl başka dişleri de çıktı mı? Kilosu nasıl?
İyi yolculuklar gelince ara görüşelim , son özel mesajımı görmedin mi?
Kaçaklardan biri daha, hoşgeldin
Siz alerji için başka dr a gidiyormusunuz yoksa sadece çocuk doktoruna mı eğer öyleyse ben ozanın menusunu yazmıştım
onu uygula istersen meyve 9. Aya kadar yok, vücudu tamamen unutsun diye uuuuzun bir ara ver meyveye başka sorun olursa
Özelden yaz istersen gerçi Fikriye de var ilk oğlunda alerji varmış o daha iyi anlatır bana yazmıştı uzun uzun[/QUOTE
Sadece cocuk dr gidiyoruz ama bakirkoyde cok iyi bir alerji dr varmis doktorumuz ek besinlere yeni gectigimiz icin duruma gore gidersin suan pek onemli degil demisti ama p.tesi gorusmemiz var tekrar konusup gitmek istedigimi soyleyecegim bakalim ne diyecek ozanin menusune bakmistim tekrar gozden geciririm bilgi vericek birileri olursada cok sevinirim sizlerin nasildi bilmiyorum ama bizimki atopik dermatitti besin degil diye dusunuyorum cunku cok beyaz tenli bir cocuk ek besinlerde anlayacagiz demisti dr ama bilmiyorum ya kafam karisik p.tesi daha detayli bir gorusme yapacagim allahim tum yavrularimiz iyi olsun insallah
Selam arkadaşlar, Kadinlar gunumuz kutlu olsun benim canim annelwrim.
cok uzun zamandir yatili misafirim vardi giremedim.
Dun 7.ay kontrolumuz vardı. 7600 gr. 73 cm olduk. Kilomuz biraz az bu ay
300 gr almis oglum. Kabızlık cekti baya kanadi totosu. Halbuki muz, elma
vermedim. Bu ay sadece yogurt, avakado, armut, elma, havuc püresi falan
vermistim. Dun ilk kez tarhana corbasi verdim icine bugday ekmegi ufaladim.
Yalniz bogazina puturlu takilinca oguruyor baya. Panikliyorum ben de.
Sabah da ceyrek yumurtayi sulandirip verdim. Kahvaltiya baslayacagim artik.
Direk yumurta, peynir, cevizi karistirsam mi hepsini ayri gunlerde mi versem bilemedim.
Gecmise baktim gecmis olsun hasta olan arkadaşımız varmis isimleri hatirlayamiyorum.
Neyi ne zaman vereyim hala saskinim((
en gerçekten çok yoruldum aynı şeyleri okuyup aynı cevapları vermekten
Ne bebekler gördüm kolundaki serumdan beslenen,
kolunda delik açacak yer kalmamış burnuna takılı hortumdan mama akan ve burnunda da yer kalmamış
midesi delinerek hortum takıp mamasını direk midesiyle içen, bağırsakları dışarı çıkarılmış vs vs
Bu bebeklerden biriyle veannesiyle 5 gün aynı odada kaldım
Kadın mamayı hazırlayıp serum şişesine doldurup ucunu kızının burnuna takıyordu beslemek için ve
bir kez bile. Neden emziremiyorum neden emmmedi herkes nasıl emziriyor
Bebeğim 2 yaşına kadar emseydi vs lafı duymadım
Geceleri göğsünü sağıp sütleri plastik kaplara koyup hemşirelere veriyordu
Başka bebeklere verilsin diye.
Diğer annelerle 24 saat birlikte değildim ama onların hiçbirinden şikayet duymadım.(
Birinin kocası da terketmiş yapayalnız kalmıştı)
Sıcak evinde, belli bir maddi seviyede, kocası yanında,
Sağsalim yavrusu kucağında olup , aylarca( mama bile vermeden)
emzirmiş annelerin bu kadar karamsar ve negatif olmasını aklım almıyor
benim Anlayışsızlığıma verin ,
Kesinlikle yavrularımızla ilgili hiçbir konu hafif değil benim için. Ama çözüm yollarını denemeden hemen ah vah eyvah yandım bittim
Durumuna geçilmesi beni üzüyor. Size annenlerde bol yemekli dinlenmeli eğlenceli günler, hayırlısıyla varın inşallah
Hoşgeldin , kaçaklardan biri daha sana öm atmıştım dahaönceki samimiyetimize güvenerek ve
buraya da yazdım neden giremediğini
Bundan sonra arada yazarsın dimi ? Kızın nasıl başka dişleri de çıktı mı? Kilosu nasıl?
İyi yolculuklar gelince ara görüşelim , son özel mesajımı görmedin mi?
Kaçaklardan biri daha, hoşgeldin
Siz alerji için başka dr a gidiyormusunuz yoksa sadece çocuk doktoruna mı eğer öyleyse ben ozanın menusunu yazmıştım
onu uygula istersen meyve 9. Aya kadar yok, vücudu tamamen unutsun diye uuuuzun bir ara ver meyveye başka sorun olursa
Özelden yaz istersen gerçi Fikriye de var ilk oğlunda alerji varmış o daha iyi anlatır bana yazmıştı uzun uzun
Sen okuyunca öyle oldun, ben gözlerimle gördüm böyle bebekleri ve 1 hafta birlikte yaşadım artık başka türlü düşünüyorum
Geçen Rabarbaya da kızmıştım Kaan uyumuyor diyeşikayet ediyordu "uyusun ya da oynasın evinde ve sağlıklı ya
Üzme kendini" demiştim. Her sıkıntısını yazana aa o da sıkıntımı? Daha neler var demekistemiyorum çünkü herkesin sıkıntısı
kendisine büyük. Beni de böyle kabul edin neyapayım ben artık ufak şeyleri büyğtüp dağ gibi yapıp sonra odağın altında ezilenleri
Uyarma sorumlusu olayım
Teşekkurler, sen de hepsini bir kere de okudun dimi insan bırakamıyor
Aaa Ozanın da iki kere sağ gözü öyle şişti ben ne acile götürdüm ne birşey yaptım kendi kendine geçti
Çok umursamaz ve kötü anneyim
Benimde sabahları gözlerim şiş olur o yan yatıyor oyüzden teki şişti sandım
Ama göz muayeneleri yapıldı zaten hastanedeyken ve sonra ,
birşey yok çok şükür, ama 6 ayda bir muayeneolacak
Kaana da geçmiş olsun , ilerde kendi kendine düzelebilir,
benim astigmatım vardı gözlük bile takmadım doğru dürüst
Kendiliğinden geçti.
Kizlaaaar bi geldik sag salim haber edeyim dedim. Zaten fazla olan kilolarima yenisini eklicem bu gidisle, yemedigim
İcmedigim kalmadi hoffff neyse yogurdun salcalisi bende kalca yok ama kadinin gobeklisi diyelim:)
Yemegin salcalisi demek istedim yogurdun salcalisi ney yaaaa :)))
anne evine gidince kilo alınır cnm olsun anne candır, tadını çıkar hepimiz için afiyet olsun..
Evett eskisi gibi girecem inş gerçi benimki pek bi yaramaz oldu artık hiç durmuyo yerinde daha emeklemiyor ama yuvarlanma konusunda ihtisas yapmış adetanerdeyse odadan odaya gidecek yuvarlana yuvarlana :) kilomuz maalesef pek harika deil hastalık diş hastalık derken olanıda kaybettik :/ neyse ama çok şükür her şey iyi varsın zayıf olsun bizim alerji bitti sanırım çnk kızım peynir yoğurt yumurta tavuk her şeyi yiyo artık :) ve artık 4 dişli bi canavar o D herşeyi kemirio patates kızartması bisküvi dahil hopp götürüo siz nasılsınız ozan nasıl?
Canım yanlış anlamışsın kıldan tüyden nem kapan çok pimpirikli bir anne modeli değilim son dönemde Kaan'ın da uykudan uyandığında gözleri şiş oluyor uyku Şişliği ona takılmadım bende hatta adam olduda gözleride şişiyor demiştim. Ancak o gün hastaneye götürdüğümdeki şişlik anormaldi tek gözü neredeyse açılmıyordu alttan şişmişti. Nitekim mikrop kapmış çok şükür düzeldi şimdi.
Bende hipermetropum doğuştan ama geç farkedildiği için tamamen iyileşmedi ama 3 ten 1e düştü şuam gözlük takmam gerekiyor ancak kullanmıyorum iyiyim böyle Kaan yüksek ihtimal gözlük kullanmak zorunda kalıcak gibi geliyor bana annelik hissiyatım bu yönde
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar Kaan dün gece uykusunda ağladı sürekli acaba biZimde mi diş geliyor hatta çok enteresan memeyi reddetti hiç huyu değildir ama göğsüm boştu sanki acaba dolu değil die mi istemedi açtı o yüzden mi ağladı şuan keyfi iyi çok şükür bugün kocacık evde tembel bir hafta sonu yapacağız evde Kaan yeni iyileşti çıkmayalım bir yere dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?