- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #78.741
Yok haklısın burkacım sana bi şey diyemiyorum gerçekten
Her halimize bin şükür gerçekten ne halde insanlar var çocuklarıyla imtihan olan onu geçtim bir bebek sahibi olabilmek için yıllarca çırpınan insanlar var
Biz hoooop diye aldık bebekleri kucağımıza hiç uğraşmadan çok şükür sonra çok da sağlıklı oldular hastane köşelerinde çile çekmedik yine çok şükür
Sonra tüm gelişimleri normal gitti hemencik katı gıdaya da alıştılar pat diye dişlerde çıktı çok şükür bu vakte kadar emdikerde
Yani şükretsem gece gündüz uyumadan şükretsem yine bunların karşılığını veremem
Ama anne yüreği işte kaç gündür emmiyo uyanıkken içim içimi yiyor aç kalıyo yavrum diye üzüldüğümden yazdım şikayet diye yazmadım sonuçta bu bi sorun başka yaşayan var mı diye yazdım
Başka yaşayan varsa ve geçici bi durumsa içim rahatlasın diye yazdım
Öyle şükredersin zaten ama annelik işte oldukça olsun istiyorsun evladınla ilgili herşey mükemmel olsun istiyorsun
Neyse Allah tüm hasta bebeklere şifa versin hepsi hemencik sağlığına kavuşsun
Kesinlikle yavrularımızla ilgili hiçbir konu hafif değil benim için. Ama çözüm yollarını denemeden hemen ah vah eyvah yandım bittim
Durumuna geçilmesi beni üzüyor. Size annenlerde bol yemekli dinlenmeli eğlenceli günler, hayırlısıyla varın inşallah
Hoşgeldin , kaçaklardan biri daha sana öm atmıştım dahaönceki samimiyetimize güvenerek ve
buraya da yazdım neden giremediğini
Bundan sonra arada yazarsın dimi ? Kızın nasıl başka dişleri de çıktı mı? Kilosu nasıl?
İyi yolculuklar gelince ara görüşelim , son özel mesajımı görmedin mi?
Kaçaklardan biri daha, hoşgeldin
Siz alerji için başka dr a gidiyormusunuz yoksa sadece çocuk doktoruna mı eğer öyleyse ben ozanın menusunu yazmıştım
onu uygula istersen meyve 9. Aya kadar yok, vücudu tamamen unutsun diye uuuuzun bir ara ver meyveye başka sorun olursa
Özelden yaz istersen gerçi Fikriye de var ilk oğlunda alerji varmış o daha iyi anlatır bana yazmıştı uzun uzun
hoşbulduk burkacım ayran içtim ayrı düştüm k.k dan ama özledim sizi
Evet eskisi gibi ol lütfen , yeni dişleri de hayırlı olsun hanımefendinin, kiloyu da takma iyi
olsun da hem. İlerde daha da kilo alıcak bence
Ozan da oturma dönme emkleme yuvarlanma diş konuşma( heceleme) yok,
ekgıda sadece patates havuç kabak ve birkaç sebze serbest
Elma ve armut denedim tepki verdi, fügen hoca 9. Aya kadarsadece mama ve yukarda yazdıkalrımı verdi.
9. Ayda belki? Bir iki meyve eklenecek ama 1 yaşına kadar yoğurt peynir yumurta ve ...kısacası herşey yasak
Kilosu iyi oldu hastalğı geçince baya topladı, mama da özel olduğu için oda extra kalorili yani böyle işte iyiyiz çok şükür
aybikecim ve diğer bebişlerinin incileri çıkan annler hayırlı olsun pıtırcıkların dişleri. darısı başımıza :)
Evett eskisi gibi girecem inş gerçi benimki pek bi yaramaz oldu artık hiç durmuyo yerinde daha emeklemiyor ama yuvarlanma konusunda ihtisas yapmış adetanerdeyse odadan odaya gidecek yuvarlana yuvarlana :) kilomuz maalesef pek harika deil hastalık diş hastalık derken olanıda kaybettik :/ neyse ama çok şükür her şey iyi varsın zayıf olsun bizim alerji bitti sanırım çnk kızım peynir yoğurt yumurta tavuk her şeyi yiyo artık :) ve artık 4 dişli bi canavar o D herşeyi kemirio patates kızartması bisküvi dahil hopp götürüo siz nasılsınız ozan nasıl?
Kizlaaaar bi geldik sag salim haber edeyim dedim. Zaten fazla olan kilolarima yenisini eklicem bu gidisle, yemedigim
İcmedigim kalmadi hoffff neyse yogurdun salcalisi bende kalca yok ama kadinin gobeklisi diyelim:)
Yemegin salcalisi demek istedim yogurdun salcalisi ney yaaaa :)))
Yok haklısın burkacım sana bi şey diyemiyorum gerçekten
Her halimize bin şükür gerçekten ne halde insanlar var çocuklarıyla imtihan olan onu geçtim bir bebek sahibi olabilmek için yıllarca çırpınan insanlar var
Biz hoooop diye aldık bebekleri kucağımıza hiç uğraşmadan çok şükür sonra çok da sağlıklı oldular hastane köşelerinde çile çekmedik yine çok şükür
Sonra tüm gelişimleri normal gitti hemencik katı gıdaya da alıştılar pat diye dişlerde çıktı çok şükür bu vakte kadar emdikerde
Yani şükretsem gece gündüz uyumadan şükretsem yine bunların karşılığını veremem
Ama anne yüreği işte kaç gündür emmiyo uyanıkken içim içimi yiyor aç kalıyo yavrum diye üzüldüğümden yazdım şikayet diye yazmadım sonuçta bu bi sorun başka yaşayan var mı diye yazdım
Başka yaşayan varsa ve geçici bi durumsa içim rahatlasın diye yazdım
Öyle şükredersin zaten ama annelik işte oldukça olsun istiyorsun evladınla ilgili herşey mükemmel olsun istiyorsun
Neyse Allah tüm hasta bebeklere şifa versin hepsi hemencik sağlığına kavuşsun
Çok sevindim canım zamanla geçecek inş bide bakmışsın neler neler yiyor sen durduramıyorsun
Ya benim kızımda tam oturamıyor henüz yani oturuo ama uzun deil heceleme bizde me ba ge şeklinde arada oda sürekli yapmıyor
Bu arada geçmiş olsun rabarbacım ben henüz kendi kızımı rutin kontrol için bile götürmedim göz doktoruna inş bi skntı çıkmazsa bu hafta götürücem bide bişi sorcam siz yüzmeye başladınız mı ben bu Perşembe deneme seansına katılacam güzel geçerse inş başlıyoruz :)
Masallah ne guzel bizlerinde gecer insallah kendi cocugum gibi sevindim bizde peynir falan yiyoruz ama dun bir elmayi yoyemedi insallah birgun bizde (burkacigim ozaninda)burdan soyleriz alerjimiz bitti gibi diye
Saol canım
Sen geçmişi okuyamazsın çok sayfa var ama biz emeli yani yeni nicki elifb2013 kayıp arama sorumlusu ilan ettik
İsteyenler telefon numarasını ona özelden yazdı eğer uzun süre girmezsen o arayıp soracak ne oldu siye
sadece onda olacak başjadına vermeyecek telini yarın istanbula geliyor fazla giremez belki ama istersen sen d yaz
Harika bişeymiş bende yazarım ona msj bu arada önümüzdeki hafta son bi kontrol için Fügen Hanıma gidecez keşke karşılaşsak diye içimden geçiriyorum :)
Çok sevindim canım zamanla geçecek inş bide bakmışsın neler neler yiyor sen durduramıyorsun
Ya benim kızımda tam oturamıyor henüz yani oturuo ama uzun deil heceleme bizde me ba ge şeklinde arada oda sürekli yapmıyor
Bu arada geçmiş olsun rabarbacım ben henüz kendi kızımı rutin kontrol için bile götürmedim göz doktoruna inş bi skntı çıkmazsa bu hafta götürücem bide bişi sorcam siz yüzmeye başladınız mı ben bu Perşembe deneme seansına katılacam güzel geçerse inş başlıyoruz :)
benim kızım yoğurt yemiyor yav meyve kattım ama yine yemiyor bir süre sonra tekrar denedim ama yemiyor
pirinç unundan muhallebi yapıyorum sade pek sevmedi içine hurma bikerede hurma ve incir ezdim bayıla bayıla yedi
sanırım katı gıdaya meyve ile başlamanın dezavantajını yaşıyorum
canım mesaj kutuna bakabilir misin?
Çok gizli işler dönüyor buralarda :)
kuzum kıskandıysan hemen sana da bir özel mesaj atayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?