2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen çok iyi bir annesin birazcık da olsa yavrunla ilgili birşeye üzülmene kıyamıyorum ,

ki o da senin üzüntünü stresini hissediyor lütfen ne olursa olsun yavruna onunla ilgili birşeye üzüldüğünü belli etme

Onlar bunu hisseder ve omuzlarına taşıyamayacağı bir yük yüklemiş olursun

Bir sorun varsa bunu çözülecek bir bulmaca gibi düşün hemen en kötü senoryoyı getirme aklına

Beril çok sağlıklı güzel ve akıllı bir bebek ve de çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için

hoşbulduk burkacım ayran içtim ayrı düştüm k.k dan ama özledim sizi

aybikecim ve diğer bebişlerinin incileri çıkan annler hayırlı olsun pıtırcıkların dişleri. darısı başımıza :)

Çok sevindim canım zamanla geçecek inş bide bakmışsın neler neler yiyor sen durduramıyorsun
Ya benim kızımda tam oturamıyor henüz yani oturuo ama uzun deil heceleme bizde me ba ge şeklinde arada oda sürekli yapmıyor

Bu arada geçmiş olsun rabarbacım ben henüz kendi kızımı rutin kontrol için bile götürmedim göz doktoruna inş bi skntı çıkmazsa bu hafta götürücem bide bişi sorcam siz yüzmeye başladınız mı ben bu Perşembe deneme seansına katılacam güzel geçerse inş başlıyoruz :)

Masallah ne guzel bizlerinde gecer insallah kendi cocugum gibi sevindim bizde peynir falan yiyoruz ama dun bir elmayi yoyemedi insallah birgun bizde (burkacigim ozaninda)burdan soyleriz alerjimiz bitti gibi diye

Simdi sizi dusunuyordum gittilermi acaba diye gelisinizde kolay olsun anne candjr bol bol ye bosver elbet gidecek o gobisler totolar (bende de toto var)

Mrb kızlar ben geldim... Çok çok uzak kaldım siZden, aslında aklım hep burda meraktayım gelişmeler neler diye ama ben sizler kadar yetişemiyorum galiba:/ arada girip okumaya çalışsam da (genelde bu saatler) uykuya yeniliyorum.. Bebişler büyüdü valla , benim kızım da tam 6,5 aylık oldu.. Diş yok hala.! Oturabiliyoduk ama şimdi hop pat uzanıp emeklemeye çalışıp beceremeyip sinirlenme aşamasındsyız.. Sanırım yürüteç alıcam, sevmesem de... Ben ise ev işi kızım derken rüyalar aleminde gibiyim gitgide zayıflıyorum hiç istemesem de 52 oldum kalmak istiyorum .,
Ek gıda konusunda hala sudan çıkmış balık gibiyim çok ihtiyacım var size, neler yapıyorsunuz hiç okuyamadım sizi:/

Cnm slm.. Uyanıkken benim kızım da emmiyo , çok kısa emip kalkmaya çalışıyor.. Ama uyurken istediğim kadar emziriyorum.. Ondanmıdır bilmem uykuları kısa ve aralıkları da çok az... Yani uyku huysuzluğu aldığı gbi kucak meme uyku :))) sen de uyurken dene diyecektim )

Saol canım

Sen geçmişi okuyamazsın çok sayfa var ama biz emeli yani yeni nicki elifb2013 kayıp arama sorumlusu ilan ettik

İsteyenler telefon numarasını ona özelden yazdı eğer uzun süre girmezsen o arayıp soracak ne oldu siye

sadece onda olacak başjadına vermeyecek telini yarın istanbula geliyor fazla giremez belki ama istersen sen d yaz

Son düzenleme:
Masallah ne guzel bizlerinde gecer insallah kendi cocugum gibi sevindim bizde peynir falan yiyoruz ama dun bir elmayi yoyemedi insallah birgun bizde (burkacigim ozaninda)burdan soyleriz alerjimiz bitti gibi diye

Teşekkür ederim inş alerjisi olan bütün bebekler çabucak iyileşir çok zor bi durum bende yaşadım biliyorum ne yiyecek diye düşünüp durmak çok kötü ama beterin beteri var hayırlısıyla sizin yavrularınızda sağlığına kavuşacaklar inş

Harika bişeymiş bende yazarım ona msj bu arada önümüzdeki hafta son bi kontrol için Fügen Hanıma gidecez keşke karşılaşsak diye içimden geçiriyorum :)

Harika bişeymiş bende yazarım ona msj bu arada önümüzdeki hafta son bi kontrol için Fügen Hanıma gidecez keşke karşılaşsak diye içimden geçiriyorum :)

Ya biz geçen hafta ordaydık, haftaya cts normal dr a hügidicez 6. Ay aşısı için ,

Emelin nickini yanlış yazmışım doğruna gönder sen

benim kızım yoğurt yemiyor yav meyve kattım ama yine yemiyor bir süre sonra tekrar denedim ama yemiyor
pirinç unundan muhallebi yapıyorum sade pek sevmedi içine hurma bikerede hurma ve incir ezdim bayıla bayıla yedi
sanırım katı gıdaya meyve ile başlamanın dezavantajını yaşıyorum

Sağol canım ben havaların ısınmasını bekleyeceğim yüzme için hasta olmasından korkuyorum Mayıs gibi başlayabiliriz gibi geliyor inşallah güzel geçer çok eğlenirsiniz bak çok hevesiendim yine :)

Canım benimki de yemiyordu bende meyve ile başladım sonra farkettim ki yeni mayalanmışken yiyor ılık ılık çok seviyor öyle hergün taze mayalıyorum ona bugün keçi sütü ile mayaladım anladı farklı olduğunu pek sevmedi yuttuktan sonra tepki verdi hep sanırım benim gibi sevmeyecek koyun keçi mahsullerini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…